Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz camalot #46244 üzenetére

    Egyrészt senki nem mondott olyat, hogy ne nézze meg az üzemidőt. Megtette, kiderült, hogy kb. 5 óra lehetett a TV-ben, mikor megkapta. Másrészt én ennyit már simán láttam ismerős garantáltan vadi új, fóliás S30-ában is idén, szóval nem igaz, hogy minden TV 0 perccel jön ki a gyárból. A káván levő mikrokarc olyan könnyen összejön egy száraz porronggyal is, hogy simán rákerülhet a fóliázás előtt is.

    Lehet egy kicsit több új plazmát láttam már, mint a legtöbb ide író, ezért merészeltem javasolni, hogy mivel pixelhiba- és beégésmentes a panel, nem zúg a táp és semmi hiba a TV-vel, eszébe ne jusson cseréltetni, mivel ez a kombó manapság nagyon becsülendő és igen ritka.

    Persze lehet okoskodni, hogy azonnal követelőzzön az illető, jó magyar módra verje az asztalt, balhézzon a bolttal, követeljen pénzt, követelje a cserét, aztán majd kap egy valóban fóliás, de pixelhibás/zúgó példányt, amit már persze nem fognak majd cserélni neki, mert az ugye a jóindulatukon is múlik, az meg már nem lesz a balhézás miatt. Na, akkor majd jön a hallgatás.

    Elhiheted, abszolút hidegen hagy, hogy kinél és mit vett, rohadtul nem vagyok sem kereskedő, sem érdekelt egyik gyártónál sem, de nem fogok olyasmit javasolni senkinek, amivel csak rosszabbul járhat. Szerintem egy alig 5 órát futott hibátlan TV miatt méltatlankodni vihar a biliben, ez nem refurbished, vagy bemutatódarab.

    Get Moded!

Aktív témák