Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz paulkaresz #2541 üzenetére

    Szia!

    Harmantrade ML-P12 a típusa. (vigyázz, nem az ML-P12M, mert annak kisebb a teherbírása!)

    Itt vettem:

    [link]

    Felhívtam őket délelőtt, hogy van-e, azt mondták bőven, megkértem, hogy tegyen félre nekem egyet estig, azt mondta semmi gond, ráírja a nevemet. Este mentem, már elő volt készítve, fizettem, elhoztam. Mondta a srác, ha bármi gond van, nyugodtan vigyem vissza, de úgyse lesz gond. Nem is volt. Minden benne volt a pack-ban, tiplik, csavarok, alátétek.

    Egy jó tanács: ha konzolt veszel (bármilyet) és Pana TV-re teszed föl, akkor célszerű a TV hátának furatai és a konzolelemek közé valamilyen kis, 4-5 mm vastag távtartót (inkább alátétet) tenni. Én 5 mm vastag gumibakokat vágtam alá alátétnek, ugyanis a TV hátánál a furat enyhén süllyesztett és ha távtartó-bak nélkül csavarozod fel a konzolelemeket, akkor a konzolelemek nekifeszülnek a TV hátának, ami nem feltétlen jó, hiszen az nem teherbíró szerkezet, csak a furatok azok. Ezeket az 5 mm-es gumibakokat fúrtam át, átlöktem a csavart a konzolelemen, ráhúztam a gumibakot a csavar végére és így hajtottam bele a TV furataiba. A gumibak így szépen beleillett a süllyesztésbe és még kicsit el is tartja a konzolelemet a TV hátfalától (olyan 2-3 mm-nyire, tehát az erőt egy az egyben a négy furatcső viseli és nem a vékony TV-hátlemez.

    A Harmantrade-konzolhoz egyébként a csavarok, tiplik és alátétek mellett adnak ilyen bakokat (pont ilyen célból), csak azok bakelitből (vagy valami ilyesmiből) vannak és nem volt jó a méretük (túl vastagok voltak és nem ért volna be a csavar a furatba ha még ezeket is a konzolelem és a TV háta közé teszem) és nem is igen tudtam volna egyenesre vágni őket, úgyhogy magam gyártottam négy gumibakot.

    Erre figyelj oda, egyébként a konzol nagyon megéri az árát, masszív darab, dönthető és még beépített vízimértéke is van, ami nagyban megkönnyíti a felszerelést. Ja és mindemellett magyar termék. :)

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák