- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Ismeri-e valaki közületek a MobiControl távmenedzselő szoftvert?
-
kuksa90
őstag
válasz Somatom #126753 üzenetére
Nem ismerem a lelkivilágát, de megoldja valahogy. PC-vel a hónom alatt nemigen szoktam telefonálni, mobil-mobil között használom.
szerk: nekem az benne a tuti, hogy titkosított, és jól tette a dolgát, mikor a gsm hívás horror pénz lett volna. PC sosem érdekelt.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Takuun
aktív tag
Letöltöttem a play áruházból a Google Play Játékok appot, majd ezt követően a Mortal kombat x játékot, a telepítést követően nem tudta betölteni a telefonom. (A telefonom újra indításával is próbálkoztam, de így sem lett jobb a helyzet.) Magát a játékot elindítja, de a bevezető animáció után áll meg a történet.
-
nutfile
aktív tag
válasz bigdady #126721 üzenetére
Google Family Link lenne a megoldás, amivel felügyelni is lehet a gyerek telóját, DE valami miatt az egyik legfontosabb - és esetedben leginkább releváns - része, a Google Library (amivel családon belül megoszthatók az appok) nem működik Magyarországon. Reméljük csak idő kérdése.
(Én a Minecraft miatt jártam utána. Én így 3x vettem meg a gyerekeknek...)[ Szerkesztve ]
-
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni valakitől, aki szokott online rádió alkalmazást használni.
Melyiket érdemes letölteni? Mennyi adatot eszik egy ilyen online stream?
Azért kérdem, mert megyek külföldre, EU-ban és 4GB netem lesz a határon túl. Szeretnék magyar rádiót is hallgatni, de nem szeretném csk erre lefogyasztani a keretemet.Köszönöm szépen előre is.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Bozek
nagyúr
válasz pc360 #126410 üzenetére
Na, akkor a mai frissítéssel ez is pipa. A Beállítások - Mappák - Windows Style-hoz bekerült egy olyan jelölőnégyzet, hogy Show folder name. Ha onnan kiveszed a pipát, akkor már nem is jeleníti meg az asztalon a mappa nevét, ha megnyitod.
Viszont a frissítés bekapcsolta a dokknál az ikonok elnevezését, de persze ezt továbbra is ki lehet kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Bozek #126763 üzenetére
De belül odaírja, hogy "névtelen", vagy amilyen nevet adtál neki! Ezeket már megbeszéltük. Neki az kellene, hogy a mappára bökve a felugró ablakban se legyen szöveg, sem 3 pötty a beállításokhoz.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Az androidos google táblázatoknál amikor a számbillentyűzettel szeretnék bevinni adatot, hogy lehet átállítani, hogy pont helyett vesszőt írjon? Ez gondolom a nyelvi beállítások miatt lehet, hogy nyugaton a pont a tizedesjelző, de egyszerűen nem találok erre semmit beállítást. A szoftver maga teljesen magyarnyelvű, és ha laptopon megnyitom a táblázatot és átállítom a nyelvi beállításokat magyarra akkor is pont marad.
Azt nem szeretném, hogy a teljes gdrive-ot angolra állítani, mer akkor a numpad vesszőjét nem fogadja be tizedes pontnak, akkor meg laptopon nem tudok gyorsan adatot bevinni.[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Egy hasznos app-ot szeretnék ajánlani: Akciós újság és katalógusok
Magyarországi bevásárlóközpontok és üzletek reklámújságainak, akciós újságok, szórólapjainak, kedvezményeinek és akcióinak széles választéka egyetlen mobilalkalmazásban:
Aldi, Media Markt, Penny Market, Lidl, Tesco, eMag, Jysk, Metro, Rossmann, OBI, Spar, Auchan stb.beg, az összefoglalóba is beleírhatnád
(^)(>.<)(^)
-
< CyberBob >
őstag
válasz < CyberBob > #126732 üzenetére
Sikerült visszarakni egy korábbi Opera verziót. Ezzel hibátlan a dupla koppos nagyítás / szövegtördelés.
46.3.2246.127744. July 11.2018.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
attiati
veterán
Google keep-ben be lehet állítani, hogy addig emlékeztessen hanggal, amíg ki nem nyomom?
Vagy mondjuk fél percig emlékeztet 5 percenként? -
miaoumaoi
tag
Sziasztok! Telepítettem Messenger Lite-ot és miután bejelentkezek feldob egy képernyőt "Végére értél!" felirattal és megköszöni hogy átnéztem az adataimat és nem tudok kilépni belőle. Olyan van, hogy vissza a messengerbe de ha rákattintok és megjelenik a kontakt lista pár pillanat múlva megint feljön ez a "Végére értél!" képernyő. Hogy lehet ezt eltüntetni? Kipróbáltam régebbiekkel is és a 31-es verziótól mind ezt csinálja.
-
meko1
tag
hölgyek,urak,olyan használható MessengerLite alkalmazást keresek(persze nyilván a FBé az is),ami VALÓBAN
nem követel facebook fiókot és/vagy regisztrációt/egyik telepített variáció sem engedett önálló telefonos regisztrációt!/;köszönöm,üdv meko -
törölt tag
-
MODERÁTOR
-
atike
nagyúr
válasz Viktor0610 #126780 üzenetére
Köszi, hogy én erre hogy nem gondoltam....?
(regisztráció szempontjából kérdeztem nyilván )
-
meko1
tag
válasz #77646080 #126778 üzenetére
némelyek irtóra ráérnek,nyilván fb fiók regről beszéltünk,a telefonos azonosítás alkalmával is
'nyilvántartásba vesz' a fb,efelől nincs kétségem(noha ezáltal nem csatlakoztam a 'nagy családhoz)';
a baj az,h. sajna ez a változat nálam szintaktikai hiba(pedig 5.0)miatt nem telepíthető,most további változatokat
próbálgatok;azért kösz,üdv meko -
mikk2000
őstag
válasz Viktor0610 #126746 üzenetére
Okés, kösz az infót
-
meko1
tag
válasz zsoltzsolt #126783 üzenetére
én ilyet nem mondtam,bocs,azt írtam,olyan messenger változatot keresek,amihez nem kell facebookosnak lennem,fiókkal,arra ugyanis nem tartok igényt,mivel azonban vmilyen azonosítás nyilván szükséges,telszámom
felhasználását elfogadtam,ha elolvastad volna;sajnos,mint előbb írtam,egyenlőre a dolog még nem sikerül,
azonban okostelefonomat ettől még használni fogom,kyrie -
Integrale
veterán
Sziasztok!
Messenger beallitasai kozul, csak nalam tunt el a nemitas? Nem ertem, hogy egy ilyen opcio szamuzeset mi indokolja.
"Bad reklám is reklám too"
-
zsolt0638
tag
Üdv!
Olyan app-ot vagy beállítást keresek ami az összes bejövő hívásra azonnal sms-t küld.
Nyaralni megyek nem akarok mindenhová telefont vinni, viszont mindenkit értesítenék hogy visszahívom este.
Köszönöm a tippeket! -
törölt tag
Van valami olyan app, ami hasonlít a Víz Ivás Emlékeztetőre, csak arra emlékeztet, hogy enni kéne?
-
darvinya
titán
válasz Somatom #126798 üzenetére
Állítsd be időzítőbe 15 percenkénti ébresztési értesítésbe.
Vagy komolyabban éléskamra figyelő kamera és robottal figyelmeztető, mikor figyelő kamera látványa megváltozik.Ha van pár kiló felesleg átvállalom.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs