- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
De csak azért, mert épp indultam volna a melóból haza, és közben már pakoltam fél kézzel. No meg te annyival tömörebben is fogalmaztál.
Megyek is a másikba, a Revanced-ről eszembe jutott hogy néha gondom van vele.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Rigormortiis #90603 üzenetére
Sajnos nincs időtálló 8"-os tab fullHD felbontással 50 alatt
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok!
Archos 70 3G. Sikerült törölnöm az eMMC-t, most "recovery mode" indításnál "No command"-dot ír ki. Megoldás?Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
this is life
Ármester
válasz Biriboyka #90607 üzenetére
Flasheld újra a fw/rom-ot, ha jól látom mtk alapú eszköz, az sp flash tools-ra lesz szükség és gyári romra.
Az archos 70-ből három eszköz is volt, access, platinum és core, arra figyelj oda.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Beni2360
félisten
válasz Rigormortiis #90606 üzenetére
És ezek 8"-k?
Mert ott erről volt szó.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Biriboyka
senior tag
válasz this is life #90608 üzenetére
Enyém egy Archos Access. Kicsit kínai volt amit leírtál, de megpróbálom a google segítségével, hátha sikerül. Igaz, a gyári rom-ot nem tudom honnan fogom leszedni, de majd csak meglesz az is. Mindenesetre, köszönöm a segítséget!
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
cidalain
veterán
válasz Biriboyka #90612 üzenetére
Nem egy mai gép, ne ugorj a dunába, ha nem sikerül.
Ha örökre meg is halt, vígasztaljon a tudat, hogy 10k alatti az értéke. Ebben az esetben itt az idő egy újabb géphez, pl Alldocube Iplay 50 mini>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
TeebyKay
őstag
válasz Rigormortiis #90601 üzenetére
No offense, de számomra ez természetesen
-
Biriboyka
senior tag
válasz cidalain #90613 üzenetére
Nem is fogok, ingyen volt mert az aksija felpuffadt. Most vettem bele egyet és azt gondoltam, hogy megkapja a fiam, ha sikerül megcsinálni.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Dr.NX
Topikgazda
https://github.com/shekhawat2/RevancedYT/releases
Ez egész jól működő build.
(Mostanra már cidalain is tudja, hogy érdemes frissíteni, ha nem megy valami. Ez nem mindig mindenhol igaz, de ez esetben igen, mert a Google/YouTube gyakran mókol valamit, amit le kell követni a kikerüléshez.)Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz bobek72 #90618 üzenetére
RevancedYT_18.16.37_230515_v1-noroot.apk
Rányomsz, letöltöd, telepíted?Elfogadom a sütiket.
-
Biriboyka
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz Rigormortiis #90621 üzenetére
En telepitettem es az ikonra klikk a web oldalra visz vissza
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Lettkttem amit linkeltel, telepitettem, kitett meg egy Yt ikont arra klikkelve a letöltési web lapot hozza be. Valamit biztos nem telepitettem elotte?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
this is life
Ármester
válasz Beni2360 #90625 üzenetére
A microG telepíteni kell mellé, hogy bejelentkezve lehessen használni a tecső-t .
Nyugodtan letöltheted és telepítheted a microG-t.
Nem kötelező a bejelentkezés, de a nonroot verzió mellé szükség van a fenti alkalmazásra is.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
Eltávolodtunk az androidos tablet topictól és közeledtünk a kalózkodós témához... Ez így nem okés.
Meg amúgy is, aki többet néz Youtube-ot, nincs havi 5 péksüteménynyi pénze előfizetni? Ne szórakozzunk már. Ráadásul jár hozzá a Youtube Music, ahol rengeteg zenét megtalál, olyan mint a spotify. -
Rigormortiis
veterán
válasz rothfb #90627 üzenetére
Én már több topicban is lefutottam ezt a kört, már elengedtem. Családi csomagban kb 1 péksüti az ára, de sokan úgy vannak vele, hogy a YT-nak ingyenesnek kell lennie, mert csak, és amíg lehet, megkerülik a fizetést. Mondjuk engem ez sem zavar, csak furcsállom, hogy a Google miért nem lép fel határozottabban az ilyen megoldások ellen (gyanítom azért, mert imázsvesztés lenne belőle, de ők tudják).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Beni2360
félisten
válasz this is life #90626 üzenetére
Na itt megaltam:"tecső"?? és törlök mindent.
A vanced kifujt nem tala netet, azt is töröltem és tényleg nem ide való az egész.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
this is life
Ármester
válasz Beni2360 #90629 üzenetére
Youtube = te csöved, csatornád, röviden tecső
Alkalmazás ügyben itt Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik érdemes diskurálni.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz this is life #90631 üzenetére
Hogy miket tanulok vén fejjel.
Igaz a mondás "jó pap holtig tanul" .
Na cső.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Tudtok ajánlani valami app-ot, amivel a hangbeállításokat lehet a gyári beéptettnél kicsit jobban (részletesebben) állítani? Az a gondom, hogy a gyereknek van egy Teclast P20 HD tablete, és minimális hangerőre véve is szerintem nagyon hangos! Sokkal hangosabb mint kéne. MIndegy, hogy mi a forrás, VLC, vagy Youtube pl. ugyanaz van mindenhol. Nem értem, miért ilyen elcseszett. GOndoltam, valami 3rd party app-al hátha lehet rajta módosítani.
-
Viktor77
titán
Mennyi ilyet kipróbáltam (szintén a fenti probléma)...
Egyik sem működik. Ok, hogy több lépést kínál, csak éppen mondjuk 1-5 között nem változik a hangerő. És így mindegy, hogy 2 lépésben éred el a 10-es fokozatot, vagy 10-ben.
Nekem csak az segített, hogy a tabletem Dolby Atmos-os, ebben van custom EQ, itt az összes frekvenciát lehúztam minimumra.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Beni2360
félisten
válasz Öcsielvtárs #90639 üzenetére
Van ez az ujabb fajta leokoplaszt amivel a gézt rogzitik, kissé átlátszó és jobban ragad.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nekem csak van 2 gurigaval, de hogy honnan már nem tudom. Es jobban ragad mint a szig szallag es nem olyan sprőd. Kosz a kiegészítést.
Most rakerestem szép ára van.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Eddig meg vagyok elégedve a lenovo tab m9 - cel. Egyetlen gyenge pontja a panel, néha elnosódik, plusz ugye lehetne minimum full HD, de azt már vásárlás előtt is tudtam hogy nem az. Én nem küldöm vissza
-
Beni2360
félisten
Elmosodast pl a tvgoo adasanal kezdés őr tapasztaltam, utána már nem.
Hogy vagy evvel a tokkal meg elégedve?
Nekem az oldalak, közepènél mindig le bukik a házról. Nem fogja szorosan. Idegesítő. Főleg a kapcsoló alatt 3cm-re nagyon laza, szinte benyomható a tokik úgy el áll.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kopi72
aktív tag
mar a ALLDOCUBE iPlay 50 Pro -t is csak elorendelessel lehet megvenni (a geekbuying-on )...
Amit megrendeltem par hete a Bangoodon CZ raktarbol, az eltunt kozben es nem valtozik a processed-rol a rendeles, szoval arra mar keresztet vethetek :-(
Hat ez szivas volt..Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
Beni2360
félisten
válasz kopi72 #90647 üzenetére
Amig nem kezdeményezed a vasarlas törlését es a penz vissza fizetését addig ne várj semmi penzt. Maguktól nem fogják torolni es fizetni.
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest