Annak semmi értelme nem lenne.
Mert azért játszani mindenképp akarok, a régebbi driverek pedig nem kezelik jól a 295-öt. Visszaraktam egy Xp mentést és várok az új driverre.
Kezd a tököm tele lenni a GT200b-vel.
Most lenne időm a Vista telepítésre, de nem tudok telepíteni mert a VGA driver nem töltődik be. Ekkora blamát. 
285 meg azért idegesített fel, mert több óra Crysis alatt húzva simán átlépte a GPU a 90 fokot úgy, hogy a ventije 100% forgott! Nesze neked 55nm, és kissebb hőtermelés. Jelenleg az a véleményem hogy "1-et előre 2-öt hátra" elvet követte az nV. A 295 kicsivel hűvösebb, de az is csak azért mert nagyon erős a ventije, ezzel egyenes arányban jóval hangosabb is. Vista alatt beteg barátom be tudta üzemelni a 2db 295-öt, neki is volt ilyen "nem töltődik be a driver", sokadik Vista telepítésre valahogy megoldotta, de minden játék full szarul ment. 30-40fps-t produkált az FC2 1680-ban a Quad SLI-vel. Azt mondta a többi játékban is iszonyat kaki volt a teljesítmény. Remélem 1 hézen belül orvosolja az nV ezt a nem kicsi malőrt.
Én 500USD, beteg 1000USD kölött VGA-ra, és nem tudjuk használni Vista alatt. BLAMAAAAAAA. 
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Bocsánat

Nekem is annyi kb. csak nekem GTX 295 van. 

Hátha megtudunk valamit.