-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
Nem tudom, jó lenne kideríteni, ezért is írtam ebbe a topikba hátha tud valaki ilyet
Esetleg ha párszor használt, az is jó... Jófogásról nem szívesen vennék, rossz tapasztalatok miatt...
Hardveraprón meg lehetetlen jót találni normális eladóval (vagy 2 perc után jegelik is a jókat) XDDFotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
kozmy
őstag
válasz DarthFater #27801 üzenetére
El kell, hogy keserítselek a Logitech már nem gyárt DFGT kormányokat így már nincs kereskedelmi forgalomban. Csak használtan lehet hozzájutni.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
tobias88888
őstag
válasz DarthFater #27799 üzenetére
2015 óta nem gyártják. Nekem kb az egyik legutolsó darabos DFGT-m volt amit 2016 januárjában vettem szóval azért lehet még viszonylag újabbakat is kapni.
-
atomeec
senior tag
Picit off topic, akinek sikerült bármilyen Fanatec kormányt szereznie Logitech után és próbálta a WRC7-et, vélemény? Mert gondoltam ma kipróbálom és nagyon meglepődtem. Logitech-hel olyan semmilyen volt az egész, elég hamar fel is adtam, steril talán a megfelelő kifejezés, amit éreztem vele kapcsolatban. Most elindítva viszont wow...ugyanaz a telepítés, semmi sem változott csak a kormány és élet került a dologba. Lehet csak bemesélem magamnak, de talán ezért is kérdem, hogy hülyeségeket gondolok-e
-
levberta
csendes tag
-
atomeec
senior tag
válasz levberta #27807 üzenetére
Dirt Rally nekem most kicsit kín, mert kéziféknek egyik gomb sem esik kézre, G27-tel úgy csúsztattam hajtűkanyarban, hogy öröm volt nézni, most meg kínlódom Dirt 4-et abba is hagytam, annyira felhúzott, hogy nem megy. Persze majd valamikor újrakezdem, de egyelőre PC2 ami mindent visz RallyCross benne hihetetlenül jó, többiek írását el sem hittem, de valóban nagyon ott van.
-
veterán
válasz atomeec #27808 üzenetére
Hát ez ilyen, ha dupláját költöd egy modernebb a kormányra És akkor még költhetsz többet, SimSteering, Accuforce, 2000+ angol font felett, de láttam már 10+ ezer fontos kit-eket is.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
atomeec
senior tag
válasz Amantius #27812 üzenetére
Kuplung+H váltó nekem alap kellék, mármint kanyarokban el sem tudom képzelni kuplung nélkül (valószínűleg gyorsan le is égetném igazi autóban ). Gondoltam rá, hogy akkor legyen automata kuplung+pillangó váltó és a H váltó meg szeki módban kézifék (ha már az SHH tudja szépen). Szokni kell majd, de opciónak jobb lehet, mint a gomb, mert annak mindig mellé nyomok...
-
törölt tag
válasz levberta #27811 üzenetére
És már látott hasonlót a történelem!
A 90-es években amikor kezdtek elterjedni a kuplungolást nem igénylő XTrack-váltók a rallye-ban, volt aki 4 pedálos konfigurációval próbálkozott: A bal szélen volt a "kézifék" ami ugye a hátsó fékeket működtette, mellette a normál kuplung az elinduláshoz, a másik kettőt meg ki lehet találni...
De a földhözragadt versenyzők nem kedvelték, maradtak a hidrós kézinél...
-
tobias88888
őstag
válasz DarthFater #27815 üzenetére
DFGT-t tudsz venni még használtan, hasonló minőség hasonló áron pedig sajnos nincs. A Thrustmaster TMX volt de ahogy nézem már azt is csak egy helyen lehet kapni, de jóval drágább (és nem is ajánlom).
Következő kategória a G29 / T300, amiből az volt a vélemény hogy a G29 strapabíróbb talán, de az elmúlt hetek üzenetei alapján ezt erősen kétlem. Már nem hozza a DFGT / G25 / G27 minőségét sajnos miközben a T300 sokkal jobb érzetre
Rally Cross-t én kormány váltóval tolom. Ott az SSH váltó is amivel tudnám seq-ben, is de arra gondoltam hogy majd átállítom kézifékre, csak még mindig nem volt kedvem hozzá
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Atesz már nem csinál cockpit-et? Kerestem a hirdetését az aprón, de nem találtam... Tud valaki elérhetőséget hozzá? (privibe ha lehet...)
Köszi!
-
tobias88888
őstag
-
DarthFater
tag
válasz tobias88888 #27818 üzenetére
Köszi
Na az úgy király lesz akkor.. nézegetem erősen aprókon de alig vannak sajnos.. Ha meg van akkor szétszerelésre van meghirdetve, alkatrésznek xDD
Vagy túl drága, vagy hamar lecsapnak rá..
De azért nem adom felFotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
guftabi96
addikt
-
Amantius
senior tag
válasz rfjanika #27826 üzenetére
Ezt írja a quick guide:
"The wheel base LED indicates the active mode:
- Green means Xbox One mode
- Red means PC mode
- Blue means PS4TM mode*
- Purple means compatibility mode** not applicable for every Fanatec wheel
base, please check the individual user
manual of your Fanatec wheel base."Nem vagyok képben a konzolokkal, de akkor neked PS4 bázisod van? Mert akkor OK-nak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
rfjanika
tag
Koszi a segitseget akkor elneztem szerencsere bar igy hogy csak meg nem lehet rendelni hiaba minden
-
rfjanika
tag
Melyik fanatec kormanyokban van rezgomotor? Mint a pedalban
-
tome0001
Topikgazda
Sziasztok,
Adott egy Fanatec CSL Elite kormány. Assetto-ban az esc gombot szeretném rátenni a kormány egyik gombjára.
Ez megoldható assetton belül vagy a controls.ini-ben? Vagy esetleg valami add-on progival?
Köszi előre is. -
N€T0X|N
őstag
Akinek G29-G920-a van tapasztalt már olyat, hogy a kormány random újrakalibárlja magát, akár játék közben? Nekem utóbbi tegnap Dirt Rally-ban csinált ilyet, nem volt nagyon vicces, menet közben. Ráadásul el is barmolta az FFB beállításokat, újra kellett indítani a játékot... előtte 1x szintén csinált ilyet, de akkor legalább csak fel volt szerelve, nem játszottam. Elvileg az USB-t nem vesztette el közben. Nem volna vicces, ha ezt egy online futamon játszaná el, fw-t frissített vásárlás után rögtön a legfrissebbre.
Sent from my keyBoard
-
veterán
-
kozmy
őstag
Hátha valakit érdekel [link] napokban kereset itt valaki ilyet
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
tobias88888
őstag
Megjött a fordított pedáltartó is (a szögén még állítok), ez most pár évig így marad
[ Szerkesztve ]
-
koanla
aktív tag
válasz tobias88888 #27840 üzenetére
Majd referálj már, kérlek, hogy ez így mennyire flexel. Így ránézésre úgy látszik, mintha hasonló megoldás lenne mint ami a pléjszíten is van. Köszönöm!
-
shteer
titán
VR-ral tolod?
Ok, már látom, ott van az ülésben
[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik
-
tobias88888
őstag
válasz koanla #27841 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, eléggé tapostam de nem hajlott egyáltalán. Két két csavar tartja mindkét vastag lemezt és jól rá is húztam, szóval esélye sincs rá hogy mozogjon. Mondjuk csak a 40 kilós loadcellel használom 100%on, nem a 90 kilóssal, mert egy egy edzés után a 90esnél volt hogy begörcsölt a lábam
Playseathez van reversed pedáltartó?
-
koanla
aktív tag
válasz tobias88888 #27843 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e inverz hozzá. Jelenleg nem is mozgat, inkább csak valami olyan lenne jó, ami merevebb a mostanitól. Nekem is a 65-ös betétek vannak benne, de mozog mint a dög. Annyira megcsavarja a cuccost, hogy a kormány is emelkedik és távolodik, mivel a pedál és az ülés közti ovál tartó ívbe hajlik és ugye, arra van ráhúzva a kormánytartó konzol. Pedig nálam is meg van tépve, de ez már sajnos több annál, minthogy csak a kötés legyen gyenge.
Egyébiránt a 35 kilós PTR mod is ugyanígy tekerte.
Valami megoldás jó lenne, mert persze megszoktam, de azért nem az igazi így. -
Attila88
újonc
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valakit, akivel ki tudnám cseréltetni a váltó kábelezését G25-ben?
Illetve win10 alatt használ valaki G25-öt? Én megpróbáltam, de csak balra eltekeri ütközésig, aztán megáll. Win7 alatt megy minden gond nélkül.
Köszi. -
Outsider 47
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan gondom lenne a Saitek R440 kormányommal hogy eddig ment vele az ETS 2 most hogy be van dugva exe hibával ki lép a játék és egyéb játékoknál is hasonló hibát produkál. Viszont van amivel meny szépen.A hiba a játékokban úgy jelentkezik hogy gázt is meg a féket is egyszerre nyomja a program. Valami megoldás létezik rá? Esetleg driver segítség mert csak maximum vistáig találtam hozzá drivert, és win8.1 64 bites rendszerem van. Valakinek valami tapasztalata? Vagy így jártam.
[ Szerkesztve ]
-
zilazil
őstag
Átcserélted a pedálokat, vagy csak átprogramoztad, és a kuplungot használod gázpedálként?
-
koanla
aktív tag
válasz tobias88888 #27847 üzenetére
Sure, sure, értem én, hog jó az Atesz-féle cucc, de pléjszítre volt approve-om, ez van. Gondolkodom azon, hogy hegesztek a pedáltartó alá valamit, de az csak tavasszal lesz. Meg egyébként is érdekes a mostani beállításokkal a kormánytartó, szóval valamikor hosszú távon akár még a kormánynak is lehet, hogy hegesztek valami mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest