- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz kory24 #127147 üzenetére
Én egyszer próbáltam fix híváslistát gyerek telefonján, de akkor meg nem volt net kapcsolat. Nem tudom, hogy ez szolgáltató, telefon vagy más függő dolog-e, de a vodánál azt mondták, hogy vagy fix hívás, vagy net.
Tudja valaki, hogy miért van így? Vagy milyen beállítás, akármi kell, hogy működjön mindkettő? -
0ttó
tag
Sziasztok,
Megpróbáltam a GSAM-nak adni ADB-n keresztül BATTERY_STATS jogot, de ezt az üzenetet írja ki:
Operation not allowed: java.lang.SecurityException: Permission android.permission.BATTERY_STATS is not a changeable permission type
Frissítettem a Java-t meg GSAM-et is. Úgy is próbáltam, hogy a parancssort rendszergazdai jogosultsággal indítottam, de mindig ugyanaz az eredmény.
Tud valaki erre megoldást?
Köszi.
-
0ttó
tag
válasz Bozek #127160 üzenetére
Igen, az USB hibakeresés be van kapcsolva.
Az adb devices parancsra ki is írja a csatlakoztatott telefon számsorát, azonosítóját."A telefonon engedélyezted a PC-nek a kapcsolatot?"
Itt mire gondolsz?
Vagy, ha már csatlakoztatott a telefon, akkor ez az engedély is meg van? -
AlanyHal
kezdő
válasz janakbacsi #127143 üzenetére
Szia!
Ha még nem találtál olyat, ami tetszik, próbáld ki ezt: Aviary.
;] ----> https://youtu.be/FHwVFAoZ7LI?t=102
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Tud valaki olyan PDF olvasót, ami magyar nyelvű és többet tud, mint az Adobe reader?
Jó lenne, ha lehetne kiemelni, kommentelni és ami fontos: lehessen körbevágni az oldalakat az érdemi tartalom megjelenítéséhez.
Köszönöm.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
MODERÁTOR
-
eclipse19
senior tag
válasz Viktor0610 #127164 üzenetére
Az érdemi tartalom megjelenítésére nem jó a kétujjas nagyítás?
Jó, csak vannak vele gondok.
- Minden oldalt egyenként kell nagyítani, majd visszaállítani
- Nagyított oldalt nem lehet lapozniJobb a körbevágás, ami minden oldalra vonatkozik vagy ha mégis van egy-két oldal, amire nem jó, akkor ott lehet egyedileg módosítani. Így lapozni is ugyanúgy lehet, mint egyébként.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
MODERÁTOR
-
AlanyHal
kezdő
Sziasztok!
Meg lehet valahogy adni az 5.1.1-es Androidnak, hogy a külső HDD egy részlt memóriakártyának tekintse? Van pár program, ami vagy azt vagy a belső memóriát tudja csak használni, és kevés a helyem. (Nincs root.)
;] ----> https://youtu.be/FHwVFAoZ7LI?t=102
-
0ttó
tag
válasz Bozek #127165 üzenetére
Ezt a parancsot használtam:
adb shell pm grant com.gsamlabs.bbm android.permission.BATTERY_STATSArra is figyeltem, hogy GSAM-ből nekem nem a pro verzió van, ezért nem a com.gsamlabs.bbm.pro szerepel a parancsban.
Amit korábban belinkeltél oldalt használtam:
https://android.gadgethacks.com/how-to/use-gsam-its-fullest-potential-monitor-battery-life-cpu-usage-more-0176857/Erről az oldalról az itt elhelyezett helyre elnavigáltam, hogy feltelepítsem az ADB-t:
https://android.gadgethacks.com/how-to/android-basics-install-adb-fastboot-mac-linux-windows-0164225/Az egész menete a következő volt:
Letöltöttem és telepítettem az alábbi két programot, mindegyiknél meghagytam az általuk javasolt telepítési útvonalakt:
SDK Tools installer file for Windows (.exe provided by Google)
https://dl.google.com/android/installer_r24.4.1-windows.exeADB drivers
http://download.clockworkmod.com/test/UniversalAdbDriverSetup.msiAz Android SDK Managert elindítottam és frissítettem, letöltöttem néhány összetevőt, ami az alábbi képen látható (reméljük ezek kellettek).
Amikor lefutott ezek telepítése beírtam az
adb devices
parancsot, amire kiadta a csatlakoztatott eszköz azonosítóját, majd beírtam az
adb shell pm grant com.gsamlabs.bbm android.permission.BATTERY_STATS
parancsot is, amire jött az az üzenetet, amit fentebb a korábbi hozzászólásomban írtam.
Ezek után frissítettem a Java-t (JRE-t), és a GSAM-et, majd újra kiadtam azt két parancsot, de az eredmény sajnos ugyanaz lett.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
válasz Viktor0610 #127167 üzenetére
És a nagyított oldalon belül hogyan mozogsz, ha érités+húzásra lapoz?
-
MODERÁTOR
-
eclipse19
senior tag
válasz Viktor0610 #127171 üzenetére
Folyamatos nézetben görget (Single page nézetben pedig lapoz), de akkor meg oldalanként újra be kel pozicionálni, hogy az érdekes rész ne lógjon le a képernyőről. Szóval nem túl kényelmes igy "lapozgatni" egy dokumentumot.
És most, hogy nézem magyarul nem is tud (pedig ezt valahogy feltételeztem), szóval az Adobe Reader tényleg kiesett.
Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Tudom, hogy már nyolcvanmilliószor volt kérdés, de ajánlást szeretnék. Ma szerver hiba miatt a waze cserben hagyott, így helyette/mellette szeretnék valami más navigációt. Olyat ami tud offline is navigálni, de ha kell akkor online tud forgalmi infókat is. És persze frissüljön a térkép normális időközönként. Ingyenesek közül van ilyen?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Köszi mindkettőtöknek, Here -t felraktam vésztartaléknak
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
eclipse19
senior tag
Valakinek esetleg van más ötlete?
[link]Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Olyan widgetet keresnék, ami:
Tudja ki-be kapcsolni a BT-t, Wifi-t, Mobilnetet (csak ennyit, semmi extra,semmi csilli-viliMi lehet az oka, hogy Honor10-en be-be fagy órákra a Pure, és Pure Grid Calendar. Van esetleg jobb widget ötletetek, ami tud heti, illetve agenda nézetet?
Köszi,
TyerTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsoltzsolt #127184 üzenetére
Az nem egy naptár app? Mintha azt használtam volna évekig.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz MikeWazowski #127185 üzenetére
De van benne widget.
Ja én a naptár részére válaszoltam. Bt/wifi kérdésre nem 😀[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsoltzsolt #127186 üzenetére
Jah, figyelmetlen voltam. Két kérdés volt, azt hittem az első felére válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Tyer
őstag
válasz zsoltzsolt #127184 üzenetére
Köszi, megnézem.
Ebbne nincs heti nézet...
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Dr.NX
addikt
Helló!
Egy Mecool M8S Pro Plus-on megy Coreelec/Kodi, kábellel (100Mbps) egy Archer C7-be. A boxra egy 1TB külső HDD (USB 2.0) van dugva. Tableten (Lenovo Tab 3 8 Plus, ac wifi) Androidos VLC-vel próbálok hálózatról filmet lejátszani. SMB-t látja, kisebb fájlokat lejátszik, de a nagyobbakat (full HD, kb. 6GB) nem, csak homokórázik. Ami el is indul, abba se lehet beletekerni, mert kifagy. Windows 7 alatt ugyanezen megosztások hibátlanul mennek, PotPlayer viszi simán. Ami furcsa még, hogy ami viszont a PC-ről van megosztva (szintén SMB), azt simán betölti a VLC android. Tehát az egyetlen problémás a boxról megosztott nagy fájlok Android VLC alatt. Próbáltam ES Explorer és android Total Commanderrel is elérni a boxos megosztásokat, megnyitja ugyan, de bármelyik lejátszót próbálom (VLC android, KODI android, beépített gyári stb.), de nem játsza le jól.
Olvastam itt, hogy az SMB elég gyenge android alatt, megpróbálnám UPnP vagy SFTP protokollal elérni, de nem igazán tudom, hogy merre próbálgassak.
Boxos Kodin próbáltam bekapcsolni az UPnP-t, de nem jelent meg a box az androidos VLC-n a hálózati megosztásoknál.
Valami ötlet, hogy merre induljak?
AndSMB megoldás lehet? Felraktam, de semmi instrukciót nem találtam arra, hogy mit kell a mezőkbe beírni, nem is sikerült semmihez csatlakozni.
Egyelőre az sem világos, hogy a boxot kell pimpelni vagy az androidon valamit. A boxra tereli a gyanút, hogy a Win7 megosztást simán játssza az android VLC, de az android is gyanús, mert a Win7 simán játsza a boxos megosztást...
Köszi előre is!Elfogadom a sütiket.
-
olivera88
veterán
Létezik valami alkalmazás ami meg tudja jeleníteni a telefon gyártási idejét? Vagy kód esetleg?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Tyer
őstag
válasz zsoltzsolt #127190 üzenetére
Busines-t leszedtem.
Benne van, jo is.
A pro majd a naptárak szűrése maitt kell majd... De jo lesz. Már igy is jo.
Köszi a segitségedTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
zeon.hu
nagyúr
Whatsapp, Messenger, Viber, stb. csevegései menthetőek valahogy, ha megváltozott a telefonszám?
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Pista0001 #127197 üzenetére
Igen, közben a whatsappnál is látok ilyen lehetőséget.
(édes lányom szintén csak voip-ról telefonál és sikeresen ignorálta a szolgáltatói sms-eket, hogy egyszer egy évben fel kéne tölteni a kártyáját... )
Én 10+ éve ugyanazt a számot használom ezekhez, nem néztem ilyen lehetőséget a csevegőkben.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Pista0001
addikt
válasz zeon.hu #127198 üzenetére
Sajnos ez a feltöltős rákfenéje. Én egy 18e forinttal töltött Telenor számot buktam pár éve, ami akkor már bő 10 éve biztos megvolt. Az okostelefon éra óta nekem is ugyanaz van, mellesleg whatsappot nem használok, messengert meg fb fiókkal. A viber opciójáról se tudnék, ha nem kaptam volna értesítést.
-
eclipse19
senior tag
válasz zsoltzsolt #127182 üzenetére
Ez szuper.
Már csak még normális TTS támogatás kellene és tökéletes lenne.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest