Hirdetés

Aktív témák

  • vbmn1

    csendes tag

    Sziasztok!

    Először is engedjétek meg, hogy megköszönjem mindenkinek aki eme fórumot építi és táplálja. Leginkább pedig DM-Fan-nak és BBéci-nek. Nem vagyok műszaki szakember, de rengeteget olvasok ebben a témában. Nagyon sokat tanultam tőletek!

    Én is TV vásárlás előtt állok. Már hosszú évek óta követem a Plazma vs. LCD vitákat minden téren. De tény ami tény az 1. sz. hozzászólás részletessége mindenen túl tett. :)

    KB. 4-5 hónapja követem a fórumot, de ha nem is olvastam volna akkor is Panát vettem volna, mert már több készülékem is van tőlük (nem TV), és mindegyikkel meg vagyok elégedve.

    Már tavaj karácsonykor nagyon szemeztem egy 50S20-sal, de mivel teljes lakás felújítást csinálok nem volt rá keret. Aztán itt olvasgatva rájöttem, hogy érdemes lenne feljebb tolni a lécet, Főként mivel az S30-as széria Euban csak 42”-ig kapható.

    Tehát 50G30-as TV boldog tulajdonosa szeretnék lenni hamarosan. Nézési távolságom 3-3,5 m de hajlandó vagyok közelebb is ülni, főként mivel 90%-ban Full HD-s anyagokat nézek majd rajta. TV-műsorokat nézni szinte egyáltalán nem fogok.

    Megvenni még később fogom mind anyagilag, mind garancia tekintetében (Remélem idén is november 15-től indul az 5év garancia akció!).

    Tegnap viszont megvettem a fali tartót, mert ennyiért nem lehetett otthagyni (árgép szerint). Mert a Tescoban, kiárúsítás miatt a Vogel’s VFW 065 fali tartó most 5e (Cegléden legalább is). Ahogy néztem nekem tökéletes lesz. A minősége pedig kifogástalan. A csomagban 5 db 10-es dűbel van. Ezzel lesz majd “betonba ágyazva”, szerintem több mint elég. Főként, hogy a tartó 100 kg-ig bírja. A 50G30-as meg úgye 26 kg. Úgyhogy csak ajánlani tudom ezt a fali tartót, már aki FIX tartóban gondolkozik (na meg ugye az ár - máshol 10e és fölötte).

    Beraktam egy képet is, itt lesz majd a TV.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák