Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Megvan a 8 pines! :K :C :R

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#102) KillHates válasza Anthony28 (#101) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Király! Most aztán húzd meg a haját rendesen!

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#103) Játékos válasza KillHates (#102) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem jött sajna csomag, pedig igen vártam...
Majd hétfőn. :K
:R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#104) Játékos válasza Anthony28 (#101) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Atin gyári kúler van?

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#105) Anthony28 válasza Játékos (#104) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Gyári.Alapban 32 fokosnak írja a GPU-t.Terhelve 50 környéke.Egész jó szerintem. ;]

825/1800 megy a kártya, az overdrive-al pedig 860/1900 lefutott a 3dmark06.....sokkal többet nem lehet állítani overdriveban manuálisan se.De kétlem hogy bármihez is kevés lenne. :DDD

(#106) Játékos válasza Anthony28 (#105) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

50 °C az igen korrekt! Hangoska? Tudtam, hogy Atinál kell maradnom... :(((

(#107) Anthony28 válasza Játékos (#106) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Hangoska.De valamit valamiért. ;)

[error]
Összeomlott a Vista... :DDD bármilyen drivert teszek rá, ezt csinálja.Ennyi volt.Köll az új rendszer nincs mese. :F

(#108) KillHates válasza Játékos (#103) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elrontották a kisérőn az írányítószámot :(((
Ma futottunk neki mégegyszer!

(#109) KillHates válasza Anthony28 (#107) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

300 rulez!! Azok anno kemény tökű csávók voltak!

(#110) Anthony28 válasza KillHates (#109) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Van csengőhangom is....
"Spartans! What Is Your Profession? HA-OOH! HA-OOH! HA-OOH!"

"This is where we hold them! This is where we fight! This is where they die!"

És még hasonló kivágott igazságok! :DDD

(#111) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Elfogulatlan véleményem következő:
Képminőségben csúnyán odabasz az X2 az NV-nek.Akár hogy csűröm csavarom...penge éles a kép,mélyebbek a szinek, számottevően ill. láthatóan szebb a képi megjelenítés NV-hez képest akár 3d06-ban is! :U

[ Szerkesztve ]

(#112) Laraxior válasza Anthony28 (#99) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kép címének másolása jobb kattnál Firefoxban.
Aztán azt beilleszted a nem a link hanem a kép nevű "gombhoz" próbálgasd fater :))

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#113) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha így nyomjuk hamar meglesz az 1000(00) hsz. :DD :C :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#114) gV válasza Anthony28 (#111) üzenetére

gV
(őstag)

oké 3dmarkban is, de mivan a Crysisal ott is fenn áll?
KillHates mondta h vmi az nV-nél 0.7v-on megy az atinál meg 1v-on és ez is közre játszik abban h szebb a képe.

(#115) Játékos válasza Anthony28 (#111) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Én ezt vallom régóta! :K :C

(#116) gV válasza Anthony28 (#105) üzenetére

gV
(őstag)

azért az nem semmi 2*700 millio tranyo és 32 fok idleben

3dmarkban megnéznéd h mit tud AA(4/8) és AF(16)-el?

[ Szerkesztve ]

(#117) Anthony28 válasza gV (#116) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Még nem tudom megnézni.j rendszer kell....most lefutott a 3d de már csak 16k-t kaptam 17,1k helyett.Össze van omolva a Vista...

A Crysis is szebb! :K Ha a 3dMark szebb akkor minden 3d játék szebb lesz....logikus. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#118) Anthony28 válasza gV (#114) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Laraxior: Köszi fater! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#119) gV válasza Anthony28 (#117) üzenetére

gV
(őstag)

nem tom :U az végülis nV-s támogatásu játék

(#120) Anthony28 válasza gV (#119) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Szépnek szép az....csak egyenlőre még lassú az X2-vel. :DDD

(#121) KillHates válasza gV (#119) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól még lehet szebb. A Half-Life meg ATI orientáltságú, és mégis nVIDIA-kon szebb, mert ennek ellenére részletesebbek a textúrák. Valahol láttam összehasonlított képeket és én is csak néztem. :U
Viszont a gyorsaság meg pont fordítva van. Talán a 3D optimalizáltságát jelentheti, hogy melyik szoftvercég hová húz..

(#122) KillHates válasza Anthony28 (#120) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bevált a piros dugós dolog?

(#123) gV válasza KillHates (#121) üzenetére

gV
(őstag)

a HL2 esküszöm h nV FX-en a legszebb :K , ha nincs a képen víz mert akkor a hibás felépítésének "köszönhetöen" már nem.

(#124) Anthony28 válasza KillHates (#122) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Nem égett még le a kártya! :DDD Úgy működik ahogy eddig...csak megjelent a menüben az Overdrive funkció.Köszi hogy tudtál azért segíteni! :R
De egyébként fos az a szoft, csak egyenlőre nincs más. :F

(#125) Anthony28 válasza KillHates (#121) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit úgy látom az NV a gyorsaságra az Ati meg a minőségre ment rá.Persze a minőség különbség és sebesség különbség is relatív, az az döntse el mindenki magában melyiket érdemes feláldozni a másik oltárán.
Húúú ez de szép volt! Mindjárt elbőgöm magam olyan kibaszott szépen fogalmaztam! :DDD

(#126) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Talán ez az egyik legreálisabb teszt amit láttam.Ez tükröz azért sok mindent.először is örvendetes hogy 1 kártyás Multi GPU-s redszer már kezdeti időszakban is felveszi a versenyt a 8800GT SLI-vel amit ha úgy veszünk nyűgősebbmegoldás mint az 1 kártyás rendszerek.Ez az egyik ami lejött.A másik pedig a játékteszteknél figyelhető meg....melyiket optimalizálták Ati-ra melyiket NV-re.Persze driver problémái még vannak az X2-nek, gyalázatos szereplése némelyik játéktesztnél tisztán látszik de lényegesen jobban áll szoftveresen így megjelenése után 2 héttel mint anno a 2900XT sokáig.Ez örvendetes, és bizakodásra adhat okot, hogy az Ati most talpra fog állni, és végre egy erős kártyát tudott csinálni. :K :C Persze azért a játék tesztekből tisztán látszik a G80 GTX "ősereje" bizonyos esetekben és felbontásokban még 1,5 év után is. :K
A jövő hét szerdára igért 8.2 Catalyst állítólag "nagyot fog ütni" mint meghajtó az X2-eek esetében.Meglátjuk,kíváncsian várom.

[3870 X2 teszt]

Végére pedig jöjjön egy olyan teszt amiben jobban szerepel az X2...hogy miért? Passz.Mindenestre furcsa az biztos.Mitől lett jobb/rosszabb pl. a Crysis teljesítmény a tesztben?Rejtély. :U De ezek a tesztek arra voltak jók hogy jól összekavarják a júúzert hogy most akkor mi is van ezzel az X2-vel...

[3870 X2 teszt]

(#127) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Lefutattam egy 3d05 tesztet, de nem az eredmény kedvéért, hanem arra voltam kíváncsi hogy normál (825/1800) és húzott (860/1910) állapothoz képest mennyi a teljesítmény többlet.
Az eredmény több mint anomália. :DDD Nincs különbség húzott és nem húzott eredmény között! :Y Ez mitől lehet, fingom sincs.Driver lenne?De elvileg egyszerű fizika..minnél magassabb órajel annál nagyobb teljesítmény.Értetlenül állok a történtek előtt. :U

(#128) Játékos válasza Anthony28 (#127) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:F Na ilyet még nem pipáltam...

(#129) syn7h37ic válasza Anthony28 (#127) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mark05 tud érdekes dolgokat művelni. Túlhúzás pedig nem lehet, mivel nem emeltél sokat az órajelen.

(#130) gV válasza Anthony28 (#127) üzenetére

gV
(őstag)

De a többi progi reagál a magassabb órajelekre?
Vistával amugy tényleg gáz a 3dm05 nekem 2000-et dobott huzás után mig a 3dm06 3000-et ugyh annál joval kissebb a alappontszám

[ Szerkesztve ]

(#131) Laraxior válasza Anthony28 (#127) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez azt jelenti le kell cserélned egy ultrára :))
Van is egy csávó aki hirdeti :C Tessék csak az erő ződ oldalán maradni :B

(#132) KillHates válasza Laraxior (#131) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

;] ;] ;] :D

(#133) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért mekkora monszta' az ATI X2:

(#134) Laraxior válasza KillHates (#133) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát nem szebb ez:

(#135) Macka válasza KillHates (#133) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Azé' elnéznék 2 ilyet CF-en..... Meg egy 1200Wattos tápot.. :DDD

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#136) Laraxior válasza Macka (#135) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és a villanyszámla....egyébiránt kell hozzá egy 4gigás quad is ami kihajtja :)
Mert hogy a kétmagos nem elég arra mérget veszek.

(#137) Macka válasza Laraxior (#136) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Az fix. De nekem akkor sem kéne ATI. Egyrészt MSZP-s színű, másrészt Kanadát sem szeretem.

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#138) Laraxior válasza Macka (#137) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mx440-->fx5200-->9600XT-->9600-->6600GT-->7600GT-->7900GS-->8800GTS
a legtöbb karim nVidiás volt,de azért akadt köztük aTi is.Nem jött be nagyon.Lehet annak köszönhető hogy először nVidiám volt :))

(#139) gV válasza Laraxior (#138) üzenetére

gV
(őstag)

nálam igy néz ki s3virage->Voodoo Rush->Voodoo2(+s3trio)->TNT->TNT2->GF2->FX5600->8800GTS

az FX korszakomban mondjuk leginkább a VIVO-t használtam, de kár h most már nincs is olyan nV amin lenne :O

[ Szerkesztve ]

(#140) PPeter

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondoltam, megosztom veletek, hogy nekem is van egy "veterán" G80-asom, amit pont a születésnapomra vettem magamnak :DDD több mint egy éve :D.

Azóta is rendesen működik :) , és remélem nem sértődött meg szegényke, hogy a második gépembe az utódját (G92) tettem nem is olyan rég. Bár lehet, hogy várnom kellett volna egy új ATI-ra. ;)

Még valami: a szakmai topikban csak azért írtam be az oda postolt hamis ATI-kártyával kapcsolatban, hogy világossá váljon, a kérdéses kártyahamisítás már lejárt lemez, annak idején sokat beszéltek róla netszerte - és mert tudtam, hogy sokan csak a flame-et fogják szítani miatta - meg is történt. A moderátori topikban pedig azért jeleztem a flame-et kicsivel később, mert egy szakmai témában semmi keresnivalója a töménytelen offnak és a veszekedésnek, egymás sértegetésének, magyarul a flame-nek. Ez nem "wamzerkedés" - ez egy szakmai fórum, amiben jó páran évek óta rengeteg szakmai hozzászólással igyekszünk egy bizonyos színvonalat tartani, ami igen könnyen felületes ökörködéssé silányulhat, ha nem vesszük szigorúan a fórum alapelveit. Mivel én itt moderátor nem vagyok (van egy másik nagy szakmai fórum, ahol igen), így inkább jeleztem az illetékeseknek. A privát üzeneteket inkább nem kommentálom, hanem betudom az indulatoknak. Részemről szent a béke. ;)

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#141) KillHates válasza Laraxior (#138) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt tökéletesen meg tudom érteni, hogy az fx sorozat helyett beválasztottatok ATI-t. Na az az nVIDIA szégyene volt. Minap botlottam egy Fx5700-ba, szegény nagyon kehesen muzsikált, úgyhogy gyorsan lecseréltük a haveromnak egy 7600-asra!

(#142) KillHates válasza gV (#139) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért nekem volt 256 kB-os!!! Realtek-em is, azzal kezdtem. Rettenetes volt de VGA monitorom volt ami akkor nagy szám volt! Igaz, nogy mon VGA volt, de VGA!! Akkor mindenki a true-coloros 1 MB-os Tridentre volt beizgulva!! :)

(#143) Laraxior válasza KillHates (#141) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igen,én is röstellem bevallani,de az mx440et csak azért cseréltem le egy fx5200re mert nem ment rajta a splinter Cell,de hiába a dx9 támogatá,szegényke a 64 bit miatt nagyon lassú volt.
Érdekessé: P1 gépemben volt egy Tseng Labs ET6000 kártya PCI-s volt.
Amikor eladtam a 6600GT-t és még nem volt meg a 7600GT ezzel nyomtam. :DD
Akkori konfigban nagyon ütős volt :DDD (3500+,2x512ram,asus a8n-sli) egész új volt a ketyere.de ilyen esetekre jó megoldás.

(#144) gV válasza KillHates (#141) üzenetére

gV
(őstag)

khm... nem akarom nagyon megvédeni de nekem az ut 2k3/2k4, nfs u/u2, doom3, cod, hl2(dx8ban :U), generals, warcraft3 és a f19902 egész jól muzsikált és akkor mással nem is nagyon játszottam

(#145) Laraxior válasza KillHates (#142) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hajjajj...látom akkor ismered az elődöket,igaz nekem csak eggyel sikerült találkoznom.
Egy Turbo XT-re hallgató szörny volt.24MB winyoval,512kb rammal,ami akkora helyet foglalt mint most egy micro atxes alaplap :DD ez volt az első gépem.Egy 14"-os blackandwhite :)) moncsival. :C

Aztán kis előre ugrás,megvettem a 6600GT-t (amivel a legmagasabb órajelet sikerült kihoznom a pH!-n) :C (ehh látom már pár AGP-s arc megelőzött :((( ) sógor meg vett egy 6800XT-t.egy előnye volt a 256 bit.Rossz vétel volt neki,jobban mentek az enyémen a gamek mint az övén.

[ Szerkesztve ]

(#146) Játékos válasza Macka (#137) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ezek elég nyomós érvek! :C

(#147) KillHates válasza PPeter (#140) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szomorú az nekünk, hogy egy "zöld" ilyet csinált! :D
Az a sajnálatos az eljárásoddal kapcsolatban, hogy nem nekünk szóltál, hogy álljunk le mert ez így nem jó, ki fogod pucoltatni a moderátorokkal a topic-ot. Az egész kicsit Orwell-i hangulatot keltett, mikor egyszercsak eltűntek a hozzászólások. Be kell vallanod, hogy Neked is kinyílt volna a zsebedbe a bicska ilyen eljárás után. (kaptak is a modik ;] ) A másik, hogy addig amíg össze nem akasztottátok a bajszotokat, addig normálisan kommentelte mindenki a kamu kártyát. Szerintem és mások szerint is (mert kaptam vagy 20 privátot, hogy rakjam vissza a képeket) bőven belefér az nVIDIA-s topicba, egy ATI-nak "álcázott" kártya fotói, hozzászólásai. Ami meg az egészet illeti, ez az nVIDIA számára flame, hogy egy anno a jobb gyártó márkajelzésével adták el a gagyi nVIDIA kártyákat.
Pédálódzni meg nem akarok, hogy melyik szakmai topic-ba mi fér bele. A múltkor az ATI topicban veszettül ment a buzizás, majd valaki szépen lecsítította a kedélyeket és utána nem történt semmi. Maradtak a hozzászólások; nekünk a legnagyobb derültségünkre, másoknak meg okulásukra...
Meg különben is az off miatt találták ki a görgető gombot az egéren! :DDD
Nem békélünk meg! Büntiből sok hozzászólásodat várjuk ide a G80 barátiba! Azt majd meglátjuk, hogy mikor bocsájtunk meg... :D :D :D

[ Szerkesztve ]

(#148) Laraxior válasza KillHates (#147) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

;] :DDD

(#149) Játékos válasza KillHates (#147) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

És ő lesz az első, akitől tagságit szedünk... :DDD ;)

(#150) PPeter válasza KillHates (#147) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem nyílt volna ki a zsebemben semmilyen a bicska, én gyakorló moderátor vagyok, töröltem és bannoltam már eleget :DDD (van is "jó" hírnevem ennek köszönhetően), megértem a moderátorokat, házigazdákat. És még csak "zöld" sem vagyok, mivel az igényeim és a kínálat alapján veszek aktuális (általában csúcskategóriás) kártyát, ami felőlem lehet ATI, Nvidia, vagy bármi más. A stúdiós gépeimben például a mai napig Matrox Parhelia kártyák vannak, mert oda az a legjobb (két monitor + preview felállásra), szívás is volt olyan konfigurációkat összerakni tavaly, hogy gyorsak is legyenek (Core2 Duo) de a régi AGP-s Parheliák is menjenek bennük, valamint a Canopus professzionális szerkesztőkártyák is jól működjenek az alaplapokban. :D A hamis kártya miatt sem azért szóltam, mert valamelyik (zöld vagy piros) oldalnak ciki, hanem mert előre láttam, hogy a sok agyas mit fog rá reagálni. Persze lehet, hogy pont ettől szabadult el a pokol, ez már csak ilyen - én sem vagyok hibátlan (szar is lenne).

[ Szerkesztve ]

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.