-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
neilszab
őstag
Assetto Corsa GT3 Bajnokság!
Magyarország egyik legnagyobb és legnívósabb AC online megmérettetése új szezonnal indul a GTR-Masters szervezésében. Eddig több mint 100 köridő található a nyílt gyakorló szerveren, így biztosan nagy mezőnyre lehet számítani, ahol mindenki talál magához méltó ellenfelet. Profik és kezdők egyaránt jelentkezhetnek, tegyétek próbára magatok Ti is!
RaceRoom WTCC Bajnokság!
A 2016-os és a 2017-es TC1-es gépeket is pályára visszük az új bajnokságban, ahol kipróbálhatjátok magatokat a Volvo S60-as volánja mögött is, illetve bevezetésre kerül a sok izgalmat magában hordozó új fordított rajtrácsos felállás. Itt is szép számú mezőny és komoly küzdelmek várhatók, ne maradjatok ki!
Infók itt:
AC GT3 Bajnokság
R3E WTCC Bajnokság[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Gyuszi83
tag
Sziasztok !
Sajnos nemrég Logitech G27 kormányomba megadta magát a jobb oldali motor ( leégett ) és vitte magával az alaplapot is.
Most tudtam venni egy alaplapot hozzá amivel minden oké elvileg.
Viszont azt csinálja, hogy ha pl.. 900 fokra állítom, akkor 450 fokot enged forgatni vagy ha 550-re, akkor 275-öt, szóval megfelezi.
Össze raktam a kormányt viszont csak a bal oldali motor van rá kötve, tehát most csak egy motorral működik, amíg nem tudok bele szerezni.
Az egy motor miatt lehet, hogy lefelezi a forgást ? A kalibráció végig megy 900 fokon. -
Danecay
addikt
Nos, a laptopra feltelepítve a jó öreg GRID-et, látszólag teljesen rendben van a kormány, kanyarodik rendesen mindkét irányban, van FFB és a Windows-ban az USB játékvezérlők beállításánál is megvannak a tengelyek is, ugyanúgy néz ki nálam is mint az általatok is linkelt képeken, szóval valamilyen Windows-os, szoftveres mizériáról lehet szó. Nincs valakinek ötlete mivel lehetne próbálkozni a teljes Windows újratelepítésén kívül, ami amúgy is kb. 1 hónapja történt meg?
-
Atmil
aktív tag
-
Danecay
addikt
Na hát ez érdekes volt, végigcsináltam ismét a telepítési procedúrát és látszólag jónak tűnt minden, egészen a Logitech driver telepítéséig, megjelentek a tengelyek, nem pont ugyanabban a formában mint ahogy driver telepítés után kell, hogy kinézzen, úgy mint ahogyan azt Ti is linkeltétek, de ugyanígy nézett ki először a laptopon is. Miután feltelepítettem a Logitech drivert, visszatérve a játékvezérlőkhöz, ismét az üres ablak fogadott. Már végkép nem értettem, de mégiscsak úgy néz ki, hogy az USB portommal lett valami, mert most másikba átdugva írta, hogy telepíti a drivert melyet követően már engem is az általatok linkelt kép fogadott. Kipróbáltam, eddig úgy működik mint ahogy korábban. Próbából visszadugtam a régi portba, leinicializált annak rendje és módja szerint, státusz megint csak OK, de ugyanúgy üres az ablak. Mindegy, átdugtam egy olyan portba ahol működik, de hogy a Logitech driver feltelepítése előtt miért jelenítette meg a korábban használt portra kötve is a tengelyeket és gombokat, nem tudom mint ahogy azt sem, hogy utána már miért nem. Kipróbáltam pendrive-al az ominózus portot és azzal működik. Már vagy 10 éve ezt a portot használom erre a célra, mármint hogy alaplapom volt közben cserélve csak a házam maradt és egy a ház oldalába kivezetett csatlakozóról van szó. Érdekes! mindegy, lényeg, hogy nem a kormánynak van baja. Elég blama lett volna ha visszaküldöm, postafordultával pedig visszakapom, hogy de hisz ennek nincs is semmi baja
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! Lenne most lehetőségem elcserélni a G29emet egy Thrustmaster t300 rs vagy t300 gte ferrari kormányra.
Érdemes? Mi a különbség a fentebb említett 2 kormány közt?melyik jobb? -
kozmy
őstag
válasz szabochris #25967 üzenetére
Csak maga a perec kialakitás gombok elrendezése a külömbség, méret tudás ugyan az és az csak 2 pedálos kivitel.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
arty
veterán
tudás ugyan az? egyik fogaskerékkel, másik szíjal, de ugyan azt az érzetet adják?
szerintem nem. a t300 kormány/ffb része szvsz jobb, ellenben a pedáljai egy g2x-hez képest jócskán visszalépés.
annak örülök, hogy én nem kerülök ilyen lehetetlen döntések elé
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
lanszelot
addikt
Hello,
Kormányt szeretnék vásárolni, de nem tudom melyiket.
Probáltam a g25, g29 -et egyik se tetszett, mert iszonyat sokat kell állítgatni.
Forza, project cars, PC2, dirt4, ETS, ATS.
Azt szeretném, hogy ne napokig kelljen állítgatni, csak rádugom, és mehet.
Ismerjék a játékok, itt ugye volt gond a logitech-el , nem is kevés. Napokat vett el a forumozások, miért nem mukodik a pedál...stb Na ezt nem akarom, ezért logitech tuti nem.
Tobbit egyiket se ismerem, ezért nem tudom melyiket.
Nincs ár korlát, épp azért hogy eloszor megtudjam mi az amit kellene, azután gondolkodom, hogy megfelel e az ár.
Ha kevés infot irtam kérlek kérdezzetek. -
h_benjamin
aktív tag
válasz lanszelot #25973 üzenetére
Hát nem tudom nem hiszem hogy kellet volna valakinek is állítgatni a G27es kormányát max az FFB-t. Ha sok pénzed van szerintem jó vétel egy T500as kormany azt akartam én is csak hozzá jutottam egy G29hez 57000Ft-ért ami amazonról való.
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
lanszelot
addikt
válasz h_benjamin #25975 üzenetére
ETS es ATS ben logitech ek nem mukodnek jol. Tehat napokig kell tokolni veluk.
Assetto corsa nekem nagyon nem jon be, tehat nem szamit.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
-
lanszelot
addikt
válasz h_benjamin #25977 üzenetére
A pedalokkal van baj ETS es ATS alatt g29 el es meg par logitech el.
T500 azert az tulzas, nem hiszem hogy annyit megerne barmelyik kormany is. Ugy latom ettol dragabb nincs is. Nekem nem a legdragabb kell, hanem amivel nincs gond.
Amugy g29 2szer volt szervizbe fel ev alatt.Pedig alig volt hasznalva /heti egyszer par ora/
-
lanszelot
addikt
válasz h_benjamin #25982 üzenetére
Elso: a h valto t nem latta par alkalom utan. Ujat kaptam. Masodik lotyogott a kormany pedig uj volt, ujat kaptam.
De minden alkalommal logitech et hivni, videotkuldeni, pocsolni, postazni /postakoltseg enyem/ varni....Solt : ird be google ba logitech euro truck pedal problem lesz ott boven, video is
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz lanszelot #25986 üzenetére
A megjelenés óta használtam Logitech pedált az ETS/ATS pároshoz, plusz meglehetősen aktív tagja voltam több fórumnak is. Semmilyen gyártó specifikus problémával nem találkoztam egyik játékban sem. Ezért kérdeztem, hogy konkrétan mi a gond, erre jössz a google keresővel, ahol vagy ezeréves videók vannak, vagy júzer error a köbön.
Tehát megkérdem még egyszer! Milyen konkrét probléma van a Logitech pedálokkal ETS/ATS alatt?
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
lanszelot
addikt
válasz -Solt- #25987 üzenetére
Azert irtam rovid valaszt mert az eredeti kerdesemben benne volt hogy logitech nem.
Nem gondoltam hogy ilyen fontos.Nem a logitech problemaja /de ez lenyegtelen ha nem tudok jatszani/ az ETS keszitoje nem javitja a hibat pedig 3 generacion at mindenki irja neki. A gaz pedalon van a fek is. Semmit, azaz semmit se lehet ezzel a hibaval kezdeni xda n se tudnak segiteni. Ha nem nyulsz a pedalokhoz a fek fullosan be van nyomva. Felig benyomod a gazt, akkor nincs benyomva egyik sem, fele utan jon a gaz.
Hiaba allitgatod semmi sem segit. Ezert irtam a videot, mert ott latni es konyebb megerteni. Csak es kizarolag logitech kormanyoknal jon elo. Nem mindnel, es ezert nem tud senki ra megoldast.De a kerdesem meg mindig all, mert erdemleges valasz nem jott ra.
-
-Solt-
veterán
válasz lanszelot #25988 üzenetére
Tele van a Youtube ETS/ATS + XY Logitech videókkal, de én nem találtam olyat ami a jelzett hibát mutatná be... fórumokon sem találkoztam az évek alatt ilyen hibával. A leírtak alapján egy tengelynek veszi a féket és a gázt, de ez beállítási probléma.
Nem is nagyon fogsz érdemi választ kapni a kérdésedre, mert az elvárásaidnak megfelelő kormány nem létezik. Talán majd ha az ETS/ATS lesz konzolon is.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz lanszelot #25990 üzenetére
Tudom, hogy PC-re kell, de olyan ami az elvárásodnak megfelel, nem létezik! PC-n mindent állítgatni kell, 1-1 játék más és más beállítást igényel, plusz kormány függő is, hogy melyik játékhoz mi a jó beállítás. A bedugom és működik az csak konzolon van, vagy fiatalon egy dögös kurvánál.
A jelzett videón beállítási gondok vannak... írják is alatta. Komolyan emiatt nem akarsz Logitech kormányt?
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
lanszelot
addikt
válasz -Solt- #25991 üzenetére
Nem beallitas problema. Volt logitech g25 es g29 is irtam, es nekem is ugyanez a problema volt. Csak olyanok szoltak hozza akiknek vagy nincs is olyan kormanyuk, vagy nem talalkoztak a hibaval.
Mint irtam hiaba valasztod a 3 beallitas kozul barmelyiket, kikapcsolhatod a logitech szoftvert, vagy beallithatod hogy irja felul, de nem, semmi se segit. Ugy kellett nyomnom hogy 1 pedalon volt minden. Steam en is sok forum van rola, a gyarto telibe xarja.
Azert nem talalkoztal vele, mert nem jott elo nalad ilyen hiba.
Szerintem kulonbozo gyartasbol szarmazo chip okozza, hogy nem mindnegyiknel jon elo a hiba.
Volt nalam 'juzer hiba' srac aki rakott egy uj rendszert es tisztan csak ets2 es lam o se tudta megoldani, csak egy fel napom baxta el, es meg penzt akart, mert hogy ott volt. Na persze.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz lanszelot #25990 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=XtOWAv_pblg
itt lépésről lépésre végigviszi a video készítője, hogy mit hogyan állíts be.
igazad van, az ets készítője (scs) elég idióta módon kezeli a pedálokat, de ez szerintm nem csak a logitechet érintheti... viszont csak EGYSZER kell beállítanod!thrustmasterrel és fanateccel is lehetnek (garis) gondok és ott is elég macera lesz intézni a cserét.
HA kifogod.de parancsolj, írok egy szettet th-ból:
Thrustmaster T300 Alcantara Edition + TH8PA H-váltó = 170-180eés egyet fanatecből:
Forza Motorsport Wheel Bundle for Xbox One & PC = 460-480e
(persze vannak olcsóbb bundlik Fanatecből is, de azok árukhoz képest elég kompromisszumosak, ha konzolon nem használnád, nem feltétlenül javasolnám)hidd el, a g29 a H váltójával nem rossz szett és lehet, hogy a pár órányi játékért nem akarsz ennyit még pluszba rákölteni. ezt te tudod
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
lanszelot
addikt
Ha megnézed, akkor neki alapból nincs benyomva a fék, tehát az övével nem jött elő az a gond.
Mint írtam állíthatsz akármit, akkor se tudod megcsinálni a pedálokat annál amelyik rossz.
A g29-től már megszabadultam. Most egy noname van /x-technologies/ már rég megszűnt a cég.Ez volt az első kormányom és vissza kellett térni hozzá. Sem ezzel, sem az xbox360-as kormányommal nem produkálja a hibát, csakis logitech-el.
A T300-ra H váltóval én is gondoltam, de annak 2 pedálja van. Ha jól emlékszem a 3 pedálos /gt vagy mi/ára pedig a t500-ashoz közel van.Viszont inkább tapasztalat érdekelne, hogy akinek van, annak van e problémája vele /igaz g29-re is azt mondják hogy nincs/
-
-
arty
veterán
válasz lanszelot #25996 üzenetére
az alcantara edition, amit írtam, az 3 pedálos szett! csak h váltó kell hozzá!
és nálam a t300 nem produkál hibát az ets-el, ahogyan a g27 se produkált, anno... de ez aligha segítség nekednem volt driverben bekapcsolva combined pedals? mert az okoz ilyen anomáliát...
-
lanszelot
addikt
válasz tobias88888 #25998 üzenetére
Miben jobb a t300 a t150 pro nal?
arty: igen, az 3 pedalos, csak kifutott szeria es nem kaphato.
Nem tudom mar, hogy azt allitgattam e, amikor az ATS megjelent akkor vettem a g29 et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest