Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz fetterr #4275 üzenetére

    Ja, bocs, azt hittem, hogy a tesztek olvasása és a TV-k megtekintése nem zárja ki egymást. Szerinted én nem néztem meg legalább 150 modellt 2 év alatt, mielőtt választottam? Szerinted nem alakult ki bennem az olvasott tesztek és a megtekintett készülékek alapján egy kohézió, ami alapján eldönthettem, hogy melyik teszter véleményére adok, mert magam is hasonlókat tapasztaltam, mint ő, és hogy melyik teszterrel nem értek maradéktalanul egyet?

    Ja, hogy Te csak a saját szemednek hiszel és ész érvekkel nem lehet rád hatni? Igen, ezt tudjuk, ez már 4-5 hozzászólásod alapján megállapítható volt. Akkor neked valóban nem is érdemes teszteket olvasni, hisz másnak (aki konkrét tapasztalatokkal bír az adott termékkel kapcsolatban, míg Te csak érdeklődsz) nem is lehet igaza.

    "Teszteket írhat akárki, de látni te látsz, nem más!"

    Akkor egyvalamit árulj már el, kedves fetterr: mi a francnak fórumozol? Ide is írhat bárki bármit, a fórumozás alapja valamilyen szinten a másikba vetett bizalom, ami mondjuk akkor alakul ki, amikor hosszasan olvasod az illető hozzászólásait a fórumon és kitapasztalod, hogy mennyire van otthon a témában. Ja, hogy ehhez megint olvasni kéne? Hát ez van, a világ már csak ilyen.

    Get Moded!

Aktív témák