Hirdetés

Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    Sziasztok,

    úgy néz ki, hogy lassacskán beérik egy "korszerűbb" tévé vásárlása a jó öreg CRT helyett.
    Eddig LCD-LED LCD-ket néztem, de valahogy nem nyerte el a tetszésemet, a képminőség miatt is.Főként az ok, ami miatt az LCD felé hajlottam, hogy a TV-n használnám a számítógépet is és hát ugye a plazma nem a legjobb pl. a Win Asztal órákig való megjelenítéséhez, de még mielőtt döntöttem volna, kipróbáltam a havernál a 42"-es LCD-jén a dolgot. Nagyon nem tetszett, pedig elég rugalmas vagyok az új dolgokhoz való alkalmazkodásban. Munkára pedig egyenesen képtelenség lenne használnom.
    Így maradtam annál, hogy ha TV-t veszek, akkor az film és tv-műsör nézésre legyen használva csak, így fordultam a plazma felé.
    Elkezdtem nézelődni plazma ügyben, ahogy olvastam a Panasonic az éllovas a témában, így főként ezt a márkát néztem ki magamnak. Pláne, hogy "konzervatívabb" a dizájn.

    Ezeket néztem ki, az árakban van különbség, van ami 120, de van ami 190e HUF:

    TX-P42U30E
    TX-P42S30E
    TX-P42G30E
    TX-P42UT30 3D
    TX-P42UT30 3D

    nagyobb képátló:
    TX-P50U30E

    Ezek közül melyiket volna érdemes megvenni? Igaz más alternatíva is érdekel.
    Gondolom mindegyik jó a maga nemében.
    max. 200e HUF a keret
    Érdemes gondolkodni ilyen árkategóriában 3D-ben, vagy felejtős? Nem vagyok 3D érzékeny, szóval nem leszek rosszul sem az aktív, sem a passzívtól sem, szóval ilyen akadálya nincs a dolognak.Igaz annyira nekem sem lényeges, de ha már árban adják és még rendben is van, akkor bevállalom a dolgot.

    Esetleg jobb nagyobb képátlójút venni?
    Ha minden igaz kb 2,5-3m-ről nézném a TV-t.

    Köszi előre is!

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Aktív témák