- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozso
senior tag
válasz Csokilaci #50079 üzenetére
Nekem is volt hasonlo amikor a Logitech billentyuzet csuklotamasza egyik nap a clin-es spray utan ragadni kezdett, persze elotte mar megkopott amugy a felulet.
Letisztitottam fektisztitoval ovatosan es kimaszkoltam majd kapott jo minosegu matt fekete festest (spray). Sokkal szebb lett es evek ota nincs ragados gondom.
A fekete festeket tobb vekony retegben fujtam, hagyva meleg helyen a teljes szaradast a retegek felvitele kozott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Alaplap hátoldalán lévő usb portokat, hogy lehet lenullázni , már egyiken sem működik a kormányom, csak a belsőn.
Nincs kedven újra rakni a wint. -
törölt tag
Nagyjából megoldódott, 9-ből 7 usb-n sikerült elindítani, a maradék 2 az a bill+egér.
A windows eszközkezelő usb vezérlők alatt töröltem az gyökérhubokat, és mint kiderült az egyik 5m-es hosszabítóm se viszi át a jelet, pedig az a legújabb.
Fana szoftverrel mindig csak a szopás van, mire beállítok mindent, már nincs kedvem játszani. -
fatal`
titán
SIM-LAB Push-Pull Rally Shifter
Szép ára van, de legalább gyárt végre valaki ilyet.
-
tome0001
Topikgazda
Sziasztok,
Mivel gondolom jópáran várunk Fanatec előrendelt cuccainkra, ezért arra kérnék mindenkit, hogy aki már megkapta az emailt, hogy a rendelése útnak indult az kérem jelezze itt a fórumban.
Szerintem sokan izgulunk, és talán megnyugtató lenne, ha látnánk hogy elindultak a kiküldések.
Köszi előre is minden izgulós fórumtárs nevében -
tome0001
Topikgazda
Ma kíváncsiságból nézegettem az ENDOR AG (Fanatec tőzsdén lévő cégcsoportja) éves üzleti beszámolóit és pár tényt/számot megosztanék veletek az érdekesség kedvéért:
- 2014-ben 5M € volt csak a bevételük
- ehhez képest 2022 első félévében 79M € volt a bevételük (kb. 29,6 milliárd Ft)
- 2020 egész évben 90M € (kb. 33,7 milliárd Ft) bevételt generáltak ami rekord volt
- Fentiekre való tekintettel 2022-ben elég jó évet zártak, de 2022-ről az éves riport még nem jelent meg.
- A 2021-es eladások 56%-a Európában, 34% Észak-Amerikában, 7% Ausztráliában, és 3% Japánban történt.
- Az összes kibocsátott részvény 50%-át Thomas Jackermeier (Fanatec CEO) és családja birtokolja.
- 2022 év közepén 232M €-nyi Endor AG részvény volt forgalomban (kb. 87 milliárd Ft)
- A cégnek nagyjából 21M € hitele van jelenleg (kb. 7,8 milliárd Ft)[ Szerkesztve ]
-
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Gondolom másnak is volt már ilyen gondja, de nem akarok átböngészni 50.000 hsz-t.
Van egy ~1,5 éves G29-em. Mostanában hetente kell szétszednem a pedált, mert vagy a gáz dadog, vagy fékezést érzékel, amikor a pedálhoz hozzá sem érek.
Ki szoktam fújni sűrített levegővel, valamint befújom kontakt tisztítóval. De így is csak ~1 hétig jó….
Mi egyebet lehetne tenni vele? Eddig nem volt semmi baja. -
tome0001
Topikgazda
válasz <Lacy85> #50122 üzenetére
Darabokra kell szedni az egészet, úgy lehet tartós megoldást elérni: [link]
Ha ez sem segít, akkor a potmétert ki kell cserélni, mert ezek el tudnak használódni. Tartósabb megoldásként a potméter hall-szenzorra való lecserélésén is el lehet gondolkozni, ha hosszútávon tervezel a pedállal.
Ha nem boldogulsz, keresd fel Brain75 fórumtársat, ő foglalkozik pedálok javításával. -
-
Bandit21
addikt
Valaki keresett nemrég kis helyigenyu kormányt.
Itt egy base nélküli DD prototípus...Ha jól értem magában a percben van a cikk szerint akár 6-7 NM erejű motor megoldás.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz GalaHU #50128 üzenetére
Igen persze, valamit valamiért... De elég elképzelhetetlen. Mi lesz a következő? Cipő talpba épített loadcell? Pedál se fog kelleni
Amúgy nem rosszak általában az olyan ötletek amikor nulláról mennek neki valaminek, és teljesen új megközelítésben valami addigitol eltérő készül.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz Bandit21 #50129 üzenetére
Ugyanez a kormány egy elég fura fazon tesztjében.
A 6.5 fordulat elég új dolog jóllehet kamionos játékban látom egyedül hasznát maximum.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
En is nézegettem egy ideig hogy ez meg mi a frász. De egy cégnek aki olcsó dd- vel próbálkozik miért érné meg hülyét csinálni magából ?
Ami van teszt ott is falnak megy és pörög forog és nem látom a vékony damilt ami mozgatja.
De valóban annyira nem normális megoldás hogy simán lehet kamu.
Vagy épp akkora ötlet hogy 10 év múlva ilyen lesz minden DD kormány.
-
Bandit21
addikt
Nyilván ha lenne egy bazi jó f1 / gt perecük kiforrott szoftverrel jó pedállal és érdemben olcsóbb lenne, mint egy fana DD hasonló erő mellett, akkor sokan lemondanának a cserélgetésről. Csak túl sok a "ha" az első mondatomban.
-
zsozsa74
őstag
7 évig én se cserélgettem. Aztán rám jött, hogy de jó lenne másféle kormány is, mint a D alakú és vettem egy Mekit. Azóta időnként cserélgetem. A baj az, hogy annál a lehetőség sincs meg rá. Persze nem véletlenül vesz valaki egy budget kormányt ( valami 200 dodót mondtak rá), nyilván nem venne hirtelen cserepereceket is hozzá...
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Bandit21
addikt
válasz Fehercsoki #50140 üzenetére
Értem, szét még csak a dfgt -t szedtem, takarítás miatt, a 248 -at nem tervezem bántani egy ideig, ha dd lesz egyszer azt meg végképp nem piszkalom majd. Nem ismerem a belsejét de végiggondolva valóban kell valami bekötés legyen a forgó résznek is belul.
Ezt az érdekes dd kormányt meg azért küldtem csak mert nem láttam még ilyet, meg akinek helytakarékos megoldás kell az nézze meg.
-
Bandit21
addikt
A videó szerint azért jó, mert nem ér bele könnyen a kezed egy t500 -tol biztos rosszul lenne aki ezt írta.
Nekem ami abszolút komolytalan kategória felé sodorta amúgy, az a power felirat hátul.
Szegény kínaiak mindent lemasoltak már, de egy rendes betűtípust nem sikerült még feltalálni. Tudom apróság és lehet ha egy fana cuccon lenne nem zavarná a szemem de gyakorlatilag szerintem 40 éve ez a felirat van minden kínai cuccon. Pont így.
A "bazisban" lévő ventilátor mit hut? És ha mindenen felül is kerekedik az ember, márkanév: cammus -> kamus?
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Van olyan akinek megjott mar a februar 4-en postazottkent megjelolt csomagja?
En meg nem latok csomagkovetesi szamot sem... -
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #49933 üzenetére
A múltkor írtam hogy a G27-el volt probléma ATS, ETS, Asettoban is, mégpedig hogy
kormányzol a kanyarba és a kanyar közepén eltűnik a kormányzás erőssége mintha egyenesbe kerülne 1 mp-re a kerék, majd hirtelen visszaugri,, megint kanyarodik?
Akkor tanácsoltátok hogy biztos az eszköz rossz, kefés motorok, meg FFB lyuk, problémák.Csakhogy ezért lett Thrustmaster t300 vásárolva, és sinálta Ats-ben a thrustmaster azt amit a logi is.
Egyre erősebb a gyanú, hogy a sz.géppel van a probléma nem a kormányokkal.Múltkor voltak ram hibák, akkor let az időzítések állítva, meg fesz. emelve rajta, (XMP időzítés alapból hibás volt sajnos, érdekes módon) Memória tesztek lefutottak, nem hibázik. Semmilyen játékban nincs anomália, problémára utaló jel.
A gép többi része alapon van. Driverek a legutolsó elérhetőek.
5600+6700XT van, na mindegy nem is ez a lényeges.Valami tipp vagy támpontot ha tudnátok adni mi hogy merre hány méter mit lehetne csinálni.
-
biker
nagyúr
válasz Bandit21 #50145 üzenetére
a Cammus egy létező DD kormány gyártó, ezen ne akadj fenn
meg ugye a Fanatec féle DD0.5 is igaz lett, az lett a CSL DD
De ez horror, kinézetre is, elképzelem a fogását is, mármint nem képzelem el hogy megfogjamElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
kozmy
őstag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki Forza 7 játszik az tudna nekem privibe segíteni? A kormány elfordulást sehol nem tudom beállítani játékon belül, a kormány bázis elfordulása automatára van állítva. A játékba csak 90 fokot fordul a kormány. Segítséget előre is köszönöm
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs