Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayyy

    senior tag

    válasz csupa csaki #4162 üzenetére

    Azta', mekkora véresszájú marketing bullshit ez a cikk!
    Ez a bekezdés konkrétan haszonszerzés érdekében történő félrevezetés:
    "A klasszikus megoldás ebben az esetben egy olyan irodaszék, ami jó erősen nyom vagy tart a deréktáji szakaszon, hiszen ez pillanatnyi felüdüléssel kecsegtet. Egészséges, és elhitetik velünk, hogy jó a gerincnek is. Természetesen azonban ez a megtámasztás semmiben sem fog javítani a háti gerinc állapotán, sőt, idővel tovább ront azon."
    Az ilyen állításokat illik legalább feltételes módba rakni...
    A fenti ellenkezőjét orvosi leletekkel tudom "bizonyítani", aki olvastam a székes blogomat, tudja, hogy miről beszélek. Persze, tudom... nem tudományos kísérlet volt, amit csináltam, ezért is raktam idézőjelbe a bizonyítást.

    Én ültem kb. 2 hétig az ő aktív székükön, erről is leírtam a véleményemet, de röviden: nem arra való, hogy irodában / tervezőirodában / stúdióban végig üld a napi 8-10 órádat. 4 óra után már a legedzettebbek is csak fészkelődnek, mert szétfáradt a hátuk. Sajnos az a helyzet, hogy ha ilyen munkád van (például grafikus), akkor nyugodtan, kipárnázva kell tudni ülni. Egy olyan székben, ami a biztosítja neked – a lehetőségekhez képest – az anatómiailag legideálisabb ülő pozíciót.
    Lehet erről vetyengeni, hogy maga az ülés sem ideális az embernek... hát igen, az aszfaltozott utakon járás, a cipő viselése, a mesterséges adalékanyagokkal megtömött táplálék... ez mind nem ideális, de mégis mi a f@&szt csináljunk?

    Szólhatnának a Hermann Millernek, SteelCase-nek, a Kinnarps-nak, a HAG-nak, satöbbi... hogy olyan székeket gyártanak, amik tulajdonképpen rontják a gerinc állapotát... röhej. :W

    [ Szerkesztve ]

    Minden a legnagyobb render!

Új hozzászólás Aktív témák