Hirdetés

Aktív témák

  • Henry06

    tag

    Ajjaj megy otthon a dzsamburi, ugyanis végre kitaláltuk hogy lesz egy Hd-tv-énk(igen karácsony után:) mi három tesó fizetjük a részleteit, igen ám de apám jó szándékából benézett bizonyos boltokba, hogy megérdeklődje a dolgot és ott biza meggyőzték hogy a plazma az xar. Apám azt is mondta hogy van egy szervizes ismerőse, akikhez rengeteg plazma landol főleg beégéssel.Később betértünk abba a boltba, ahol meglepő módon egy igen kedves emberrel találkoztunk(nem egy húúzá má el innen vagy vásárójjá mán na) aki szimplán elmondta hogy a plazma az 3szor többet fogyaszt, és persze beég, ezért apám kinézett magának egy tök jó lcd-t samsung 37b530p-t de én inkább haza akartam jönni megnézni a neten hogy máshol mennyi(olcsóbb is volt egy 15-el), na azóta a tesóimon kívül mindenki mérges rám, mert hogy nem vettem meg. Pedig mondtam hogy vagy
    Panasonic TX-P42X10Y vagy a
    Samsung PS42B430P2WXXH
    egyetlen lcd van jelőlve egy 40 colos sony bravia ami csomagolás hibás, és 3-év plusz még 2 garancia jár hozzá(ha veszel hozzá persze:)!
    Na szóval most mindenkinek más a véleménye, apám a samut lcd-t akarja az őcsém a samsung plazmát, a bátyám meg a sonyt, én a pana meg a sony között vacilállok. amúgy ez a sony az egyik legjobb fekete megjelenítésben szerintem még a samut is utoléri(a tesztek is ezt mondják) csak a betekintési szög zavar egy kicsit, meg az hogy plazmába 30 ezerrel kevesebbért jobb minőséget kapnék:) Mondjuk még így is 70-nel olcsóbb mint máshol, és hát 5-év garancia, vélemény?

    [ Szerkesztve ]

    Go Gunners!

Aktív témák