-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Juditta_56 #107010 üzenetére
Nagy marhaságot kérdeztem, és udvariasak vagytok?
Ne legyetek, mondjátok meg, lécci!
Köszönöm!"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
air
nagyúr
válasz Juditta_56 #107052 üzenetére
Nem kérdeztél marhaságot.
Elkerülte a figyelmünket a kérdés.
S7 topikban ezzel mérik az SD kártyákat: A1 SD Bench
USB-s eszközöket is tud mérni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Juditta_56
aktív tag
Köszi!
Ezt próbáltam már, nem látja, se a telón (Doogee F5), se a tableten (Sony Xperia Z2).
Mind1, most rámásolom a régi sd kártya tartalmát (elmentem a gdrive-ra is), plusz megpróbálom más adatokkal teletölteni, aztán meglátom.
SD kártyát kell cserélnem a telefonon, meg persze utána más egyébre is használnám. Meg amúgy is kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült ennyiért bevásárolnom..."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
gojko.m
senior tag
válasz Viktor0610 #107049 üzenetére
Sajnos, én is belefutottam egy-két videóba, amit a NewPipe nem játszott le. Szerencsére a TubeMate játszotta ezeket is. Megjegyezném, hogy a TubeMate is tud letölteni és csak hangot lejátszani a háttérben. Mivel nekem jobban tetszik a NewPipe egyszerűbb kezelőfelülete, bízom benne, hogy lesznek újabb verziói hibajavításokkal.
-
MODERÁTOR
-
Nerazim
őstag
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A Messenger azt csinálja a Honor 7-es készülékemen, hogy görgetem lefele a beszélgetéseket és az egyik ismerősömnél, aki 1 hete nem olvasta el a levelemet nála újratölt és felugrik a legfelső beszélgetéshez. Ez elképzelhető, hogy azért van mert törölte a beszélgetést?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MODERÁTOR
-
Willie
őstag
válasz Viktor0610 #107060 üzenetére
Értem, legyen igazad. Azt mutatja, hogy nem olvasta el, úgyhogy ettől még lehet törölve lett a beszélgetés.
-
bexinho23
őstag
Az mitől van, hogy a Gmail app címlistáján csak 3 cím közül tudok választani? Asztali gmail-ben egy bő listából tudok válogatni, app-nál viszont nem. Elvileg minden szinkronban van.
-
S e t h
nagyúr
Newpipe megy nektek? Nekem már egy videót sem ismer fel, egy reinstall előtt gondoltam rákérdezek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
V.Stryker
nagyúr
Van olyan böngésző amelyik valós asztali módban nyitja meg az oldalakat? A chromenak nem mindig sikerül...
-
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Zsír új Tablet-em van és minden bekapcsolás után az "Alkalmazás engedély kezelő fut" üzenettel fogad. Ki kapcsolni ugye nem akarom, mert akkor nem kérdezne rá az engedélyekre, de hogy lehetne kiiktatni, hogy a kezdőképernyőn ne ez fogadjon egyből? Vagy ez így a normális?
A másik fontos a billentyűzet beállításai. Próbáltam "Magyar"-ra rakni a google billentyűzetét és "ÁáÉé QWERTY"-re is, de ékezetes karakterek továbbra sincsenek a virtuális billentyűzeten. Mit csinálok rosszul, mit kellene beállítanom az ékezetekhez?
Köszönöm a válaszokat!
-
batai15
félisten
üdv,olyan gondolom lenne hogy egyszer csak fogta magát a telefon és az alap telefon app meg hülyült.
3rd party appot használok (pixel phone) és eddig rendben kezelte az értesítést,de ma folyamatosan ha nem fogadott hívás van 3x jelenik meg a nem fogadott hívás értesítés (2x pixel phone ,1x a gyári app) rohadtul idegesít ,eddig csak 1x jelent meg a pixel phone értesítés nem 3x.
nitrogén os 7.1.1[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
ExDialer-t használok és észre vettem hogy az elutasított hívások nem jelennek meg a hívás listában. Sajnos előfordult, hogy e miatt elfelejtettem vissza hívni valakit mert közben pl még vagy 5 emberrel beszéltem. Létezik olyan app ami elutasított hívás esetén emlékeztet adott idő után hogy telefonálnom kell?
A problémám az hogy az autó kihangosítóra kapcsolt honor 8 droid 7 rendszer alatt egyik programmal sem hajlandó rögzíteni a hívásokat. Pl. Acr. Esetleg valami ötlet, tanács?
-
didros
senior tag
válasz Juditta_56 #107054 üzenetére
Vagy 2 éve használtam én is ezt a programot és úgy rémlik, hogy eleinte nekem sem látta az SD kártyát, csak ha valami trükkös módon betallóztam neki... nem a megszokott elérési úton.
...szóval próbálkozz még, lehet rálelsz te is. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Milyen appal tudom megnézni, hogy a készülékem tudja-e a B20-at?
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Tudtok arra valami módot, hogy a Gmail-ben a linkek ne helyben nyíljanak meg (by default), hanem az alapértelmezett böngészőben? Gondolom a legújabb frissítés hozta be ezt a feature-t, de engem roppant mód bosszant.
Köszi!
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
-
Krill77
őstag
Hi. Egy jo night mode appot tudtok? 4.2 droid
köszi -
Juditta_56
aktív tag
válasz WhiteWalker #107075 üzenetére
Köszönöm, ez jól jött nekem is!
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Használja valaki a Macrodroid-ot? Milyen appot kell hozzá még letölteni egy alkalmazás bezárásához? Elsőnek megkérdezte, hogy letöltöm e, akkor nemet választottam. De azóta nem kérdezi... -
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Zedge appból letöltöttem egy jelző hangot. Kérdésem, hogy hova tölti le, mert nem találom sehol.
A másik, hogy hogy tudok csengőhangot megváltoztatni sajátra? Csomó zeném van a telefonon, de csengőhang választásnál egyiket se látom.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
kuksa90
őstag
válasz Heisenberg69 #107082 üzenetére
Csinálj egy "ringtones" mappát, és abba pakold a csengőhangnak szánt zenéidet...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
géeles
aktív tag
Nálam is volt ilyesmi baj, ezzel sikerült.
Remélem jó lesz.TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
Bozek
nagyúr
Milyen telefon? Sony-n például a Hangválasztóval kell beállítani a csengőhangot, annál a jobb felső sarokban lévő + jellel hozzá tudsz adni sajátot, amit betallózol.
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #107087 üzenetére
Sony-d van? Vagy másik telefonnál is így működik?
-
Balazs91n
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, abban a témában, hogy adott 20 db azonos típusú készülék(Evolveo StrongphoneX4), ezeken szertnék Wifi jelszót állítani, központilag úgy hogy ne kelljen az összes telefonhoz külön-külön elmenni! Viszonylag nagy területen vagyunk, de a Wifi hálózat az egy(több AP felhasználásával)! Viszonylag sűrűn szeretnénk jelszót cserélni, és erre szeretnék valami megoldást találni! Köszönöm szépen a válaszokat! -
törölt tag
Hali! Tudnátok ajánlani olyan naptár widgetet ami csak az aktuális napot meg max hogy milyen nap van mutatja? Olyan kéne ami a lehető legkisebb mert nem akarom hogy sok helyet elfoglaljon a kijelzőn. Köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz DrBubo77 #107091 üzenetére
Akkor az a Hangválasztó valószínűleg gyári Android alkalmazás, nem Sony-s. Még a Médiatároló-t ajánlja fel nekem, meg a Solid Explorer-t. De ez utóbbival mintha az lett volna a gondom, hogy kiválasztottam a zenét, mégse állította be. Mondjuk már rég próbáltam, nem váltogatom naponta a csengőhangom.
-
törölt tag
Nekem sony-m van és csengőhangot mindig a zenelejátszóban állítom be. Player pro-t használok de szerintem a többi komolyabb zenelejátszóban is be lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy a sony zenelejátszójából is be lehet állítani bármit csengőhangnak. Hosszan rá kell nyomni a számra és ott kiválasztani hogy alkalmazás csengőhangként. Ennél egyszerűbben nem is lehetne.
-
jolti05
őstag
válasz WhiteWalker #107075 üzenetére
Köszönöm!
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
addikt
Sziasztok!
Emlékeztetőt szeretnék "napi tabletta beszedés" témában olyan kitétellel, hogy nem mindig ugyanazokban az időpontokban kellene értesítenie.
Jellemzően két féle időpont lenne.Az lenne a legjobb megoldás nekem, ha két ugyanolyan, de különböző időpontos emlékeztetőt megadnék, amik alapvetően "naponta" ismétlődésen lennének, DE volna lehetőségem megadni kivétel napokat.
Így megkapva a lehetőséget, hogy egyszerre egy nap csak az egyik szóljon, valamikor ez, máskor pedig amaz (ezt a pár perces műveletet minden hónap végén elvégezném, az általában káosz munkabeosztásom szerint).Sajnos ezt a "kivétel" lehetőséget nem ismeri a Keep, különben az tökéletes lenne a célra. :/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest