- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Google Drive:
Valaki meg tudja fejteni, hogy a számítógépen rendezett Drive mappa miért nincs szinkronban a telefonnal? Ha pl. mappákat szerkesztek a számítógépen, azt később nem szinkronizálja a telefonon, vagy ha telefonról feltöltök Drive-ba, azt nem látom számítógépen. Nincs megtelve a tárhely.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
kismokesz
tag
olyan problémám lenne hogy lg l7 p700-as használat mellet felforrosodik. ez mitől lehet?
-
Whynot?
aktív tag
sziasztok! Olyan progit tudnátok ajánlani, ami vezetés közben (mondjuk sebességre) bekapcsolja automatikusan a bluetooth-t?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Létezik olyan alkalmazás, amivel látom ki csatlakozik a wifire és tetszőlegesen akár le is tudom tiltani?Maine coon
-
St3ven
addikt
válasz tordaitibi #100613 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Rossz hírek: Kiadja a mobilszámunkat a WhatsApp a Facebooknak?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Bandi8407
tag
Üdv! Hogy tudom a nova prime-ban sorrendbe tenni az alkalmazásokat? Eddig nem találtam de lehet csak béna vagyok!
-
törölt tag
válasz St3ven #100615 üzenetére
Ez miért rossz hír? Frissítettem a Whatsappot, és az új verzió megnyitáskor teli oldalon tolta a képembe a kérdést. Ott a kipipálható rublika, és még magyarázat is van hozzá. Mindez Magyarul. Az egyetlen kifogásolható az az, hogy a megosztás alapértelmezetten aktív, tehát ki kell venni a pipát, ha nem akarjuk.
tordatibi:
A sebességmérés is automatizálós project lenne, csak az nem olyan egyszerű. Robotban nincs olyan esemény, hogy "X Km/h". Két időpont közötti pozícióeltérést lehet definiálni, m/s -ban. Vagyis, 36Km/h = 10m/s. Ha 5 másodpercenként kér pozíciót, akkor ugyebár 50m -t kell megadni. Ha megvan az eltérés, akkor ezt még "nagyobb, mint" operátorral össze kell vetni a kívánt küszöbértékkel. Sztem a wifis SSID alapú kapcsolás egyszerűbb lenne. Esetleg tudsz jobbat?Bandi8407:
Ahhoz az Apex a jobb választás.[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Rászántam magam és (MM6.01 alatt) a Greenify appban aktiváltam a "Doze on the go" modult.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz Kékes525 #100623 üzenetére
Nagyon ritkán használom a programtárat. A főképernyő alsó gyorsindítóit használom csoportosítással. Hat csoportikon látható egyszerre, amikben egyenként 5-8 alkalmazás van. Ez 30-48 alkalmazás, amiket főképernyőről, két bökéssel elérek. Az ikoncsoport sáv oldalra úsztatható, tehát egy húzás, és ott a következő hat ikoncsoport. Szerintem egyszerűbb, gyorsabb, mint az app drawer -t megnyitni, tallózni.
-
-
törölt tag
válasz Kékes525 #100628 üzenetére
Az S2 -n én is szelektáltam, de ezen a chinafonon nem kell. 3GB RAM, és meglepően jó a RAM -kezelése. Az akkuidő meg nálam nem lényeges szempont. Fusson, ami futni akar!
A miniPC -m hamarabb reklamál a 2GB RAM -mal. Legutóbb a SimCity -től vettem fájdalmas búcsút, pedig nagyon tuti volt huszon collon, egérrel.
De, a héten megjött az új kütyü, a Vorke V1. Intel X64, 8GB -ig bővíthető RAM. A Win10 -et és a Puppylinuxot már beüzemeltem dualboot -ban. Most jön melléjük a Remix OS. Remélem, ott már nem lesznek hardveres kompromisszumok!
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz zeon.hu #100630 üzenetére
"De van benne kb 20-25, ami nem önálló alkalmazás, a TiBi mégis annak veszi (pl Zooper-hez külső widgetek, vagy pluginok)." Azok nem számítanak, de anélkül is sok. Nehezen tudom elképzelni, hogy mi lehet az a sok app, amit állandóan, vagy csak időszakonként használsz.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
zhata
senior tag
válasz Narxis #100629 üzenetére
Az általad említett programot nem ismerem.
Viszont ehhez kell Greenify +root+Xposed installáció 6.01 mellett.
Annyit tesz, hogy bármikor mikor zsebrevágom a telefont és mászkálok vele, a doze mód aktív marad.
Azt nem tudom, hogy ha közben kapok pl. hívást, utána is aktív marad-e a doze.
(Néhány nap múlva derül ki, hogy ér-e valamit.) -
Bozek
nagyúr
válasz katalin888 #100592 üzenetére
Ezt is megnézheted, egy root nélküli Z5 Compact-on használom teljes megelégedéssel. De már használtam Xperia V-n és Z1 Compact-on is, igaz, azokon nem 6.0.1 volt. Bár tény, hogy Sony-n kívül csak egy Alcatel Pop C3-on próbáltam, ott is működött.
-
Nerazim
őstag
Szisztok!
Van egy Lg F6 telóm és próbálom vezeték nélkül összehozni a géppel TC keresztük az "ftp szerver" progival. Viszont valamiért az sd kártyát nem látom, ennek mi lehet az oka? Próbáltam már több ilyen ftp szerveres progit de mindig ugyan az volt a gond. Valami beállításbeli probléma?[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
nagyúr
válasz zhata #100634 üzenetére
Szerintem ugyanaz, igaz ezzel nem tudsz hibernálni appokat, de a Doze funkciót ez is ugyanolyan agresszív módba tudja állítani. Csak annak írom akinek nincs szüksége a többi funkcióra amit a Greenify nyújt, root ehhez is kell mondjuk.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
válasz SharpSA #100637 üzenetére
Apex menü -> tálca beállításai. Ha a home -> ról ráhúzol egy ikont a tálca valamelyik ikonjára, akkor ikoncsoport jön létre (ugyanúgy, mint magán a home főfelületen, vagy az app drawer -ben). Ezután, ha ráböksz, akkor feldobja a benne levő alkalmazások indító ikonjait. A színe, stílusa, háttere, felirata, animációja variálható.
-
törölt tag
-
kisspall
aktív tag
válasz #79335424 #100643 üzenetére
Tableten, root nélkül így érem el a külső és belső tárhelyet. 4.4.2.
Gondolom készülékenként és android verziónként is vannak eltérések. De ha alapbeállításon hagyta, akkor garantáltan nem éri el a külső SD-t. Így legalább tudhatja, hol keresse, ha ezt eddig nem állította be. A kérdésben nincs rá utalás, hogy ez megtörtént volna.
[ Szerkesztve ]
-
Whynot?
aktív tag
válasz #79335424 #100612 üzenetére
Wan wifi az irodában, de nagyon gyenge mind sebességre, mind erősségre, úgyhogy nem szoktuk használni. (nem netezésre van, hanem az egyik távfelügyeleti gép kapcsolatát biztosítja) Szóval a wifi helyett más trigger kell. Ha nem sebesség és nem GPS koordináta, akkor mi?
-
-
air
nagyúr
válasz zhata #100634 üzenetére
Root és Xposed nélkül is működik, de gyári S7-en én semmi pozitívumot nem tapasztaltam.
Sőt, a Google Play Services pörgetésével többet fogyasztott, mint ha nem használok semmi ilyen megoldást.
Se Greenify, se a Samsung saját app power saving-je.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest