- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
Gondoltam ránézek a Clean Masterre, mi van vele mostanában...
4.7-es éítékelés, és csupa jó írás, hogy gyorsít, hűti a telót ilyenek :/ mi ebben az igaz? De most komolyan... Én nem vettem észre semmilyen különbséget... Még anno S2-vel.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Bozek
nagyúr
válasz holozis_HUN #100102 üzenetére
"hűti a telót"
Aha, gyorsan növeszt a telefon 2 ventilátort, aztán azzal hűti...
-
Bozek
nagyúr
válasz holozis_HUN #100104 üzenetére
Play-es kommentelőktől ments meg uram minket.
Van, amelyik odaírja a Cím mezőbe a lakcímét, a CM-nél is láttam olyant, hogy Budapest. De ennél durvább, amikor pontos címet ír ki, utca, házszámmal.
Ha bezár alkalmazásokat, attól még nem hűti, csak nem melegszik annyira. De ehhez meg nem kell CM. Akkor már inkább Greenify.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz Bozek #100103 üzenetére
Volt anno winre egy program, az ugyanezzel a szöveggel operált. Meg is van, CpuIdle.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Heisenberg69
senior tag
De jó. Most jött frissítés a swiftkey-hez, frissítettem is, de azóta nem működik. Nem jön föl a panel, és az alkalmazás sem nyílik meg...annyit ír 10 mp után hogy az alkalmazás nem felel...
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
tomy86
addikt
válasz Heisenberg69 #100109 üzenetére
Szintén ma frissítettem és nálam működik (6.3.9.80-as verzió).
-
F_Peter
őstag
Sziasztok!
Ugyan ujjlenyomattal való alkalmazás indításra még mindig keresek lehetőséget, de arról egyelőre kezdek lemondani.
Viszont keresek olyan alkalmazást, ami kiírja a telefonon hallgatott szám címét. Szóval nem a mikrofonon keresztül olvassa be a hanganyagot. Pl. fülhallgatón rádiót hallgatok és megakarom tudni az éppen szóló szám címét. A Sony gyári ID trackere ezt tudta, de ami letölthető a playről az nem csinálta. Shazam szintén nem, de lehet én találtam meg valamit.Előre is köszi a helpet!
-
brd
nagyúr
válasz pikszel #100108 üzenetére
Igen, de az tényleg hűtött az akkori HW/OS hiányosságai miatt (hűvösebb lett tőle a CPU - nekem ez hűtés ;), és egészen addig volt is értelme, ameddig bele nem került a Windows kernelbe az üresjáratban HLT küldözgetés a CPU-nak. Ma már legfeljebb ott van értelme, ahol valamiért nem a megfelelő típusú kernel-t futtatja az OS.
The only real valuable thing is intuition.
-
Hyperk
újonc
Sziasztok!
Olyan jellegű androidos problémám van, hogy kaptam a testvéremtől egy mobilt amit ő használt ( Alcatel pop S9 ) és bármikor internetközelbe kerülök legyen az wifi vagy mobil internetem bekapcsolom különböző reklámokat tölt be, illetve alkalmazásokat akar letöltetni velem. Ezt a dolgot orvosoltam azzal hogy külső forrásból kérdezzen rá hogy telepítheti e az alkalmazást, de én úgy érzem ez nem végleges megoldás.
Esetleg ha tudna valaki olyan appot / megoldást mondani nekem amivel ezeket a dolgokat meg tudom szüntetni azért hálás lennék.
UI: A nagyjából összes appot ami a play store-ban van ki próbáltam, legyen az vírus irtó vagy malware kereső. Bocsánat ha nem túlságosan össze szedett a gondolat menetem, de kezdő fórumozó vagyok!
Válaszokat előre is köszönöm ! -
válasz F_Peter #100113 üzenetére
Szerintem ilyen ujjlenyomatos appot nem találsz, mert egy megbízható ujjlenyomat felismerő algoritmus megírási nagyon hosszú idő, a mostaniak már sok éves fejlesztés eredményei. Az androidba épített ujjlenyomat felismerők csak autentikációra használhatóak, vagyis nem lehet ilyen célra használni. És mivel sok pénzbe kerülne kifejleszteni, tippre senki sem vállalja be, mert soha nem térülne meg a fejlesztési költség.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
F_Peter
őstag
válasz ollie #100116 üzenetére
Köszönöm a választ, én is erre jutottam.
Ami megzavart, hogy az ujjlenyomat beállításánál azt írja (Stock android 6.0.1), hogy "A telefonja feloldása mellett a vásárlások engedélyezésére és az alkalmazások elérésére is használhatja..."A track felismerőre esetleg valami tipp?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a pontatlan kérdésért,de nincs előttem a tablet. Remélem így is kapok választ. A lányom szeretne valami játékot leszedni a play áruházból,de a proginak nem tetszik az android verziója. Hogy lehet frissiteni vagy 1szerűen vannak olyan játékok amik nem futnak el minden készüléken? -
zeon.hu
nagyúr
Van olyan Rotation controll alkalmazás, ami a home képernyőt is fordítja?
Próbáltam párat, de ha kilépek egy-egy alkalmazásból, visszafordul a home.#?*@&!
-
razzorr
őstag
Hali mindenkinek. Droid visszatérő vagyok, úgyhogy újrakezdek. Nos két kérdésem lenne:
1.olyan YT appot keresek vagy beállítást a hivatalosban hogy lezárt képernyő mellett is menjen a hang.
2.használható távirányító app,amire mondjuk légkondit,tv-t,mindenfélét tudok tanítani.
Előre is köszi. -
Dinasti
senior tag
válasz holozis_HUN #100121 üzenetére
Samsung SM-T110 Android 4.2.2. Ez a pontos tipus.
-
-
-
törölt tag
válasz ollie #100130 üzenetére
Az ujjnyomat alapú azonosítás rendszer szinten támogatott, és van hozzá API. Vagyis , egy alkalmazás meghívhatja a rendszer ujjnyomat azonosító metódusát.
Egy tipp a gyakorlati alkalmazásra. Van egy alkalmazás, ami figyeli a megadott alkalmazások indulását. Esemény bekövetkeztekor húz egy érintésérzéketlen filtert a kijelzőre, és meghívja az API -n keresztül az azonosítót. Amíg nincs sikeres azonosítás, addig a filtertől nem lehet hozzáférni az alatta levő alkalmazáshoz. Ez persze csak egy kósza tipp, lehet bármerre alakítani.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz #79335424 #100131 üzenetére
Szerintem ez a rész tiszta. Viszont az API feltehetően csak egy accept/deny-t ad vissza, azt, hogy melyik ujjad, nem. Tehát ez alapján nem lehet appokat indítgatni az ujjtól függően (a gyári API-t használva).
A 1Password pl tökéletesen használja az app feloldásához, pont mint iOS-en.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
törölt tag
válasz Totheground #100132 üzenetére
OK! Mea Culpa! Én értettem félre. Igen, a gyári azonosító csak 0/1 -et ad vissza, további megkülönböztetési lehetőség nincs.
-
csurgoi
aktív tag
Tudtok olyan billentyűzet appot amivel oroszul tudok írni?
https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
Arween
senior tag
sziasztok. Adott egy G4 nincs rootolva ezen van a játékom szeretném a jelenlegi szintről folytatni az új telefonomon ami egy V10 szintén nincs root.
Jelenleg ott tartok hogy a G4-ről kimentettem az obb fájlt de hiába másolom a v10 megfelelő mappájába ha elindítom a játékot 2 hónappal ezelőtti mentett pályáimat hozza fel csak Pedig google play-ban is mentem a játékot de mégsem érek vele semmit.
Hogyan és mivel tudom elérni hogy a jelenlegi játékállásom köszönjön vissza a V10-en is? -
F_Peter
őstag
Arra akkor nincsen senkinek tippje, hogy melyik alkalmazás tudja megmondani, hogy éppen melyik zeneszámot hallgatom a telefonon (rádió)?
-
ignisz
senior tag
Nem fizetős Safeincloud van a telefonon.Minden böngészésnél újra kell a beállításokat állítani ( pl automatikus kitöltés). A fizetősnél hogy van?
-
F_Peter
őstag
válasz Bozek #100140 üzenetére
igen a ahogy írtam, a régi sonyn ez tök jól működött, ezért most is egyből feltettem a TrackID-t, de nekem csak külső forrásokból ismeri fel a zenét, belső rádióból nem.
dokee78: Ez biztos? Mert ha igen akkor valamit elszúrok. Nekem se LG-n, se Vodan, se Huaweien nem csinálja.
-
F_Peter
őstag
-
tamlilla
csendes tag
sziasztok
Telefont váltottam és a régi launchert nem tudom használni, nem kompatibilis. Évekkel ezelőtt az SPB Shell 3D - t használtam, nagyon szerettem, és arról tértem át a Yandex Shell - re. Tudom, itt sokan a Nova launchert istenítik, de én nem nagyon szeretem. Esetleg tud valaki javasolni a fenti kettőhöz hasonló launchert?
És még egy kérdés, hogy tudok váltani könnyen a launcherek között? Most csak úgy tudok, hogy letörlöm azt, amelyiket nem akarom használni. -
Land
veterán
Üdv!
Van rá mód, hogy az eddig megvásárolt programjaimat összegezve lássam valahol? Felére már nem is emlékszem mi volt, így rákeresni sem tudok. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest