- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz Danecay #25749 üzenetére
Gamepad módban volt. Nem tudtam hogy trükközni kell (PS gomb nyomva tart, és így kell bedugni a Pc-be az USB-t), hogy működjön Pc-n.
Most a controll panelen mutat minden funkciót.
Csak annyi, hogy így folyamatosan villog a piros led a kormányon, de gondolom ez így oké.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
theballa32
tag
válasz fulton #25601 üzenetére
Szia!2015.05.20-án vettem egy T300 gte kormányt magamnak,és nagyon elégedett vagyok vele.Vettem hozzá még egy F1 kormány kiegészítőt,egy H váltót,meg egy Thrustmaster kuplungos pedált is.Eddig egy Logitech Driving force pro,egy G25 ,és egy G27 kormányom volt.Driving force pro,és a G25 jó kormányt szerettem,a G27 nem jött be
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz theballa32 #25757 üzenetére
és neked ezek szerint tokéletesen megy azótta. na egy pozitiv vélemény.
-
Gigi01
őstag
válasz theballa32 #25759 üzenetére
Én is nagyon óckodtam a megvételétől.Állítólag ha hibás,akkor az első perctől az.Én akkor rendeltem,amikor újra kapni lehetett,és semmi gondja eddig!Májusban vettem,és köszöni szépem,még egyelőre a kesztyű nélküli próbát is állja.
Azért a fogas kerekes megoldásoknál sokkal jobb,nem akarok márkát írni,az volt több is,messze ez,meg volt T500-am,ezek sokkal jobbak.A pedálon t300-é.t500-é,nem érdemes filózni.Hiába írják ez,az jobb,lóf@sz,ugyanaz,csak megfordítható.
A T300 driverben nem állítottam semmit,a T500-nál lentebb vettem,mert ment volna az asztal .
Régen a G27-tel sokat szívtam,ez a játék,,meg az más,itt érdekes nincs semmi.Fordulatot sem kell állítanom,bár lehet ezt már megoldották.Mindegy,nem akarok komolyabban belemenni,de volt gondom akkoriban,most nincs,és ez jó. -
Joshi
titán
válasz tobias88888 #25739 üzenetére
Ezeket én is megtaláltam, biztosan jó de ennyi pénzt már nekem se ér meg.
Anno a TSS G25/G27 módjáról csúsztam le, szerintetek még foglalkoznak a móddal? Ha jól emlékszem 100€ környékén volt szereld magad megoldásban.Nekem egy régi TH8 váltóm van ami usb csatis, létezik átalakító hogy rá tudjam dugni a T300 kormányra? Vagy felejtős? Azért lenne fontos, mert az Oculus miatt alig van szabad usb foglalatom.
-
Shodan
addikt
Holnap wrc7. Egy kicsit azért most bizakodó vagyok videók alapján. Bár kipróbálás előtt biztos hogy nem veszek meg ezentúl semmit. Mert a dirt4 gyakorlatilag beleállt a földbe mint a szög. Kb kidobtam az ablakon a pénzt . Ha vki esetleg megveszi kipróbálja és még nem lesz virágbolti, írhatna egy pár szót, fizika, kormány támogatás stb.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
fagy53
nagyúr
válasz Shodan #25764 üzenetére
A remény hal meg utoljára....
Én csak azért várok a megjelenésre, hogy talán esik a WRC 6 ára és megvehetem. biztosan nem esik az alma messze a fájától, így az előd éri majd meg olcsóbban. Nincsenek szimulátoros elvárásaim (RBR), a játék élménye a döntő és nem a vezetésé ebben az esetben.
Az általad említett kérdéskör engem is érdekel, kösz! -
Shodan
addikt
Foglalkozik valaki kormány javítással?: [link] Továbbra is keresek, dfgt pedál rugót. Ha van valakinek gariból visszamaradt vagy széttaposot rossz pedál akkor szívesem átvenném belőle.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
kozmy
őstag
T300 nem tudod meg menteni a pillangó váltokat ha nagyobra cseréled adapterrel a perecet. Max akkor ha olyan perecet találsz aminek a küllő kiosztása akkora mint a sajátja és rácsavarozod az eredeti agyra.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
addikt
Sziasztok!
Van egy LOGITECH® MOMO® RACING FORCE FEEDBACK kormányom, és assetto corsa alatt a kormány elfordítása után kb fél másodperc mulva reagál a játék, elég idegesítő és máshol nem csinálja ezt. Innen néztem a beállításokat és ezek azok:
Logitech Profiler: FF 100%; Dampening and Spring 0 %; enable that game may change settings
Ingame: FF 65%; Filter and Dampening 0%
Kerb 75%, Road 65 %, Slide 35%Mi okozhatja?
Közben megláttam, hogy van Assetto Corsa topik is
[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
barcalaci84
őstag
Én ezt az átalakítót vettem :[link]
nekem már volt egy 32 cm-es Momo kormányom így az került rá...( T300 Playstationős rim helyére)
így a pillangót is tudom használni és 4-5 gombot is ..
a D-pad-t nem tudom használni , , bár éppen ha nagyon akarná az ember akkor ki lehetne vágni a rést neki a Momo-n de bőven elég nekem ennyi gomb + a bázison is van még 2 gomb (igazából még sok is )[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
válasz barcalaci84 #25778 üzenetére
Telyesen jó ötlet ez az opció is. De ha talál az ember olyan lyuk kiosztású perecet akkor egy az egybe fel lehet rá rakni, de ahogy mondod a D-padnak a helyét ki kell vágni.
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #25778 üzenetére
Ezek az átalakítók nem tartják túlságosan el a kormányt a pillangó váltótól? Elég vastagnak tűnik.
Egy 30-32cm-es versenykormány mennyibe kerül? Mert így már lehet hogy egyszerűbb megrendelni egy 30cm-es 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Editiont. Most csak az árra gondolok, mert nyilván egy eredeti versenykormányt soha nem fog helyettesíteni.[ Szerkesztve ]
-
Dzsidzsi32
tag
válasz menyus11 #25773 üzenetére
Csak szólok hogy előbb gyártass le egy próba darabot. Aztán amikor összerakod a kormánnyal feszítsd meg a kormányt jó erősen. El fog törni mint a pics@. Osw-hez nyomtattam magamnak agyat a motor tengely és a fanatec kormány közé. Lemásoltam a gyors agyat is. A réteges építkezés miatt el fog törni. Mindegy hogy álló vagy fekvő módban nyomtatod. Ja és nem sima pla-ból nyomtattam. Ha tudja az ember hogy ilyen van fent és vigyáz akkor nem fog eltörni. Én a helyedben nem vágnék bele. Van amikor nem lehet kiváltani az öntvény, fröccsöntés tömörségét 3d nyomtatással. Nekem ezért lett alumíniumból. Nem a kedvedet akarom elvenni félre ne érts, de jó pár nyomtatásom landolt a kukában. És aztán egy ilyen termék ajánlása előtt komolyan tesztelni kell. Addig nem is ajánlanám. Ez csak az én véleményem és tapasztalatom, remélem nem vetted sértésnek
-
kozmy
őstag
válasz Dzsidzsi32 #25781 üzenetére
Egy OSW sokkalta erősebb cucc mint egy T300 úgy hogy a T300 el fogja birni a nyomtatott adaptert, még 35cm kormánnyal is.
-
-
barcalaci84
őstag
hát mélyagyas rally kormánnyal biztos messze lenne , illetve lehet a 35 cm -es kormánynál is messze lenne, de nekem teljesen kézre esik a 32cm-es kormánnyal a pillangó, pedig nincs lapát kezem
egész olcsón (7 ezer HUF körül) is lehet szerezni egyébként rimeket (na meg brutál drágákat is lehe akár
olcsó rimek link
(70-es osztókörűt kell venni)kozmy: egy az egyben nem lesz jó a Thrustmaster kormányokra semelyik rendes kormány, mert mindegyiken nagyobb az osztókör mint ami a TH-s rimé
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #25784 üzenetére
Isten vagy.
-
kozmy
őstag
Akkor nagyjából akkora ossztó körü lehet mint egy Logi G27 perecé?
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #25787 üzenetére
A 70-es gondolom a két szemközti furat távolságát jelenti? Mert a TH-nak ~58mm ahogy mértem, de simán ki lehetne fúrni 58mm-es körre a rögzítő furatokat, és akkor nem kellene átalakító gyűrű.
-
menyus11
tag
válasz Dzsidzsi32 #25781 üzenetére
Köszi az infot. Mindenkep megcsinaltatom, aztan kiderul. Visszabb linkelte valaki az olasz oldalt. Ott is ezt a pla anyagot irja hozza, hogy abbol van nyomtatva. Akkor csak nem lehet annyira gyenge anyag. Vagy a nyomtatok kozott is van kulonbseg?
-
Dzsidzsi32
tag
válasz menyus11 #25791 üzenetére
Sok féle anyag van. A PLA a leg olcsóbbak közt van. Nem rossz anyag. A nagy teher bírásra a neylon-t ajánlják de nem volt időm kipróbálni. Azt már nagyon magas hőfokon kell nyomtatni. Borzasztó nagy a szórás nyomtatóban is. Én egy kormány vázat is ki tudnék nyomtatni. Amire ha felkerül a markolat akkor ki jön a 32 cm. Gondolkoztam csinálni egyet. Amin nekem esik kézre minden gomb. De jelenleg semmi időm nincs rá. Talán télen. A cockpitemben se ültem már 3 hónapja aktívan. Próbálkozzatok. Kísérletezzetek. Amíg nem sikerül beletalálni a tutiba. Sajnos a prototípus gyártás ilyen
-
Dzsidzsi32
tag
Egyébként csak bizonyos esetekben nem jó a nyomtatás. Amikor feszítésnek van kitéve az anyag. Viszont amit Laci linkelt az tökéletes. Az szinte örök élet. Nagyon jó dolgokat lehet nyomtatni. Amit Te szeretnél csinálni az is működhet. De próbáljátok meg eltalálni a jó hőfokot és ne nagy sebességgel nyomtassátok hogy jól össze tapadjanak a rétegek.
-
barcalaci84
őstag
Ki lehetne fúrni ,csak akkor nem tudnád racsavarozni
Az átalakító pont megadja azt a kis távolságot amire szükség van ahhoz h felcsavarozhassam és ne legyenek útban a gombok...ha nincs átalakító akkor szanaszét kellene turkálni a rimet is ...
Melyagyas kormánnyal talán nem lennének útban, de akkor szerintem távol lehetnek már a pillangofulek... -
-Solt-
veterán
És ezeknek milyen súlyuk van? Azért nem mindegy, hogy fél kiló lóg a bázison és azt kell rángatni, vagy éppen 1,5-2 kiló...
www.smart-bus.hu
-
tobias88888
őstag
válasz -Solt- #25795 üzenetére
Mármint a bázisnak nem mind1. A T300 alapban sem erős, az Alcantara Rim-et épp hogy elviszi normális erővel, kétlem hogy egy ilyent élvezhetően kibírna úgy hogy nem veszne el az FFB-ből. Egy OSW-hez azt mondom simán lehet 35 centis kormányt tenni, de még egy Fanatec V2.5 is kevés hozzá szerintem
-
barcalaci84
őstag
válasz -Solt- #25795 üzenetére
Nekem nem innen van a kormány így nem tudom pontosan...
De mastersen az egyik srác innen vett és nyilván nézte a súlyt is...ha jól rémlik ő az egyik 32 cm-est vette és G27 rakta...1 kiló alatt volt a rim ha minden igaz...de nyilván utána lehet kérdezni a boltnal h melyik milyen súlyú...
A G27 rime is 0,8 kiló[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz tobias88888 #25796 üzenetére
Van azért craft a T300-ban is...ezerszer jobb így mint a saját thrustmasteres rimmel...
Így se maxon megy az Ffb , még van is tartalékok is
Fanatecnek meg kb megváltás lenne,mert pl a BMW rim nagyon nehéz -
-Solt-
veterán
válasz tobias88888 #25796 üzenetére
Természetesen a bázisra gondoltam...
@barcalaci: Kicsit erősnek hangzik nekem az a 0,8 kiló a G27 kormánya esetén, de tény hogy még nem mértem le soha. Az biztos, hogy a T300 bázisra én biztos nem mernék 35 centis kormányt feltenni még akkor sem, ha nem sokkal nehezebb mint az alcantara. A jóval nagyobb átmérő miatt jobban terhelődnek az FFB motorok, ami hosszútávon tuti, hogy nem előnyös. Így is üvölt rajta a venti pár perc intenzívebb játék után, pedig alapon van minden és AC alatt az FFB clip app is normal értékre lövi be az értékeket. Nem próbálnám ki, hogy Dirt Rally-t meddig bírja egy 35 centis mély agyas kormánnyal, ahol a súlypont még előrébb is kerül a tengelyen!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
barcalaci84
őstag
válasz -Solt- #25799 üzenetére
35 cm-es melyagyas szetintem se lenne jó ötlet...de hasonló súlyú 35cm-es sima ügy szerintem...nagyobb erokar nagyobb terhelés ,de még így se 100% ön megy a motor...a 100%t pedig bírnia kell
Nálam a nagyobb rim miatt +10% Ffb -t adok a thrustmasteres rimhez kepest h ugyanazt kapjam...
Nincs 80% van kihasználva a motor teljesítménye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest