- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Sziasztok, billentyűzet appot keresek. SwiftKey van fent régóta, de komoly idegi megterhelést okoz. Van bármi jobb predictive billentyűzet ingyen?
Box's don't touch!
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.LgF6 telefonom van.Mostanában többször ki írta hogy a google play szolgáltatás leállt.Erre ezeket csináltam meg:1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész
De most meg nem mükődik a Play áruház.Ez a kép fogad.Mi lehet a baj? -
Fall-N
veterán
válasz kory24 #101190 üzenetére
Nincs értelme, sokkal gyorsabb a beépített flash. Alapvetően a külső microSD média tárolására való, belső tárhelyre meg a programok. (Biztonsági mentésre meg a felhő-szinkron FolderSync Proval.
Program SD-kártyára áthelyezése is inkább a (régi) gagyi kevés tárhelyű (8 GB és társai, amiből jó ha marad 2-3 GB) telefonoknál divat, mert különben sosincs elég hely. Ez is kényszer nem praktikussági okból van. Csak lassít a kártya. Képek, videókra bőven elég a sebessége, azért is írtam, hogy ideális esetben arra való csak.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy hivast indítok és közelség érzékelő, ugye érzi fejemhez rakom elsotetul, viszont utána nem adja vissza képet ha elveszem.
-
brd
nagyúr
válasz kory24 #101209 üzenetére
Ha az nem segít rajta, hogy újrakalibráltatod a proximity sensort-t, akkor gagyi a program, ami kezeli a közelségérzékelőt (működött valaha jól egyébként?). Ha ez csak a tárcsázónál jelentkezik, akkor az. Ha mindenhol, pl. tesztprogramban is, akkor esetleg a drivere is lehet hibás. Az elsőt talán meg tudod oldani valami automatizálóval (Tasker, E-Robot), a másodikat jó eséllyel csak ROM cserével.
The only real valuable thing is intuition.
-
jksx
senior tag
válasz #79335424 #101215 üzenetére
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy Nektek működik az áruházbeli fizetés Telekom mobilegyenleg megterheléssel?
Még egy pár hónapja vásároltam alkalmazásokat a mobilegyenleg terhére, de ma hiába próbáltam azt írta ki az áruház, hogy nem lehetséges. Kipróbáltam másik telefonon, másik fiókkal bejelentkezve, másik Telekomos sim kártyával. Ott már fel sem ajánlotta a mobilfizetést. Mi lehet vele a gond? -
iceQ!
addikt
Erre esetleg valaki?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
pikszel
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz pikszel #101223 üzenetére
Az be van állítva. Csinálok egy fényképet vagy videót(nem a Messengerrel) és elküldöm ismerősnek Messengeren keresztül letorzítja a képet. Ha az appban csinálok videót vagy fényképet ugyan ez a helyzet. Irdatlan minőségben megy át a másik félnek.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kory24
őstag
válasz #61600768 #101225 üzenetére
Amikor elindítom hívást van kép.
Ahogy oda teszem érzékelőhöz kezem nincs kép, de hiába veszem el a kezem a kép nem jön vissza....
Úgy tudom visszahozni, ha megnyomom oldalt a bekapcsoló gombot....Most azon gondolkodok visszarakom 5.1.
Van annak vmi hátránya 6.0-hoz képest?
Az akku üzemidőbe nekem nem tűnt jobbnak 6.0
-
tomy86
addikt
Univerzális egyenleg. További segítséget pedig szerintem a Telekom topikban tudnak adni.
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
Huawei m2 tab...mx player...1.8.6 kodek kellene hozzá, letöltöm, de kéri hogy 1.7.2 adjam be neki..
Vki megmondaná miért nem fogadja el újabbat hiába ollózom be neki.. -
Debilon
addikt
valaki ránézne a play-en a Current Stream nevű game-ra, hogy feltelepül-e neki?
főleg Android 6.0 felhasználók érdekelnének, ugyanis egyik-napról a másikra eltűnt a telefonról, play listázza, viszont a letöltés után -505 error-t ad.
minden más alkalmazás rendesen települ
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
1.: adott egy android 4.0.4, és a gyári gmail app.
Az kellene, hogy ha beérkezik egy új levél, akkor kapjak értesítőt a redőnyön, állapot soron, vagy valahol.
A gyári gmail app-on belül nem találtam ilyen opciót. Hogy lehet megoldani?2.: egy másik kérdés: hogy lehet úgy leszinkronizálni a telefonszámokat a gmail-be, hogy a gmail-ről ne töltsön vissza semmit, főleg nem üres e-mail címek garmadáját? És ha lehet a gmail-re vitt számok egy külön mappában legyenek.(Nem tudom hogy működik a rendszer. Egyszer kapcsoltam be a szinkronizációt, kaptam is több száz e-mail címet névjegyzékként a telefonra, nem győztem kitörölni, azóta ki van kapcsolva.)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
darvinya
titán
1. Alapból ilyen, ha be van kapcsolva értesítés
2. Kapcsolat megjelenítésnél kapcsold ki összest és csak telefonszámos legyen, de ez csak akkor megy amikor oda lett mentvePersze ezek szinkronizáció bekapcsoláskor működik.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Jazz
veterán
válasz darvinya #101233 üzenetére
Ezt a kapcsolat megjelenítést hol találom. A névjegyzékre gondolsz? Hogy ne jelenítse meg azokat a névjegyeket amikhez nem tartozik szám?
Tehát azt nem tudom megakadályozni hogy ne is töltsön a telefonra semmi ilyen e-mail címes névjegyet?
Most böngészem a google címtárát, de ott nem találok ilyen lehetőséget, opciót.free your mind
-
-
daginyomigec
csendes tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok. Végül is Androidos a téma...
Szóval; Létezik, hogy valamiféle vírus támadja meg a SIM kártyát?
Ha igen, milyen megoldást eszközöljek?
Kérlek segítsetek!
-
Kékes525
félisten
válasz daginyomigec #101240 üzenetére
Már kaptál választ az Android szakmai topicban. Miből gondolod, hogy vírus? Írd le a tüneteket. Amúgy ide kellett volna írnod: Vírusirtó topic
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Az appok rendszeralkalmazássá konvertálásnak mikor van haszna? Ha az ex dialert konvertálom elképzelhető, hogy nem fogja a kontaktokat töltögetni amikor rábökök?
S23
-
batai15
félisten
Üdv, melyik galéria appot ajánlatok ? Néztem az ossze foglalót ,fstop jó lenne de nekem p9 lite on ha sd az alapértelmezett a belső memória fotóit nem mutatja,quickpick meg nem tud annyit mint az fstop . előre is köszönöm.
-
kentucky
őstag
Hali! Miert van az, hogy hiába nézem meg értesítés után a Messengerben az üzenetet, mégis ottmarad az értesítés, az értesítés sávban.
-
nagyúr
Nektek se látja a Titanium Backup android 6.0.1-nél az adoptable storage-ra telepített appokat?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
paolinho
őstag
Xposed+GravityBox kapcsán kérnék egy kis segítséget. Az a helyzet, hogy visszaolvastam itt a témában, de nem találtam rá megoldást, ezért kérdeznék.
Adott egy Umi Super, amin MM fut. Feltelepítettem az Xposed keretrendszert ahogy kell, viszont a GravityBox-ot nem tudtam feltenni (illetve feltelepült), csak az indításakor a Keretrendszer nem válaszol hibaüzenettel megáll. Korábban ez LP alatt rendesen működött, hibátlanul tette a dolgát, most viszont nem akaródzik sehogy sem működni. Plusz próbáltam egy uleFone Metal-ra is feltenni, de azon ugyancsak ezt a jelenséget produkálja. Mi lehet ennek az oka? Van esetleg ötlet a probléma orvosolására? -
nOvOp
senior tag
Van esetleg már valami használható program, amiben a prohardver fórumot normálisan lehetne használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest