Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz fsb1000 #20848 üzenetére

    Az első eset rendben van, ez logikus.

    A második esetben miért is lenne hang? Ha a médialejátszóval lejátszol valamit, akkor az ugye a kép is és a hang is átmegy a HDMI-n a TV-be, de a TV nem fogja neked a Pana házimozira kiküldeni a médialejátszó hangját a TV és a házimozi HDMI-összekötésén keresztül. Ez utóbbi összekötés arra szolgál, hogy a házimoziba bepakolt DVD képe és hangja menjen át a TV-re, és nem pedig arra, hogy a médialejátszó hangja menjen a házimozira.

    Ha a harmadik esetben arra gondolsz, hogy a TV adás hangját szeretnéd kiküldeni a házimozira, akkor megintcsak nem csoda, hogy nem hallod, ugyanaz az eset, mint a második eshetőségnél volt. Ezt csak optikaival, illetve analóg stereo-out-tal tudod megoldani.

    A negyedik eset megint rendben, erről beszéltem a harmadiknál.

    Azt kell megértened, hogy egy külső eszköz hangja (vagy a TV saját hangja) nem fog eljutni a TV-hez kötött HDMI kábelen keresztül egy másik külső eszközre. Tehát vagy közvetlenül kötöd össze a két külső eszközt, vagy az egyik eszköz HDMI-vel megy a TV-be és beéred a TV stereo analóg out-jával, vagy a külső forrásról szintén csak stereo-t továbbító optikai out-jával.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák