Hirdetés

Aktív témák

  • viizo

    tag

    Sziasztok!

    Jelentem a fentebb leírt Samsung 42C450 - Pana 42C2 - 42X20 döntési kálváriámnak vége, tegnap este már az ideiglenes helyén díszelgett otthon a TV :))

    Sok felsorolt pro és kontra figyelembevételével végül a kisebb Pana mellett döntöttem. :)

    A C450-ről a picit gyengébb és ricegő kép miatt végül csak letettem, amit tetézett, hogy emberi határidőn belül jelenleg lehetetlen beszerezni az olcsó árat kínáló webshopokból. Tegnap előtt még elmentem egy másik euronics-ba, ahol elbeszélgettem az egyébként tök normális eladóval. Kiderült, neki otthon C450 van, de ennek ellenére inkább vmelyik Panát javasolja ő is, mert érezhetően jobbak. Így végül médialejátszó ide vagy oda, nálam győztek a látottak.

    Az C2 kontra X20 meccset némileg könnyebben lejátszottam: képben semmi különbség (a vreal4 vs vreal5 valszeg a parasztvakítás kategória, senki nem látott semmi különbséget, külföldi fórumok is erről írnak), virtuális térhangzás nem kell, arra ott a 6.1-es yamaha.

    A 2 HDMI elég lesz később is: a mindigtv antennán jön, a dvd-nek és a majdani médialejátszónak pedig elég a két bemenet. Ha azonos árban lettek volna, az X20 némileg gyengébb külsejét talán kompenzálta volna az minimális plusz, így viszont könnyű volt a végső döntés.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák