Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Játékos válasza KillHates (#49) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

hómméd :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#52) Laraxior válasza Játékos (#48) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

arra már elavultak lesznek a kicsikék...

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#53) Laraxior válasza Játékos (#51) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én is benevezek egy H2O-ra :))
Már rendeltem haveroktól egy radiátort,kezdésnek.Aszontam hogy minimum autóból kikapott radi legyen csini állípotban :))
Maradt még egy kis ezüst festék,még a házfújós korszakból.Aztán veszek egy pumpát,és csöveket.Járatom pár napig,mert nem szeretném ha eresztene valahol,kipróbálom,kiismerem hogyan is műkszik.Majd felvilágíthatnál hogy,kiegyenlítőtartály,áramlásjelző,és hasonló okosságok mire is valók...
Áramlásjelzőt azt vágom,de az a kiegyenlítő tartály...az egy zárt flaska? vagy nyitott? ha nyitott miért nem nyomja ki belőle a vizet a pumpa? :F Annyit tudok hogy azért van,hog ya párolgás miatt ne legyen vízveszteség,és ne legyen levegős a rendszer.

Lehet nem ide kéne,de itt legalább magunk vagyunk,nem nevetnek nagyot :DD :U :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#54) KillHates válasza Laraxior (#52) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sikerült a W880-ast kiütnöd?

[ Szerkesztve ]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#55) Játékos válasza Laraxior (#53) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nagyon szivesen segítek akár itt, akár privátban, akár a Vízhűtés topikban...

Mit akarsz víz alatt tartani? Proci, VGA, NB, SB, vincsi, fetek? Ramok?? :U
Igazából a kiegyenlítőtartály nem létfontosságú :K ;)

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#56) KillHates válasza Laraxior (#53) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Simán jöhet ide! Legalább olvasunk mi is érdekeset!

(#57) Játékos válasza KillHates (#56) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ebben az esetben várom Lara elképzeléseit...
Meg monnyon egy árat, amit rá bír költeni, mert anélkül hiába okoskodunk... :B

(#58) Laraxior válasza KillHates (#54) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem sikerült még,de vettem bele egy T-mobile-os karit,úgyhogy most két számom van,meg két telefonom :DD

(#59) Laraxior válasza Játékos (#57) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát igazából nem egyszerre,csak apránként.Most sokat kell pöngetni,nem tudom menniy marad.A chipsetet annyira nem fontos hűteni,nem olyan melegedős fajta :)
Procira és videokarira gondoltam.
Procinál nincs is gond,egy blokk azt kész,viszont a videokari már gonoszabb,ha veszek egy jó kis GPU blokkot,ami esetleg jó lehet a következő kártyámhoz is,akkor a többi részét nem tudom hűteni.Viszont ha veszek rá egy heatkillert,ami ugyan lehűt mindent,mert úgy van csinálva,akkor ha karit cserélek nem tudom mi lesz a blokkal :))

(#60) Stalker-2572 válasza KillHates (#41) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Féltégla vs kirakat? :Y Erre nincs magyarázat :( Kérem keresse fel kezelőorosát...

All Black...

(#61) Játékos válasza Laraxior (#59) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

A HK 8800 blokk jó a G80 GTS-re is, meg a GTX/Ultra-ra is :K
Van egy Bivaly nevű kolléga itt a PH!-n, nagyon jó áron kínálja! Az egy felsőkategóriás blokk! Én személy szerint zalmit vettem rá 10k-ért, (mintha a karomat vágták volna le :O ), és úgy vagyok vele, hogy ha el kell adni egyszer, akkor eladom 8-ért. Ha nem megy, 70-ért, és akkor mivan? "Buktam" rajta 3k-t? Az nem bukás, annyit adtam azért, hogy vizezve legyen a VGA-m. Ezt így kell felfogni. :K
Procira izmos blokkok 15k, a legdurvábbja 20k, de azokat igazából 4magra éri meg megvenni. 10-ért igen jó teljesítményűt kaphatsz. Egyébként nem feltétlen kell neked új, ugye?! :U

[ Szerkesztve ]

(#62) Tuco Ramirez válasza Játékos (#61) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

"ha el kell adni egyszer, akkor eladom 8-ért. Ha nem megy, 70-ért"

IGEN! :C Ilyen egy igazi üzletmber! :DDD

[ Szerkesztve ]

SC2 ID: Peter 1714

(#63) Játékos válasza Tuco Ramirez (#62) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:Y :C :C :C
Igen. Van, aki figyel! :R :R

(#64) Laraxior válasza KillHates (#54) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Most néztem az apróban hogy Anthony is akart ilyen telot cserélni egy nokia n73 ME-re :))
szal nem kacat ez :DD

(#65) Laraxior válasza Játékos (#61) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen,azt láttam,nagyon jó kis cucc,lehet megveszem,meglátom még.
Procira meg elkelne valami komolyabb,mert ugye Q9450et akarok :C és ugye mondani sem kell nem downlockra :DDD persze nem baj ha nem új.

[ Szerkesztve ]

(#66) Játékos válasza Laraxior (#65) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Akkor prociügyben odabaszós lesz!
Szivattyúra van már konkrétum? Vagy elképzelés?

(#67) Laraxior válasza Játékos (#66) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Laing vagy Eheim.semmi más nem jöhet nagyon szóba :)
Laing DDC Plusra gondoltam.16k árával egész jó vétel lehet.
[link]

Igazából összvissz ennyi fejlesztést akarok még a gépbe,aztán elleszek vele évekig.Túl sok ment már rá,lassan eljön az idő hogy másba öljem a pénzt :)

procira ezt:[link]
elviszik a HK-t?....affene,újonnan egy kicsit borsos lesz.Huhh...

[ Szerkesztve ]

(#68) Bivaly válasza Játékos (#61) üzenetére

Bivaly
(tag)

:R :) :R :) :R

Megy már a Zalmi blokkod? Én már az EK-t fölraktam a GTX-re, csak még mindig nincs alaplap, amibe beletenném. :((

Úgy néz ki, szombaton elkel a HK.

Life begins at 140!

(#69) Játékos válasza Bivaly (#68) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Isten hozott!

Van valami figyelőd? Ahol elhangzik a neved, rögvest megjelensz! :DD Ez nem baj, sőt.
A válasz: nem megy még, pedig itt van az asztalon napok óta. :O :W :W Tegnap beszéltem Joces-sel, azt igérte, ma meg a nagykerbe. Ott arra hivatkoznak, hogy nagyon sok szart vittek mostanában vissza, gyakorlatilag hegyekben állnak az alkatrészek, amik próbára várnak. Nemrég volt leltár, meg zárva voltak, meg ilyen faszságok... :((

Laraxior
nekem is DDC-m van! :K Igen meg vagyok vele elégedve! :C

[ Szerkesztve ]

(#70) Gaben01 válasza Laraxior (#67) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Igazából ez is jó választás lehet,nemrég beszéltem erről R. Zoli-val, ő azt mondta hogy nagyon ajánlja 4 magosokra is. De ez se rossz választás.

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#71) Játékos válasza Gaben01 (#70) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Az XSPC-t igen dicsérik, talán a legjobb ár/érték mutatója van, felveszi a versenyt a legjobb blokkokkal! Viszont nekem a szivem csücske a Koolance. A kis arany talpával! Gyönyörű! :K

(#72) Laraxior válasza Gaben01 (#70) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jó árban van a cucc.Lehet az lesz.Mégis azért fontos az ár is :)

(#73) Gaben01 válasza Laraxior (#72) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Ha most építenék vízhűtést,valszeg az XSPC-t venném én is.
Játékos: nem vagy egyedül az érzéssel,a Koolance nemcsak jól hűt de tényleg gyönyörű is.

(#74) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nem szokott lenni gond a vízhűtéses gépekkel, hogy a proci környékén a FET-ek nem kapnak friss levegőt? Én pl. azért nem mertem olyan CPU coolert venni ami párhuzamosan fújja a levegőt az alaplappal. Úgyhogy lett egy öreg diamondcool-om, a haveromtós, de már nem volt jó a ventije, tehát ráugrott a Spire coolblazer ventije. Nagyon halk lett szuper meg minden, örültem is neki. Addig amíg a 680-as északi hídjának meg nem halottam a hangját :((( Az milyen hangos, és le sem vehetem mert akkor ugrik a 10 év gari :(

(#75) KillHates válasza Gaben01 (#73) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg nagyon szép!!!

(#76) Gaben01 válasza KillHates (#74) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Nálam úgy van megoldva,hogy a cpu blokkot tartó négy csavarból kettőre "ráhúztam" egy 8 centis ventit (a venti keret 2 csavarfuratába illeszkedik a 2 tartócsavar,remélem érthetően fogalmazok,ha nem akkor majd lövök róla képet) és így a venti pont a p5k chipsethűtő fölött van, 5v-on kb 800-as fordulaton,de így hűti a cpu környékét is.

(#77) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Kész, már csak a pántok kellenek...

(#78) Laraxior válasza Játékos (#77) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csini lett... igényes munka :C :R

(#79) Játékos válasza Laraxior (#78) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Majd jön a többi is, csak 4 gyerek mellett van egy csomó időm... :DDD

(#80) Gaben01 válasza Játékos (#77) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Hűű,ez nagyon állatul néz ki,evvel a fekete tettővel egész elegáns kinézete van.Igényes munka,grat. :K

(#81) Tuco Ramirez válasza KillHates (#74) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Ezért jó a CoolerMaster HyperTX procihűtő. ;) Ez is az alaplappal párhuzamosan csinálja a huzatot, de a ventivel ellentétes oldalon van egy kis műanyag "szoknya", ami a FET-ekre irányítja a légáram egy részét. A venti körül meg szintén van egy műanyag terelő, ami az északi hidat levegőzteti. Teljesen jól műxik és az egész cucc alig 4,5k-ba fájt. :C

Na pusszantás mindenkinek, a hétvégén nem leszek gépközelben. Pörgessétek szorgalmasan a topicot! :D

SC2 ID: Peter 1714

(#82) Gaben01 válasza Tuco Ramirez (#81) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

És a teszt alapján bőven jó egy q6600-hoz is.Az egyik legjobb ár/érték arányú hűtő. :C

[ Szerkesztve ]

(#83) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Khmmmm.......Itten vagyok. :DDD Sziasztok! ;)

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#84) Játékos válasza Anthony28 (#83) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Osztán becsüld meg, hogy itt lehetsz! :K :C
:R

(#85) RasHaN

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

csatlakoznék a klubba mint büszke nyócnyóc tulaj :DDD

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#86) Anthony28 válasza Játékos (#84) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyi ebben a topikban a havi tagság? :DDD :DDD

(#87) Játékos válasza Anthony28 (#86) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

A taksági :DDD díjat Killhates fogja megállapítani, ő a házigazda. :U

(#88) Anthony28 válasza Játékos (#87) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

jah! Ő szedi? Akkor nekem tuti nem kell fizetnem. ;]

(#89) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Lépek most....megyek beszedem a pénzeimet. ;] Este még leszek 21h után.Ha "nem jön közbe" semmi útközben. :U

[ Szerkesztve ]

(#90) Játékos válasza Anthony28 (#89) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Gyere csak, biztos leszünk páran, mert én meg munkahelyen vagyok... :K

(#91) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Aztán az Ati-t nem szidni meg lepisilni... :DDD Meee most mááá én is Ati fan vagyok. Pfffúújjj NV. :DDD ;]

(#92) Játékos válasza Anthony28 (#91) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Én személy szerint jobban húzódok Atiékhoz, attól, hogy most GTS-em van...
Sokkal több ideig volt Atim. :K

(#93) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

hogy kell ezt kitenni képbe hogy ne linkre mutasson? :F

[ Szerkesztve ]

(#94) KillHates válasza Gaben01 (#76) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem! Brilliáns megoldás!

(#95) KillHates válasza RasHaN (#85) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv a csapatban! Ha esetleg van fotó magadról, amin nem kamera áll ki a bal szemedből , szívesen megnéznénk! :D

(#96) KillHates válasza Játékos (#92) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én most is ATI-ról nyomom... Remélem ezt kevesen olvasták el...

(#97) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

By Athony!

[ Szerkesztve ]

(#98) KillHates válasza Anthony28 (#93) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miután feltöltötted, a direkt link a képhez-t kell bemásolnod, a RI/OS kép gombja után felugró ablakba

(#99) Anthony28 válasza KillHates (#98) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Azt próbáltam...de nem jött össze. :U Köszi a segítséget. :R

(#100) RasHaN válasza KillHates (#95) üzenetére

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

húhh nemszeretem ha fotóznak szal nehéz találni :DDD

ami kéznél van az Szigeten készült 3nap alváshiány és n+1 sör mellett, szal nem tükrözi a raszta valóságot :Y

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.