Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Depression

    veterán

    válasz Ragnar_ #1849 üzenetére

    Itt látszik, hogy a videókártyát ki is kell szolgálni. Hiába a VGA hozza létre a grafikát, a CPU adja neki az utasításokat. És ezek az utasítások pedig nem egyformák, és másképp terhelik a procit is. A ryzen min. fps-ben a 980-ból is több min. fps-t tud kitólni.
    Talán a tour de France a legjobb hasonlat, ha két versenyző tesztel 5 biciklit.
    Az intel 7700k versenyző sík terepen sokkal jobban fel tud gyorsúlni, és nagyobb sebességgel képes tekerni, mint az AMD R7. (max. fps)
    Ha viszont jön a hegy, az intel 7700k sokkal lassabban tud azon felfelé menni, miközben ez AMD R7-nek ez fekszik jobban, és ott ő a gyorsabb. (min. fps)
    Hogy ki nyeri ezt versenyt, az a tereptől függ, ez lesz az átlag fps. Hogy ki lesz világbajnok, pedig attól, hogy a jövőben melyik irányba mennek el az eddigi inkább sík, intel 7700k-nak kedvező útvonalak (játekok).

    Tegyük hozzá, hogy többféle néző is van. Van, akinek a min. fps sokkal fontosabb, hisz ott akadnak meg igazán a játékok látványosan, és van, akinek a max fps fontos, pl. CS-osok.
    Továbbá ezeken a grafikonokon hiába egyik-másik győztes, eléggé marginális eltérések vannak, kétlem, hogy aki őszinte magához, az ki meri mondani, hogy látja a különbséget az 65 és 74 között, miközben a min. 35 vs 17 fps nem fontos számára.

    [ Szerkesztve ]

    Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

Új hozzászólás Aktív témák