Megvan a 8 pines!

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Megvan a 8 pines!

Király! Most aztán húzd meg a haját rendesen!
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Nem jött sajna csomag, pedig igen vártam...
Majd hétfőn.

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Atin gyári kúler van?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Gyári.Alapban 32 fokosnak írja a GPU-t.Terhelve 50 környéke.Egész jó szerintem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
825/1800 megy a kártya, az overdrive-al pedig 860/1900 lefutott a 3dmark06.....sokkal többet nem lehet állítani overdriveban manuálisan se.De kétlem hogy bármihez is kevés lenne. 

50 °C az igen korrekt! Hangoska? Tudtam, hogy Atinál kell maradnom... 
Hangoska.De valamit valamiért. 
[error]
Összeomlott a Vista...
bármilyen drivert teszek rá, ezt csinálja.Ennyi volt.Köll az új rendszer nincs mese. 
Elrontották a kisérőn az írányítószámot
Ma futottunk neki mégegyszer!
300 rulez!! Azok anno kemény tökű csávók voltak!
Van csengőhangom is....
"Spartans! What Is Your Profession? HA-OOH! HA-OOH! HA-OOH!"
"This is where we hold them! This is where we fight! This is where they die!"
És még hasonló kivágott igazságok! 
Elfogulatlan véleményem következő:
Képminőségben csúnyán odabasz az X2 az NV-nek.Akár hogy csűröm csavarom...penge éles a kép,mélyebbek a szinek, számottevően ill. láthatóan szebb a képi megjelenítés NV-hez képest akár 3d06-ban is! 
[ Szerkesztve ]
kép címének másolása jobb kattnál Firefoxban.
Aztán azt beilleszted a nem a link hanem a kép nevű "gombhoz" próbálgasd fater 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
ha így nyomjuk hamar meglesz az 1000(00) hsz.

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

oké 3dmarkban is, de mivan a Crysisal ott is fenn áll?
KillHates mondta h vmi az nV-nél 0.7v-on megy az atinál meg 1v-on és ez is közre játszik abban h szebb a képe.

Én ezt vallom régóta!

azért az nem semmi 2*700 millio tranyo és 32 fok idleben
3dmarkban megnéznéd h mit tud AA(4/8) és AF(16)-el?
[ Szerkesztve ]
Még nem tudom megnézni.j rendszer kell....most lefutott a 3d de már csak 16k-t kaptam 17,1k helyett.Össze van omolva a Vista...
A Crysis is szebb!
Ha a 3dMark szebb akkor minden 3d játék szebb lesz....logikus. 
[ Szerkesztve ]
Laraxior: Köszi fater! 
[ Szerkesztve ]

nem tom
az végülis nV-s támogatásu játék
Szépnek szép az....csak egyenlőre még lassú az X2-vel. 
Attól még lehet szebb. A Half-Life meg ATI orientáltságú, és mégis nVIDIA-kon szebb, mert ennek ellenére részletesebbek a textúrák. Valahol láttam összehasonlított képeket és én is csak néztem.
Viszont a gyorsaság meg pont fordítva van. Talán a 3D optimalizáltságát jelentheti, hogy melyik szoftvercég hová húz..
Bevált a piros dugós dolog?

a HL2 esküszöm h nV FX-en a legszebb
, ha nincs a képen víz mert akkor a hibás felépítésének "köszönhetöen" már nem.
Nem égett még le a kártya!
Úgy működik ahogy eddig...csak megjelent a menüben az Overdrive funkció.Köszi hogy tudtál azért segíteni!
De egyébként fos az a szoft, csak egyenlőre nincs más. 
Kicsit úgy látom az NV a gyorsaságra az Ati meg a minőségre ment rá.Persze a minőség különbség és sebesség különbség is relatív, az az döntse el mindenki magában melyiket érdemes feláldozni a másik oltárán.
Húúú ez de szép volt! Mindjárt elbőgöm magam olyan kibaszott szépen fogalmaztam! 
Talán ez az egyik legreálisabb teszt amit láttam.Ez tükröz azért sok mindent.először is örvendetes hogy 1 kártyás Multi GPU-s redszer már kezdeti időszakban is felveszi a versenyt a 8800GT SLI-vel amit ha úgy veszünk nyűgősebbmegoldás mint az 1 kártyás rendszerek.Ez az egyik ami lejött.A másik pedig a játékteszteknél figyelhető meg....melyiket optimalizálták Ati-ra melyiket NV-re.Persze driver problémái még vannak az X2-nek, gyalázatos szereplése némelyik játéktesztnél tisztán látszik de lényegesen jobban áll szoftveresen így megjelenése után 2 héttel mint anno a 2900XT sokáig.Ez örvendetes, és bizakodásra adhat okot, hogy az Ati most talpra fog állni, és végre egy erős kártyát tudott csinálni.
Persze azért a játék tesztekből tisztán látszik a G80 GTX "ősereje" bizonyos esetekben és felbontásokban még 1,5 év után is.
A jövő hét szerdára igért 8.2 Catalyst állítólag "nagyot fog ütni" mint meghajtó az X2-eek esetében.Meglátjuk,kíváncsian várom.
Végére pedig jöjjön egy olyan teszt amiben jobban szerepel az X2...hogy miért? Passz.Mindenestre furcsa az biztos.Mitől lett jobb/rosszabb pl. a Crysis teljesítmény a tesztben?Rejtély.
De ezek a tesztek arra voltak jók hogy jól összekavarják a júúzert hogy most akkor mi is van ezzel az X2-vel...
Lefutattam egy 3d05 tesztet, de nem az eredmény kedvéért, hanem arra voltam kíváncsi hogy normál (825/1800) és húzott (860/1910) állapothoz képest mennyi a teljesítmény többlet.
Az eredmény több mint anomália.
Nincs különbség húzott és nem húzott eredmény között!
Ez mitől lehet, fingom sincs.Driver lenne?De elvileg egyszerű fizika..minnél magassabb órajel annál nagyobb teljesítmény.Értetlenül állok a történtek előtt. 

Na ilyet még nem pipáltam...
A mark05 tud érdekes dolgokat művelni. Túlhúzás pedig nem lehet, mivel nem emeltél sokat az órajelen.

De a többi progi reagál a magassabb órajelekre?
Vistával amugy tényleg gáz a 3dm05 nekem 2000-et dobott huzás után mig a 3dm06 3000-et ugyh annál joval kissebb a alappontszám
[ Szerkesztve ]
ez azt jelenti le kell cserélned egy ultrára 
Van is egy csávó aki hirdeti
Tessék csak az erő ződ oldalán maradni 

Azért mekkora monszta' az ATI X2:
hát nem szebb ez:

Azé' elnéznék 2 ilyet CF-en..... Meg egy 1200Wattos tápot.. 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
és a villanyszámla....egyébiránt kell hozzá egy 4gigás quad is ami kihajtja 
Mert hogy a kétmagos nem elég arra mérget veszek.

Az fix. De nekem akkor sem kéne ATI. Egyrészt MSZP-s színű, másrészt Kanadát sem szeretem.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
mx440-->fx5200-->9600XT-->9600-->6600GT-->7600GT-->7900GS-->8800GTS
a legtöbb karim nVidiás volt,de azért akadt köztük aTi is.Nem jött be nagyon.Lehet annak köszönhető hogy először nVidiám volt 

nálam igy néz ki s3virage->Voodoo Rush->Voodoo2(+s3trio)->TNT->TNT2->GF2->FX5600->8800GTS
az FX korszakomban mondjuk leginkább a VIVO-t használtam, de kár h most már nincs is olyan nV amin lenne 
[ Szerkesztve ]
Gondoltam, megosztom veletek, hogy nekem is van egy "veterán" G80-asom, amit pont a születésnapomra vettem magamnak
több mint egy éve
.

Azóta is rendesen működik
, és remélem nem sértődött meg szegényke, hogy a második gépembe az utódját (G92) tettem nem is olyan rég. Bár lehet, hogy várnom kellett volna egy új ATI-ra. 
Még valami: a szakmai topikban csak azért írtam be az oda postolt hamis ATI-kártyával kapcsolatban, hogy világossá váljon, a kérdéses kártyahamisítás már lejárt lemez, annak idején sokat beszéltek róla netszerte - és mert tudtam, hogy sokan csak a flame-et fogják szítani miatta - meg is történt. A moderátori topikban pedig azért jeleztem a flame-et kicsivel később, mert egy szakmai témában semmi keresnivalója a töménytelen offnak és a veszekedésnek, egymás sértegetésének, magyarul a flame-nek. Ez nem "wamzerkedés" - ez egy szakmai fórum, amiben jó páran évek óta rengeteg szakmai hozzászólással igyekszünk egy bizonyos színvonalat tartani, ami igen könnyen felületes ökörködéssé silányulhat, ha nem vesszük szigorúan a fórum alapelveit. Mivel én itt moderátor nem vagyok (van egy másik nagy szakmai fórum, ahol igen), így inkább jeleztem az illetékeseknek. A privát üzeneteket inkább nem kommentálom, hanem betudom az indulatoknak. Részemről szent a béke.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Azt tökéletesen meg tudom érteni, hogy az fx sorozat helyett beválasztottatok ATI-t. Na az az nVIDIA szégyene volt. Minap botlottam egy Fx5700-ba, szegény nagyon kehesen muzsikált, úgyhogy gyorsan lecseréltük a haveromnak egy 7600-asra!
Azért nekem volt 256 kB-os!!! Realtek-em is, azzal kezdtem. Rettenetes volt de VGA monitorom volt ami akkor nagy szám volt! Igaz, nogy mon VGA volt, de VGA!! Akkor mindenki a true-coloros 1 MB-os Tridentre volt beizgulva!! 
igen,én is röstellem bevallani,de az mx440et csak azért cseréltem le egy fx5200re mert nem ment rajta a splinter Cell,de hiába a dx9 támogatá,szegényke a 64 bit miatt nagyon lassú volt.
Érdekessé: P1 gépemben volt egy Tseng Labs ET6000 kártya PCI-s volt.
Amikor eladtam a 6600GT-t és még nem volt meg a 7600GT ezzel nyomtam. 
Akkori konfigban nagyon ütős volt
(3500+,2x512ram,asus a8n-sli) egész új volt a ketyere.de ilyen esetekre jó megoldás.

khm... nem akarom nagyon megvédeni de nekem az ut 2k3/2k4, nfs u/u2, doom3, cod, hl2(dx8ban
), generals, warcraft3 és a f19902 egész jól muzsikált és akkor mással nem is nagyon játszottam
Hajjajj...látom akkor ismered az elődöket,igaz nekem csak eggyel sikerült találkoznom.
Egy Turbo XT-re hallgató szörny volt.24MB winyoval,512kb rammal,ami akkora helyet foglalt mint most egy micro atxes alaplap
ez volt az első gépem.Egy 14"-os blackandwhite
moncsival. 
Aztán kis előre ugrás,megvettem a 6600GT-t (amivel a legmagasabb órajelet sikerült kihoznom a pH!-n)
(ehh látom már pár AGP-s arc megelőzött
) sógor meg vett egy 6800XT-t.egy előnye volt a 256 bit.Rossz vétel volt neki,jobban mentek az enyémen a gamek mint az övén.
[ Szerkesztve ]

Ezek elég nyomós érvek! 
Szomorú az nekünk, hogy egy "zöld" ilyet csinált!
Az a sajnálatos az eljárásoddal kapcsolatban, hogy nem nekünk szóltál, hogy álljunk le mert ez így nem jó, ki fogod pucoltatni a moderátorokkal a topic-ot. Az egész kicsit Orwell-i hangulatot keltett, mikor egyszercsak eltűntek a hozzászólások. Be kell vallanod, hogy Neked is kinyílt volna a zsebedbe a bicska ilyen eljárás után. (kaptak is a modik
) A másik, hogy addig amíg össze nem akasztottátok a bajszotokat, addig normálisan kommentelte mindenki a kamu kártyát. Szerintem és mások szerint is (mert kaptam vagy 20 privátot, hogy rakjam vissza a képeket) bőven belefér az nVIDIA-s topicba, egy ATI-nak "álcázott" kártya fotói, hozzászólásai. Ami meg az egészet illeti, ez az nVIDIA számára flame, hogy egy anno a jobb gyártó márkajelzésével adták el a gagyi nVIDIA kártyákat.
Pédálódzni meg nem akarok, hogy melyik szakmai topic-ba mi fér bele. A múltkor az ATI topicban veszettül ment a buzizás, majd valaki szépen lecsítította a kedélyeket és utána nem történt semmi. Maradtak a hozzászólások; nekünk a legnagyobb derültségünkre, másoknak meg okulásukra...
Meg különben is az off miatt találták ki a görgető gombot az egéren!
Nem békélünk meg! Büntiből sok hozzászólásodat várjuk ide a G80 barátiba! Azt majd meglátjuk, hogy mikor bocsájtunk meg...

[ Szerkesztve ]

És ő lesz az első, akitől tagságit szedünk...

Nekem nem nyílt volna ki a zsebemben semmilyen a bicska, én gyakorló moderátor vagyok, töröltem és bannoltam már eleget
(van is "jó" hírnevem ennek köszönhetően), megértem a moderátorokat, házigazdákat. És még csak "zöld" sem vagyok, mivel az igényeim és a kínálat alapján veszek aktuális (általában csúcskategóriás) kártyát, ami felőlem lehet ATI, Nvidia, vagy bármi más. A stúdiós gépeimben például a mai napig Matrox Parhelia kártyák vannak, mert oda az a legjobb (két monitor + preview felállásra), szívás is volt olyan konfigurációkat összerakni tavaly, hogy gyorsak is legyenek (Core2 Duo) de a régi AGP-s Parheliák is menjenek bennük, valamint a Canopus professzionális szerkesztőkártyák is jól működjenek az alaplapokban.
A hamis kártya miatt sem azért szóltam, mert valamelyik (zöld vagy piros) oldalnak ciki, hanem mert előre láttam, hogy a sok agyas mit fog rá reagálni. Persze lehet, hogy pont ettől szabadult el a pokol, ez már csak ilyen - én sem vagyok hibátlan (szar is lenne).
[ Szerkesztve ]
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!