inkább csak 3dmarkba jön ki 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
inkább csak 3dmarkba jön ki 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Én az összes driftes köcsögnek a forró kipufogóját a seggükbe nyomnám fel.
Tökölön lakom a reptér mellett. Folytassam? 
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Hát én se nagyon bírtam mikor matekból azért húztak meg majdnem mert nem értette a tanár a jajdeolcsóbbalyukaskipufogóshangoskodás-elméletet valló autósoktól a válaszaim..de ha kultúráltan..lakott övezettől viszonylag távol..nem zavaróan csinálják akkor tényleg ügyes
..
ja és elmentem aludni..ti meg mÉG minDIG fenn vaGyToK?????
[ Szerkesztve ]
"Ma már csak nevetek.."

Jaja ... 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

El akartam cserélni a lapomat,egy G.B. EP45T-DS3-ra,de a csávó beszart,hogy belassul a GTX280-a a PCI-E 1.0 miatt! 
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
én a 4870emet cserélem el egy Galaxy 9800GTX+-ra 
nagyon jó lapod van...mit akarsz cserélni rajta? inkább vegyél bele ramot. Meg az a lap DDR3as 

Tudom.De miért ne?Ööö,nem cserélnél velem lapot??

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve
ez nagyon jó ez az UD3R lapocska...
ezelőtt P volt..nem volt gondom vele 

cseréled vagy cserélnéd
?...amúgyis..itt akkora atomkocka mindenki hogy paks elbújhat
[]
"Ma már csak nevetek.."
CSak annyi a különbség, hogy a 2.0 fejlettebben kezeli az energiagazdálkodást, több címsort tartalmaz, 70W-ot tud leadni. De az átvitele ami nekünk számít ugyanaz.
sokkal magasabb frekvencián működik a PCI-E 2.0
de DonMedve is kipróbálhatja..én is kipróbáltam anno a GTX280al...
Gigabyte P35-DQ6@PCI-E1.0---PCIE sebesség 100MHz és 120MHz
mindjárt ki is jön a különbség.
Gigabyte EP45-UD3P@PCI-E2.0---PCIE sebesség 100MHz és itt is többet nyújt mint az 1.0, 120MHz-en
de hangsúlyozom ez csakis GTX280 és a felett jön ki, de ott is csak teszteknél. Jáétkban nem. Játékban egyedül a 2GPU-s-nak csökken a teljesitménye...eléggé
3870X2,4850X2,4870X2,9800GX2,GTX295
szerintem a 7950 GX2 az nem 
az igazi költségkimélő:
Q6600@3.6GHz---> 100% terhelés: 158W

Ne mellé beszélj!!Boltolunk? 
lapot?
majd a Scythe-ot 
Mugen2 csere az Achilles-re?
Elférnének tőle a tuning ramok is. 
kétlem hogy az erősebb lenne ennél
ha ezt cserélem akkor vizre
mondjuk igy nyáron olyanmindegy... 

De nem cseréled mert azt lefoglaltam! 

..majd nézd meg meddig bírtad vízhűtés/asztali gép nélkül 
"Ma már csak nevetek.."
azért lesz helyette viz 
2009.03.21-től volt laptopom... Egészen
2009.06.12-ig
nem egészen 3 hónap 

Ha én a PCIE sebességet 100MHz-röl 120-ra állítom a jelent valamit???

Gianni The Best!

Már alig várom,hogy a kicsikémre rátegyem.Szép is,jó is,megérdemli a kis négymagos!
elvileg kinyirja a karit, de még nem találkoztam olyan emberrel még neten se aki igy használta volna...és hogy ez miatt döglött volna meg a VGA
ezt még én is fix 100on használom
csak a DQ6 lapba próbáltam ki a 120at 
nem lesz olyan egyszerű...de ezzel kihuzod éveig,mert LGA1366ra is jó
nekem amugyse jön be ez a nagy féltégla, eltakarja az egész északi hidat,meg mindent 
Nekem sem tetszik a mérete,de 1366-ra milyet lehet még kapni emberi áron ami nem nagy?Az Achilles-hez meg nem lehet kapni 1366-os crossbow-t.

Az tutkeráj!!Csak már ott tartanánk,hogy rajta van a kicsikémen!Tényleg mekkora a hőmérséklete a procidnak alatta?![]()
Az enyém elég meleg!Ha fut a prime 85°!Ehh!
Sorry kicsit túl kicsire csináltam a képet.De azért látni,hogy idle 50° kicsit sok!
[ Szerkesztve ]
Aha, akkor már ezt is tudom, de ha valami 120 MHz-es akkor nem magasabb a 100 MHz nála, tehát nem a frekvencia magasabb, hanem a sávszélesség nagyobb. 
Fúj, de ocsmány háttér! 
jaaajaa..valami olyasmi..érted a lényeget 

Most mé' mondod?Amúgy már nem az van! 

Te meg mond má milyen meleg a procid! 
mittudomén...idle 38-45
1.376V 
nem megy a Win7-en a Crysis Wars
eddig most meg nem indul el 

"Mocinál" 12.500 km soknak számít? 

Hát van egy pár dolog ami nem megy Win7-en többek között például a Riddick egyéb programok között még az Everest is bugzik alatta. Én ezért is maradok a jó öreg Vistánál amíg ki nem jön a végleges Win7 addig már kibírom
Hát nem tom de vannak olyanok akik már azt hiszik egy RC-re hogy az már teljesen probléma mentes pedig az esetek többségében szoktak változtatni egy két dolgon még az RC és a végleges verzió között. Mindenesetre én a Vista RC óta hanyagolom a bétákat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
eddig ment...aztán most már csak fekete képernyő és ctrl+alt+del segit
és a program bezárása...pedig már épp kezdtem belejönni a lövöldözésbe

Everest bugzik?Mit értesz ez alatt?

Hát amíg ki nem jön a végleges addig csak két választása van az embernek ha biztosra akar menni Vista vagy a régi jó öreg XP
Bár szerintem ha az M$ tartja magát a hagyományokhoz akkor ez is csak egy SP1-el lesz az igazi 

Hát én arra gondoltam hogy a tesztek például memória írás/olvasás késleltetésnél mindig más eredményt hoz ki egyszóval sz@r
De állítólag van már béta ami jól működig Win7 alatt is.

Melyiket használod?5.01.1700-at használom,én nem vettem észre gondot!

Az 5.00.1650 az tuti hogy nem jó rajta a 1700-át még nem próbáltam.
5.02.1750 is jól működik. 
Nem, abszolut.

Ok, köszi!
Úgy néz ki lesz egy Aprilia Rs 50-es 
Ajha!
Azok biza jó gépek
Nekem 125-ös van
Mikor évjárat? volt már hozzányúlva? Nem csak az óra lett kicserélve?
[ Szerkesztve ]
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

áhh látszik nem számoltad kicsit a napokat
(gondolom szállítási dátumok vagy pmek
)
"Ma már csak nevetek.."

Nincsen még jogsim! Kicsit vmivel bele kell rázódni és irodából rohangálni jó lesz nekem is meg faternak is
2007-es. Nem volt hozzányúlva.
Ne hülyéskedj
2007-es? Az a legszebb motor a földön! Akárcsak az RSV.
Ha meg lesz a motor és a jogsi, akkor majd gurulhatnánk valamerre
Mennyibe fáj egyébként?
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Ez 500k. De még kérdezősködök! Mindig, ha venni akarok vmit keresem a kapcsolatokat
Remélem augusztusig bezárólag meglesz! 
Ez tanulni jó lesz, remélem