Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz vegyszer #61597 üzenetére

    Kár hogy eltüntetted a nyomkövetési számot mert akkor esetleg meg tudtam volna mondani az eredeti nyomkövetési azonosítót.
    Keress LP00 vagy SOO kezdetű vagy egy YP végű postai nyomkövetési forma azonosítót, Cainiao global vagy Cainiao Economy szállításút, az indulási időpont fog egyezni.
    Ezek a szállítás közben kapnak postai azonosítót és azzal érkeznek Magyarországra, de ezt az újat nem írják be, mert nem látnak rá az AliExpress adatokhoz. Volt erről is szó a topikban néhányszor.
    Nem értem mi hogy jött össze, csak az IOSS-os kezelési díjat kérik ez 399 Ft a Postánál. Annak ellenére hogy vámmentes a dokumentálási dolog nincs elengedve, a vám-árúnyilatkozat vámosok felé leadását kapod a 399 Ft-ért. Viszont ha nem fizeted ki online akkor ez 799 Ft lesz. Ketyeg az idő.
    Ez van 2021 július 1-től, erre nem vonatkozik egyik visszakérési dolog sem az Összefoglalóból. Ezt nem lehet visszakérni, legfeljebb nem fizeted ki és visszaküldik a feladónak.
    A küldemény adatokból vették az értéket, a 384 Ft-ot ami 1,02 USD-nek fele meg és aminek ebben az esetben nincs jelentősége, mert IOSS rendszerűként csak a kezelési díj van kérve. Vám 0 Ft, Áfa 0 Ft
    150 € értékig (153 $) csak áfa van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák