- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
A fluxbox-nak elég sokmindent kell még felrakni hogy életre keljen. Én legalábbis elég sokat szenvedtem vele anno.
Egyébként miért nem jó neked a gnome? Na nem akarok én beleszólni, csak szerintem az egy elég letisztult, átlátható felület.
Egyébként ha jól emléxem akkor volt olyan csomag, ami kellett a fluxbox-nak, de a debian szerveren még nem volt fennt az a verzió. Úgy rémlik, hogy Debianra csak régebbi fluxboxot lehet felrakni, majd próbálkozz vele.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest