- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #27600 üzenetére
ctrl + cmd + f --el nem tudod kikapcsolni a teljes képernyős módot?
-
blakey
titán
A programban kell lennie olyan opciónak, hogy visszakapcsolhasd.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
r4z
nagyúr
Az is egy opcio lehet a kesobbiekben, ha mission controlban lehuzod az ablakot fentrol a tobbi koze.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Olyan programot keresnék OSX (HS)-ra, mellyel a gépen található média tartalmakat el tudnám érni IOS eszközzel is.
Tudom, hogy erre való a NAS, de ilyen jellegű "fejlesztésre" most nincs pénzem.
Nézegettem a VLC menüpontjait is (média lejátszásra ezt használom), de erre alkalmas opciót én nem találtam.
Köszönöm előre is az esetleges ötleteket."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
blakey
titán
válasz nylontacsko #27605 üzenetére
IOS eszközről simán eléred SMB-n is tartalmat, ehhez egy arra alkalmas app szükséges az iOS eszközre, filmekhez, zenékhez ajánlott a MrMC, nPlayer vagy FileExplorer és azzal átküldöd a megfelelő app-nak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
madgie
titán
válasz nylontacsko #27607 üzenetére
Apple TV-n nekem a VLC simán látja az SMB megosztást.
-
blakey
titán
válasz nylontacsko #27607 üzenetére
Nem ismerem a Lite-ot, amikor megvettem akkor még nem létezett. Ha tetszik akkor később még megveheted, kipróbálhatod az Infuse-t is, annak is van ingyenes változata.
-
nylontacsko
senior tag
válasz blakey #27610 üzenetére
Az ingyenes változatoktól csak azért fázom, mert ott tuti, hogy "hiányozni" fog valami.
Bár az is igaz, hogy a "puding próbája az evés". Lehet, hogy arra amire kell, nekem elegendő egy free verzió is.
Kipróbálom."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
nylontacsko
senior tag
Most akkor a VLC is kezeli az SMB-t vagy az nem?
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
blakey
titán
válasz nylontacsko #27613 üzenetére
Az SMB ott van, minden program ami alkalmas rá és fel van készítve, hogy lássa akkor látni fogja. Szerintem látja és még jó néhány app is látja.
-
válasz nylontacsko #27605 üzenetére
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
r4z
nagyúr
válasz nylontacsko #27616 üzenetére
Az csak az iTunes libraryt szinkronizalja. Ha nem ott tarolod a tartalmakat, nem ersz vele sokat.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
válasz nylontacsko #27618 üzenetére
Pedig nagyon kényelmes, és nem kell újra feltalálni hozzá a kereket. Nekem minden ott van.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DxO OpticsPro 11 Essential - Windows, macOS
45 napig ingyenes.
Feljavítja fényképeidet. De ez még többet, és jobban javít, mint bármely más program. És folyamatosan automatikusan fejlődik.
Ez a kiadás magában foglal egy hatékony és automatikus RAW és JPEG képfeldolgozó eszközt. A számos előre beállított profil lehetővé teszi, hogy saját ízlésedhez alkalmazkodjon a feldolgozás, így mindössze néhány kattintással a legjobbat hozhatod ki a fényképekből.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Chal
addikt
Van itt Macbook (12"-es) user? Kíváncsi lennék a tapasztalataira, illetve hogy mennyire lehet együtt élni a géppel, megbánta e a vásárlást pl. az 1db port miatt.
Nekem sok évig tökéletes szolgálatot tett egy Macbbok Air 11", mert pont illet ahhoz az élethelyzethez amiben akkor voltam: napközben monitorra kötve irodai munka, office alkalmazások, webezés, kis Windows Fusionben (kizárólag managemenet célokra, olyan eszközökhöz amiknek nem volt OSX-es megfelelője (mondjuk vmware vsphere client). Amikor pedig 2-3 havonta "terepre" kellett vele menni, akkor nagyon élveztem a tablet szintű "terhet", és ilyenkor a kijelző sem zavart, mert csak rövid hibaelhárításokhoz kellett használni (pl. adatközpontokban egy-egy szerver vagy hálózati eszköz újraélesztése). Este pedig simán hazavittem egy oldaltáskában és tudtam rajta filmezni
Úgy hozta most az élet, hogy megint olyan munkám lenne, amibe nagyon jól illene egy ilyen gép, viszont ugye 11"-es Air nincs már. A cég által adott keretbe beleférne egy Macbook, de kicsit tartok "dongle hell"-től Van már használható és stabil dokkóló hozzá, amiben van ethernet, hdmi, usb portok, SD olvasó, stb..?
Amik fontosak lennének:
- Gigabites ethernet dongle, ritkán kell, de akkor nagyon, e nélkül halott vagyok terepen, stabilan és megbízhatóan kell működnie. Itt fontos lenne az is, hogy legyen valamilyen Y elosztó, mert vészhelyzetben lenne csak rá szükség, akkor pedig nem megengedhető hogy lemerüljön a gép, tehát a töltőnek és az Ethernet donglenek is mennie kell.
- Megbízható és atomstabil asztali dokkoló, mert nagyrészt monitorra kötve használnám a Macbookot. Nem szeretném ha eldobálná a videójelet, az USB-ket, vagy ha mindenféle trükkök kellenének ("ha sleepelve van a gép rá ne dugd" és hasonló mágiák) a használathoz.
- prezentációhoz analóg VGA és HDMI dongleA fentieket már saját zsebből kéne megvenni, de ha pöpec a gép, nem bánnám.
A keretbe beleférne egy 13"-as Air is, vagy a kisebbik 13"-as Pro, de jobban vonz a közel tablet méretű Macbook, ami közben mégis egy x86 PC Teljesítményben elég lenne, de az egyebek miatt nem szeretnék szívni. A Pro-t ki is lőném, mert kb. ugyanazt kapnám +1db porttal (a fenti lista az igényekkel itt is ugyanúgy állna), de nagyobb méretben és nehezebb súllyal, a kijelző és nagyobb CPU/GPU erőforrás pedig számomra lényegtelen a fentiek miatt.
Tulképpen az a kérdés, hogy játszak e biztonsági játékot, és legyen e inkább az erősen outdated 13"-as Air, vagy merjem bevállalni a Macbookot? Az Airhez ráadsul lenne egy csomó szirszarom régről (TB ethernet dongle, vga dongle, stb..).
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Én 2016-os belépő rMBP-t használok és semmivel sem érzem nehezebbnek, mint az AIR-t (400 körül már találsz). Súlyban kb. ua. Ellenben korszerűbb, viszont nem terepre, sokkal inkább porcelánboltba való. Terepre inkább ThinkPad-et vinnék (ráadásul elég könnyen haklizhatók). A 2 db Type-C szerintem kelleni fog. Egy nagyon kevés és nekem a 3/1 és 5/1 elosztókkal nincs jó tapasztalatom. Főleg az Alis cuccokkal. Ma már lehet venni közvetlen Type-C/HDMI kábelt is. Kevésbé mutatnak hülyén. Nem zavarnak annyira. Nem fog letörni sem (ami ezeknél a minden egyben cuccoknál benne van a pakliban). Arra is készülj fel, hogy Type-C elosztón keresztül a pendriveok, külső SSD-k lassabban olvasnak és írnak. Legyen ez Fat32, NTFS vagy exFat, az írás fele lesz csak, mint Win-en (nekem SanDisk stick és Intel külsőm van, az egyik Fat32 a másik NTFS-re formázva, és lasabban ír/olvas, mint Windowson, persze nem számottevően, de lassabban). Ill. külső eszközt nem érdemes lógni hagyni rajta, mert egy éjszaka alatt meríti vagy 20-30%-ot. A belépő rMBP előnye talán annyi még, hogy könnyebb belőle kiszállni. A Macbook/AIR kettőssel Dunát lehet rekeszteni. AIR-t persze olcsón ki lehet fogni és ha kitermeled az árát mindegy is, de a portok miatt sokkal jobban járnál vele szvsz. A Macbooknál a bill sem tetszene. Szokni kell.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
jah igen, még annyi, szvsz a legfontosabb, hogy a belépő 13" rMBP-nál a venti csak nagy terhelésnél kapcsol be, ameddig nem éri el tartósan a 65 fok körüli hőmérsékletet, eddig a pontig passzívan viselkedik és nem forog a venti feleslegesen, a hőt a vékony aluház vezeti el, a full passzív Macbooknál viszint nincs venti, jóval kisebb és kis terhelésnél melegszik, főleg nyáron, a belépő rMBP ventijét (ami az esetek többségében 1200rpm-en pörög csak) viszont 3000rpm körül sem hallod, az AIR-t meg nem kell bemutatni gondolom
Ozora <3
-
veterán
Hi.
Erdekelne hogy a mac pro mennyire hasznalhato jatekra? Tehat nekem adott monitor , eger , bill ezeket mind gondolom gond nelkul lehet csatlakoztatni hozna? Tehat egy win pc hez kepst van valami amirol tudni erdmes ? Igzabol a 27es imac is erdekelne de azt lattam az apple oldalan hogy nem valami utos vga val lehet megvenni es melle pedig nagy a felbontasa nem tudom mennyire mukodne az jol jatekra...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
bmwk1200s
őstag
Mac nem igazán játékra lett kitalálva. Ha mindenképp szeretnéd a maces élményt, és nem virtuálisan, akkor vagy építesz töredék áron egy hackintosht és veszel hozzá egy konzolt játszani, vagy építesz egy korrekt PCt jatékra, és dual bootal akár macOS-t is futtathatsz rajta. De Mac Prot vagy iMacet jatékra... szerintem ezt jól gondold át.
iMac: [link]
VS
Mac Pro (D700) [link]
VS
Gamer PC [link]
Szerintem látható a különbség.
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
veterán
válasz bmwk1200s #27630 üzenetére
Persze az arakat en is vagom.. Ennek utana jartam ,az annyira nem szuk keresztmetszet , de termeszetesen ha nem muszaly nem a legdragabb megoldast keresem. Peldaul olyanokat nem vagok hogy az eger erzekenysege mennyiben kulonbozik pl egy pc hez kepest. Vagy a felbontas mennyire vesz le a teljeseitmenybol, bar gondolom ez mac gepen is ugy kell mukodjon mint pc-én...
NEkem iagzabol megteteszett az apple vilag, es egyedul a pc van meg itthon ami nem almas, ezert gondoltam lecserelnem ha jatekra is megfeleloen hasznalhato. joyos megoldas az nem erdekel, csak eger meg bill mukodik..3njoy the Lif3
-
bmwk1200s
őstag
A legtöbb játék eleve nincs megfelelően optimalizálva Macre. Ez azt jelenti, hogy adott Macen lassabban és gyengébb grafikai beállításokkal tudsz játszani, mint ugyanazon a Macen bootcamppel windows alatt. Szerintem nagyon nem éri meg játékra Macet venni.
Egér érzékenység érdekes kérdés. Profi gamer egernek a gyári appját telepítve konfigurálható, így azzal nem lesz gond, de ne a maces egérrel akarj játszani.
Felbontás növelése értelemszerűen lassítja a gépet, eleve nem gamer GPUkat szerelnek beléjük.Amit még javasolni tudok, hogy nézz neten gamer-mac-teszt videókat. Fogsz találni és remélem meggyőznek, hogy nem játékra lettek kitalálva, ergo komoly kompromisszumokkal tudsz mai játékokat futtatni.
Ezek után mégis csak belevágnál, és a pénz nem különsebben számít, akkor várd meg az iMac Prot. Most karácsony előtt mutatják be őket, az Apple oldalán megtalálod milyen erő rejlik majd bennük.
Illetve ott van még az eGPU kérdéskör. Új, sima iMac, legerősebb i7essel kérve, mellé egy eGPU ház és egy legalább nvidia 1070es, azzal már egész jól el lehet lenni játékos közegben is.
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
madgie
titán
Ha valaki tudja, hogy lehet az iMovie-t rávenni arra, hogy ne ragaszkodjon a 29.97 fps-hez, sikítson Nem a 60p hiányzik, 25/50-ben dolgoznék, de ő meg 30-ban exportálja... idegbaj.
-
veterán
válasz bmwk1200s #27632 üzenetére
Ez a bootcampes windows futtatas erdekes lehet. Egernel termeszetesen gamer egerre gondoltam
Ez a kulon hazban egpu ez biztos nem jatszana. Akkor mar inkabb tenylg veszek egy mac prot az ujat es a monitoromra kotom annak a gpuja azert nhogy mar ne lgyen eleg akar egy lol futtatasara. 2560x1440es felbontashoz3njoy the Lif3
-
talamasca
senior tag
válasz madgie #27633 üzenetére
Ahogyan én tudom, a projectbe berakott első videó fps-e dönti el, hogy milyen lesz a kimeneti.
Ennél a cikknél is írja, ahol ahol a 60fps a cél."iMovie for Mac
In iMovie for Mac, the first clip added to your project determines how you can export your movie or trailer."“Black as midnight on a moonless night.”
-
bmwk1200s
őstag
-
veterán
válasz bmwk1200s #27637 üzenetére
Hat az biztos foleg amilyen horror ara van. De mintha azt hallottam volna a mac proban eleg konnyen lehet hw cserelni persze nem hazilag gondoltam. Probalok majd tyutyun valamit videot keresni. Bizom benne lesz ilyen jellegu video...
U.i: amugy en a Mac Prora gondolok nem az imac prora. Gondolom te is😊
IMac Pronal ha nem nativban van hasznalva a kepernyo felbontasa az mennyire gaz? Mondjuk lejjebb veszem a felbontast.?[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
makaveli666
senior tag
A gamer témához annyit hozzászólnék, hogy én most vettem egy alap imac 27 et. Wint futtatva 1920-ba, minden game elfut. PUBG, fortnite, CS, ezekkel játszom. Előtte egy pcm volt i5,7600k val és gtx 970 el. Ezekbe a gamekbe nem éreztem különbséget. Nyilván minden beállítás lowon van, de aki komolyabban játszik játékokkal, az a maximális fps miatt amúgyis full lowon játszik mindennel.
-
Chal
addikt
Én 2016-os belépő rMBP-t használok és semmivel sem érzem nehezebbnek, mint az AIR-t (400 körül már találsz).
Igen igen, de az Air már eleve kompromisszum, mert nagy Nekem a 11"-es Air az etalon erre a melóra, 3-4 évig nyomtam vele így, elképesztő szabadságot ad, ha az ember nagyon ritkán dolgozik a saját kijelzőjén, és naponta hozza-viszi a gépet (mert nagyon ritkán előfordul a saját kijelzős munka is pl. ügyeletben, és akkor nagyon kell, tehát pl. egy Mini nem megoldás). Csak aztán céget váltottam, ahol egy szaros DELL-t kaptam, amin még admin jogom se volt a Windowson (banki security rulz) Most megint váltok és szeretnék visszatérni a "zseb pc-mhez"
Terepre inkább....
Terep alatt "terpet" értek, szóval amikor nem döglök az iródában a dokkolt géppel. Ilyen nagyon ritkán van, viszont velejárója lehet hogy egy rackszekrény mellett állva kell tartani a gépet, és lesni a konzolt
A belépő rMBP előnye talán annyi még, hogy könnyebb belőle kiszállni.
Nem én fizetem, és a céges mivoltából fakadóan használt sem jöhet szóba. Olyan 600eFt burttó a keret, de kötelező az Applecare is, szóval azt le kell vonni.
Egyébként állítólag jól mennek type-C-s Mac-ek a DELL dokkolókkal, amikből vannak egész komolyak is. Pl. most kaptam egyet a régi helyemen, és lesz lehetőség a felmondási idő alatt kipróbálni az új helyen, win-win
Még alszok rá azért párat, ha mindenes laptopnak venném magamnak, akkor szerintem is a Pro lenne, de van itthon egy izom PC-m, mindent azon intézek. A melós géppel szemben támasztott követelményeket meg már írtam, oda nagyon passzolna a 11"-es Air (ami már nincs sajnos) vagy a 12"-es Macbook széria.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz makaveli666 #27639 üzenetére
Pont most nezem az apple.hu oldalat a mac pro nal be lehet tenni d700 6gb os 2db vga karit. Az szerintem siman elbirna a jatekokat 2560as felbontason...
Mac Probol Jon az uj decemberben vagy az iMac Probol?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
makaveli666
senior tag
ha nézel néha pl.: wearethevr-t akkor tudhatod, hogy 2db 1080sli-be kötve sem igazán megfelelő 1440p-re. Ha komolyabb szinten tolod a játékot. Bohóckodni jó. Ha 100% game a lényeg, akkor szerintem ne vegyél macet. Ha naponta 1-2 órát a haverokkal el akarsz funolni, arra viszont hibátlan. Teljesen élvezhetőek rajta a mai játékok. A mostani macpro meg már eléggé elavult, azt 100% nem venném meg. Nem csak játékra, hanem úgy semmire.
-
wm2
őstag
Nézd, nem rosszak ezek a Kaby passzív CPU-k (át is nevezték őket i5-re) de azért aktív terhelésnél, a fogyasztás/órajeljáték következtében egy i3 teljesítménye alatt dolgoznak picivel (ez persze prezentációkhoz, zenét hallgatni meg feszbukon emojizni elég). Azért aki egy kicsit komolyabb dolgokra is használná, hosszabb távon, egész nap, jó ha ott van az a plusz kakaó ventivel (passzív CPU-val is megvágod a 4K-t, nem ezzel van a gond, hanem a több program okozta folyamatos terheléssel). A passzív prociknál a 2 legnagyobb érné meg. A passzív 7-es nekem is elég lenne, de akkora felárat kér az Apple, hogy jobban jár az ember a belépő rMBP-val (azt azért nem árt tudni, hogy az összes 2 magos mobil i5 proci = asztali i3, a 4 magos = asztali i5, és nem érdemes bedőlni a marketing dumának, hogy egy Mac kevesebb memóriával és Y procival is képes arra, amire egy Win/Linux T i7-el).
A B2 billen ugyan hegyeztek valamicskét, de még mindig sokan viszik vissza a "kattogó" szériahiba miatt, ennek a yt-on utána tudsz nézni (ahogy a kijelző kopásnak is, ami a retina kijelző gyenge pontja). A nagyobb tapipad mindenképpen jól jön majd. Az akksi nálam a 8-9 órát simán hozza, de főleg tápról megy otthon az asztalon. Havonta 1x lemerítem.
Néztem hozzá komolyabb dokkolókat, de olyan pénzt kértek érte, hogy maradtam a 2db külön átalakító/griffin elevator mellett, ami nekem bőven elegendő (USB3/HDMI). Ezek az új gépekhez szánt minőségi dokkolók marha drágák és nem tudom kinek éri meg. Max. 15"-hoz vennék ha hipp-hopp kitermelném az árát. Fórumokon olvastam, hogy olcsó utánzatok itt is inkább kerülni érdemes (főleg a silány anyagminőség miatt, hogy esnek szét, könnyen törnek, ergo kínai szarok amik csak a photoshopozott képen mutatnak jól).
Viszont nem tudom mikor használtál munkára utoljára OSX/macOS-t. Én hobbi zenészként/hallgatóként 2 hónap alatt 2 külső hangkártyát vittem vissza driver és egyéb macOS-en jelentkező problémák miatt és a tököm kivan az egész rendszerrel. Akkora bughalmaz az egész, hogy nagyon nem winfosoznék ezek fényében. Persze mindjárt jön valaki, hogy neki minden olyan fasza, hogy nem igaz és bár utálom a Windowst, de egy jobb, nem belépő ThinkPad-el tényleg jobban járnál. Neked ugyis megy a hakli építés, max. a kártyaolvasó nem működik majd, de ezt usb3 átalakítóval jóval olcsóbban megúszod, mint egy Apple gépen. Ezekre az új ThinkPad-ekre ráadásul szemerkélhet az eső is, mert vízelvezető van a bill alatt (na de erre is mindjárt írja valaki, hogy ő vett TP-et 130-ért és szar volt, nyilván egy picit komolyabbat érdemes nézni, olyanokat, amiket tényleg terepre szántak).
Többiek: Mac Pro játékra? Látszik, hogy fogalmatok sincs mi megy itt. Jó nagy tanulópénz lesz. Hajrá.
Ozora <3
-
bmwk1200s
őstag
Látod, nem hallgatnak rám, de legalább meglesz a tanulópénz
Új Mac Pro-ba videokártya csere, ezen azért majdnem hangosan felröhögtem, plusz én eleve a D700as modellt linkeltem be, plusz minden új Mac Pro-ba két videokártya van. Mind1.. én elmondtam amit el akartam...Semmit sem írok alá!
-
veterán
válasz makaveli666 #27642 üzenetére
Nem profi gamer vagyok. Napi par ora ahogy irtad. Na igen a mac pro ara nagyon durva es ha regi a hw az eleg gaz...
Tboldi:
Neztem ezt az uj imac pro siman szimpatikus. Ez mar ahogy latom friss hw vel jon. Neztem a gpu:
Radeon Pro Vega 56 grafikus processzor 8 GB HBM2 memóriával Ez gondolom eleg korrekt, errol az 5k felbontasrol ha vissza veszi az ember mennyire ad jo kepet? Vagy mnnyire szereti az macOs? Fele akkora felbontason is szep a kepe ? Egyaltalan visszabb lehet venni mac-en a felbontast?[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
bmwk1200s
őstag
Alapkiepites ugy 5000€-tol megy majd. Csak gondoltam megemlitem.
Ha meg lud, legyen kover! Rogton a Vega 64-gyel rendeld majd!
wm2: lattad miket irtam fentebb, nem?
Amugy ritkan en is jatszom! Nativan macOS-en!
Pl. Jedi Knight - Jedi Outcast az App Storebol
Half Life 2 es epizodjai steamrol, Dirt 3, Grid 2 Reloaded
Igen, persze, mind mai jatek[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest