Próbálom elhitetni magammal...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Próbálom elhitetni magammal...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Emlékeztek, pár nappal volt egy kis problémám a "hova tűnt a postán a Q6600-om" kérdésben. Hát kiderült: sehova,mert nem adták fel.....

Inkább foglalkozz magaddal... ;)
micsodát? hőmérő?

[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
ühümm. Ma adom le a rendelést OCnek,aztán remélem jövő héten itt is lesz a cucc. Bár ráérne azutánhétre is...még meglátom.
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Meglepi! (nem illik találgatni, főleg ki) 
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
Lassan illene nekem is küddeni valamit
majd küldök egy kiló kenyeret
Nah majd kitalálok valamit 

Ennyit a megbízható barátról? 
http://9gag.com/ A függőség garantált.
megrendeltem a dolgokat a vízhez...bakke' komolyan mondom nagyon drága a posta.
Kitesz egy kiegyenlítő tartály árát.Tekintve két helyről szerzem be a cuccokat... 

Ha elmennél érte, még drágább lenne... 
Találj nekem egy helyet ahol 12 cm ventit lehet venni, plíz! 
Oké.Ezt sejtettük.De az eladó hazudozott? 
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Elképesztő ami néha itt megy a PH-n... Én eladok egy-két dolgot, de az emberek néha még akkor is linkelnek, hogy azt az árat sem hajlandóak kifizetni amit kialkudtak. Akkor szokott elpattanni a cérna. Már kergettem meg egy seggfejt a Camponánál....

Ez már csak így van.
Én egyszer mondtam csak vissza 1 megrendelést, mert tényleg nem lett lém rá, de úgy, hogy tudtam rá másik vevőt ugyanannyiért. Elfogadtam, hogy így is megharagudott a srác. Persze ha nem lett volna rá vevő, akkor valahogy azért összehoztam volna a pénzt, csak utálom a kölcsönkérést. 
E8400-ed nem lett?
Most néztem, hogy az itteni listákban is hogy felment az ára.
A tiéd bruttóban mennyire jött ki?
Írharsz privátot is, ha úgy kényelmesebb. Köszi! 
[ Szerkesztve ]
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
37.900,- nettó, de most nincsen a nagykerben 
Köszi!
Talán jövő héten lesz már procim, legalábbis egy szombathelyi emberke ígérte, csak drágábban. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

Nem, maximálisan korrekt volt. Amíg nem kerül intézésre a dolog, kaptam tőle egy polírozott ES 6850-et.
Ő pedig rendezi a nézeteltérést. Így vagy úgy. 
Egy ilyen nézeteltérést leginkább "úgy" kell elrendezni... ![;]](/dl/s/v1.gif)

"Úgy" ám!
Hö-hö-hö...
Noh Uram,egy ilyen ventit tudok adni,nehéz szívvel,de tudom jó helyen van,tehát szívesen elküldöm. Érdemes valahova a ház elejébe tenni,pillanatok alatt kifújja belőle az alkatrészeket 
A rácsot én sem kaptam hozzá,ha bejön a jaffaszín odaadom 

Mennyit pörög a venti?
asszem 2500 a max,de annak már elviselhetetlen hangja van.Most hátra tettem a géphez szívjaa levegőt két 12es egymásra téve
600on pörög most.Komolyan mondom,a régi papst ventim pumpált ennyi levegőt. nyáron idevágom az asztalra az arcomba 
Nekem is van egy ilyenem. Azt hiszem Thermaltake gyártmány, annyi az ára mint az államadósság. Bivaly erős és csendes!!!

Nekem egy Noiseblockerem van a VGA-n. 12 cm-es, és 150-es légszállítása van... De az kussol.
ezt is szereltem fel már vga-ra
5 fok mínuszba a GPU,csak ugye elviselhetetlen volt a hagja.De gondolom a kártya többi részét is jól lehűtötte.
Amit kevesen szoktak mondani, érdemes a kártya másik felét (ahol nincsen semmi) is valami ventivel hűteni, ha melegedési problémája van az embernek. Az PCB elég jól vezeti a meleget (lévén hogy fém "szálak" vannak benne) és a BGA tokozású IC meg könnyen adja át a PCB-nek (lévén, hogy "lapított golyókon" áll) 
Notebook-oknál láttam ezt a megoldást, először nem tudtam mire vélni aztán pont egy VGA kártyán próbáltam ki és eléggé nagyot néztem. A Gigabyte is csinált valami ilyesmit CoolStack néven, de a 775-ös foglalatnál nem vált be mert a CPU érintkező "tüskékkel" csatlakozik az alaplaphoz, és azon meg nem sok meleg megy át...
Ha nem piros lenne az a nyamvadt 8as ventid,aszondanám,cseréljünk,adok érte egy piros 12est 
8as kellene a videokarira...mondjuk van még egy stock intel hűtőm,ma rávágom,csak jussak el az UPCbe...
[ Szerkesztve ]
Asszem egy ilyet szeretnél: 
Egyébként innen rendelhetsz ilyen csicsás extrákat:http://www.computermode.hu/
[ Szerkesztve ]
Noiseblocker SX2 forever!
A legjobb 12cm megoldás jelenleg.Az Infinity-m 2db ilyen hűti. 

Tudjuk mi,mi a jó......
Megjött 6850-em.
AEROFANS-X Static
X-Static,a huto Méret: 80x80x25mm, Dupla golyóscsapágy, Fordulatszám: 4000/perc, Légszállítás: 52.8 cfm, Zajszint: 45.6 dB Bruttó ár: 1 130 Ft
Bepattintok 5db ilyet a házikómba mert az enermax-ok bár még forognak, de már a végüket járják 6 év után....
Ezek dupla akkor teljesítményűek mint a mostaniak....3 előre beszívni,2 hátra kifújni.Az ára is nagyon baráti, jó árai vannak a computermod.hu-nak. 
[ Szerkesztve ]
hangos mint az állat....
Nem baj.Viszont hűt is.
Ilyen 22cfm-es világítós csodákat be nem teszek a gépembe.
Van ami halk is meg 50cfm is de az meg csúszócsapágyas.Nálam az kb. 1/2 évig bírná max. Gólyós kell és bivaly.Az meg ugye jóval hangosabb.
néztem ott piros ventit Attisnak,ott 2300 én boltban 2040ért megkaptam
aszonták akciós,gondolom kutya se viszi 
AAAhhh! ![]()
Vau-vaff.... Dehogynem! 
[ Szerkesztve ]
köszönöm a cuccokat egyébként,csini smile 
majd beteszem valahova villogni a gépbe
Jó az akku is
a hőmérőt még el kell döntenem hova 

Mekkora pejoratív moslék ez a csákó, mi?!

A telefon akku jó lett?
Akkor lesz 5.25-ös előlap farigcsálás? Vizes rendszernél kell a pontos hőmérő. Nekem nagyon bejött, hogy gorsan reagál, és pontos is.
[ Szerkesztve ]
igen odanéztem én is 
Az enyémben 950mAh/3.6V van,a Tiéd 3.7V/750mAh Ment vele 
Kipróbáltam a csipogást is,vinnyog rendesen a cucc

Akkor jó. Sajna az én k800-asomhoz rendeltem, de mire meghozta a posta lábakélt a buszon a telefonomnak.
Most Motorola F3-am van
rettenetes jószág!
Tartalék akkunak jó lesz, ha elutazol és éppen olyankor merül le amikor nagyon kellhet, berakod. Töltsd most fel teljesen, hogy bírja a tárolást...
Kérdezd meg majd Játékost, hogy ő hová tette a szenzorokat.

Egyiket a vízbe, másikat a "levegőbe".
Köszönöm ezúton mégegyszer! 
majd belelógatom a tartályba.
jövő héten érkezik is a cucc már nagyon várom 

majd belelógatom a tartályba.
Pontosan! 
Azért a kábelen zsugorcsövek végeire tegyél egy csepp valamilyen pillanatragasztót, hogy ne ázzon be.
Játékos vagy nem számít?

NEM számít! Betettem, kivette, megcseréltem a kettőt, és uazt mutatja!
Van vagy max. 3°C különbség a víz, és a levegő között, mikor fűtök a procival 3 órán keresztül.
Basszus, de komoly! És mindezt teljesen passzív hűtéssel 

A méret e lényeg... 
Kíváncsi lesz az enyémre.Valahogy rá kell max szerelnem 10/8as csöveket,most a 8/6ost húztam rá.Az az egy baj a radival hogy vannak rajta szűk részek.valahogy ki kellene iktatnom.Aszonta OC is hogy baj lehet vele,nem tesz jót a pumpának.