hómméd 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

hómméd 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
arra már elavultak lesznek a kicsikék...
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
én is benevezek egy H2O-ra 
Már rendeltem haveroktól egy radiátort,kezdésnek.Aszontam hogy minimum autóból kikapott radi legyen csini állípotban 
Maradt még egy kis ezüst festék,még a házfújós korszakból.Aztán veszek egy pumpát,és csöveket.Járatom pár napig,mert nem szeretném ha eresztene valahol,kipróbálom,kiismerem hogyan is műkszik.Majd felvilágíthatnál hogy,kiegyenlítőtartály,áramlásjelző,és hasonló okosságok mire is valók...
Áramlásjelzőt azt vágom,de az a kiegyenlítő tartály...az egy zárt flaska? vagy nyitott? ha nyitott miért nem nyomja ki belőle a vizet a pumpa?
Annyit tudok hogy azért van,hog ya párolgás miatt ne legyen vízveszteség,és ne legyen levegős a rendszer.
Lehet nem ide kéne,de itt legalább magunk vagyunk,nem nevetnek nagyot

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Sikerült a W880-ast kiütnöd?
[ Szerkesztve ]
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Nagyon szivesen segítek akár itt, akár privátban, akár a Vízhűtés topikban...
Mit akarsz víz alatt tartani? Proci, VGA, NB, SB, vincsi, fetek? Ramok??
Igazából a kiegyenlítőtartály nem létfontosságú
Simán jöhet ide! Legalább olvasunk mi is érdekeset!

Ebben az esetben várom Lara elképzeléseit...
Meg monnyon egy árat, amit rá bír költeni, mert anélkül hiába okoskodunk... 
Nem sikerült még,de vettem bele egy T-mobile-os karit,úgyhogy most két számom van,meg két telefonom 
Hát igazából nem egyszerre,csak apránként.Most sokat kell pöngetni,nem tudom menniy marad.A chipsetet annyira nem fontos hűteni,nem olyan melegedős fajta 
Procira és videokarira gondoltam.
Procinál nincs is gond,egy blokk azt kész,viszont a videokari már gonoszabb,ha veszek egy jó kis GPU blokkot,ami esetleg jó lehet a következő kártyámhoz is,akkor a többi részét nem tudom hűteni.Viszont ha veszek rá egy heatkillert,ami ugyan lehűt mindent,mert úgy van csinálva,akkor ha karit cserélek nem tudom mi lesz a blokkal 

Féltégla vs kirakat?
Erre nincs magyarázat
Kérem keresse fel kezelőorosát...
All Black...

A HK 8800 blokk jó a G80 GTS-re is, meg a GTX/Ultra-ra is
Van egy Bivaly nevű kolléga itt a PH!-n, nagyon jó áron kínálja! Az egy felsőkategóriás blokk! Én személy szerint zalmit vettem rá 10k-ért, (mintha a karomat vágták volna le
), és úgy vagyok vele, hogy ha el kell adni egyszer, akkor eladom 8-ért. Ha nem megy, 70-ért, és akkor mivan? "Buktam" rajta 3k-t? Az nem bukás, annyit adtam azért, hogy vizezve legyen a VGA-m. Ezt így kell felfogni.
Procira izmos blokkok 15k, a legdurvábbja 20k, de azokat igazából 4magra éri meg megvenni. 10-ért igen jó teljesítményűt kaphatsz. Egyébként nem feltétlen kell neked új, ugye?! 
[ Szerkesztve ]

"ha el kell adni egyszer, akkor eladom 8-ért. Ha nem megy, 70-ért"
IGEN!
Ilyen egy igazi üzletmber! 
[ Szerkesztve ]
SC2 ID: Peter 1714

Igen. Van, aki figyel!

Most néztem az apróban hogy Anthony is akart ilyen telot cserélni egy nokia n73 ME-re 
szal nem kacat ez 
Igen,azt láttam,nagyon jó kis cucc,lehet megveszem,meglátom még.
Procira meg elkelne valami komolyabb,mert ugye Q9450et akarok
és ugye mondani sem kell nem downlockra
persze nem baj ha nem új.
[ Szerkesztve ]

Akkor prociügyben odabaszós lesz!
Szivattyúra van már konkrétum? Vagy elképzelés?
Laing vagy Eheim.semmi más nem jöhet nagyon szóba 
Laing DDC Plusra gondoltam.16k árával egész jó vétel lehet.
[link]
Igazából összvissz ennyi fejlesztést akarok még a gépbe,aztán elleszek vele évekig.Túl sok ment már rá,lassan eljön az idő hogy másba öljem a pénzt 
procira ezt:[link]
elviszik a HK-t?....affene,újonnan egy kicsit borsos lesz.Huhh...
[ Szerkesztve ]

Megy már a Zalmi blokkod? Én már az EK-t fölraktam a GTX-re, csak még mindig nincs alaplap, amibe beletenném. 
Úgy néz ki, szombaton elkel a HK.
Life begins at 140!

Isten hozott!
Van valami figyelőd? Ahol elhangzik a neved, rögvest megjelensz!
Ez nem baj, sőt.
A válasz: nem megy még, pedig itt van az asztalon napok óta.
Tegnap beszéltem Joces-sel, azt igérte, ma meg a nagykerbe. Ott arra hivatkoznak, hogy nagyon sok szart vittek mostanában vissza, gyakorlatilag hegyekben állnak az alkatrészek, amik próbára várnak. Nemrég volt leltár, meg zárva voltak, meg ilyen faszságok... 
Laraxior
nekem is DDC-m van!
Igen meg vagyok vele elégedve! 
[ Szerkesztve ]

Az XSPC-t igen dicsérik, talán a legjobb ár/érték mutatója van, felveszi a versenyt a legjobb blokkokkal! Viszont nekem a szivem csücske a Koolance. A kis arany talpával! Gyönyörű! 
jó árban van a cucc.Lehet az lesz.Mégis azért fontos az ár is 

Ha most építenék vízhűtést,valszeg az XSPC-t venném én is.
Játékos: nem vagy egyedül az érzéssel,a Koolance nemcsak jól hűt de tényleg gyönyörű is.
http://9gag.com/ A függőség garantált.
Az nem szokott lenni gond a vízhűtéses gépekkel, hogy a proci környékén a FET-ek nem kapnak friss levegőt? Én pl. azért nem mertem olyan CPU coolert venni ami párhuzamosan fújja a levegőt az alaplappal. Úgyhogy lett egy öreg diamondcool-om, a haveromtós, de már nem volt jó a ventije, tehát ráugrott a Spire coolblazer ventije. Nagyon halk lett szuper meg minden, örültem is neki. Addig amíg a 680-as északi hídjának meg nem halottam a hangját
Az milyen hangos, és le sem vehetem mert akkor ugrik a 10 év gari 
Tényleg nagyon szép!!!

Nálam úgy van megoldva,hogy a cpu blokkot tartó négy csavarból kettőre "ráhúztam" egy 8 centis ventit (a venti keret 2 csavarfuratába illeszkedik a 2 tartócsavar,remélem érthetően fogalmazok,ha nem akkor majd lövök róla képet) és így a venti pont a p5k chipsethűtő fölött van, 5v-on kb 800-as fordulaton,de így hűti a cpu környékét is.

Kész, már csak a pántok kellenek...
csini lett... igényes munka

Majd jön a többi is, csak 4 gyerek mellett van egy csomó időm... 

Hűű,ez nagyon állatul néz ki,evvel a fekete tettővel egész elegáns kinézete van.Igényes munka,grat. 

Ezért jó a CoolerMaster HyperTX procihűtő.
Ez is az alaplappal párhuzamosan csinálja a huzatot, de a ventivel ellentétes oldalon van egy kis műanyag "szoknya", ami a FET-ekre irányítja a légáram egy részét. A venti körül meg szintén van egy műanyag terelő, ami az északi hidat levegőzteti. Teljesen jól műxik és az egész cucc alig 4,5k-ba fájt. 
Na pusszantás mindenkinek, a hétvégén nem leszek gépközelben. Pörgessétek szorgalmasan a topicot! 
SC2 ID: Peter 1714

És a teszt alapján bőven jó egy q6600-hoz is.Az egyik legjobb ár/érték arányú hűtő. 
[ Szerkesztve ]
Khmmmm.......Itten vagyok.
Sziasztok! 
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Osztán becsüld meg, hogy itt lehetsz!

csatlakoznék a klubba mint büszke nyócnyóc tulaj 
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
Mennyi ebben a topikban a havi tagság?

A taksági
díjat Killhates fogja megállapítani, ő a házigazda. 
jah! Ő szedi? Akkor nekem tuti nem kell fizetnem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Lépek most....megyek beszedem a pénzeimet.
Este még leszek 21h után.Ha "nem jön közbe" semmi útközben. 
[ Szerkesztve ]

Gyere csak, biztos leszünk páran, mert én meg munkahelyen vagyok... 
Aztán az Ati-t nem szidni meg lepisilni...
Meee most mááá én is Ati fan vagyok. Pfffúújjj NV.
![;]](/dl/s/v1.gif)

Én személy szerint jobban húzódok Atiékhoz, attól, hogy most GTS-em van...
Sokkal több ideig volt Atim. 
hogy kell ezt kitenni képbe hogy ne linkre mutasson? 
[ Szerkesztve ]
Értem! Brilliáns megoldás!
Üdv a csapatban! Ha esetleg van fotó magadról, amin nem kamera áll ki a bal szemedből
, szívesen megnéznénk! 
Én most is ATI-ról nyomom... Remélem ezt kevesen olvasták el...

By Athony!
[ Szerkesztve ]
Miután feltöltötted, a direkt link a képhez-t kell bemásolnod, a RI/OS kép gombja után felugró ablakba
Azt próbáltam...de nem jött össze.
Köszi a segítséget. 
húhh nemszeretem ha fotóznak szal nehéz találni

ami kéznél van az Szigeten készült 3nap alváshiány és n+1 sör mellett, szal nem tükrözi a raszta valóságot 
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.