Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#19001) DonMedve válasza Laraxior (#19000) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ne tedd!Sokmindennel rendelkezem most,csak jó árral nem!Még ennek az alaplap ügynek sem tudom mi lesz a vége! :(

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#19002) DonMedve válasza Laraxior (#19000) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Nekem nem fagyot,pedig a P45 után raktam be a P35-s lapot!Gond nélkül!Inkább mondj egy árat te pü-ben,azt meglessük mi lesz a végkifejlete az alaplap ügynek,és megbeszéljük!Ha nem megy el a VGA,nem árulom ki a gépem!

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#19003) Laraxior válasza DonMedve (#19002) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

17-ért van az apróban :))

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#19004) DonMedve válasza Laraxior (#19003) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Mellik?Mind a kettő van annyiért!

[ Szerkesztve ]

(#19005) Laraxior válasza DonMedve (#19004) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem mindegy...csak a posta... :))

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#19006) DonMedve válasza Laraxior (#19005) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

:F

(#19007) Elmör válasza DonMedve (#19006) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

A +pk-ra gondolt gondolom, bár én sem tudom Te mire írtad a smilet. :DDD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#19008) shteer válasza DonMedve (#19002) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mennie is kellene, én p35->x38 váltással boldogítottam a 7-et :)

de Vistával Gorneck megcsinált 15 lapcserét hiba nélkül :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#19009) Laraxior válasza shteer (#19008) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K ment nekem is de mostanság valamiért nem..mondom UD3r simán elindult DS3 meg nem... majdnem ugyanaz a két lap :W

DonM: igen postaköltségre gondoltam :))

(#19010) DonMedve válasza Laraxior (#19009) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Úgyfest elviszik mindenem!Le is kopogom!Nem lesz gép!De azért thx!Többit majd meglátjuk!

(#19011) Laraxior válasza DonMedve (#19010) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Scythe Mugen2-t visszavenném... ;] ventik nélkül :) ha van rá mód ;) :D

(#19012) DonMedve válasza Laraxior (#19011) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Már elkelt!Vasárnap jönnek érte! :B Sorry,miért nem szóltál előbb! :W

(#19013) Laraxior válasza DonMedve (#19012) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

most jutott eszembe :)) :D

(#19014) KillHates válasza Laraxior (#19013) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Megkaptam az X3-at! Nagyon állat cucc :Y :R
Küldök vissza csomagot, benne mindenféle klassz cuccal meg a pénzzel.
Így Neked lesz meglepi, anya meg nem tudja meg, hogy megint költöttem :B :D
A feladási címre akkor mehet?

[ Szerkesztve ]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#19015) Laraxior válasza KillHates (#19014) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K most kivételesen igen :D ha Steve nagyon nem húz le számlákkal akkor maradok :DDD
kicsit poros, porszittyózd ki :K mondjuk nem ártana kicserélni a kis ventiket is elől, elég hangosak :DDD de tényleg jó kis cucc :K :R

reméljük nem olvassa a fórumot...de vigyázz,mert a kislány mihelyst feléri a billentyűzetet már chekkolni fogja mit küldözgetsz :DD :P ;]

[ Szerkesztve ]

(#19016) KillHates válasza Laraxior (#19015) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fúb@zdmeg! Látszik, hogy nincsen punci a háztartásban! :D
Ekkora retket már rég kotortam ki tápból! :K :DDD

(#19017) Laraxior válasza KillHates (#19016) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van...de géphez nem nyúlhat :D az tiltott zóna ;]

(#19018) KillHates válasza Laraxior (#19017) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A porszívóhoz nyúlkálhatna sűrűbben mint a f@rkadhoz és akkor nem lenne por amivel teleszívja magát a táp. És akkor mást is szívhatna más... :U :DDD

(#19019) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Ha esetleg tudtok valakit aki elvinné!!

Vagy esetleg ez! :R

(#19020) Laraxior válasza KillHates (#19018) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úrinő az :P még a faszt is zsepkendővel fogja :DD

(#19021) KillHates válasza Laraxior (#19020) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az oké, csak a szájában legyen az a zsepi! ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#19022) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Jó reggelt mindenkinek!

Látta valaki az Avatart? Én megnéztem eme remekművet! Nekem nagyon-nagyon pozitív élmény volt mind audiovizuálisan, mind a sztori tekintetében. Ez volt az első 3D mozim, kb. 1 perc volt az elején, mikor éreztem, hogy küzd a szemem/agyam, utána tökéletes volt.
Szinkronizálva néztük a gyerekek miatt, és egyszerűen fel sem tünt, pedig alapból nagyon "eredeti hang" párti vagyok. Nem volt rossz a szinkron, tehát, ha valaki emiatt aggódik, szerintem menjen nyugodtan a zájmekszbe.
A látványhoz nincs mit hozzáfűzni: tökéletes! Cameron hozza a tőle megszokottat.
Hangzás (még a szinkron is) brutális, a gyerekeknek helyenként hangos volt! Nem tudom, mi a különbség az itthoni, és a mozis hangcucc között, de nagyon nagy van, az biztos!
A legpozitívabb számomra a sztori volt! A közelmúltban olvastam J. E. Lovelock: Gaia című könyvét. Valószínűleg James bácsi is találkozott az elmélettel, mert visszaköszönnek az elmélet alapjai a filmben. Tapsikoltam örömömben!
Ezt leszámítva (de nem szabad leszámítani) csak erős közepes a történet.
Undorító, mocskos, cionista j.i.joe-k érkeznek a békés bolygóra, ahol lelnek egy nagyon drága ércet (?), ami a Földön jól jön, mert szegény bolygónkat kizsigereltük, ami persze nekik mindennél fontosabb, nem baj, ha pusztul az egész bolygó, népével együtt...
Ne keressünk a történelemben hasonlókat, biztos nem történt ilyesmi sose... :DDD
Persze a filmben a "jók" győznek, nem úgy, mint a valóságban.

Összességében nekem 10-es a film :K :C

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#19023) KillHates válasza Játékos (#19022) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Irigyellek. nekünk még jó pár év mire eljuthatunk a moziba. :D
A 2012-t is 66 cm-en néztük meg :DDD

(#19024) Elmör válasza KillHates (#19023) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Na azt pont moziban néztem, de gondolkoztam az Avataron is, hogy moziban kellene. :))
Nekem a 3D sajnos nem okés a szemüveg miatt, de néha bevállalnám. :N

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#19025) shteer válasza Játékos (#19022) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2012 előtt láttuk a bemutatóját, kötelező db lesz :K

van is ingyenjegyem moziba, de csak premier után 2héttel lehet nézni vele filmet :(((
szal erre be kell fizetni :)

de nem ma van az avatar premiere?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#19026) Henk

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kis érdekesség, digi bele erősített. :DDD

(#19027) KillHates válasza Henk (#19026) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pukkadj meg! :((( :o :P
800MB video -> 15 sec !!!! :Y
Nekem 3 óra!!!! :O

(#19028) Játékos válasza Henk (#19026) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:Y aztakurva! :DDD Jól nyomod! Photoshop? :DD :DDD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#19029) KillHates válasza Játékos (#19028) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kihúzta a kerületben az összes RLL-t :D :DDD
Így most csak neki megy a net :K

(#19030) Henk válasza Játékos (#19028) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy nem photoshop. Most kötik felénk a Digi-t és nincs még sok előfizető rákötve. De ez csak egy pillanat volt. 80-as net, de van mikor csak 50mb/s, de vannak ilyen kiugrásai is.

(#19031) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg akarjuk nézni az Avatar-t moziban, de nem tudom melyik 3D élmény a jobb. Van az IMAX 3D, meg van valami True 3D vagy virtual 3D....
Nem tudjátok véletlenül melyik a jobb technológia? :U

Sajnos mostanában nem írtam, nem is nagyon néztem be, mert nem tudok osztódással szaporodni. Nehéz a munkanélküliek élete. :DDD Teló csere-berébe voltam non-stop az elmúlt 1 hónapban, így inkább a mobilarena-t olvasgattam, mint a prohardvert. lett egy Windows Mobile-os PDA telcsim, amivel elégedett vagyok maximálisan. Windows-ból sosem elég, nem tudok meglenni nélküle. :DDD
Valahogy nem köt le a hardver téma mostanában, amióta XBox360-on nyomulok. :B Nincs a gépen játék, csak a Crysis Wars, szóval még a procit és a memókat se járatom csúcsra. Procit 4,2-4,3Ghz környékére vettem vissza, és minden mást is, mert a lényeg hogy minnél tovább tartson. Ebből is látszik hogy ez a nagy gép tuning, VGA csere-bere, csak azért volt nálam, mert a "játék mindenek felett" szlogen élt bennem. Egyértelmű hogy oda kell csak igazán nagy "kakaó" manapság. HD Movie-hoz, internethez, WinRAR tömörítéshez, nem kell csúcs VGA, és csúcsra járatott proci. Valahogy ebből adódóan

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#19032) zack válasza zack (#19031) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

utsó mondat lemaradt. :)
Valahogy ebből adódóan már nem érdekelnek a Mhz-ek, sokkal inkább az, hogy stabilan működik, remélhetőleg még sokáig.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#19033) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nos mivel két magos E6600-om van jelenleg hát kicsit nekiálltam,mindenféle utánaolvasás nélkül...
266x9 az alapórajele, 1.3250V a VIDje. Lássuk az első menetet:
333x9 (3GHz) 1.264V-on..stabil.
beleolvastam a topikjába ez milyen eredménynek számít...fel kell kötnöm a nacit,mert van ebből olyan példány ami tudta 24/7-re a 4GHz-et :DDD vízzel. Igaz 1.52Von ;]
Megcélzok egy 3.8 körülit azt csókolom...i7-ig elég lesz :C

(#19034) Játékos válasza zack (#19031) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Tényleg jó rég láttunk!

Először: milyen telcsit vettél konkrétan?
Másodszor: voltál már IMAX-ben? Az a legjobb technológiailag. Óriási vászon, két projektor... Viszont valamiért erre panaszkodnak leginkább, hogy fejfájás/szemfájás! Majdnem 3 órás a film, így ez mérlegelendő!
Másik technológia: RealD. Látványban nem igazán marad le, csak kisebb vászonmérettel, és egy projektorral működik.
Dolby3D: így néztük mi is. A legolcsóbb eljárás. "Sima" moziban (multiplexek) legkönnyebben megoldható, mivel nem kell hozzá spec. vászon (Silverscreen), hanem csak egy polarizáló szűrő a vetítő elé, meg a polárszemüveg. Nekem, mint írtam, óriási élmény volt. Így néztük mi is, mert "vidéken" nincs más, "csak" ez. Nyugodt szívvel ajánlom! :K

[ Szerkesztve ]

(#19035) shteer válasza Játékos (#19034) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mibiztosan az imax-ben nézzük, majd viszek zacskót rókázni :DDD

(#19036) Játékos válasza shteer (#19035) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Vagy próbálj úgy helyezkedni, hogy az előtted ülőnek legyen kapucnija! :DDD :DD

(#19037) zack válasza Játékos (#19034) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fasza. ;] Akkor mi is IMAX-ot válasszuk, bár még sosem voltam 3D moziban. :DDD Minek is mennék? Az itthoni 9000db film bőven elegendő mindenre. ;] Csak a csajom nyúz ezzel az Avatar dologgal, így rábólintottam. A jegy mennyibe kerül? Gondolom technológiánként eltérő. Én sacc per kb. 2k-ra számítok /fő. Szóval kóla, puska, sültkrumplival 7k-ból remélem kijövök. :U

A PDA telefon amit vettem ott az aláírásomban. ;)

[ Szerkesztve ]

(#19038) NFree

NFree
(őstag)

Hali bocsi , hogy megint ide jövök sírni de eladtam a monitorom egy hete , na mind1 akartam venni hellyete egy samu 240hd-t 40k ért de lekéstem így most nincs pénzem moncsira s csak itt nézem a nagyvasat szétbasz az ideg :W
pedig lehetne tunyingolni meg minden, ebben a jóidőben ;]
Jaaaaaj nagyon szenvedek :((( :W ,
Hajrá fiúk , mindíg jó kedvet csinál ha olvasgatom a topikot :C

(#19039) Henk

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit gondoltok egy gtx285 menne sli-be egy 280-al? Szinte ugyanaz a felépítése. Vagy az eltérő bios miatt nem működne a dolog? :U

(#19040) zack válasza NFree (#19038) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt olyan havazás van a XIII.ker.-ben hogyha így fog esni reggelig, ki kell ásni az utat, ha ki akarok lépni az udvarra. :Y

Henk: Kizárt, hogy működjön.

[ Szerkesztve ]

(#19041) Henk válasza zack (#19040) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek van valami oka is vagy csak egyszerűen kizárt? :D

(#19042) zack válasza Henk (#19041) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyforma kártyákat tudsz SLI-be kötni. A gyártó az mindegy, az lehet különböző, de a tipus az nem. ;)

(#19043) Laraxior válasza zack (#19042) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azért ez merész kijelentés..olvass kicsit utána :)) ;)

[ Szerkesztve ]

(#19044) NFree válasza zack (#19040) üzenetére

NFree
(őstag)

Mondom én itt a jóidő én meg nézegetem a notit , ahellyett hogy az 500fsb+-okat gyakorolnám ebben a jóidőben, a vganak is adnék 1.4v-ot s vagy füst vagy valami jó sülne ki a dologból ;]

Szerintetek elbírná az öreg g92 az 1.4v-ot??? ;]

(#19045) Laraxior válasza Laraxior (#19043) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mondjuk lehet csak a gtx260 és a 280 menne együtt, 285 már nem bizti...ki kell próbálni ;]

(#19046) zack válasza Laraxior (#19045) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az se menne együtt. 448Bit vs. 512Bit, memória méret 896Mb vs. 1GB...soroljam? :U

(#19047) Laraxior válasza zack (#19046) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak az egyforma GPU a lényeg :))
miért megy akkor együtt a dupla memóriával felszerelt MSi GTX260 és a sima GTX260? :))

(#19048) zack válasza Laraxior (#19047) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A memória lehet nem számít. Mert ilyenkor órajelben, és gondolom a memória méretében is visszaveszi a gyengébbik kártya méretére, órajelére.
Egyébként próbáltad gyakorlatban?

(#19049) Laraxior válasza zack (#19048) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:N :D :P

(#19050) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

viszont épp a Transformers 2-t nézem... az 59. percben átvált a széles vászonról IMAXbe :Y és ezt most vettem csak észre :DDD nem kellett semmit sem buherálni, csak magától ugrott,ott ahol megvágták a filmet...akkor ezért mondták hogy az erdő jelenet IMAX lesz :C :Y

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.