Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    Szervusztok!

    Érdekes, eddig számomra új jelenségek jöttek elő az Alis vásárlásaimat követően.

    A jobb meglepetés:
    3 különböző cégről vásároltam eltérő napon motyót.
    Egyszer csak jön egy futár szolgálat levele reggel, hogy csomagom jött. És mit ad Isten, vagyis hogy hogy elvtársak, a három tök máshonnan jövő motyó egy nagy borítékban volt. KB 9 nappal az első, 7 nappal az utolsó rendelése után, itthon volt minden. :F

    A furcsább:
    Az elvileg 3 folyamatban lévő rendelésem egyikét a posta egy 399Ft-os beszedési igénnyel látta el. Ami furcsa, hogy a száma alapján nem beazonosítható, mi is ez. Mert volt egy kb 3$-os, egy 16$-os, és egy 7$-os vásárlásom. És egyik se azon az UA...AE számon jön, mint amit a posta írt...
    Elvileg az Ali ezeket a díjakat (mármint áfa / vám) beszédei tőlünk. De ez így mégis gáz. Főleg a számok tükrében, hogy 1$ (384Ft) megállapított után kér 399Ft kezelési díjat egy se áfát, se vámot nem fizettető szolgáltatás után?
    Igazándiból nem látom, hogy miért kell (mégegyszer?) fizetnem, és mit is kapok érte? Mert első olvasatban több a díj, mint az érték.

    Nézem a téma összefoglalót, látom, hogy a 8, illetve 8.1 pontok körül lehet a probléma megfejtése, és oka is, de akkor se értem.

    Gondolom sok lehetőség nincs, fizetés, kézbesítés után majd vakarom a fejem, hogy ez még hogy jött össze?

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák