Hirdetés

Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Dorian #16097 üzenetére

    Fontosak az egyéni tapasztalatok, de valami alapján dönteni kell ha vásárolni akar az ember. Márpedig úgy elég nehéz, ha mindenki a saját készülékét isteníti. Persze meg lehet nézni a boltban és összehasonlítani (már aki olyan helyen lakik ahol vmelyik üzletben sok van kiállítva). De valljuk be, hogy rosszul beállított készülékek, nem igazán ideális körülmények között vannak. Bemegy az ember egy MM-ba, és kapásból hajlamos megvenni az lcd-tv-t, mert nem látja rosszabbnak a képét, vagy még jobbnak is tűnik a külső világítás miatt (a sötét szobákban a felső kategóriás példányokat állítják ki). Aztán miután hazaviszi az első 1-2 hét örömei után hirtelen zavaró lesz sötétben az lcd háttérvilágítása, miközben egy plazma elsötétített helységben keresztbe lenyeli az lcd-t.
    Ez csak egy példa, nyilván otthon ezek a készülékek jól muzsikálnak, főleg ha nincs mivel összehasonlítani. De amikor a különböző márkák különböző szériái eltérőek képminőségben, ne beszéljük már be másoknak (meg magunknak), hogy az én belépő kategóriás tv-m van olyan jó, mint egy középkategóriás, közben meg fele annyiba kerül. Attól, hogy én elégedett vagyok a 42"-os belépő plazmámmal, nem kezdek el itt a fórumon okoskodni, hogy ennél senkinek nem kell jobb. Mindenkinek mások az igényei, eltérő vastagságú a pénztárcája, és ezért kell objektíven hozzáállni.

    Én jobban hiszek annak, aki nagyjából ismeri a különböző szériákat, ismeri az előnyöket-hátrányokat az egyes típusoknál, mint aki beszaladt egy áruházba, hirtelen felindulásból bevásárolt, aztán az egész világnak be akarja bizonyítani, hogy ő milyen jó vételt csinált.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Aktív témák