Hirdetés

Aktív témák

  • dr_ace

    aktív tag

    válasz DM-Fan #19164 üzenetére

    azért én mégis jobbnak tartanám, ha nem kéne downscale-ben nézni a 720p filmeket, de tudom, hogy a felbontás messze nem minden.

    az akcióra várással viszont az a gond, hogy szerintem tuti nem fog 20ezret esni a pana ára, meg ha csökken is, akkor lehet, hogy vele egy időben a samsung ára is csökken - lehet, hogy ugyanannyit, lehet, hogy kevesebbet, de az sem kizárt, hogy többet. de ha nem tűnik el az árkülönbözet nagy része (márpedig szerintem nem fog), akkor még mindig a samsung lesz nálam a nyerő.
    pont ma délelőtt voltam a westend MM-ben, összehasonlítottam őket, és nem nagyon láttam különbséget. persze ez biztos betudható annak, hogy bolti környezetben láttam, idióta beállítások mellett, és biztos vagyok benne, hogy otthon, rendesen beállítva a pana képe egyértelműen szebb, de abban már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy annyival szebb mint amennyivel többe kerül. és azt se felejtsük el, hogy otthon majd nem lesz egymás mellett a két készülék, hogy hasonlítgassam, ahogy te is szoktad mondani ;)

    egyébként mindenképpen érdemes lehet várni az akciókra, akkor is ha nem változtat a döntésemen, hiszen bármelyiket is választom, jobban járok ha a mostani áránál olcsóbban kapom meg :K

Aktív témák