- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Offline navigációt keresnék nemzetközi fuvarozáshoz. Van esetleg javaslatotok?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
myke01
senior tag
Azóta sokat változott a "világ" , nem mondom hogy aktualitását vesztette a cikk , de biztosan van változás . Ha a kollégát szépen megkéred ,hogy frissítse a cikket , lehetséges hogy megteszi . Köszönöm
Igazából az adatforgalom-fogyasztás része érdekel a dolognak ,és a fürgeség . Bár érdekes ,hogy pont az Opera Minivel van problémám, ami a tesztben verhetetlennek bizonyult . -
dokee78
félisten
válasz viktorhu #100759 üzenetére
Elvesztésről írok,mert egy tolvaj kiszedi a SIM kártyát.
Android Device manager például nem ér semmit,ha ki van épp kapcsolva a net a telón.
Cerberusnál be lehet SMS-el kapcsolni a funkciókat!cerberus password find (a készülék helyének meghatározásához)
cerberus password siminfo (a SIM kártya információk lekérdezéséhez)
cerberus password wipe (a készülék memóriájának törléséhez)
cerberus password wipesd (az SD kártya tartalmának törléséhez)
cerberus password lock code (a készülék kóddal történő lezárásához cserélje le a *code* részt az Ön által kívánt kódra)
cerberus password unlock (a készülék feloldásához)
cerberus password alarm text (az üzenet megjelenítéséhez és a hangos riasztáshoz cserélje le a *text* részt a megjeleníteni kívánt üzenettel)
cerberus password takepicture (a fotó készítéséhez és elküldéséhez az Ön e-mail címére, az előlapi kamera lesz használva, ha rendelkezésre áll)
cerberus password enabledata (mobilnetes adatkapcsolat bekapcsolása az Ön készülékén)
cerberus password message text (üzenet megjelenítéséhez cserélje le a *text* részt a megjeleníteni kívánt üzenettel)
cerberus password startemergency hours (ahhoz, hogy a készülék rendszeres időközönként elküldje a koordinátáit, cserélje le a *hours* részt a az egymást követő riasztások közötti órák kívánt számára)
cerberus password stopemergency (vészhelyzeti mód kikapcsolása, a készülék beszünteti a koordinátái rendszeres elküldését)
cerberus password call number (telefonszám hívásához cserélje le a *number* részt a felhívandó telefonszámmal. Ha nem ír számot, a Cerberus az SMS küldőjét fogja hívni)
cerberus password screenshot (képernyőkép készítése és elküldése az Ön e-mail címére)
cerberus password enablewifi (WiFi engedélyezése és automatikus kapcsolódás nyitott hálózatra)
cerberus password capturevideo (video rögzítése és elküldése az Ön e-mail címére)
cerberus password reboot (készülék újraindításához (csak rootolt készüléken működik))
cerberus password speak text (ha azt akarja, hogy az eszköz felolvassa az üzenetet, cserélje le a *text* parancsot arra az üzenetre, amit az eszköz kimondjon)
cerberus password enableroaming (adatroaming bekapcsolása)
cerberus password disabledata (adatkapcsolat kikapcsolása az eszközön)
cerberus password disablewifi (WiFi kikapcsolása)
cerberus password enablebluetooth (a Bluetooth bekapcsolásához)
cerberus password disablebluetooth (a Bluetooth kikapcsolásához) -
dokee78
félisten
válasz #79335424 #100761 üzenetére
Most próbáltam.
Elvettem a ROOT jogokat a Cerberustól.
GPS,Wifi,Mobilnet kikapcsolva.Elküldtem a cerberus password find (a készülék helyének meghatározásához) parancsot és meg is kaptam fura módon SMS-ben a kordinátákat.
Viszont nem kapcsolta be a GPS-t vagyis az ikonja nem jelzi."A szoftver automatikusan bekapcsolja a GPS-t ha az ki van kapcsolva, amikor megpróbálod meghatározni a készüléked helyét (Android 2.3.3 vagy frissebb esetén) továbbá megvédhető a jogosulatlan eltávolítástól is."
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz Gabócza #100718 üzenetére
Köszönöm!!!
Azt írta, hogy telepítve, de ha rákattintottam akkor megint telepítette."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #100745 üzenetére
Ha támogatja a fehéregyensúly kézi beállítását ily módon a telefon. Nálam csak kiírja, hogy nem támogatott a funkció.
Amúgy én áttértem a Camera ZOOM FX-re, mert szerintem többet tud, mint a Camera FV-5. Nekem az előbbibe tetszik a timelapse fotók készítése, amit a Camera FV-5-ben nem találtam. Igaz, sorozatfelvétel miatt használom, 0 időközzel. Így elég csak egyszer lenyomni a hangerő fel gombot és amíg meg nem szakítom, csinálja a képeket sorban.
-
Sziasztok!
Láttam egy videóban, hogy a Galaxy S7 edge készülékhez van egy tok, melyre rá illeszthető egy billentyűzet és onnantól "Blackberry mód" van.
Tudtok olyan alkalmazást, ami ezt teszi? Illetve azt, hogy a billentyűzet non-stop kint van és ennek köszönhetően ugye kisebb a droid megjelenítési felülete. 2.2 még tudta ezt magától, ha jól rémlik...
Lehet Xposed is, root is, bármi, csak a lényeg, hogy kint legyen a billentyűzet és ehhez igazodjon a rendszer.[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
-
minimumgame
tag
Where's My Droid root nélkül mutatja többek közt azt is, hogy hol a telefon amikor lekérdezem.
-
minimumgame
tag
válasz minimumgame #100775 üzenetére
Ja,a GPS bekapcsolásról volt szó, az más, bocs, nem olvastam figyelmesen.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Feltettem az Adguard-ot, engedélyeztem a https szűrést is.
Minden jónak tűnik nincs reklám se böngészőben se appokban.
Ajánlott még vmit beállítani rajta?
Hány napig tart a próbaidőszak?
Utána mivel lesz kevesebb tudása?
Van olyan, aki megvette? -
alex devil
senior tag
Sziasztok,
A Google szolgáltatások meríti és hevíti a telefonomat (az alkalmazásadatok éppen 294MB de volt már 1GB is). Csináltam már alkalmazásadatok törlését (Google szolgáltatások, Play áruház, Google) de továbbra is hízik és meríti az akksit. Mi a túrót csináljak?LG G2 rootolt gyári LG ROM 4.4.2.
S23
-
atosan
veterán
válasz alex devil #100778 üzenetére
Beállítások/biztonsági mentés és visszaállítás/google mentések kikapcsol/telefon újraindítt. Próbáld ki, aztán egy nap után kiderül.
Maine coon
-
fdisk
őstag
válasz kory24 #100783 üzenetére
Érdemes finomhangolni.
A tűzfal részénél érdemes körül nézni.
Én pl egy bizonyos játéknál engedem a reklámot (videó megtekintését), mert utána még tudok választani dolgokat.
Mert alapból mindent tilt az app.
Ha van pénzed rá, akkor megéri.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha csinálok egy gyári visszaallitast, de engedélyezve van az adatok biztonsági mentés, és az automatikus helyreallitas is, akkor mik fognak megmaradni?
-
-
beg
veterán
válasz Mr. Y #100788 üzenetére
Téves.
Alkalmazások és azok adatai, beállításai, wifi jelszók mentődnek. Minden más a belső tárhelyen kuka. Letöltött fájlok, képek, zenék stb.
A visszaállítás az új bejelentkezéskor hajtódik végre.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Tudtommal ezeket neten menti el, a Google szervereden. Így csak bejelentkezés után érhetőek ezek el (ehhez meg egy Wi-Fi-t hozzá kell adnod). Azonban ha akarod törölni a belső tárhelyet, arra külön meg kell kérni. Bár lehet, ez rendszerfüggő is, meg hogy honnan végzi a visszaállítást; Rendszerből, vagy Recovery-ből.
But who is watching the guardians?
-
-
beg
veterán
válasz Mr. Y #100790 üzenetére
Szintén nem jó. Google backup rendszerére keress rá, olvasd el.
Az meg, hogy balról jobbra vagy jobbról balra töröl teljesen irreleváns.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok. olvastam a tasker alkalmazásról, És az lenne a gondom, hogy boltban dolgozok, de megyek nyaralni, és elsődleges telefonnak a céges telefont használom. Olyan gondom lenne, hogy megoldható e az, hogy azok akik engem felhívnak, de nincsenek benne a telefonkönyvembe azok hívásai automatikusan ki legyenek nyomva és kapjanak egy válasz sms-t amiben leírom, hogy nyaralni vagyok. ugye itt az a gond, hogy akik benne vannak a telefonkönyvbe azok hívásait továbbra is fogadni szeretném csak a többieknek akarok válasz sms-t. Ez megoldható e vagy sem. Ha igen akkor valaki tudna hozzá egy kis leírást mellékelni akár privátban?
Olyat találtam amibe leírják azt hogy mindenki kap sms-t, de nekem nem az kell.Előre is köszi a segítséget.
Xiaomi 14
-
Bozek
nagyúr
válasz Levwi #100795 üzenetére
Tasker topic, ha esetleg végül automatizálóval akarod megoldani.
-
alex devil
senior tag
A Google-Play szolgáltatásoknak sacc/kb mennyi a normális mérete? 100-150MB?
S23
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest