- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark197405
tag
Megnéztem az új Half-Life: Alyx gameplay videókat, hát brutál jól néz ki. Amennyiben a játékmenet és a sztori annyira kidolgozott lesz mint az elődökben, akkor megszületett az új király. Ez lehet a VR nagy ugródeszkája...
-
kiskuplung
őstag
válasz Dyingsoul #27480 üzenetére
A lemondott konferenciákra szerintem most kifejezetten ütős marketingfogás lenne, ha az FB bevállalná és az F8-at VR-ban közvetítené (és mondjuk FB-re streamelné a hihetlen kutyáknak, akik még mindig nem látták be a VR felsőbbrendűségét )
Half-Life Alyx témakörben meg gondolom már láttátok ezeket a gameplay videókat.
Érdekes megfigyelni, ahogy a máskor habzó szájú suttyók dicsérik, pedig a látottak alapján pontosan annyit tud, mint az elmúlt 4 év jobb VR-os játékai , csak ezt fogadja be a tudata a szerencsétlennek, mert ennek ismeri a címét. Remélem a Medal of Honor is hasonló fogadtatásban részesül. Persze az azért a kommentek nagyrésze még mindig az unalom tengerén úszkáló kliséhegyek a drága PC-ről, stb stb. .De látom Abydos még mindig a frontvonalban küzd, ezúton is kívánok neki kitartást.
Amúgy érdemes lenne egy kívülálló szemével látni ezeket a videókat, mert ugye monitoron még mindig nem jön át az, amit én már élményként hozzáképzelek. Azt pl. már most látom, hogy ez a gameplay a szívrohamos kategóriába fog esni nálam..
@Jinxb1rd : Doom VFR már csomószor volt itt téma, erre való a fórumkereső. Én sose ajánlanám, de többet nem írok ide kritikát, mert semmi értelme. Úgy vettem észre, hogy itt a "jó játék" ott kezdődik, hogy nem kérnek érte teljes árat, innentől kezdve meg bohóckodás az egész egymásnak ajánlgatás.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #27504 üzenetére
"Érdekes megfigyelni, ahogy a máskor habzó szájú suttyók dicsérik, pedig a látottak alapján pontosan annyit tud, mint az elmúlt 4 év jobb VR-os játékai , csak ezt fogadja be a tudata a szerencsétlennek, mert ennek ismeri a címét."
Valahogy igy latom en is. Termeszetesen top minoseg a HLA ami elvarhato a cegtol, de nincs ez merfoldekre az utobbi par ev mas top jatekaitol. Ez a grafikara es a jatekmenetre is ertendo.
Ez a jatek a mainstream brand miatt lesz merfoldko a VR-nak es nem azert mert valamit olyan forradalmian oldana meg ahogy eddig meg senki nem csinalta.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Pont linkelni akartam a gameplay videókat.
Valahol egyetértek azzal, hogy nem hoz újat a VR-ba valahol meg nem.
Sokszor elhangzott itt a topikban, hogy egy eleve VR-ra írt játék mérföldekre van egy VR adaptációtól. Ha nem is mérföldekre de azért jelentős különbség van egy AAA VR játék és egy sima VR játék között is. Az apró különbségek azok amik igazán kiemelkedőkké teszik őket, legyen az egy gesztus vagy játékmechanikai megoldás. De ezen téren hogy újat mutathassanak azért elég sok agyaláson és tesztemn kell végigmenni, hogy megkapjuk a végterméket. A fejlesztés persze nem olcsó.
De az is egyértelmű, hogy a legnagyobb gyártók nem ugranak bele a VR-ba, hagyják a kisebbeket (és indie fejlesztőket) kibontakozni, piacot teremteni. Azt meg úgy nehéz, ha nincs kapható eszköz... Nem tudom mennyire átmeneti ez a készlethiány de már kezd nem vicces kategória lenni. Az ember azt hinné tanultak valamit a gyártók a 2016-os évből a CV1 példájából.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #27502 üzenetére
Dehogy is, ezt a questen csinálta, ezért gondoltam, hogy a proci gyenge, mert a videókártya még most is az egyik leg jobb a 2070 super már veri, de ehhez a procihoz nem éri meg erősebbet venni, de a questen mindenki i7-et használt amiket láttam. Indexen simán fut a konfigomon. És a questen is a steames bs szaggatott, de az olyan szinten, hogy alig bírtam az induló menüből kilépni.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Raymond
félisten
válasz gulasoft #27507 üzenetére
Quest Link-hez mindegy milyen a proci, a kodolas a GPU encoder-el megy. Ha megy a jatek a PC-n rendesen akkor a Link-el is menni fog. Hasznalod az -oculus kapcsolot a BS-el?
Mondjuk BS-t en nem streamelnek, annak szerintem nativ kell.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
veterán
válasz kiskuplung #27509 üzenetére
Rettegni éppen nem, de a 15 óra is sajnálatos.
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #27510 üzenetére
Nem a kódolással van a gond, hanem az usb-n való átgyömöszöléssel. Annak a tömörítését nem tudom mi végzi, félek, hogy a proci, mert a videókártya miért tömörítene, display porton tömörítés nélkül megy az adat, nem a monitor tömöríti ki, viszont az usb kábelen a link a quest felé tömörítve küldi a képet, és a quest tömörít ki, de a betömörítés szerintem számításigényesebb mint a kitömörítés. Ráadásul a gépen elindul a steam is, az is eszi az erőforrást, az kéne, hogy valaki ugyan olyan konfiggal megnézi i7-en meg i5-ö ezeket a steames progikat.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
veterán
válasz kiskuplung #27514 üzenetére
Tehát ha ilyen hosszú volt a HL2 akkor ez csak ennyi lehet
-
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #27517 üzenetére
A bs-t indítsam -oculus kapcsolóval? Ezt eddig nem mondta senki, de most hogy rákerestem találtam egy ilyet, erre gondolsz?
I saw some people ask about this a couple places here, but for those of you who have Beat Saber on Steam, you can set it to use the native Oculus SDK (instead of SteamVR) by doing the following: right click the game in Steam > properties > set launch options > type in "-vrmode oculus". Enjoy!
?Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Jinxb1rd
addikt
Nem értem, számodra miért megvetendő az, hogy valaki 14k-ért nem akar játékot venni? Abból a pénzből én egy hónapig zongorázni járok, vagy van egy havi kondibérletem + tápkiegészítőm. És őszintén szólva ennyiért ezek többet érnek, mint 3-4 órás digitális világ.
Half Life-ot megveszem, mert szinte biztos, hogy jó játék lesz és a 15 óra is jelent valamit (bár ja, lehetett volna hosszabb 16.000 Ft-ért még ez is). De Lone Echoért kicsengettem 24 eurót (akciósan) és rohadtul nem érte meg. Annak ellenére hogy űrmániás vagyok, egyszerűen nem adta vissza azt az élményt, amit egy egyszerű technikai demo meg megtudott adni (nem tudom a nevét, valamit meg kellett javítani benne és elsodródtál). Full műanyag minden, nincsenek benne távolságok, nem érzem a nagyságokat megfelelően...
Ezek után nem értem a duzzogást, hogy valaki nem veszi meg az összes játékot teljes áron. A Walking Dead-et 6-7.000 Ft-ért vettem meg (és ez ért volna többet is), de most az zavar, hogy nem 40 euróért vettem meg Oculus Store-ból? Vagy az zavar, hogy nem megjelenés pillanatában veszem meg a játékokat, amikről kiderül általában, hogy bugosak vagy hogy egy-két dolog nem kiforrott benne? Mire leakciózzák, jobb élményt fog nyújtani fele annyiért, mint amikor te játszottál vele... Lásd, Walking Dead megkapta az új feature-t az nvidiától, ki játszotta már ki?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
s7evcsenko
addikt
válasz Jinxb1rd #27520 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek minden szavaddal.
Én már bele se állok.
Neki nem ember az akinek tetszik a Robinson, nem ember, aki csak akciósan vesz játékot, és gondolom azok sem emberek számára, akik csak a BS-ről, meg fitnesz appról beszélgetnek napokon át.
Nem vagyunk egyformák, pont ettől szép az élet."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
kiskuplung
őstag
válasz s7evcsenko #27521 üzenetére
Jaaaj, a Robinson csak előmászott már megint
De amúgy igazad van, pont ezért nem írtam én se most már nagyon sokáig, mert semmi értelmét nem láttam. Ha benned amúgy ilyen rossz kép alakult ki rólam, akkor durván újra kell gondolom a fórumozós stílusomat.
Ami elég nehéz, mert látod, itt 2-vel fentebb is abba áll bele az ember, hogy a HL:Alyx csak 15 órás.És amikor szembesítve van, hogy az előző se volt hosszabb, mert sztorialapú játékokból ez is bőven jónak számít, akkor se írja azt, hogy bocsi
Kicsit azért örülök, hogy sikerült felrázni a topicot, a stíluson meg igyekszek javítani.
De viccen kívül, szerintem most már nagyon ellepték a topicot ezek a témák, hogy hogy állítsunk át valami istentelen szürkezónás honlapot, hogy 1 dollárt spóroljunk, meg kiadjuk a személyinket egy JÁTÉK MIATT egy tök ismeretlen harmadik félnek.... azért legalább ezeken a pontokon vártam volna egy moderációt, akármennyire uborkaszezon van.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz kiskuplung #27522 üzenetére
Szerintem túlságosan is magadra veszed a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
veterán
Elég vicces hogyha itt nekem bocsánatot kellene kérnem Kitől? Miért?
Nálad valami össze van gubancolodva nagyon, plusz a seggből kirántalak stílus mindent visz -
gulasoft
őstag
HVRC-n is van jó pár emeber aki nem itthon él, és számukra a 30-40 euró nem pénz, és hiába mondtam, hogy de az itthon igenis pénz, nem tolerálták. Én is max. egy két játékot veszek meg nem akciósan, ami single player abból talán a bs-t meg boneworksot vettem meg full áron, és a stemen elég jó akcók szoktak lenni, és elég gyakran. A legújabb játékok 3 hónapig nincsenek leakciózva az elég sok idő de, van amit még nem toltam végig, öülök ha azokra jut időm. 10-12 ilyet megveszel és kifizeted mondjuk egy oculus quest árát. Azért aha így nézed, akkor az igenis meggondolandó itthon legalábbis.
Vannak ingyenes játékok amikkel el lehet ökörködni, de perze amit hónapokig írnak, az drága, és megértem ezt is, aki el van eresztve megveszi, és pár ezek közül ettől érzi magát nagy embernek. Van jópár aki ennek ellenére normális tud maradni. Meg kell érteni, hogy itthon sok ember ha havi 40 eurót elkölt az 13.600 forintm az esetleg otthon a családban kiveri a biztosítékot, ha ugyan itt elkölt 10-eurót 3 hónap múlva az nem olyan nagy probléma, ráadásul akciómániákusok vagyunk, és a steam legalább nem a 100%-al felemelt áraiból enged 50%-ot mint black fridayben résztvevő cégek nagy része. Úgyhogy akinek csak akciósra futja, az nem lenézendő.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként én meg szívesen olvasgatom itt más emberek első véleményeit a friss játékokról, pl a tiedet is, hogy te mikben látod a problémát stb.
Attól, hogy mi még nem tudunk hozzászólni, hasznos infók ezek.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
kiskuplung
őstag
válasz Jinxb1rd #27526 üzenetére
Köszönöm.
Pont azért igyekszem kicsit választékosabban, olvasmányosabban fogalmazgatni ide, mikor élménybeszámolót tartok, mert nekem is jólesik kiírni magamból, meg úgy érzem az átlagnál jobban próbálom objektíven leírni pro kontra az adott játékot.Amúgy ha már ilyen személyesre vetted a figurát a zongoraleckékkel: én 15 évvel ezelőtt költöztem fel egy faluból a fővárosba kb 5 ezer Ft-tal a zsebemben, úgy, hogy az első havi lakhatásomat nem tudtam kifizetni csak a beígért első fizumból. És csak 12 évvel később, egy borzasztó CHF hitel lezárása után, a saját, újépítésű lakásom tehermentesítése után mondtam azt az asszonynak, hogy nekem a gaming az egyetlen hobbim, szerintem rohadtul megérdemlem, hogy 15 év után vegyek egy jó gépet, meg hozzá ezt a VR-t, a gyerekkori álmomat. Ezek után természetesen mindig meg fogom hozzá venni a legújabb anyagokat. Mert ez egy szórakoztatótechnikai eszköz. és nekem megér ennyit, hogy kiszakadjak a mókuskerékből.
De, még egyszer mondom, ez CSAK egy szórakoztatótechnikai eszköz, ráadásul mondhatjuk egy "state-of-the-art" dolog, ami pénzbe kerül. Ezek után, ha valaki megveszi, és utána azt gondolja, hogy nem akarja/fogja több headset árát rákölteni a tartalomra, akkor szerintem ne is vegyen inkább.
Szóval én nem tudom, hogy melyik mondatom is sugározta a megvetést, meg a lenézést, ez álljon tőlem a legtávolabb. Én inkább az ellen emeltem szót, amikor itt arról beszéltek, hogy csináljunk az 5 eurós játékból 4 eurósat...
-
s7evcsenko
addikt
válasz kiskuplung #27527 üzenetére
"Ha benned amúgy ilyen rossz kép alakult ki rólam, akkor durván újra kell gondolom a fórumozós stílusomat."
Amúgy az túlzás hogy rossz kép alakult ki bennem rólad, csak úgy látom kicsit nehezen emészted meg, hogy valakinek az jön be, ami neked nem.Én is megjártam a hasonló életutat, és eljutottam odáig, hogy ne okozzon gondot egy komolyabb gép VR cuccal, de pl játékot sosem vennék hozzá teljes áron.
Egyrészt, mert a sok év tapasztalatából kiindulva biztos vagyok benne, hogy 1x le lesz árazva, másrészt meg elvből sem.
Ez a VR cucc itt van mellettem, kézzel foghatom minden nap, így megérte az akciós árát , de pl 1 játékot sosem játszok végig 2x, így arra nem áldozok annyit, mert tudom, hogy többet nem fog szórakoztatni.
Annyi kijátszatlan játék van a steam könyvtáramban, hogy mire végzek velük, azidő alatt bőven lesz az akcióban, ami most jelenik meg."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
JoolsNOS
veterán
Nekem így első blikkre csak az nem tetszik (pl a Walking deadhez képest) hogy csak a kezet látod. WDben tök jól megvolt az egész kar. Meg ami sok sima fps játéknál, hogy nincs saját árnyékod. Főleg itt ahol szép az "árnyékjáték".
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
gulasoft
őstag
válasz kiskuplung #27527 üzenetére
Tök jó hogy van pár ember aki megengedheti magának a legújabb játékokat, főleg ha ír róla leírást. Én annak ellenére, hogy megengedhetném magamnak sem veszem meg teljes áron, ha van esély hogy 3 hónap múlva akciós lesz, mert itt nem 5 eurós játékokat várunk 4 euróért, hanem 30-40 eurós játékokat várunk 10 euró alatt, és azért ez rögtön azt jelenti, hogy ugyan annyi pénzből 3-4 játékhoz is hozzájuthatsz. Igy most van kb 30 játékom amiből válogathatok, és nem 10 darab. Elég combos játékok is le voltak akciózva, startrek bridge crew, (arizona sunshine is valami ilyen akció volt), elite dangerous 5 euróért, no man's sky is 50%-os volt, seeking dawn is 10 euró alatt.... Figyelni kell, kívánságlistára feltenni. Főleg ha multizni akarsz akkor érdemes az akciókra figyelni, mert itthon az is megveszi 80%-os leárazás mellett akik teljes áron nem vennék meg. Vagy ott vannak az ingyenes béták, township tale, vagy a nem béta jar wars... Steam ezért jó. És az a jó, ha multiban lehet tolni, ezért nem vettem meg a Saints & Sinners-et sem. Lehet ha leárazzák 70-80%-al megveszem, és végigjátszom.
Ha Te megengedheted magadnak akkor vedd meg, csak ne mond azt, hogy a 13.000Ft/játék az olcsó, és nem pénz, mert ez a Te/Én/pár ember viszonylatában tényleg nem pénz, de sokan vettek questet olcsón, aztán most ott állnak, hogy oppácska, 30-40$ egy játék rá, és ha nincs géped, akkor 250-300.000Ft-os gépet kell alárakni, ha el akarod érni a steames játékokat, és ezt azért igyekeztek elhallgatni egy jó pár fórumon, és elhallgattatni azt aki ezt szóvá tette.
Egyébként hol szoktad közzétenni a játékleírásokat? Szívesen olvasnék párat.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
JoolsNOS
veterán
válasz gulasoft #27530 üzenetére
Sajna vannak játékok amiket nagyon minimális akciókba raknak(Beat Saber), vagy esélytelen, hogy fél éven belül akciós lesz (Walking Dead, anno GTA5 stb) Ezeket vagyok hajlandó teljes áron venni, de a többi játékom nekem is akciós volt általában.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mayan
csendes tag
válasz s7evcsenko #27528 üzenetére
Bocs. -
s7evcsenko
addikt
Semmi gond, azért ennyire nem rossz a helyzet, jó eséllyel max 1-2 évet vagyok megcsúszva. :)
Az AC unity után kivégeztem a A Plague Tale: Innocence-t, majd pár napja a moss-t és most indult az AC Origins.
Ezekkel is remekül szórakozok.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
YAKEN
aktív tag
Idén lehet még tudni valami ütős címről a Half-Life, Medal of Honor és a Lone Echo folytatásán kívül? Bár még csak március eleje.
-
kiskuplung
őstag
válasz gulasoft #27530 üzenetére
Szerintem egy kicsi félreértés van még, mert amúgy én is azt csinálom, mint egy racionális ember, regisztrálva vagyok az isthereanydeal-en, és már évek óta csak fél-1 év lemaradással követem a dolgokat, mert így sincs annyi időm.
De VR-ra egyszerűen nincs annyi megjelenés.
Itt most arról beszélünk, hogy kb 1-2 havonta kiadjon-e az ember 40 EUR-t egy friss megjelenésre. Szerintem ennek bele kellene férnie annak, aki szívesen áldoz a hobbijára, és megtehette, hogy vett egy 400+ EUR-s eszközt.
Ha más nem így gondolja, hát lelke rajtaAzt nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy elhallgatjuk, hogy drágák a játékok, mert szerintem meg pont, hogy fel szoktuk hívni a figyelmet, hogy a tartalom az erősen fizetős.
Én csak ide szoktam irogatni nagyobb wall-of-text-eket, kedvcsinálókat. Abydos honlapját nézegesd még, ha magyar nyelvű írásokat olvasnál, olyantól aki ért is hozzá.
@YAKEN : Én csak egy ilyen listát találtam.
-
Jinxb1rd
addikt
Kipróbáltam a VRSS-t végre én is. Hát... nem semmi. Walking Dead-ben főleg a menün lehet a legkönnyebben megfigyelni a változást. 120%-as felbontással is azt látom, hogy a recék szaladgálnak ide oda, ingame meg a szövegek sokszor olvashatatlanok. Most 100%-on VRSS-sel tejsimák, gyönyörűek. Lentebb vettem 80%-ra is és még úgy is egész szép a játék, de a menü továbbra is sokkal szebb marad, mint ami volt 120%-on. Kár hogy nem tudja ezt minden játék natívan, messze jobb élményt nyújt. Még pár hasonló technikát ha kitalálnak, akkor lassan nem is kell erődítménygép a játékokhoz.
ui: azt még tesztelnem kell viszont, hogy úgy tűnt, 'mindig bekapcsolva' opción stabilabban fut, mint adaptívon.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27536 üzenetére
Hát amiket felsoroltam azokon kívül nem igen fogott meg más a listában.
Majd csak lesznek még bejelntések.Jinxb1rd: Most már nekem is meg kell néznem ezt a csoda VRSS-t. Kár, hogy a Walkingot már átvittem viszont a Boneworks-el még adós vagyok. Asgard is támogatja?
-
kiskuplung
őstag
A Sniper Elite-re nagyon kíváncsi vagyok, mert kb. ez az egyetlen értelmesebbnek mondható mesterlövész anyag VR-ban (és ez se éri meg a 15 pénzes árát), pedig lenne benne potenciál szerintem.
-
gulasoft
őstag
Star Trek Bridge Crew-hoz keresünk legénységet hétvégére itt:
[link]
Ugyan itt lehet jelentkezni township tale-re is akár kis oktatásal egybekötött szaladgálással.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
barcalaci84
őstag
"Úgy vettem észre, hogy itt a "jó játék" ott kezdődik, hogy nem kérnek érte teljes árat, innentől kezdve meg bohóckodás az egész egymásnak ajánlgatás."
ez már bennem is sokszor megfogalmazódott
én értem h sokan akciófüggők , de engem megmosolyogtat h vr headsettel , meg turing gpu-kkal arról beszélnek emberek h elvből nem vesznek teljesárú játékot és inkább várnak éveket mintsem megvegyenek egy minőségi játékot...
spórolásból inkább vesznek 3db 10 euró alá akciózott hulladékot , ahelyett h megvennék az év játékát ...
én is vettem pár akciós vr játékot , de visszatekintve ezek voltak a "drága " játékok , mert jó párat végig se vittem...többségük az akciós árat se érte meg szerintem , szemben pl egy teljes árú Asgard's wrathtal...szóval szerintem az spórol aki csak minőséget vesz
viszont vr-ben a minőséget nem akciózzák...
( walking dead se akciózva volt hanem egy-egy "áruház adta áron alul h behúzzon magához) -
-Solt-
veterán
válasz barcalaci84 #27542 üzenetére
7-s bömös a panel parkolóban "kétezerért" tankolgatva + egy szett xy márkás ruha!
www.smart-bus.hu
-
Ombi5
őstag
Ezert kellene egy ajanlott jatekok lista, de nem talalom. Lehet en vagyok a vak a tema osszefoglalojaban..
-
veterán
Árnyalnám a dolgot nagyon sok cuccot veszek akciósan, de vannak fejlesztők(lassan ez sem garancia) akiknek azonnal csengetek, példa AC nem toltam már rég minden DLC megvan mert megérdemli de hogy raklap fos 1 órás játékokat vegyek AAA áron az azért vicces
Egyébként is szimet mindent megveszek -
Dyingsoul
Topikgazda
Évek óta folyamatos a diskurzus az ajánlott játékokról. Sokan bekérdeznek, hogy mit ajánlunk de ez az infó ott van a neten. Sokszor osztottunk is meg listát. Az összefoglaló kilóméter hosszú lenne ha minden neten fellelhető infó bekerülne, akkor meg az lenne a kifogás az olvasásra... De van bent több játéklista is, persze régiek már.
Tessék itt egy szűrő a steamen a top selling VR címekre. Ezt kikeresni az áruház megnyitásán felül konkrétan 3 kattintásba kerül...[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
Közben átszerkesztettem a hsz-t, a default, relevance szerinti rendezés szerintem jobb eredményeket ad.
De ha használod a keresőt és az összefoglalót kérdezz nyugodtan, hogy ki milyen játékot ajánl és az alapján amit szeretsz és már megvan neked tudunk mondani személyesen neked való frankó játékokat amiket érdemes lecsekkolnod! Szerintem ez sokkal jobb mód a pénz tudatos elköltésére mint egy statikus listát végigbogarászni.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Ha van rá igény, én átnézem, hogy miket vettem meg eddig és akkor 2 sávra bontva (15 EUR alatt és felett) írnék egy kis összefoglalót, hogy szerintem mit érdemes meg mit nem, plusz valami rövid jellemzést, hogy kinek való/kinek nem való.
A Steam-es listával az a baj, hogy abból pont az Oculus-os cuccok nincsenek benne, és azok a legjobbak. -
Ombi5
őstag
válasz kiskuplung #27549 üzenetére
Szerintem az ar nem szukseges bele, mindenki megnezni, hogy megeri e neki vagy sem. De 1 osszefoglalo sose artana a topic osszefoglaloba...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest