Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz S_x96x_S #62236 üzenetére

Ezért lépnek majd 3 nm nél Chipletre, mindenki arra lép....MCM a professzionális vonalra először, majd később Geforce vonalon.
    Ha az Ada next tényleg annyira jó lesz, mint ahogy rebesgetik, akkor igazából 2027 amikor ki kell jönniük az első Chipletes Geforce kártyáknak addigra már lemegy 2 generáció professzionális vonalra lehozott chipletes kártya gen.
    Intel ott lesz kiszolgálni őket addigra szerintem ismét jók lesznek gyártástechnológiában.
    Ha megnézed amit írnak, pont ezt írtam én is feljebb Amd stratégiájára. Egyszerűen a középkategória lesz a kifizetődő.
    Feltételezve, hogy igazak a pletykák mindkét cégre:

Az Ada next állítólag az egyik legnagyobb előrelépés lesz, de vegyünk 40 % előrelépést a mostani genhez.( de 50 % fölötti a pletyka)
    Nvidia nem ad ki Titant mert minek.
    Ha kiadna akkor kb 40 % kal erősebb lenne a csúcs NV mint a csúcs RDNA3. ( tegyük fel AMD nek is lenne lehetősége lépni még maxra húzott fogyasztással, legyen 30 %)
    A Következő genre akkor ez kb 70- 80% lenne a 7900XTX hez nézve, annyit kellene hoznia a 8900XTX nek. a csúcson.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák