-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz -Solt- #12349 üzenetére
Nem Mo-ra rendelek meg valojaban olyan "eletfilozofia" kerdes az egesz mert nem vag agyon +10EUR csak nem szeretek valamiert aranytalanul sokat fizetni meg ha kis tetelrol van is szo. A vege szerintem az lesz hogy veszek a Caseking-tol 50EUR-ert mert azt 2 nap alatt megkapom
(#12350) zeee
Arrol van szo hogy nem tudsz venni semmit helyette ertelmes aron es ez nemigen fog valtozani harom honap alatt. Az hogy esetleg lesz uj szeria NV nem jelent semmit. Kb. egy eve kezdodott az egesz orulet. Tavaly ilyenkor szortak ki az RX480-akat potom aron (MSI 8GB 230EUR-ert pl.) mert jott az RX580, csak kozben beidult ugyanakkor az ETH. Az eredeti $10 ar felment $50-re ami eltartott majuisg amikor aztan felment $200-ra. Akkor kezdtek a 1060-asok fogyni mert mar megerte azzal is banyaszni. Aztan felment juniusban $400-ra es ekkor mar a 1070-el is erdemes volt banyaszni. Ez (egy nyari szunet utan) eltartott novemberig amikor elkezdodott a teli orulet es felment $800-ra decemberben es vegul $1200-ra januarban. Azota inog $800 es $1000 kozott. Decemberben teljesen kifogytak a kartya keszletek az USA-ban, januarban pedig az EU-ban is. A tavaly nyari laz elott az utolso napokban vettem a 1070-et 360EUR-ert. Most meg igy nez ki a dolog (mar ha van kartya raktaron):GF1060 - 370-400EUR
GF1070 - 600+ EUR (par ref/blower van 580-590-ert)
GF1070Ti - 680-700EUR (van par 630-ert)
GF1080 - 700-750EURTehat $400-nal erdemes egy 1070 szintu kartyat hasznalni alt-coin-ra es most ennek a tobbszorose az aroflyam. A DDR4 arakat is megnezheted, 16GB normalis RAM-ert kifizetsz 160-180EUR-t.
A konfigod boven az ajanlott folott van, semmi ertelme eladogatni amid van, nagyon keves jatek van ahol komoly kompromisszumot kene tenned (a DCS-nel peldaul semmi grafikus kartya nem segit mert a motor a problemas, az uj elmeletileg orvosolja ezt), alltalaban minden amit a Store-ban talasz megy kimaxolva raadasul valami kis supersammpling-al is (1.2-1.3x siman).
Szoval eladod most a jo cuccot X penzert hogy talan majd harom honap mulva vegyel valamit ami vagy lesz vagy nem ertelmes aron. A 980Ti kb. a 1070 szintjen van, semmi problema nincs vele, a CPU is csak a DCS-nel vagy mondjuk a PC1-nel full grid eseten a startnal jelenik meg igazan, alltalaban nincs gond. Azt hiszem a PC2-nel mar egy fokkal jobb a helyzet, ott mar a start-nal es az elso kanyarnal sincs olyan lathato deficit hogy az ASW bekapcsolna. Tobben vannak itt a topic-ban Haswell-en, nemigen tud senki komolyabb problemat emliteni.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
zeee
senior tag
válasz Raymond #12351 üzenetére
Köszönöm szépen a kielégítő válaszod. Ebben a pillanatban jelezte a vevő, hogy 100-ért vett egy garancia nélküli 980 Ti-ot. Akkor azt hiszem én ezt egy jelnek tekintem a hozzászólásaitokkal egyetemben. Megrendelem az Oculus Rift-et. Egyébként nagyon rossz videóót linkeltem a DCS-el, mert azt találtam hirtelen a 980ti vs 1080 VR összehasonlításra, ugyanis közöm nincs a DCS-hez. Bocsi! Én csak Assetto Corsa-zok 95%-ban ha leülök játszani. MEg egy kis Witcher 3 néha. Kár hogy annak nincs VR módja. Lassan ha befejezik a Fallout 4 magyarítását, talán arra rámegyek még majd az Oculus rift-el, ha épp nincs kedvem küzdeni a tizedekért körönként. Örülök nagyon hogy most lement ez a teher a vállamról, mert bevallom eléggé aggódtam amiatt hogy ha eladom a kártyát, mikor fogok tudni jó áron 1080Ti-ot venni. De ezek szerint az nem mostanság lesz. Akkor pedig már jobb lesz ha kivárom a 2000-es szériát, már ha az lesz a neve. Bár atól tartok annál már lehet teljes platform váltás is szükséges lesz. Azt hiszem arra meg gyűjteni kell bőven
Köszönöm még egyszer mindenkinek! Majd jelentkezem ha meg lesz a Rift -
Segal
veterán
Van egy rossz hírem a számodra a Fallout 4 -nek külön kell megvenni a VR változatát az alap játékkal nem működik a Rift.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
proci985
MODERÁTOR
lejjebb lehet huzni am a grafikat
nekem VR alatt csak az egyik 290X megy, pcars2ot konkretan lowon tolom de meg ugy is jobb elmeny, mint harom kijelzon.
----
mas, csereltem az i7-3820at egy 1800Xre, egyreszt eltunt a "minimal requirements" piszkalas, masreszt pedig rajtnal a project cars 2 fps nem esik be a banyaszbeka feneke ala mint eddig. lehet megiscsak van ertelme a 16 szalnak.
----
mas, mi van meg olyan hasonlo jatek, mint a killing floor incursion es az arizona sunshine? killing floort nekialltam tolni, elso act utan jo, viszont kicsit unintuitiv az ammo belt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Segal
veterán
válasz proci985 #12355 üzenetére
Dead Effect 2 VR
esetleg még
Zombie Buster VR
Sairento VR"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Picco
addikt
válasz proci985 #12357 üzenetére
sairentoVR-rol sokan nagyon pozitivan irtak redditen es munkatarsam is csipi nagyon. megjeleneskor oculus store-ban levo verzioval volt valami gebasz, de a steam-es jol mukodik elso naptol kezdve. nem tudom h ez meg fennall e.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Segal
veterán
válasz proci985 #12357 üzenetére
Nekem csak a dead effect 2 van meg ezek közül. Tetszik, csak a mozgás sajna járkálós benne és nem teleportálós így számomra kicsit problémásabb. Jobban kedvelem a teleportolgatós mozgást a VR-ba.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
proci985
MODERÁTOR
sairento vr zsenialis. tenyleg superhot X robo recall igy egy ora utan.
-
Segal
veterán
A multkori sale alatt megvettem a run rooms nevu jatekot. Eleg fosatos vr-ba
Plusz megvetem a Guns'n'Stories: Bulletproof VR-t is. Ennek mar multkor probalgattam az ingyenes verziojat de most learazaskor ezt is kotelezonek ereztem. Mindenkepp ajanlom utobbit, elobbit max az ara vegett (akcio nelkul is 2 euro) egyszeri elmenynek megeri"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Jön ugye az új vive,és csak a hmd.
Szerintetek lesz támogatás az otthoni felhasználóknak,hogy egy base station, és kettő hmd-vel lehessen játszani egy pc-n? -
Raymond
félisten
Ugy nez ki meg a nyarig utazgatok melo miatt. Bizsereg az ujjam egy Lenovo Explorer rendeles gombja felett az Amazon-on, de a 415EUR valahogy nem az igazi, lehetnenek itt is azok a szep $200 akciok mint az USA-ban.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
Gigi01
őstag
Lone Echo végére értem,Artika.1 következik.
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #12369 üzenetére
ezek grafika,3D stbi tervezesre vannak, játékra meg szerintem nem is igazan jok,,,,,,
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
törölt tag
válasz #15779328 #12364 üzenetére
Ez gyakorlatilag 4 virtuális gépet futtató rendszer, azaz alig valamivel olcsóbb, mint ha telepítettek volna 4 különálló gépet. Gondolom itt nem az ár, hanem a kompakt méret és a megbízhatóság volt a fő szempont.
Ugyanezt meg lehetne csinálni egy threadripper + 2db. vga konfiggal is, azaz futna két virtuális gép és mindegyikhez tartozna egy vga+vive.
A játékokkal nem lenne gond, mert minden multi működne rajta, csak két steam account is kell hozzá, azaz mindegyik virtuális gépre meg kell venni a játékot is.Mondjuk nem tudom, hogy megérné-e a szenvedést, mert valószínűleg nem jönne ki olcsóbban, mint két különálló gép.
-
törölt tag
Félre értetek. Én arra gondoltam,hogy a vive piacra dobja,csak az új hmd-t,és szerintem nagyon sok ember fog upgradelni,köztük én is,így 2 db hmd lesz egy base station -nel, és milyen jó lenne olyan játék vr-ben ,mint pl a split screen játékok.
-
Gigi01
őstag
Artika-ban alacsony vagyok,másnál jó volt?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #12375 üzenetére
Serious Sam-ben én is alacsony voltam és nem segített ez az opció.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Segal
veterán
válasz Dyingsoul #12376 üzenetére
Meg mindig az vagy nem csak voltal
-
Gigi01
őstag
válasz kiskuplung #12375 üzenetére
Oculus menüben próbáltam,de nem jó.A játék menüjében nem találtam,ma megnézem ott újra.
-
törölt tag
Valaki játszik a Fallout 4 -el ? Ez az első játék amiben úgy elrepül az idő,hogy észre sem veszem. 2x3 órát beletoltam és nem lehet abbahagyni. Szerintem a legjobb vr élmény most.
-
PixAlan
aktív tag
Ha esetleg valaki rendelt az oculus EU webshopról ausztriába: hány nap volt a szállítás?
-
törölt tag
válasz #15779328 #12372 üzenetére
Én értettelek elsőre is, csak eddig a fentebb linkelt több gpu-s megoldásra reagáltam.
Mindenesetre szerintem nem lehet olyan egyszerűen megoldani a két vive együttes használatát egy gépről, mintha csak két monitor lenne.
Mivel a két vive számára eltérő kamerapozíciókból kell renderelni a tartalmat, így gyakorlatilag dupla terhelés rakódna mindenre.
Figyelembe véve, hogy a mai csúcshardver éppen elégséges 1 db. hmd kiszolgálására, nem látom nagy esélyét, hogy a steam vagy a htc nagy energiákat ölne 2 hmd együttes támogatásába.
Ez ugyanis nem csak hardver kérdés, hanem a drivereket, api-t, game engine pluginokat is át kellene írni.
A két HMD-hez ráadásul jó eséllyel két vga is kellene, plusz a szükséges cpu és ram és máris ott tartunk, hogy két különálló gép majdnem ugyanannyiba jönne ki és akkor maga a játék, driver, api eleve adott.
Tehát sokkal egyszerűbb azt mondania a htc-nek, hogy ha többen akarnak együtt játszani, akkor vegyenek még egy gépet, úgysem úsznák meg olcsóbban.Szoftver oldalon meg magát a játékot kellene direkt az "egy futó szoftver - két játékos" üzemmódra átírni.
Persze elképzelhető, hogy kisebb cooperatív játékok, mint pl. a The Diner Duo, ami eleve két játékosra épül és a grafikai igénye is minimális, azok képesek lennének támogatni egy ilyen setupot, de a többségnek nem érné meg.
A legtöbb multiplayer játék ugyanis feltételezi, hogy a játékos önálló accounttal rendelkezik, egyedi beállításai vannak, stb. Ezeket alapoktól kellene újraírni és figyelembe véve, hogy még a nagyobb AAA franchise-ok "VR-osítása" is mennyire nyögvenyelősen halad, el lehet képzeni mikorra jelenne meg egy értékelhető próbálkozás 2 hmd-s felállásra: 4-5 évnél hamarabb biztos nem.Fallout 4:
Amíg nem csinálják meg a normális támogatást rift-re és nem gyomlálják ki a bugok többségét, addig nekem nem nagyon akaródzik nekiállni. Mondjuk engem a fallout posztapokaliptikus világa sosem tudott igazán beszippantani - szemben az Elder Scrolls játékokkal - így ráérek kivárni, amíg vagy a bethesda vagy a community rendbe rakják a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
no, windows kenyszeru ujratevese megoldotta a problemat a vega furcsa viselkedesevel.
most probaltam arizona sunshine-al, max, 1.6SS
Grafikon aljan van fps/frametime**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
kiskuplung
őstag
válasz #54625216 #12383 üzenetére
Én tervezem a Fallout 4 megvételét, de perpillanat úgy néz ki a napi VR adagom, hogy elboxolok 45 percet-1 órát a BoxVR-ral, és ennél több időm meg nincsen
Pedig még decemberben megvettem a From other suns-t és a Solus projectet, és mindkettő indítatlanul fekszik a VR SSD-men
Most akciós volt az Arizona sunshine is, amit egyszer már refundoltam, de most olyan olcsó volt, hogy bezsákoltam, és kap majd még 1 esélyt. Kb. nyáron -
izomman1
senior tag
válasz #54625216 #12383 üzenetére
Szia!
Rifttel a Fallout VR már tökéletesen játszható itt egy link középen ott van a videó tökéletesen megy:
A legjobb VR játék több 10 órát már beletoltam a grafika is szép egyszóval etalon még Riftten is.. Egész szép képet ad 2.0 as supersamplinggel..
Ne hagyjátok ki! -
izomman1
senior tag
-
veterán
Megjött nekem is a vr covertől a pakk (facial interface basic set (ez előre szerelve érkezett) + extra cover + takaróhuzat ha már nem használod a szemüveget)
Hát minőségben fényévekre van az előzőleg rendelt widmovr huzattól, pedig az sem volt olcsó. Mind anyagminőségben, mind csomagolásban szupernek néz ki. Otthon majd kipróbálom.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Menthirist #12388 üzenetére
legjobb cucc egyebkent. es moshato.
-
veterán
válasz proci985 #12389 üzenetére
hülye kérdés lesz, de gondolom csak a huzat. Mármint a műanyag tag és a rajta lévő műbőr párna nem.
a widmovr cucca is egy huzat, ami mosható, csak szarul fekszik fel, és nincs is különösebben jó anyagból.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Menthirist #12390 üzenetére
csak a huzat, de az eleg is
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #12379 üzenetére
Imádom az egész franchise-t (top 3 kedvenc játékaim között van), de a 60 eur árat pofátlannak tartom. Anno FO4-et Season Pass-el vettem meg, mert úgy volt, hogy a VR része majd DLC-ként jön. Nem így lett, ezért én személy szerint 10k-nál többet nem adok érte. Nemrég volt 42 euró körüli leárazásban, de azt még mindig drágállom. Talán majd egy későbbi akcióban, summer sale-en megveszem.
(#12385) kiskuplung: +1. Arktika 1, The Gallery episode 1, Affected, SuperHot VR, Wilson's Heart és még sorolhatnám mik vannak a könyvtáramban hónapok óta kipróbálatlanul... Én ma például 9-fél 12-ig melóztam, mondjuk ritka az ilyen de most projekt végi hajtás van, rég aludnom kellene.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-Solt-
veterán
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Raymond #12394 üzenetére
Vannak ott még gyöngyszemek! Egyébként gyönyörű ahogy győzködik egymást arról, hogy mekkora szar és különben is 3D TV, miközben egy olyan hír alatt teszik ezt ami arról szól, hogy eladtak 2 millió HMD-t!
A saját "szűk" látókör globális kivetítése majd az alapján végkövetkeztetés levonása döbbenetesen jól megy pár emberkének.
www.smart-bus.hu
-
szente
addikt
Van olyan magyar YouTube csatorna a The VR-en kívül, ami VR tartalmakkal foglalkozik? Nem kell profinak lennie, csak a külföldi videók szövegeinek nagy részét nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...