Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#12001) P00By válasza KillHates (#12000) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Na, nem akarok gyereket... :( Ma már nem az van, h lenyelte az üveggolyót, hanem az ujjpercemet :Y

:DDD

(#12002) Elmör válasza KillHates (#11998) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Bizony nekem is feltűnt, hogy Játékos eltűnt.
1. lehet tényleg megették a gyerekek
2. az Endwar-ra úgy rákapott, hogy az nyelte be. :DDD
Más lehetőség nincs. :))
Ma elvoltam Duna plázába, Saturnba és nyomattam a Burnout Paradise-t egy kicsit, csak nem értettem, hogy miért kell egy ilyen jó játékhoz valami alap Logitech kormányt kirakni, amivel élvezhetetlen, nem fordul a kocsi és nem jók a gombok. :(
Ja és volt RC Toyota Supra ami állítólag tud driftelni. Majdnem megvettem 11K-ért. :DDD
Amiért nem vettem meg: az alaplapom vagy valami elkezdtett szórakozni. Bekapcsolom a gépet, felpörögnek a ventik és nem csinál semmit a gép, aztán nyomok egy resetet és elindul, de van ,hogy csak másodikra. Ezt csakis akkor csinálja, ha kikapcsolás után lenyomom az elosztót is. Lehet nem telítődik rendesen árammal a lap? Vagy mi a rák? :Y
Szóval azért nem vettem meg, mert ha megdöglik a gépben valami, akkor abba kell vennem. :O :W
Ja meg esetleg veszek egy nagyobb monitort. :DD

[ Szerkesztve ]

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#12003) KillHates válasza Elmör (#12002) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a BIOS elemed makkant meg. Nekem is csinálta az ASUS.

Ne vegyél RC autót, kölcsön adom az enyémet állatkodni. Nekem vagy egy 110W-os brutális homokfutóm! Ha elindul felgyűri a szőnyeget!
Ja és ezt törheted-zúzhatod, nem egy kényes darab.

Rászigcsózom a mobilom, kamerára állítom és kegyetlenül megkergetem vele a dagadt lusta kutyákat és a macskákat anyósomnál. ;]
Nagyon mókás felvételek születtek már így!

[ Szerkesztve ]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#12004) Játékos válasza KillHates (#11998) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Jáájj! Drága emberek! :C Ez igazán jólesett! Köszi mindenkinek, akinek feltünt a hiányom! :R :R :R
Nem ettek meg a gyerekek egyelőre! :DDD Csak volt dolgom, elég bőven :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#12005) Elmör válasza KillHates (#12003) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi Attis, de a 110W-os szörnyet meghagyom neked, mert a végén megint csőrepedésem lenne. :DDD Kiütné a falat, meg egyébként sem venném el a mulatságodat.
Persze közben már felvázoltam magamban, hogy úgyis megunnám, csak ez a drift funkció érdekelt volna nagyon. :B :))
Szóval elem hiba lenne? Lehet orvosolni másikkal vagy hagyjam a fenébe? :F

Játékos:használtad a hangutasítást az Endwarban? Feelinges volt? :DDD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#12006) Játékos válasza Elmör (#12005) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Töprengtem rajta, de annyira lusta voltam, hogy nem dugtam be a mikrofont... :DDD
Egyébként nagyon jó játék, de azzal se tudtam foglalkozni. :( Meló, meg otthon lakásfestés, meg a Z-5500-at lecseréltem, azért is rohangálni kellett, meg közben megint meló, érted!? :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#12007) Elmör válasza Játékos (#12006) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Lecserélted azt az állati hangszóró szettet? :Y
Mire? ;]

(#12008) Játékos válasza Elmör (#12007) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ne írjam már le mégegyszer, mert hosszú. :DDD
:R

(#12009) KillHates válasza Elmör (#12005) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerinted ezt nem pont a driftre találták ki?
Van hozzá sima gumim is meg rücskös.
Kegyetlenül jó, szerintem vétek kihagynod... (vagy csak lusta vagy?)
Az elem csere kb 20 másodperc. Erről van szó:

(#12010) KillHates válasza Játékos (#12004) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Faragtál kuckót a gyerekeknek?

(#12012) Játékos válasza KillHates (#12010) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Még nem.

(#12014) Elmör válasza Játékos (#12008) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Oks, bocsi, hogy nem vettem észre! :DDD
Nagyon meglepett, hogy bedöglött a cucc. Remélem nálam nem fordul elő a kistesóval. :U

(#12015) Elmör válasza Játékos (#12008) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Oks, bocsi, hogy nem vettem észre! :DDD
Nagyon meglepett, hogy bedöglött a cucc. Remélem nálam nem fordul elő a kistesóval. :U

(#12016) shteer válasza Játékos (#12008) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pofás szett :C milyen színű dobozokat vettél?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12017) Játékos válasza shteer (#12016) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Köszi! Cseri színű. :D :K Most épp Arminnak örülnek a szomszédok. Nem vagyok közösségbe való a mostani viselkedésemmel... :DDD

(#12018) Játékos válasza shteer (#12016) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Tessék.

(#12019) shteer válasza Játékos (#12018) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tyűűűű - jól megy a bútorhoz :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12020) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

CRYSIS WARFACE :Y :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#12021) Crytec210 válasza KillHates (#11998) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Ja hoppá..lapozni kellene:S

[ Szerkesztve ]

"Ma már csak nevetek.."

(#12022) Laraxior válasza KillHates (#12010) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Attis..ezt neked! hátha tudsz segíteni...már elég jól kapkodják a cuccaimat..tehát lassan ideje lenne szereznem egy notit,hogy netközelben maradhassak ;] :D

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#12023) Crytec210 válasza Elmör (#12002) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Mert egy norm kormányt vagy ellopnak..(tényleg..akár darabokban de kiviszik sajnos..)vagy szimplán tönkreteszik a kedves nézelődők akik addig csavarják amíg az úgy nem fordul hogy 200at lehet tekerni:S)de ez csak sztem van így..:D illetve tapasztalat:S
Játékos:Széép:D ja bocs a zaklatás miatt:D .....télleg nem érdekel monitor?D(crt..1K huf darabja:S nem én árulom..)

"Ma már csak nevetek.."

(#12024) Crytec210 válasza Laraxior (#12022) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Én mondom nem való neked noti:D vizre kötnéd és izzítanád a billenytyűzetet is:D:D:D ezt ne vedd rossznéven:D:D:D
(off:húú mostanában nagyon nem tudok írni:S)

"Ma már csak nevetek.."

(#12025) Laraxior válasza Crytec210 (#12024) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van vizem ami valószínűleg jó a notiba is ;] természetesen ha olyan notit találok akkor ráeszkábálom :C

(#12026) Crytec210 válasza Laraxior (#12025) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

És addig nyomatod ameddig el nem párolog:D ;] ;]

"Ma már csak nevetek.."

(#12027) Laraxior válasza Crytec210 (#12026) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a noti az autóba lesz.... meg itthon tőtteni...amúgyse csinálok már mást

(#12028) Crytec210 válasza Laraxior (#12027) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Hát azért autó vizét rákötöd oszt jónapó:D:D:D(mondjuk nem valami okos dolog:D) érdekes lenne lekapcsolni a rendszerről:D

"Ma már csak nevetek.."

(#12029) Laraxior válasza Crytec210 (#12028) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az autó vize 85-95 fokos.. kicsit sok lenne a gépnek nem gondolod? :D

(#12030) Crytec210 válasza Laraxior (#12029) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Bocs:D:D:D mondom hogy hülyeség..de ki tudja..rákötnéd aztán nem kapcsolod be viszont joo kis radiátor!(télen..spórolni a fűtéssel..)

"Ma már csak nevetek.."

(#12031) Crytec210 válasza Crytec210 (#12030) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

(látszik hogy ezt már ő se bírta ki:D:D:D)

"Ma már csak nevetek.."

(#12032) KillHates válasza Crytec210 (#12031) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:W :D

(#12033) KillHates válasza Laraxior (#12022) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már írtam is.

(#12034) Crytec210 válasza KillHates (#12032) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Neemkell komolyan venni:D(engem..azért van uffban..)

"Ma már csak nevetek.."

(#12035) Laraxior válasza KillHates (#12033) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

MSI GX600px-214 egy ilyen lenne..ráérek kifizetni de kicsivel több mint 200k-t kellene érte adni..de garis..helybe van..sötöbö :U :R

(#12036) Crytec210 válasza Laraxior (#12035) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

:D...hát..akkor úgy tűnik mégse egy kis letöltőgép lesz:D

"Ma már csak nevetek.."

(#12037) Crytec210

Crytec210
(senior tag)

Lépcsőház
Hát a subaru tuti nem jár így..csak sok-sok év és tulaj múlva:D:D:D(azért nem épp egy kategória:D)

"Ma már csak nevetek.."

(#12038) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Most én is kapok a babázásból :) :D

(#12039) Cyberpunk válasza Laraxior (#12035) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát a Crysis nem fog menni rajta fullon :DDD
Én a helyedben 200k körül már valami ilyesmit vennék [link] Bár igaz hogy "vörös" de ennél olcsóbban ilyen kategóriát már nem nagyon lehet találni. És a játékok is jobban mennének rajta. Bár ezeket a GPU-kat szeretik a lassabb DDR2-es memóriával szerelni azt is meg kell nézni. Mert ha vesz az ember egy 9600M GT-vel szereltet és csak DDR2-es a VRam akkor bizony nem lesz gyorsabb mint egy 8600GT vagy GTS.
Én meg erre gyűjtenék [link] na egy ilyenre már szívesen lecserélném az asztalit bár nem tudni milyen proci lesz benne de van egy gyanúm az sem lesz gyenge ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#12040) Laraxior válasza Cyberpunk (#12039) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem nvidiás kellett és hogy bővíthető legyen :)
Santa Rosa platform...eleve nyerő széria,mint ahogy attistól megtudtam :)) köszi a segítséget fater! :Y :R :R
T8100 L2:3MB proci 2.1GHz és lehet neki kráftot adni akkor 2.5GHz-en pörög.
3GB ram dual channelben.
8600GT 512 RAM
250GB winyo..ennyi alényeg.
HDMI csati is van rajta,tehát megy rá a monitorom :)) :C

(#12041) KillHates válasza Laraxior (#12040) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felejtsd el a 2.5 GHz-es tuningot! Notit nem tuningolunk! Abba drága dolog az új alaplap.

(#12042) Laraxior válasza KillHates (#12041) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de itt van a gomb :) csak meg kő nyomni és már megy is :Y és én még hozzá se piszkáltam :D 3GHz-et csak verek neki :B :D

(#12043) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nem szép a kicsike?
mivel nincsen jelenleg se használható telom,se fényképezőm..ezért netről loptam a képet :D de ugyanilyen az enyém is ;]

(#12044) DonMedve válasza Laraxior (#12043) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Ilyenre akartam becserélni a gépem! :K

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#12045) KillHates válasza Laraxior (#12043) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te bagózól? :Y

(#12046) Laraxior válasza KillHates (#12045) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nemnem..mondom hogy ez nem az én képem :) nekem nincsen jelenleg használható telom sem..képet se tudok csinálni,de ugyanilyen az enyém is :C
gyönyörű a kicsike :C lökök rá pár matricát...egy kis neon :C lehet kap vizet is...csak akkor nemlehet cipelni :W :D VGA tuning is hagy menjen :D :C

(#12047) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Srácok..pár hónapos a házikóm... szép,tágas,csavar nélkül szerelhető, hatalmas plexioldallap,garanciális,dobozos...stb..stb..tudjátok nah..az enyém :D szóval 26ért volt...Nektek megszámítom 18ba :) ha valakinek megtetszene :R :R

(#12048) KillHates válasza Laraxior (#12047) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Basszus ha lenne pénzem... Kiköltöznék a nyomortanyámból.:K

(#12049) KillHates válasza Laraxior (#12046) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudom, csak poénkodtam :D

(#12050) Laraxior válasza KillHates (#12048) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tudod hogy lehet velem beszélni...ösmerjük egymást... nem tegnap óta :)) :K ;) :R Legalább jó kezekben lenne... beindulna a tuning is ;) :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.