Ne tedd!Sokmindennel rendelkezem most,csak jó árral nem!Még ennek az alaplap ügynek sem tudom mi lesz a vége! 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

Ne tedd!Sokmindennel rendelkezem most,csak jó árral nem!Még ennek az alaplap ügynek sem tudom mi lesz a vége! 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

Nekem nem fagyot,pedig a P45 után raktam be a P35-s lapot!Gond nélkül!Inkább mondj egy árat te pü-ben,azt meglessük mi lesz a végkifejlete az alaplap ügynek,és megbeszéljük!Ha nem megy el a VGA,nem árulom ki a gépem!
17-ért van az apróban 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Mellik?Mind a kettő van annyiért!
[ Szerkesztve ]
nekem mindegy...csak a posta... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

A +pk-ra gondolt gondolom, bár én sem tudom Te mire írtad a smilet. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
mennie is kellene, én p35->x38 váltással boldogítottam a 7-et 
de Vistával Gorneck megcsinált 15 lapcserét hiba nélkül 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
ment nekem is de mostanság valamiért nem..mondom UD3r simán elindult DS3 meg nem... majdnem ugyanaz a két lap 
DonM: igen postaköltségre gondoltam 

Úgyfest elviszik mindenem!Le is kopogom!Nem lesz gép!De azért thx!Többit majd meglátjuk!
Scythe Mugen2-t visszavenném...
ventik nélkül
ha van rá mód

Már elkelt!Vasárnap jönnek érte!
Sorry,miért nem szóltál előbb! 
most jutott eszembe

Szia!
Megkaptam az X3-at! Nagyon állat cucc

Küldök vissza csomagot, benne mindenféle klassz cuccal meg a pénzzel.
Így Neked lesz meglepi, anya meg nem tudja meg, hogy megint költöttem

A feladási címre akkor mehet?
[ Szerkesztve ]
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
most kivételesen igen
ha Steve nagyon nem húz le számlákkal akkor maradok 
kicsit poros, porszittyózd ki
mondjuk nem ártana kicserélni a kis ventiket is elől, elég hangosak
de tényleg jó kis cucc

reméljük nem olvassa a fórumot...de vigyázz,mert a kislány mihelyst feléri a billentyűzetet már chekkolni fogja mit küldözgetsz
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Fúb@zdmeg! Látszik, hogy nincsen punci a háztartásban! 
Ekkora retket már rég kotortam ki tápból!

van...de géphez nem nyúlhat
az tiltott zóna ![;]](/dl/s/v1.gif)
A porszívóhoz nyúlkálhatna sűrűbben mint a f@rkadhoz és akkor nem lenne por amivel teleszívja magát a táp. És akkor mást is szívhatna más...

Ha esetleg tudtok valakit aki elvinné!!
úrinő az
még a faszt is zsepkendővel fogja 
Az oké, csak a szájában legyen az a zsepi!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Jó reggelt mindenkinek!
Látta valaki az Avatart? Én megnéztem eme remekművet! Nekem nagyon-nagyon pozitív élmény volt mind audiovizuálisan, mind a sztori tekintetében. Ez volt az első 3D mozim, kb. 1 perc volt az elején, mikor éreztem, hogy küzd a szemem/agyam, utána tökéletes volt.
Szinkronizálva néztük a gyerekek miatt, és egyszerűen fel sem tünt, pedig alapból nagyon "eredeti hang" párti vagyok. Nem volt rossz a szinkron, tehát, ha valaki emiatt aggódik, szerintem menjen nyugodtan a zájmekszbe.
A látványhoz nincs mit hozzáfűzni: tökéletes! Cameron hozza a tőle megszokottat.
Hangzás (még a szinkron is) brutális, a gyerekeknek helyenként hangos volt! Nem tudom, mi a különbség az itthoni, és a mozis hangcucc között, de nagyon nagy van, az biztos!
A legpozitívabb számomra a sztori volt! A közelmúltban olvastam J. E. Lovelock: Gaia című könyvét. Valószínűleg James bácsi is találkozott az elmélettel, mert visszaköszönnek az elmélet alapjai a filmben. Tapsikoltam örömömben!
Ezt leszámítva (de nem szabad leszámítani) csak erős közepes a történet.
Undorító, mocskos, cionista j.i.joe-k érkeznek a békés bolygóra, ahol lelnek egy nagyon drága ércet (?), ami a Földön jól jön, mert szegény bolygónkat kizsigereltük, ami persze nekik mindennél fontosabb, nem baj, ha pusztul az egész bolygó, népével együtt...
Ne keressünk a történelemben hasonlókat, biztos nem történt ilyesmi sose... 
Persze a filmben a "jók" győznek, nem úgy, mint a valóságban.
Összességében nekem 10-es a film

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Szia!
Irigyellek. nekünk még jó pár év mire eljuthatunk a moziba. 
A 2012-t is 66 cm-en néztük meg 
Na azt pont moziban néztem, de gondolkoztam az Avataron is, hogy moziban kellene. 
Nekem a 3D sajnos nem okés a szemüveg miatt, de néha bevállalnám. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
2012 előtt láttuk a bemutatóját, kötelező db lesz 
van is ingyenjegyem moziba, de csak premier után 2héttel lehet nézni vele filmet 
szal erre be kell fizetni 
de nem ma van az avatar premiere?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Kis érdekesség, digi bele erősített. 
Pukkadj meg!

800MB video -> 15 sec !!!! 
Nekem 3 óra!!!! 

aztakurva!
Jól nyomod! Photoshop?

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Kihúzta a kerületben az összes RLL-t

Így most csak neki megy a net 
Amúgy nem photoshop. Most kötik felénk a Digi-t és nincs még sok előfizető rákötve. De ez csak egy pillanat volt. 80-as net, de van mikor csak 50mb/s, de vannak ilyen kiugrásai is.
Meg akarjuk nézni az Avatar-t moziban, de nem tudom melyik 3D élmény a jobb. Van az IMAX 3D, meg van valami True 3D vagy virtual 3D....
Nem tudjátok véletlenül melyik a jobb technológia? 
Sajnos mostanában nem írtam, nem is nagyon néztem be, mert nem tudok osztódással szaporodni. Nehéz a munkanélküliek élete.
Teló csere-berébe voltam non-stop az elmúlt 1 hónapban, így inkább a mobilarena-t olvasgattam, mint a prohardvert. lett egy Windows Mobile-os PDA telcsim, amivel elégedett vagyok maximálisan. Windows-ból sosem elég, nem tudok meglenni nélküle. 
Valahogy nem köt le a hardver téma mostanában, amióta XBox360-on nyomulok.
Nincs a gépen játék, csak a Crysis Wars, szóval még a procit és a memókat se járatom csúcsra. Procit 4,2-4,3Ghz környékére vettem vissza, és minden mást is, mert a lényeg hogy minnél tovább tartson. Ebből is látszik hogy ez a nagy gép tuning, VGA csere-bere, csak azért volt nálam, mert a "játék mindenek felett" szlogen élt bennem. Egyértelmű hogy oda kell csak igazán nagy "kakaó" manapság. HD Movie-hoz, internethez, WinRAR tömörítéshez, nem kell csúcs VGA, és csúcsra járatott proci. Valahogy ebből adódóan
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
utsó mondat lemaradt. 
Valahogy ebből adódóan már nem érdekelnek a Mhz-ek, sokkal inkább az, hogy stabilan működik, remélhetőleg még sokáig.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
nos mivel két magos E6600-om van jelenleg hát kicsit nekiálltam,mindenféle utánaolvasás nélkül...
266x9 az alapórajele, 1.3250V a VIDje. Lássuk az első menetet:
333x9 (3GHz) 1.264V-on..stabil.
beleolvastam a topikjába ez milyen eredménynek számít...fel kell kötnöm a nacit,mert van ebből olyan példány ami tudta 24/7-re a 4GHz-et
vízzel. Igaz 1.52Von ![;]](/dl/s/v1.gif)
Megcélzok egy 3.8 körülit azt csókolom...i7-ig elég lesz 

Tényleg jó rég láttunk!
Először: milyen telcsit vettél konkrétan?
Másodszor: voltál már IMAX-ben? Az a legjobb technológiailag. Óriási vászon, két projektor... Viszont valamiért erre panaszkodnak leginkább, hogy fejfájás/szemfájás! Majdnem 3 órás a film, így ez mérlegelendő!
Másik technológia: RealD. Látványban nem igazán marad le, csak kisebb vászonmérettel, és egy projektorral működik.
Dolby3D: így néztük mi is. A legolcsóbb eljárás. "Sima" moziban (multiplexek) legkönnyebben megoldható, mivel nem kell hozzá spec. vászon (Silverscreen), hanem csak egy polarizáló szűrő a vetítő elé, meg a polárszemüveg. Nekem, mint írtam, óriási élmény volt. Így néztük mi is, mert "vidéken" nincs más, "csak" ez. Nyugodt szívvel ajánlom! 
[ Szerkesztve ]
mibiztosan az imax-ben nézzük, majd viszek zacskót rókázni 

Vagy próbálj úgy helyezkedni, hogy az előtted ülőnek legyen kapucnija!

Fasza.
Akkor mi is IMAX-ot válasszuk, bár még sosem voltam 3D moziban.
Minek is mennék? Az itthoni 9000db film bőven elegendő mindenre.
Csak a csajom nyúz ezzel az Avatar dologgal, így rábólintottam. A jegy mennyibe kerül? Gondolom technológiánként eltérő. Én sacc per kb. 2k-ra számítok /fő. Szóval kóla, puska, sültkrumplival 7k-ból remélem kijövök. 
A PDA telefon amit vettem ott az aláírásomban. 
[ Szerkesztve ]

Hali bocsi , hogy megint ide jövök sírni de eladtam a monitorom egy hete , na mind1 akartam venni hellyete egy samu 240hd-t 40k ért de lekéstem így most nincs pénzem moncsira s csak itt nézem a nagyvasat szétbasz az ideg 
pedig lehetne tunyingolni meg minden, ebben a jóidőben ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jaaaaaj nagyon szenvedek
,
Hajrá fiúk , mindíg jó kedvet csinál ha olvasgatom a topikot 
Mit gondoltok egy gtx285 menne sli-be egy 280-al? Szinte ugyanaz a felépítése. Vagy az eltérő bios miatt nem működne a dolog? 
Itt olyan havazás van a XIII.ker.-ben hogyha így fog esni reggelig, ki kell ásni az utat, ha ki akarok lépni az udvarra. 
Henk: Kizárt, hogy működjön.
[ Szerkesztve ]
Ennek van valami oka is vagy csak egyszerűen kizárt? 
Egyforma kártyákat tudsz SLI-be kötni. A gyártó az mindegy, az lehet különböző, de a tipus az nem. 
azért ez merész kijelentés..olvass kicsit utána

[ Szerkesztve ]

Mondom én itt a jóidő én meg nézegetem a notit , ahellyett hogy az 500fsb+-okat gyakorolnám ebben a jóidőben, a vganak is adnék 1.4v-ot s vagy füst vagy valami jó sülne ki a dologból ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintetek elbírná az öreg g92 az 1.4v-ot??? ![;]](/dl/s/v1.gif)
mondjuk lehet csak a gtx260 és a 280 menne együtt, 285 már nem bizti...ki kell próbálni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az se menne együtt. 448Bit vs. 512Bit, memória méret 896Mb vs. 1GB...soroljam? 
csak az egyforma GPU a lényeg 
miért megy akkor együtt a dupla memóriával felszerelt MSi GTX260 és a sima GTX260? 
A memória lehet nem számít. Mert ilyenkor órajelben, és gondolom a memória méretében is visszaveszi a gyengébbik kártya méretére, órajelére.
Egyébként próbáltad gyakorlatban?

viszont épp a Transformers 2-t nézem... az 59. percben átvált a széles vászonról IMAXbe
és ezt most vettem csak észre
nem kellett semmit sem buherálni, csak magától ugrott,ott ahol megvágták a filmet...akkor ezért mondták hogy az erdő jelenet IMAX lesz