Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#17001) DonMedve válasza Henk (#16999) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Te undok! :((( :)

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#17002) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#17003) Elmör válasza Laraxior (#17002) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmmm. Képzelem hogy várod már! :DD :C
Mint én a TDU 2-t vagy a Húsvétot. :C

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#17004) DonMedve válasza Elmör (#17003) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

TDU2-t várom én is!De szerintem még várhatjuk egy darabig! :O

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#17005) pisti88+ válasza Laraxior (#17002) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Nah vajon mikor jön :D

Pisti -(*_*)-™

(#17006) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2010 lesz belőle..szerintem Q2-3 :O sebaj arra már lesz erős masinám is ;] :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#17007) nixx-21 válasza Laraxior (#17006) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

szabad tudni miért nem alszol eme hajnali órában? :DDD
wolfi?

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#17008) Laraxior válasza nixx-21 (#17007) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

most jöttem haza melóból :)) szerinted honnan a sok hardver-cserélgetés? nem lopom én a pénzt.. :DD szülők sincsenek...egyébként nappal dolgozom, csak most bejött egy kis esti téma... évente kétszer elmegy.. :K

(#17009) nixx-21 válasza Laraxior (#17008) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg mit is dolgozol? :D
mellesleg gondolom jó kárpótolnak az ien "esti támékért" :DDD

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#17010) Játékos válasza nixx-21 (#17009) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Éjszakai meló? Jópézéé? Hmmm.... :DDD Oszi tudhat valamit :DD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#17011) Laraxior válasza nixx-21 (#17009) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ugyanannyit kapok mint nappalra :P persze az se kevés...
csak az a baj hogy úgy bebasztam a lábam hogy majdnem megveszek... lehet szabi lesz ebből... ;]

(#17012) DonMedve válasza Laraxior (#17011) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Nem tudsz beszerezni? ;] :DDD

(#17013) Laraxior válasza DonMedve (#17012) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

beszervezni? :N :P :D

(#17014) Játékos válasza DonMedve (#17012) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Oda is költöznél Debrecenbe? :U

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#17015) nixx-21 válasza Laraxior (#17011) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

még mindig nem tudtuk meg mivel is foglalkozol ;] :D :D

(#17016) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Na hali. Az NV már megint átnevezésre készül [link] ;]
E szerint el marad a jövőben a GTX/GTS/GT stb.. jelölés csak számok lesznek mint a Radeonoknál. Majd megoldjuk egyszerűen kihúzom a kártyámon a GTX felíratott és lesz egy 260-asom :DD ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#17017) Laraxior válasza nixx-21 (#17015) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és az baj? ;] :P

(#17018) nixx-21 válasza Laraxior (#17017) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

ez volt az alap kérdés ;] :D netán valami törvénybe ütköző h ennyire nem akarod elárulni? :Y ;] :DDD

(#17019) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]

hát nem szép a win7? :)) parancsikon-nyilakat eltüntettem, cursort megváltoztattam... és még csinositgatok.. :C

nixx: semmi törvénybe-ütköző :P :D

(#17020) nixx-21 válasza Laraxior (#17019) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

de még most se árulja el :N :D

(#17021) Laraxior válasza nixx-21 (#17020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sütő-cukrász technikus vagyok...vajon mit csinálhatok? Golfozok..órabérbe :P

(#17022) nixx-21 válasza Laraxior (#17021) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

de tényleg ez mit takar magába?:D

(#17023) DonMedve válasza Játékos (#17014) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Hátha megéri!!! :K

(#17024) Laraxior válasza DonMedve (#17023) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én egymagam vigan megélek belőle az tuti :K :C mondjuk azért nem irigylem magam...6napot dolgozok a 7 napból..szal annyira nem egy álommeló :(

(#17025) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Crysis 2 Teaser Trailer [link]
/ nesztek Nektek nanoruha :DDD /

Ha volt már akkor bocsi. :U

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#17026) DonMedve válasza Laraxior (#17024) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Volt idő mikor a 7-ből 7 napot dolgoztam!Volt olyan hónapom amikor több mint 500órát dolgoztam egy hónapban!Gyerek csak fényképről ismert szinte!Azt mindezt éhbérért! :W Ha tudnám,hogy megéri dolgozok én mint egy állat! :K

(#17027) biggamer válasza biggamer (#17025) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Még egy kis adalék :

[link] , [link]

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#17028) Laraxior válasza DonMedve (#17026) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nekem hálistennek nincsen szükségem ennyi melóra. Egyedül az autóhitelem van amit fizetnem kell azonfelül semmi, de jövőre azt is letudom teljesen. Marad az albi,meg a net...havi 50ből vigan ellennék, de valahogy nem gond hogy 3x ennyi van :D néha még ez is kevés... :B

(#17029) biggamer válasza Laraxior (#17028) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

" de valahogy nem gond hogy 3x ennyi van "

Ehhez már arc kell ... ;]
/ de még mekkora :DDD /

(#17030) NFree

NFree
(őstag)

Nézte valaki a Balsai meccset?? nagyon jó volt :C igaz kikaptunk, de én úgy gondolom az igazi nagy boxolók innen álnak fel ;)

a végén ez a kivonulás kicsit gyanús, remélem azért nincs semmi baj :R

[ Szerkesztve ]

(#17031) biggamer válasza NFree (#17030) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Én néztem, sajnálom szegényt nagyon kemény mérközés volt. :K
Jobb így, hogy nem folytatták semmi értelme nem lett volna.

De mitől lehetne gerinc sérülése ?

Na, megyek vissza, jön a két kiskakas. :DDD
/ remélem ők erdeményesebbek lesznek /

(#17032) biggamer válasza biggamer (#17031) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Mondjuk talán a nyakával lehetett valami vagy agyrászkódást kapott ? :F

(#17033) biggamer válasza NFree (#17030) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Na, ezen is túl vagyunk, Bedák Zsolti lerendezte a ferde szemüt. :K
Technikai K.O. :C

Mindjárt jön a tesója, Pimpa.

[ Szerkesztve ]

(#17034) Elmör válasza Laraxior (#17028) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor jól emlékeztem, hogy pék vagy vagy ilyesmi? :D :R
Havi 50-ből én nem vagyok el, max ha nem lenne kocsi. Ebben a hónapban már 3 tank benyám elment (kb. 35K), plussz a rezsi (kb 40K) és a kaja (kb. 25-30K). Kész, el is ment a fizum, de azért nem panaszkodok, igaz jobban szeretem amikor félre is tudok valamt tenni. :))

Lehet végre lesz HD monitorom ;]

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#17035) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Nvidia riválist kap az AMD Dragon platformja ? [link]

(#17036) NFree válasza biggamer (#17033) üzenetére

NFree
(őstag)

Igen igen :R a két kis kakas megint remekelt, habár pimpa meccse egy kicsit megmosolyogtatott, aranyosak voltak :K :DDD

Más

Lóvéról ne beszéljünk mert sírva fakadok, :O pedig nem lehetne okom panaszra de mégis van :W

Annyit tudok , hogy Lara pékségben dolgozik ha jól emlékszem, remélem nem árultam el semmi titkosat :B de lehet ő a főmufti, ha meg nem s pék, akkor azt tudom az éjszakai műszak sokat hozhat ha jó hellyen van ;]

[ Szerkesztve ]

(#17037) DonMedve válasza NFree (#17036) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Legalább valaki! :K
Lara:Már én sem dolgozok ennyit,az régen volt ,még biztonsági őrként!Dolgoztam telepen,ráadásul még "beavatkozó" is voltam!Azt alig fizettek!Most is alig fizetnek de most legalább "nyugis" helyem van!

(#17038) pisti88+ válasza DonMedve (#17037) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Kemény melo a biztonsági őrködés, nálunk maguknak osztják be mikor jönnek, van olyan aki 2 hétig aktív szolgálatban van... Én biztos meghülyülnék... :K

Pisti -(*_*)-™

(#17039) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Á én rendszeresen dolgozom éjszaka is :W Havi 6 nap legalább. Hát igen ezt teszi a négy műszak :D
A melómra nincs panasz mondhatom hogy szeretem amit csinálok egy elektronikai gyárban vagyok gépkezelő SMT területen. Csak a pénz ami nagyon kevés :( mert annyi mindent venne az ember csak hát bírja anyagilag. A mostani gépfejlesztésemre is spóroltam már vagy fél éve ;]

(#17040) Laraxior válasza biggamer (#17029) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van mire arcoskodni...keményen megdolgozok a pénzemért,megállom a helyem a munkahelyen, mindent saját magamnak teremtettem elő, a számitógépemtől kezdve a telefonig, az autómig, bicikli..stb. Nem szorulok senkire, szülők se támogatnak, szóval teljesen magam vagyok. Amikor idejöttem Debrecenbe 90k-t kerestem max. Annak már örülhettem, de mihelyst meghallottam hogy embert keresnek ide már jöttem is.
Persze lehetne több mindenem is, de a számitógép épitgetés elég sokat felemésztett :D
Szal kb ennyit szedtem össze 3 éves debreceni pályafutásom alatt :B

(#17041) Játékos válasza Laraxior (#17040) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

van mire arcoskodni...

:F Oszi! Ezt nyílván csak viccnek szántad! Én tudom! :K

(#17042) Laraxior válasza Elmör (#17034) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jól emlékszel :K hát az én kiadásaim... 500.000at kell fizetnem az autómért plusz a hitel 1milla. Ebből le van tudva 300k, tehát maradt 200k, plusz a biztosítás, a havi törlesztő olyan 22k körül. Plusz a rezsi ami kb 30k. Tehát ha letudom a maradék 200at akkor utána megint vigan leszek.... 60ból megvagyok egy hónapban.. ugyanennyi bőven meg is marad(na) :D de hát jövőre Crysis 2...arra már új rendszert szeretnék. :B
Persze a maradékból tankolni is kell, az autóra is kell költeni, ha egyszer összetörtem, meg is kell csináltatni :DDD (igen..nekimentem egy házsaroknak, kicsit le van húzva a baloldal...meg sikeresen elbasztam 90km/h-val egy cicát.... tehát a lökháritó is elég érdekesen áll...) ;]

nagyjából ennyi :D :))

(#17043) Laraxior válasza DonMedve (#17037) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sokáig nem is bírja az ember... néha nekem is tele van a tököm hogy jó lenne kicsit mászkálni valahova de annyi erőm nincsen hogy a seggem másik partjára üljek :DD

(#17044) Laraxior válasza Játékos (#17041) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem kell komolyan venni ;) :P ;]

(#17045) Játékos válasza Laraxior (#17044) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

;)

(#17046) DonMedve válasza Cyberpunk (#17039) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Huhúú elektronkai gyár!Az volt ám jó világ!Flexbe dolgoztam mint AI karbantartó!De jó is volt!Laza meló jó pénz.Csak a hülye pofámmal nem birok soha! :W Összerúgtam a port a művezetőmmel,és nem vették jó néven amikor az FCM modult rá akartam csapkodni vagy 30x másodpercenként! :( :W Pont a leépitések kellős közepén.Gondolom nem kell folytatnom! :O

(#17047) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Augusztus 28-tól Szeptember 4-ig.

:Y egy hét ingyenes game :Y

(#17048) Cyberpunk válasza DonMedve (#17046) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Ja én is Flex-be dolgozom AI ;] most egy Siemens soron vagyok "új" X4-es nem rossz gép csak győzzük neki után fűzni az anyagot :D

(#17049) DonMedve válasza Cyberpunk (#17048) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Én Philips-en voltam!Siemens-ek jók! :K

(#17050) pisti88+ válasza Laraxior (#17047) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Fel kell lendíteni az ipart az HBO-t is kikodolják néha :D :R

Pisti -(*_*)-™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.