Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#22001) Elmör válasza KillHates (#21999) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Guru3d-n nézted már? :Y

Ja egy vicc, hogy az ember jót akar, de nem hallgatnak rá. Persze ilyen velem is megesett már sajnos, de végül beláttam és azóta nem csinálok ilyet.

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#22002) zack válasza KillHates (#21999) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

10.10 Catalyst a legfrissebb jelenleg, de ez fent van az AMD honlapján is. Hogy érted ezt a "nem hivatalos" drivert? :U Nem igazán értem...

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#22003) shteer válasza Elmör (#21995) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ocz-t bele ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22004) shteer válasza zack (#22002) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem mind: 10.10c pl nem hivatalos
vagy moddolt driverek

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22005) zack válasza shteer (#22004) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Moddolt drivereket feltenni hülyeség, többek között ez is felelős a júzer error szitukért, hogy miért nem megy a játék, és miért dobja ez és ezt a hibaüzenetet. A másik része hogy nem naprakészek, tehát le vannak maradva a jelenlegi 10.10-hez képest.

A 10.10c és d-ről meg csak annyit, hogy a következő driver előfutára, amiben leginkább 6xxx optimalizáció van. A 4xxx kártyák optimalizációjának lassan teljesen vége, mivel már jó ideje csak a CF illetve az 5xxx csiszolást eröltették.
4850-nek nem kell több, mint a sima hivatalos 10.10 Catalyst driver... Persze kísérletezni lehet.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#22006) Elmör válasza shteer (#22003) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha kicserélik gariban és tudja az 1066-ot tökéletesen akkor megfelel az is. :K
Viszont most azt tárgyaltuk éppen, hogy ha memtest86-nál nem hibázik akkor lehet visszadobják. :(

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#22007) zack válasza Elmör (#22006) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Segíteni kell neki 12V-tal hogy hibázzon...;] Így viszont annyira fog hibázni hogy a lap valószínűleg ki fogja sípolni, ami gari szempontból neked tökéletes. ;)

(#22008) Elmör válasza zack (#22007) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondoltam már erre is, lehet ha másképp nem megy akkor ez lesz. ;)
Illetve még egy dolog jutott eszembe: nem lehet, hogy kevés feszt ad neki a lapom? Auto-n van és 1.97V-ot ír az Everest. Adjak neki 2.1-et? :U

[ Szerkesztve ]

(#22009) zack válasza Elmör (#22008) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Khmmm... :U Alap dolog hogy semmilyen feszt se hagyunk auto-n. ;) 2,1-2,2V valós fesszel simán mehet, de plusz ventivel a 2,3V is. A max. fesz 24/7 passzívban 2,25V ne legyen több. Először is nézd meg mennyi a ramod működési frekije. Majd adj neki valós 2,2V-t és nézd meg úgy. Ha okés, akkor lépcsőzetesen haladj visszafelé addig, ahol még stabil. Ne a DOS-os memtestből indulj ki, az csak a RAM-ok fizikai állapotát vizsgálja. Ha itt elhasal, esélytelen hogy jó legyen Win alatt, viszont ha hiba nélküli az még nem jelenti azt hogy a Win is hiba nélküli lesz.
Van Win-es memtest.exe, ezt tudod futtatni, mégpedig úgy, hogy elindítasz először egyet 1Gb mérettel. Majd a másodikat is 1Gb mérettel. A harmadiknál pedig hagyod "all unused RAM" beállításon. Így elvileg 95-99% kihasználtsággal fog futni, és ha így 1000-1500% hiba nélkül elcsordogál akkor Win alatt is stabilnak mondható. ;)

mod: Egyébként valószínű a kevés fesz a gond. Főleg 2x2 GB modulnál általában a 2,1-2,2V általában kelleni szokott.

[ Szerkesztve ]

(#22010) Elmör válasza zack (#22009) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen, akkor este kipróbálom úgy ahogy írtad, ha nem jönne össze, akkor memtest lesz. :R

(#22011) Laraxior válasza KillHates (#21999) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én anno a 4890 CFhez nem tettem fel a legújabbat,mert azzal nem volt jó,de a 10.3a az nagyon szépen vitte a két kártyát,de sem a 10.4,sem a 10.5 nem volt jó hozzá :(
10.4-el olyan mintha ramhibás lenne az egész gép,randomfagyás,kék halálstb...
10.3a viszont tutko :D
de mindegy szerintem,tedd fel a 10.10-et és csak a drivert jelöld ki hogy csak azt tegye fel...az pár mega, a többi úgyis csak körítés :K

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#22012) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

--- ehh... :W nem ide akartam ----

[ Szerkesztve ]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#22013) Elmör válasza KillHates (#22012) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem láttam, de akkor szerencséd, hogy lehet szerkeszteni utólag. :C :DD

(#22014) Laraxior válasza Elmör (#22013) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én igen...kerestem is hogy mire ment a válasz :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#22015) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ATi Radeon 5870:
40%-os ventivel 29-30°C a GPU :K hát ez az ati már nem az az ati :K

[link]

(#22016) zack válasza Laraxior (#22015) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grat. hozzá. :C
Milyen a tv? Mert nem nyilatkoztál még róla...

(#22017) Laraxior válasza zack (#22016) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

még nincs itt..most várom..percenken belül érkezik ;]

a monitorom meg megy eladóba...nagy lesz az gamere :K
egy 24-es LED-est tervezek helyette :K
most beszéltem egy cimbivel akivel MW2zünk ő is most cserélte le az övét..nagyon szép..másfél centi vastag a monitor :Y mivel külsőtápos..de akkor is szép :C

(#22018) shteer válasza Laraxior (#22017) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

miért nem ips panel-ost veszel inkább mint vékonyat? :)

(#22019) albert8 válasza Laraxior (#22017) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viszedinnem fuj ez nem Nvidia :P ;] :DD

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#22020) zack válasza shteer (#22018) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt én sem értem. :U
Én láttam LED-es monitort, mi több Brekk-kel is beszéltük (Oázis Comp.) hogy parasztvakítás az egész, és csak annyi az előnye hogy kevesebbet fogyaszt, mert lényegében a tn technológia lett ledesítve. Amit próbáltam 400k LED-es Sharp tv-t azt tudom hogy baromi zavaró volt mert nem igazán volt gyors a LED-ek ki-be kapcsolása ami játék alatt zavaró volt (nekem).
Egy faszányos 24" DELL U2410-et kellett volna vennie ami H-IPS panelos és 130k-nál nem több. ;)

Jah egyébként most klán szinten tolom a MoH-t, és az első két 3v3 csatát meg is nyertük!
Baromi élvezetes a "war", főleg így hogy idegen klánokkal toljuk. :K

[ Szerkesztve ]

(#22021) KillHates válasza shteer (#22018) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is jó kis 2220WP LG-m van. Az elképesztően szép színek, bőven kárpótolnak az 5ms-ért :K Csak ez is 50 ezer volt ....

(#22022) KillHates válasza zack (#22020) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Három fajta LED-es technológia van; az egyik az élvilágításos technológia, ami nem más mint a neonok cseréje a LED-ekre, az csupán a hosszabb élettartamával és a kevesebb fogyasztásával tud többet mint a CCFL. A második passzív LED háttérvilágításos megoldás, ez teszi lehetővé a vékony monitorok gyártását, a harmadik az aktív háttérvilágításos; ami az igazából szép képet adja, itt az a lényeg, hogy a háttérvilágítás kicsi szegmensekre van osztva és az adott szegmens átlagolt színével világítja meg az RGB led. Úgy tudom monitorban csak a 2370-es Samsung ilyen.

(#22023) Laraxior válasza zack (#22020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

130?...nah látod..annyit nem adok én egy koszos monitorért :))
130 volt a 106os TVm...eszemben sincsen egy feleakkora műanyagkupacért ugyanannyit fizetni :))

(#22024) Laraxior válasza KillHates (#22022) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mon Samsung TFT 23" PX2370 LED 81 800 Ft
Mon Samsung TFT 23" XL2370 LED 67 700 Ft

meg is találtam itt van debrecenben és kapható is. a felső még bele is fér ha elmegy a mostani 27"os.
azért ő már nagyon szép képet ad :K :C

(#22025) Laraxior válasza albert8 (#22019) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kicsit fakó is szegényke,nincsen olyan egyértelmű beállítás mint nV-nél...viszont az ereje kompenzál ;] :D

(#22026) Cybertrone válasza Laraxior (#22025) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Be lehet az állítani és akor kifolyik a szemed a színességtől :D , bár kicsit turni kell a beállítások közt, el van dugva 4 hónap után rá is jöttem hol kell de kalppol mostmár :B :C

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#22027) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]

Óriások birodalma: 27" & 42"

(#22028) KillHates válasza Laraxior (#22024) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az XL-nek utána nézek a nagykerben!

Vicc az egész kibaszott nagyker: drágább mint Nálatok a kiskerben :W ->56 ezer+ ÁFA

[ Szerkesztve ]

(#22029) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

CRYSIS 2 beta gameplay :Y

(#22030) albert8 válasza Laraxior (#22029) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát gyönyörű az tuti csak fussson a gépen :D
szerintem elég béna játékos volt
szerintetek? :P

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#22031) zack válasza KillHates (#22022) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is tudom ezt, mint ahogy azt is, hogy az olcsóbbik Edge LED technológia van a monitorokba. ;) Persze az infót köszi, mert lehet volt aki nem tudta. :K

A Backlit LED technológia baromi drága, szinte megfizethetetlen. Ebből is 2 fajta van egyébként. Az olcsóbbik amikor fehér LED-et használnak, a drágábbik amikor színest.
Ami a a bemutató tv-ken fut általában a legfullosabb utóbbi változat, amiből a 42"-es méret 5-600k.

(#22032) zack válasza Laraxior (#22027) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól néz ki egymás mellett a kettő! :K :C

(#22033) Elmör válasza Laraxior (#22027) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Grat!

Ezek szerint a TV marad, a monitort meg lecseréled? Faja kis 27"-ost bevállalnám. :DDD :C

(#22034) Laraxior válasza Elmör (#22033) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

postázzam? ;] :D

(#22035) WesTM válasza Laraxior (#22034) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok Nvidiások! :R
Szia Laraxior!!!

Gratula a tv-hez. :R Lehet tudni, hogy mennyiért adod majd el a monitort? :) :R

i'm out

(#22036) Laraxior válasza WesTM (#22035) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

70 körülre mondanám így első körben

(#22037) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nah akkor elkezdem megtéríteni a bandát..miért is érdemes ATi-snak lenni ;]

(#22038) shteer válasza Laraxior (#22037) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezzel inkább csak elrémisztesz mindenkit :DDD

(#22039) shteer válasza Laraxior (#22024) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

na ezt se értem... ez még mindig TN :)
DELL U2311? ;]

[ Szerkesztve ]

(#22040) WesTM válasza Laraxior (#22036) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Még meglátom, de lehet érdekelni fog a dolog! :R :R :R :)

i'm out

(#22041) KillHates válasza Laraxior (#22037) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Állítólag ez még nagyon jó LED-es monitor:

(#22042) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most olvastam hogy a Crysis 2 megjelenése is lehet csúszni fog, mert az nV 200 millió dollárt ölt bele, hogy 580 GTX-re 100%-ban legyen optimalizálva és hogy ez a kártya legyen a játék referenciája... Szép kilátások. :(
Megint az lesz, hogy aki very high-ban akar játszani, az költsön százezreket VGA-ra.
Ha így lesz, ezt sem fogom megvenni. Crysis-nál bőven elég volt átélni a gépfejlesztős mizériát. Többet ebből nem fogok kérni. :(

(#22043) zack válasza zack (#22042) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elírtam. Csak 2 milliót. :DDD

(#22044) Laraxior válasza zack (#22043) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor csere lesz...GTX580 SLi :DDD ;] ha tesszelláció kell agame-nek akkor meg kő adni mindenkinek ami jár :K

(#22045) Cybertrone válasza Laraxior (#22044) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

69xx-is fog tesszelállni szépen! Az más hogy az NV már nemtud mit bevetni hogy vegyenek karit csak ilyen aljas dolgokat :(

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#22046) KillHates válasza zack (#22042) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Máris rohanok egy UD9-es alaplapért és 3db 580GTX-ért :W

(#22047) Laraxior válasza KillHates (#22046) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

eladtad a házat? :F :D

(#22048) KillHates válasza Laraxior (#22047) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, miért?

(#22049) Laraxior válasza KillHates (#22048) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

UD9:90k
3xGTX580: 450k...kb ;)

(#22050) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gianni-nál az apróban erre figyeltem fel:

CPU Intel s775 Core2 Quad Q9650 3.0 GHz/12M/1333/4 mag AKCIÓ: 55.990,-

Baromi jó ára van! :Y :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.