Hallod, megvettem a mocit
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Hallod, megvettem a mocit
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Kill!
Itt vannak a képek amiket igértem!
Előtte!
Már a lapon!
Benn a helyén!
Majd csinálok róla sötétben is!Csak kéne valami UV cucc!Bocs a kupiért!
[ Szerkesztve ]
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

Mennyivel lett hüvösebb igy?
...

A procó olyan 2-3°-al!De az alaplapom kb. 8-10˘-ot hűlt!
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
ennyi volt a mai gém...jöhet a raid0 tömb építése...

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Kivánok mindenkinek jó éjt
Ellőttünk ma is egy szakajtónyi skulót, vót ott minden

Pisti -(*_*)-™
Kíváncsi leszek a lapodra.... remélem összejön...bár lehet hogy majd nekem kell meghajtani 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Szíhatod majd a fogad ez a vizes verziója ám
És nyugi meghajtom majd én te ehhez tul beteg vagy

Pisti -(*_*)-™
jó lap az...még belevágod azt a quadot,és kész is a téma...jah és egy raid0-át te is rakj össze 
Mindjárt nekiállok én is 
36GBos raptor winyo...9k
rendszernek tökéletes 
Már le is csaptam rá!
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
Szerzek Neked egy patent Gigabyte VGA kártyát is, és akkor full referencia gép lesz!
Mehetnek a fotók a Gigabyte-nak!! 
Hol van az undorító macikás-jóéjtmanóka? 
szívesen 
én most vettem 2x200at..ne tudsz segíteni raid0ban? 
Jó az a Rocket!
A Silent Knight is nagyon jó, de a PVM-ek meggebednek tőle!
Én most egy ilyet vettem:
Alakítok a felfogatásán, mert rettenetesen meghajlítja az alaplapot. Csavaros lesz ellendarabbal!
[ Szerkesztve ]
ez a QX-ek hűtője

Azaz! Nem a legjobb hűtő, de más nem megy bele.
Megpróbálom ezt is. A ninja qrva jó, de a PVM katastrófálisan felmelegszik, 200mV-okat droppol ilyenkor!!

Én Xigmate S1283-ast vettem azt dicsérték nagyon, na meg tunningba az egyik legjobb hütő.
...
kész is a raid0...már Vista64 bitről írok...
csinálok egy merevlemez tesztet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jó nagy, de a PVM e mellett is hőgutát kap. Az a kis szoknyácska nem sokat ér...
Mazohista! 

Milyen? Milyen? 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Most várom a postást hozza a procit meg a ramot és szerelem össze, kiváncsi vagyok milyen lesz! 
[ Szerkesztve ]
...

Hú gyerekik elbizniszeltem a Blitz extremet, bár lehet ha megjön és elmegy az enyém mivel ddr3-as igy fizuig nemlesz gépem de akkor is állat lap
De reméljük a legjobbakat

Pisti -(*_*)-™

És milyet szerzel??És beszámolod az enyém?
MEnt PÜ!

ááá, nem hiszem el a postás ma nem hozta a procit már pedig minden megvan csak a proci nem...
De viszont a ramok megjöttek elég brutálul néznek ki...[link]
...

Szép

Pisti -(*_*)-™

Meg ritka mint a 1785-ig tunningolható sahderes 8800GTS 640... 
Olyan sz@r itt van midnen alkatrész melettem dobozban és egy kib@szott proci miatt nem lesz gépem a hétvégén sem... 
[ Szerkesztve ]
...

Nekem meg közel 2 hétig nemlessz gép szerinted

Pisti -(*_*)-™

A pü megjött csak a képek nem!

Jó estét mindekinek! Mit szóltok ehhez? 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Belépnék a klubba a 20 hónapos GTX-emmel.
Most találtam rá erre. 
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Üdv a klubban! 

Kivánok játékostárs

Pisti -(*_*)-™
Köszönöm. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Hali, üdv itt nekem is ilyen gtx-em van vagyis galaxy csak egy szintel ujjabb... 
Húzni húztad már?
[ Szerkesztve ]
...
Ja, tavaly, 625/2000-ön járattam, de aztán nyáron kicsit meleg volt neki, aszt' visszavettem, 120 fps helyett 100 lett 
[ Szerkesztve ]
még mindig 64bit Vista..most teszek XP-t átdobom a másikról a beállításokat..
Egyébként: amíg eljutok a rendszerig az tetű lassú, a raid tömb fdelismerés..utána viszont betyáros
![;]](/dl/s/v1.gif)

Gyere jáccani este
, tegnap nyomattuk vagy 3órán keresztül!!! 
Jut eszembe:
mindenkinek 
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™

Milyen vincsikből van pontosan?
Ja, jó reggelt!

Miben lett 120 fps helyett 100?
...

Lara miylen Q6600-érdemes venni mármint a vid-jük mennyi között az ideális?
...

Kikell őket tesztelni van olyan hogy alacsony a vid-je de melegedik mint állat
Amugy alacsonyabb viddel nagyobb a valószinűsége a jóbb tuningnak

Pisti -(*_*)-™
SP2004C mind a kettő,de nem egy tányéros egyiksem 
Viszont az XP-t nem tudom feltenni floppy nélkül raidre..szóval maradok a 64 bites Vistánál...csak a crysis nem fog menni...valami fájlt kikell még cserélni 
[ Szerkesztve ]

Multkor már probáltuk akkor nemjött össze
, rohadjon meg a 64bit-es vista 
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
Üdv! Pupák, már vagy fél éve hívtalak ide, de akkor nem jöttél! Nem baj, jobb késöbb mint soha! Üdv a klubban! 

Még jó hogy jött elcsábítottam
( hiába no a vonzerő
)
Mostlátom enyém volt a 6000. HSZ OMG

[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™

Most nézem: enyém a 6049-dik HSZ!

Hát ha visszavettem alapra az órajeleket, de inkább csak 105 fps-re csökkent tőle. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nincs sok értelme a gtx tuningnak.
[ Szerkesztve ]