- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan applikáció, vagy Samsung rutin, amivel a telefon értesítése egy másik készülékre továbbítható lenne? Elég lenne, ha a nem fogadott hívást továbbítaná valahogy, vagy esetleg az sms-eket.
A lényeg az, hogy ne kelljen két telefont cipelnem magammal, csak egyet. És valahogy tudomást szerezzek róla, hogy valaki keresett a másikon.
Nem szeretném átirányítani a hívást, mert az külön macera lenne folyton oda-vissza kapcsolgatni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz TomPack #163854 üzenetére
Join tökéletes erre: [link]
Bármilyen értesítést át tud küldeni.
(Pl olyat is, ami nincs telepítve, mondjuk Messenger üzenet. Persze képet ilyenkor nem jelenít meg, de olvasni és válaszolni is lehet rá. Sms-re szintén és ilyenkor a másik telefon a küldő.)
Természetesen mindkét eszközre telepíteni kell![ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
enginev3.0
félisten
Van már valami program amivel a sim2 hívásokat el lehet rejteni? Ha hív valaki, ne csörögjön, ne mutassa, stb... Valami ilyesmi megoldás kellene
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bozek
nagyúr
válasz zeon.hu #163855 üzenetére
+1 a Joinra. És van Chrome kiegészítője, valamint Windows natív alkalmazása is, szóval akár PC-re is át tudod küldeni az értesítéseket. Előbbivel akár egy a számítógépen böngészőben talált képet át tudsz küldeni a telefonra, vagy be tudod állítani háttérképnek.
Én amúgy használom joaomgcd más alkalmazását is, mert a Join-t nem kezeli az EventGhost, az AutoRemote-ot viszont igen. Bár ez már 2019 óta nem frissült, de az EventGhost se. Mondjuk ez csak arra kell, hogy amikor elindul otthon a PC-m, küld egy értesítést, hogy sikeresen felállt a rendszer. Sokszor indítom WoL-al a gépet a TV-felvételek miatt, így nem kell aggódnom, hogy véletlenül nem indul el és nem veszem észre.
-
mzso
veterán
válasz mobilizmo #163841 üzenetére
"Még az akku kímélésre is app-ot rakni fel, nagyon jó ötlet "
Miért ne lenne, ha az a célja? Nekem teljesen megfelelt a beépített időziített ki/be kapcsolás. De az új telefonban ilyen nincs. Visszafelé fejlődés van...
1. Általában USB-ről töltöm, úgyhogy ez nem probléma. Amúgy le lehet tiltani a gyorstöltést?
2. Szar appokat nem gyűjtök
3. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Azért van két SIM-mert az egyiknek nincs lefedettsége itthon. Amúgy ezért néz ki kb így az akku használat?[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Szia! De van! Sőt a droid 6-tól volt a honoromban hivatalosan beépítve a gyári ROM-ba. Abban biztosan van mindben. A realme-ban is van. Sőt mindegyikkel működik így is az ébresztő. Persze az időpont előtt ~1percel bekapcsolja magát. Viszont ha olyan telefont veszel amiben nincs arra is lehet telepíteni de sajnos az root jogot fog kérni. Az akukimélést mindenki először szokta nézegetni. Ha belaktad és megvan minden program amire szükséged van, a többit letakarítottad, akkor nagyjából tudni fogod mit bír az aksi a te használatod mellett. Tejlsesen felesleges percenként nézegetni a merülést ha csak nincs "akufóbiád"! Ha meg így van akkor pakolj még két-három powerbankot a zsebedbe meg a hátadra egy áramfejlesztőt, és minden kútnál ellenőrizd a benzinszintet.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Barret001
addikt
Sziasztok! Kérdésem lenne,kellene valami hasonló. A telefon akkuját felhasználva,hőfok monitorozás,mondjuk legalább 24 órára visszamenőleg. Létezik ilyen? Vissza szeretném nézni,az aktuális éjszakai minimum hőmérsékletet.
-
Cs1csó
félisten
A "gyors töltés" mellőzését én úgy oldottam meg, hogy van egy ilyen "cube"-om:
Amin van USB-s töltő (5V2A tehát ez csak 10W-os) és mivel a telefontöltő kábelem nincs összeépítve a töltőfejjel hanem lehúzható és így a töltőkábelem vége sima USB közvetlenül dugom rá töltőfej nélkül a telefont erre a kockára.
Persze ha sietek akkor használom a töltőfejet.
(így nincs is szükség régi "lassú" töltőfejes megoldásra)[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem írtad, hogy milyen teló. Samun kikapcsolható a gyorstöltés.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
joelke HU
senior tag
Ha már akku... Én valami olyan appot keresek, ami jelez, ha a feltöltési szintben az akku elérte a 80 százalékot. Egyszer használtam egy ilyen appot, már nem tudom a nevét, de baromira merült tőle a telefon. Valakinek valami tippje?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Somatom
veterán
válasz joelke HU #163871 üzenetére
Van itt topikja, biztosan tudnak segíteni. Nekem valamiért nem áll rá az agyam a Tasker logikájára. Macrodroidot használok, az számomra átláthatóbb. Annak is van helyi topikja.
Az az app rosszul lehetett megírva. Bármelyik appnak lehetősége van detektálni a töltés állapotot.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Bénázok, segítsetek! Nem megy a Whatsapp átköltöztetése. Amikor a Note -ra költöztem, akkor a régi telón csináltam egy Drive mentést, a Note -on levő meg fiókmegadáskor azonnal észlelte és visszaállított mindent. Most a Note -on mentek, az új telón megadom a fiókot, de semmi. Fel sem ajánlja a visszaállítást, csak a mentést. Hol lehet a hiba?
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Outlook androidos alkalmazással van tegnap délután óta szinkronizálási gondom.
Két céges email címem van felvéve az alkalmazásban. Egyik tökéletesen működik, küld-fogad.
A másik viszont tegnap megszűnt működni. Emailek nem érkeznek meg, ha küldök valamit, akkor azt berakja az elküldöttekhez, de a címzett nem kapja meg.
Webes felületen és asztali alkalmazásból hibátlanul működik.
Próbáltam már a fiókot alaphelyzetbe állítani, törölni az alkalmazásból, illetve utóbbit is újratelepítettem már és semmi változás.
Valakinél hasonló hiba?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #163879 üzenetére
Igen, a régi telón Whatsappon belül csináltam manuálisan egy mentést Gdrive -ra. Lefutott, feltöltötte (legalábbis nem jelzett hibát). De, az új telón a fiók megadás után egyáltalán nem jelenik meg visszaállítás opció.
Szerk.: Megvan! Telepítés utáni első indításkor nem engedélyeztem neki minden hozzáférést. Most még egyszer újratelepítettem, megadtam mindent, amit kért és így már működött a visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A google fotókban ki van kapcsolva biztonsági mentés funkció, ennek ellenére mégis ott vannak az elkészült képek!? Mit kapcsolajak még ki, hogy ne töltse fel a képeket?
Köszi.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
nfsu17
veterán
válasz joelke HU #163869 üzenetére
Beállíthatsz 80-90%-ot is, ami tetszik. A töltést nem állítja le, csak virnyog, hogy húzzál ki...értelemszerűen, ha te a kertben ekkor füvet nyírsz, akkor fel fog 100-ra tölteni, mire beérsz.
Viszont az órámra is jelez, azaz ha hatótávon belül vagyok, akkor oda tudok szaladni, hogy lehúzzam.Winnie The P
Mobilon mutatja is, ami a galériában van, de attól még nem kötelező a felhőben is fent lennie.
PC-n jelentkezzél be és nézd meg ott. Ha ott is van, akkor nem jól kapcsoltad ki a mentést[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Winnie The P #163883 üzenetére
Igen, nálam is ilyen, de a kérdésre nem válaszoltál.
Ha az appba belépsz, meg egy fotót kiválasztasz, és a jobb felső sarokban ott lesz egy felhő ikon felfele mutató nyíllal, akkor az nincs fent a felhőben. De az app mutatja, tudsz is a képek között lavírozni. -
Winnie The P
őstag
válasz nfsu17 #163884 üzenetére
Értem köszi.
Azért nem válaszoltam, mert nem látom a kérdést.
Egyébként ott a felhőben a felfele mutató nyíl.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
nfsu17
veterán
válasz Winnie The P #163886 üzenetére
Azért nem válaszoltam, mert nem látom a kérdést.
Jogos.
Átfogalmazom...PC-n jelentkezzél be és nézd meg ott. Ha ott is van, akkor nem jól kapcsoltad ki a mentést
...erre a részre nem reagáltál, ezt tekintettem én kérdésnek.
Mea culpa
PC-n is fent van a felhőben?? [https://photos.google.com/]Egyébként ott a felhőben a felfele mutató nyíl.
Felhőben? Mármint GoogleFotók app-ban?
Akkor aznincs fentnem lehet fent a felhőben, hisz azzal a gombbal tudnád feltölteni -
svgyula
addikt
válasz Winnie The P #163883 üzenetére
Hát most, hogy írtad ránéztem a sajátomra. Érdekes módon kerültek elő képek. Ezeket valamikor ~3éve küldtem(*.zip állományként). Azóta biztosan x2 takarítottam a drivet minden képet, mellékletet, videót, pdf-et. Direkt szoktam várni 1-2percet és újra belépve(PC) a még esetleg ott maradt elemeket törlöm. De hogyan kerültek 2018-as képek újra a tárhelyre na az kérdés! Soha semmilyen formában nem engedtem semmilyen szinkronizálást főleg telefonról! A google galéria, képek, drive, tiltva a telefonon! A képeket azonnal itthon PC-re szedem le. Utána ezeket tömörített *.zip állományként küldöm tovább. Ez nálam egy berögződés. Ráadásul szinte soha nincs fényképezés közben a telefon online.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
válasz svgyula #163888 üzenetére
Igen néha vannak érdekes dolgok. Nálam akkor az is baj lehet, hogy szinte állandóan online van a telefon.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
válasz nfsu17 #163887 üzenetére
PC-n nincsennek azok a képek amik mobil appban ott vannak. PC-n csak a ténylegesen feltöltött képek vannak. Köszönöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
mzso
veterán
válasz svgyula #163863 üzenetére
Én is alap funkciónak tekintettem. De az új Edge 20 Lite-ban nincs.
És semmi hasznosat nem tudok ütemezni. (Akku kímeélő mód, repülőgép mód). 2 év garanciát meg nem szívesen dobnék rootolással.Engem nem az üzemidő érdekel, hanem az akku élettartam. Főleg a mai, csak szereléssel cserélhető telefonokkal.
-
Rigormortiis
veterán
Régen én is kímélten a telefonjaim akkuját, aztán leesett, hogy ő van értem, nem pedig fordítva. Ha éhes, megetetem, amúgy nem is emlékszem, mikor néztem meg utoljára az akkustatisztikát Ha esetleg évekig megmaradna a telóm, akkor két év múlva (vagy amikor legatyásodik) kap egy újat, mostani árfolyam szerint 19000-ért csinálja meg a Samsung, ennyi belefér, de hót ziher, hogy nem rohangálok a töltőről leszedni meg ilyenek (mondjuk a Samsungokat nem is kell, van bennük ilyen opció ).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mobilizmo
Topikgazda
Legalább 10 éve úgy használom a telóimat, mint írtam. Plusz mindig mindenem be van kapcsolva, éjjel töltőn van, mindig, tök mindegy hány százalékon van az akku. Nem kelek fel éjjel, hogy 80%-on levegyem (egyébként én be tudnám állítani, mert nem gyári rendszerem van és root-olt is), hanem hagyom 100%-ig, meg utána is. Olyan is előfordul, hogy felkelek 7-kor és a teló töltőn marad és csak 11-kor jut eszembe levenni. Nem veszek minden évben új telefont, sőt addig használom amíg lehet. Az előző telefonom MI A1, majdnem 5 éves. Most a céges vpn-hez a token generálót rakattam rá. Igaz, hogy ezen semmi más nincs és minden ki van rajta kapcsolva, de így is 5 napig eldöcög egy töltéssel. Teljes gyári állapot, nem volt akku cserélve. Szóval extra figyelmesség nélkül is valószínűleg előbb cseréled le a telefonodat, mint hogy az akkuja tönkre megy.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok srácok, bocsi ha rossz topikot választottam, de nem tudom hova kellene írni.
Két kérdésem lenne, szerintetek érdemes már eladni a galaxy s20+ mobilt, ha játszani kell? Vagy még elegendő? Exynos chipsetes.
A másik, nem tudja valaki, mikor jelenik meg a cod warzone mobile?Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
mzso
veterán
válasz mobilizmo #163897 üzenetére
Én se akarok kínlódni, csak egyszer beállítani/ütemezni valami kímélést, mint ami a ki-bekapcsolás volt és használni úgy. Nem látom hátrányát annak, hogy pl éjszakára kikapcsol.
Mondjuk még nem bánnám, ha lenne valami takarékossági opció arra az esetre amikor nincs hálózat a SIM-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest