- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz izomman1 #13049 üzenetére
jah, az hogy sehol nem látok róla a neten infot (személyes véleményeket). Az.
És hülye lennék ilyen helyen vásárolni. De mondom, te pénzed. Ha érzelmeid erősebbek , akkor vedd meg.
Nem azt mondtam nem kapod meg, csak a véleményünket kérted és én elmondtam őszintén mit gondolok. -
izomman1
senior tag
válasz fulton #13051 üzenetére
köszi a segítséget még átgondolom ... Egy esetben nem kapnám vissza a pénzt ha valami hajléktalan csávónak a nevén lenne a számla .. Ez rizikó és probléma én se vagyok nyugodt , de ha sikerülne a tranzakció többen itt a fórumon is biztos élnének vele .. vagy valami hírt tudtok esetleg végre megjelenik már a Samsung Odyssey is az EU -ban?
-
Segal
veterán
válasz izomman1 #13046 üzenetére
Elmesélek neked egy történetet a rendőrségi feljelentés érdemi részéről. Hátha ez kicsit elrettent. Panelban lakom és a kerékpáromat egy ráccsal védett folyosón tartottam. Lakásba nem akartam bevinni, a lenti kerékpártárolót meg nem tartottam elég biztonságosnak. Az elég biztonságtudatot adott hogy rács van a folyosón meg az hogy 4 kamera is van ami rálát lent a bejáratra. Egyik reggel indulnék edzésre és nézem nincs ott a kerékpár... Első gondolatom az volt hogy én hülye hova raktam aztán kapcsoltam hogy nem én raktam máshova hanem ellopták... Sajna párszor tizen percekre nyitva maradt a rács amíg valaki pl kutyát sétáltatott stb. de másnak is voltak kint cuccai nem tulajdonítottam neki jelentőséget. EDDIG.
Lerohantam a lakásszövetkezetbe ahova be vannak kötve a kamerák képei hogy nézzük vissza de utólag persze érthető módon azt mondták hogy nem lehet mert ha felismerem a tettest és összeverem akkor bűnrészesek lesznek. Tegyek feljelentést és majd a rendőrségen megnézhetem. Le is vittem a papírokat, meg is történt a feljelentés és telt az idő de semmi. Aztán egyszer csak kaptam egy levelet tőlük hogy ők mindent megtettek az ügyben de nincs meg a kerékpár így zárják az ügyet. Mivel b*szogatott a gondolat lementem megint a szövetkezetbe megkérdezni hogy egyáltalán kijött e rendőr kikérni a felvételeket? Szerintem kitaláljátok a választ.... nem. Annyira érdekelte őket az ügy hogy még azt a felvételt sem kérték ki amin 100%-ra szerepelnie kellett az elkövetőnek. Azóta lakásba tartom a kerékpárom.
Ezzel csak oda szerettem volna kilyukadni hogy ne úgy állj a dologhoz hogy ha mégsem érkezik meg akkor csak lesétálsz a rendőrségre és visszaszerzed a pénzed, mert nem fogod visszaszerezni a pénzed. Ez inkább olyan mindent vagy semmit játék de inkább a semmit. A többi lehetőség valószínűleg nem kartelezik hanem valóban az tűnik a reális beszerzési árnak. Persze te döntesz, max majd egy napon te is megoszthatod a történeted egy másik embernek hogy miért gondolja át a dolgot még egyszer."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Raymond
félisten
válasz izomman1 #13052 üzenetére
Ez megint a szokasos kicsapongasod. Semmi ertelme az egesznek.
Ha mar a rendorseg a backup plan (#13044) akkor eleve felejtsd el. Egyebkent az oldalrol meg annyit hogy kontakt csak a weboldalas form-on keresztul van, impresszum nincs, mas info a cegrol nincs, fizetes pedig csak a Paypal-os Friends and Family (az emailcim-es utalasbol itelve) ahol semmi Paypal vedelem nincs.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fulton
addikt
POntosan, eleve rendőrségben bízni , és rájuk tenni a kockázatot (miszerint ha nem jön meg) bla bla felelőtlenség. Te tegyél meg mindent a saját biztonságodért első sorban (amennyiben lehetőséged van), ne "mástól" várd, mert koppani fogsz.
--------
már hónapokkal ezelőtt is olvastalak, hogy hogy nem vettél végül Oculus rift et? mert azt tudnál biztonságosabban is beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz fulton #13056 üzenetére
Van Riftem azzal vagyok egy ideje..
Brandsetter.hu ajánlat 164 e ft volt. Ez hajós szállítás 2 hónap alatt. Sajnos most nem lehet ajánlatot kérni tőlük felfüggesztették a behozatalt.
Aztán volna ez a "cég" ami 145 e ft ért hozza be (2-4 hét alatt) ez kicsivel olcsóbb és nem tudom mi nekik a haszon ha már ebbe a posta és az adók is benne vannak.. Bár nem lehetetlen , csak lehet nem biztos hogy legális úton jönne de nem is tudom hogy lehet egy ilyen értékű csomagot haza küldeni máshogy ..
Aztán volna a Biggapplebudy ahol 720 dollár lenne szállítással együtt , de erre még a vám és áfa rájön 936 dollár magyarán 230 e ft környékén lenne.. jelentősen több. és 5-8 nap alatt érkezik meg..
Vonzó az ár és picit olcsó de nem mondanám biztos átverésnek annó már egyszer ettől a cégtől kértem ajánlatot (1 hónapja is 400 dolcsi volt ) akkor kicsit olcsóbb 139500 at kaptam de most változott a FT\usd ezért picit több. Akkor elhessegettem lebeszéltem magam , hogy túl kockázatos ne várjak.. Azóta sincs fasorba se a megjelenés. Pimax 8K is majdnem berendeltem , de aztán nem.. Azóta sincs abból se semmi simán egy átverés is lehet még az is... Sajnos ha normális áron akarom kockáztatnom kell vagy ülök szépen a seggemen és játszom az Oculus on a pixelesebb kijelzőn a Skyrim VR-t Még ma eldöntöm mi legyen ha netán berendelném siker akkor örülhettek itt leteszteltem a forrást és ok minden vagy egy nagy pofára esés lesz ez van.. Köszi a véleményeket.. Örültem volna ha valaki itt már használta volna ezt a céget berendelésre de sajnos eddig ilyen nincs.. ezért írtam ide.. -
fulton
addikt
válasz izomman1 #13057 üzenetére
Én a következőként állok ehhez a kérdéshez.
Jómagam is Ouclus boldog tulaja vagyok, touch-al, joy-al. Ahogy én látom a helyzetet, aki most vesz szemüveget, érdemesebb megnézegetni az új szemcsiket és esetleg onnan választani..
DE én mint jelen oculus tulaj, csak 4k lépésnél tervezek váltani, addig feleslegesnek gondolnám. Főleg ennél a pár pixel töbletért venni egy másik szemüveget nem tartom indokoltnak, főleg hogy kockáztassam is a pénzem ilyen "noname" helyekenm ert olcsók, egyenesen marhaságnak gondolom.
még ha az lenne hogy Te személyesen kipróbáltad ezt a szemcsit és váó, ég és föld az oculus hoz képest (amit kétlek) akkor valahol érteném az ambíciód[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Dirt Rallyban valami gáz van... szabályos időközönként akad a kép. Először nem hittem a szememnek, de levettem mindent low-ra (advanced beállításokban), élsimítást teljesen kikapcsoltam, elindítottam az oculus debug toolt is és 90 fps-ről beesik 40 körülre de csak egy pillanatra, viszont teljesen szabályos időközönként 2-3 másodpercenként. Mondanom sem kell a váltások miatt teljesen játszhatatlan. Elméletileg Ctrl+Num1-el ki lehet kapcsolni az ASW-t játék közben, hiába nyomkodtam nem változtatott semmit. Valakinek van tippje mi lehet a hiba?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Picco
addikt
válasz Komplikato #13041 üzenetére
meg 1 akadaly kipipalva, na most mar csak eye tracking + foveated rendering es johet az ujabb sikertermek
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #13062 üzenetére
Nem tudom, tegnap tettem fel a legfrissebbet de a Dirttel most játszok először.
Teszteltem hirtelen Suprhottal amit az Oculus store-ba vettem meg de Pavlov VR-al ia ami steames. Egyik sem csinálja ezt.
Arról nem is beszélve, hogy az asztalt valami iszonyxat hülye felbontásba ránmgatja át a Dirt Rally, de az lenne a legkisebb bajom ha legalább nem droppolna. A Performance headroom kifut a grafikonból amikor ezt teszi de még a menüben is látszik ez a drop.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
izomman1
senior tag
jav Biggapplebudy - n csak 205 e aki velük hozatná.. az már sok.. jó sok..
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #13062 üzenetére
Megoldódott. Ez a reddit komment segített ahol azt javasolták, hogy töröljük a documents/my games/Dirt Rally mappát.
#dirt rally, #oculus, #stuttering #frame rate drop[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Tomdriver #13069 üzenetére
Hidd el, egy idő után meg lehet szokni... (mivel mást nem nagyon tehet az ember)
-
fulton
addikt
Srácok, egyet nem értek. Az miért van , hogy ott van például a demo az oculus-hoz, abban is vannak távoli dolgok, mégis szebbnek látszik, mint mondjuk a project cars 2 ben a távoli dolgok. Vagy csak nekem tűnik így?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz fulton #13071 üzenetére
Öhm... Mit saccolsz a First Contactban hány m a legtávolabbi pont és Project Carsban mennyi lehet?
-
fulton
addikt
És az MSA-d milyen?
PC2
Nekem most pl MSA medium mellett , 1.4 SS el,
Anistropic filtering - 16
Textura - High
Reflekció - Low
Environment map - Low
track detial - low, (ha mediumra veszem néha néha beesik 85 re...és zavar engem személy szerint, mert érzem a képen)
Árnyék - low,
Autó részletesség - Ultra
Enhanced mirror - bekapcsolva
Motion blur - ki
Particle level, és density - High , HighNa nekem így a legdusabb pályán, és sedan autóval (mert hogy ez sem mind1 FPS nél, a f1 kocsikkal pl jobb az fps) végig 90 fps, és nincs megingás.
Esőben már inkább bekapcsolom a 45 duplázást.ezt az általad leírt valamit, majd kipróbálom hogy mit ad hozzá. Nvidia kártyáknál.
Ja és ez i7 7700K (naturon), GTX 1080 Ti vel.[ Szerkesztve ]
-
-
Picco
addikt
válasz fulton #13075 üzenetére
"AZ miért van, hogy a headroom végig kb 2-4 % on alul pirosban mozog"
vega64-el ugyanaz, szerintem mert visszaveszik a clock speed-et.
"fix 90 fps megvan, de mégis valami 30 sec ír késleltetés vagy mi. EZ hogy lehet, 90 fps mellett nem 11 sec alatt kéne lennie?"
ez mar erdekesebb, 11ms alatt kellene lennie, gozom sincs mi tortenik nalad de egy restartot megerne.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Raymond
félisten
válasz fulton #13075 üzenetére
"de mégis valami 30 sec ír késleltetés vagy mi"
Ha a "motion to photon latency"-re gondolsz akkor az normalis. 20 us ala nemigen mesz. Aztan a GPU terhelesetol fugg meg, probald ki a Home-ban mennyi es esetleg mennyit valtozik az AWS ki/be kapcsolasaval.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz fulton #13078 üzenetére
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyingsoul
Topikgazda
Hátha érdekel valakit, ha más nem az árszabásokhoz, viszonyítási alapokhoz jól jöhet:
Amazonon jött velem szembe egy ilyen "fegyver" kontroller HTC Vive-hoz és Mobil VR-hoz is használható. A 380 Eurós ár pedig szerintem simán felmegy 400 fölé ha magyar címre vásárolnánk bár nem tettem be a kosárba mert már magát a 380 eurós árat is sokallom picikét... Remélem ahogy terjed majd a VR úgy jönnek normális fegyverek is majd, nem bánnám ha a Logitech belefogna a fejlesztésekbe.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #13081 üzenetére
Nevetni fogsz de láttam és nagyon gondolkodom azon, hogy meg is csináljam. Pavlov VR-ban nagyon jó lenne egy ilyen. VR-ban úgy sem látja az ember, hogy néz ki kivűlről. Ha esetleg összehozom tuti lesz róla tutorial videó.
-
Enton
addikt
válasz fulton #13083 üzenetére
Ok, tessék:
I7 2600
16gb ddr3
256 ssd
1070
Win 10
1.3-1.5. SS, AWS off tray toolbol eroltetveMinden tuning mentes.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-Solt-
veterán
www.smart-bus.hu
-
Enton
addikt
válasz fulton #13086 üzenetére
Hat ezt igy nem állítom a fix 90 az 1.3 és alatta de ott is van olyan hogy be-be lassul mondjuk 2-3 óra kvali egyhuzamban es elkezd lassulni. Ilyenkor kell egy restart es megint 1-2 orára gondmentes, ha tehetem verenyenként ujraindítom akkor a legtutibb.
Meg amugy szerver/host meg palya es korulmeny fuggő hogy akad-e 90 fix.[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Hát, ez a mocsok Bethesda újból eladta nekem a Skyrimet immáron harmadjára is (alap, legendary, VR). Nagyon jól áll neki a VR.
Ti hogy lőttétek be a VR beállítást? A teleport tök jó lenne, ha olyan lenne mint a Robo Recallban, azaz hogy teleportáláskor megmondom merre nézzek. Így viszont eléggé nehézkes.
-
Enton
addikt
válasz tobias88888 #13088 üzenetére
Én beállításokat felmaxoltam. Mozogni meg locomotivba raktam csak a futáshoz lenyomni a kis sticket nem igen megy folyamatosan olyan mintha elfogyna a stamina de az még félig van majd ujra benyomva a stick-et megint fut, de ugye igy csak szagatva sikerül futni. Leginkabb bunnyhopp-olva jó szaladgálni legalábbis nekem nagyon bejön.
-
s:zozo
aktív tag
Hátha valakit érdekel alapon.
Pár nappal ezelött megérkezett a Wipeout Omega Collection PS VR-s játék és nagyon röviden pár észrevétel.
A játék ingyenes VR bővítést kapott. Nagyon ott van a szeren, gyors, szép (nem mindig), tartalmas, és a sok állítási lehetőségnek köszönhetően, jó eséllyel nem fogtok hányni. Nálam alapon hagyva (bírom a kiképzést), semmi gond nem volt rosszúlét fronton. Miért írtam, hogy nem mindig szép a játék? PS4 Pro-n játszva néha arra lettem figyelmes, hogy itt-ott amott pixelesebb a grafika és hát igen ennyi. Gondolom dinamikus a felbontás. A PS VR tudásához képest szerintem jó munkát végeztek. A végén megjegyezve, hogy kb 1,5-2 órát játszottam. -
Raymond
félisten
Repul az ido...
Happy Birthday and Goodbye Warranty: [link]
-
Gigi01
őstag
válasz tobias88888 #13088 üzenetére
Nekem is fura így az irányítás.
TOGETHER VR-t próbálta valaki?
-
fulton
addikt
Akit érdekel. Skyrim 50% off akció.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz raskolnikoff #13096 üzenetére
Jah, sórry, téves. Elnéztem, hirtelen azt hittem a vr- akciós.
-
fulton
addikt
válasz fulton #13091 üzenetére
Na kipróbáltam ezt a LOD témát, NVidia-n belül...őszintén megmondom, én nem érzékelek semmi különbséget.
De azt is olvastam ennek a specjében, hogy csak opengl alkalmaásoknál használható, DirectX nél nem, márpedig a PC2 utóbbi esedékes (tudtommal). Tehát valszeg placebo. -
Enton
addikt
válasz fulton #13098 üzenetére
Nos tegnap én is kapcsolgattam kicsit de már elsőre szembetünő csak a -2.0 és +2.0 közt is a különbség:
+2.0:
-2.0:
Amióta használom, nálam -2.0-án van és nem is állítgattam, tegnap először. De jól is tettem hisz a "-" os értékek adnak távolabbi betöltést és eszi a gépigényt, a "+"-os beállítások meg kisebb távolságról élesednek viszont rengeteg gépigényt felszabadít, de ez a látvány "máriókárosodásával" is jár, ami megint mókás mert mintha egy másik játék lenne feeling.
Tehát ha van erőforrás és szép tiszta képet akar az ember, akkor -3.0 az ő értéke, ha valaki esetleg teljesítménygondokkal küzdene neki a pluszos értékek közt kell keresgélnie.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest