- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
válasz
Lord Mixxx #6 üzenetére
Tegyük hozzá: van olyan segédprogram, amivel a PC is meg tudja 2 mega körülire formázni az 1.44-es floppyt, ezenkívül a DD-s lemez is csak 720 kb körülire formázódik... Akkor most mit is nem tud a PC-s floppy? :))
(A fenti nem kötekedés... Sokat segítene a srácnak a dolog, ha egy PC-s floppyt be tudna műteni az Amigába.) -
Husky
aktív tag
Az Amigás floppymeghajtó kísértetiesen hasonlít egy PC-sre... :) ... Beleértve a csatlakozókat is. És mivel tudtommal csak a kontrollerek között van különbség, (ami ugye a kábel másik oldalán van,) én kipróbálnék vele egy PC-s meghajtót... Persze felelősséget nem vállalok... :)
-
Lord Mixxx
tag
Hi,
Szerintem az igen bonyultnak hangzo
[L]http://www.amiga.hu[/L] felkeresesevel igen nagyot tudsz elore lepni ez ugyben :DDD -
szesz
tag
Nekem van meg otthon Amigam, es van hozza egy kulso drive is. nem tom jo e az belsonek
szesz@freemail.hu -
hodossyb
csendes tag
Üdv! Ismerősöm régi gépében elromlott a floppy egyik feje. Érdeklődnék, nem tud e valaki egy helyet, ahol még foglalkoznak ilyen régebbi cuccokkal. Előre is köszi a hozzászólásokat.
Balázs
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest