Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • demerion

    tag

    Ahogy megígértem itt egy rövid leírás az eddigi tapasztalatokról a Craftsmanról. Nyilván nincs meg régóta, ezért hosszú távú következtetéseket nem tudok levonni, de hátha segít valakinek.

    Csomagolás / összeszerelés:
    Első dolog amivel szembesültem, hogy nincs semmilyen "fül" kivágva a dobozon, úgyhogy érdekes volt fejuttatni a 2. emeletre. Az összeszerelés nem volt túl vészes, egyedül csináltam és nagyjából egy 15-20 perc alatt megvolt, a leírás is egyértelmű, viszonylag kevés darabban jön, így elrontani nem igazán lehet. Mindent csak kézzel és a mellékelt imbuszkulccsal húztam meg, ez elég is volt.

    Általános minőség:
    Az ülőlap szerintem pont eléggé párnázott, nem fotel, de nem is olyan, mintha egy deszkán ülnél. A varrások is jó minőségűnek tűnnek, nem találtam sehol látható hibát. Valaki említette korábban, hogy az elején lévő varrás rövidnadrágban kényelmetlen, nálam nem jelentkezett ez, viszont nyilván mindenki más. A háttámla masszív, nincs holtjátéka, a dőlése nem fokozatmentes, de aránylag kis lépésekben állítható, így nem vészes megtalálni a kényelmes szöget. A kar sem tűnik olyannak mint ami bármelyik pillanatban eltörne, szóval ilyen szempontból rendben van. A kartámasz minden irányban állítható, viszont a szélesség állítás elég limitált, ha közel lenne a két karfa akkor a szék aljáról lecsavarozva lehet még állítani rajta kb 2-3 centit. Összességében elég stabil, viszont van egy minimális holtjátéka, ami egyáltalán nem zavaró. A bevonata kicsit gumiszerű, összeizzadva egy picit ragad, de semmi extrém, kényelmesnek mondanám. A gázliftről semmi extrát nem tudok elmondani, stabil, nem mozog az ülőlap semmilyen irányba, rendellenes hangja sincs. A kerekek meglepően halkak és könnyen gurulnak, viszont magától nem fog elgurulni a szék. A hintamechanika jól működik, teljesen hátradőlve sem sikerült felborulnom vele. Viszont! Ahogy korábban is szóba került zárt állapotban van egy minimális holtjátéka. Nem jelentős, engem személy szerint nem zavar, de simán elképzelhető, hogy valakinek ez problémát jelenthet. A párnák szerintem kényelmesek, de örültem volna, ha a deréktámasz rögzíthető lenne fentebbi állásban. A nyakpárnával nem volt gond, egész jól beállítható a magassága és kényelmes is. A szobámban általában elég meleg van, de így sem sikerült beleizzadni zavaróan, nyilván nem egy hálós szék, de nem is totális szauna.

    Vélemény:
    Szerintem rendben van, jó minőségű és kényelmes. Minimális hibái vannak, amikkel együtt tudok élni. Nyilván a szék szubjektív dolog, ezért ha van rá lehetőség érdemes kipróbálni vásárlás előtt. 184 centi magas vagyok, nekem bőven elég magas a háttámla, szerintem 190 centi körülig minimum oké a dolog. Átlagos testalkatú vagyok és bőven elférek benne, erősebb testalkattal sem kéne problémásnak lennie.

    Remélem nem maradt ki semmi, ha bárkit érdekel valami kérdezzen bátran :D

Új hozzászólás Aktív témák