Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) PPeter válasza Anthony28 (#200) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy: nem magyarázkodtam. Kettő: nem érdekel a véleményed. Csak Téged minősít a stílusod. Rég rossz, ha a normális hangnem szerinted túlzó "nyájasság" és az erőszakos feszengés a default. Az egész téma nem ér ennyit.

[ Szerkesztve ]

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#202) Anthony28 válasza PPeter (#201) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Megfogalmazhattam volna egyszerűbben is..."vastag bőr van a képeden ha még ezek után ide látogatsz közénk". :B
Azon is elgondolkodnék a helyedben miért csak 4-5 embert tüntettem ki ezzel a stílusommal itt a PH-n 10.000-nél is több felhasználóból?Ha már ugye a stílusomat kritizálod..gondoltam megemlítem. :U

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#203) Játékos válasza KillHates (#195) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Jaaaa, természetesen... ;) :C

Anthony:
:C Hát na! :C

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#204) gV válasza KillHates (#194) üzenetére

gV
(őstag)

memoriák sem birhatják a huzást

#196 de akkor már ott van az olcsobb gyári hűtős is

amugy most mintha boldog-boldogtalan 8800gt-t gyártana :F

[ Szerkesztve ]

(#205) Játékos válasza PPeter (#201) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

PPeter!

1.Ez az egész nem bántott volna annyira senkit, ha a modik csak úgy benéznek, és reguláznak. Leginkább a te viselkedésed váltotta ki ezt a feltétlen szimpátiát a jelenlévőkből.
2.Szakmai topik. Jön egy látogató, és olvasgatni akar?! :U Ha nem "barátkozni" jön, és nincs is kérdése, akkor mi a rákot "olvasgat"? :U
3.Akinek viszont kérdése volt, annak ez a néhány ember igen gyorsan meg is válaszolta!
Volt itt alaplap, hűtés, bioscsere (nem csak G80), ramtuning (ram kinyírása :DDD ), Ati VGA-k, és még sorolhatnám a témákat. Mindenkin segítettünk, akin tudtunk, pedig sokszor mondhattuk volna, hogy olvass vissza, mert néha tényleg néhány HSZ-sal visszább volt a téma...
Innentől nem értem a reakcióitokat! :(
Részemről a téma lezárva, nem adok igazat "nektek", még akkor sem, ha úgy lenne... :P

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#206) KillHates válasza Játékos (#205) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R 100% respect! Örülnék, ha és is így tudnék gondolkodni :C

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#207) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na oda a G80 szakmai topic, örülhetnek a kockamakik, hogy kipicsáztak minket, most jó ha meglesz a 10-20 hsz naponta...
Kénytelen leszek kicserélni a két G92GTS-et két jó öreg Ultrára! ;] és egy kicsit felszítani a tüzet, egy-két teszteredménnyel! Már csak a lottón kell ötöst lőnöm! :)
De akkor mindenkit meghívok egy Ultrára!

[ Szerkesztve ]

(#208) Anthony28 válasza KillHates (#207) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Elmegyünk egy sörözőbe és mindenki ultrát fog inni? :DDD :DDD

(#209) gV válasza KillHates (#207) üzenetére

gV
(őstag)

...mindenkit meghívok egy Ultrára!

kösz előre is :DD :R

(#210) KillHates válasza gV (#209) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:O Nincsen ötös a lottón! :O
Akkor erre a hétre elmarad az Ultra osztás :(((

[ Szerkesztve ]

(#211) Laraxior válasza KillHates (#210) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én is egyet :DD

látom Anthony egyből vágta a memóriagondot...rá kellene vennem a srácot hogx cseréljük el az enyémmel :U levettem a kis pöcköket most illeszkedik frankón,persze erről nem kell tudni :)) azé jó csávó,adott reget a bithumenre ;]

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#212) Anthony28 válasza Laraxior (#211) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Pöckökre vigyázz mert nélküle nem garis a ram! ;)

(#213) Laraxior válasza Anthony28 (#212) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem az enyém :DDD de persze megvannak :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#214) RasHaN

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vegyetek 8800gts-t szigorúan G80, kiváló chipset hűtő!
[link]

lehet kövezni :DDD

mentségemre szóljon, gépházcsere és egyéb előtt történt ;]

[ Szerkesztve ]

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#215) KillHates válasza RasHaN (#214) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Király! Megcsinálom én is mert baromi hangos az NB-m gyári kúlere :D

(#216) Laraxior válasza RasHaN (#214) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:(((

(#217) RasHaN válasza KillHates (#215) üzenetére

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sok év szakmai tapasztalat áll mögöttem szerelés terén, hogy el tudjam helyezni rezonálás nélkül a kártyán :DDD (meg egy kiváló fajta titan cooler)

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#218) Laraxior válasza RasHaN (#217) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

márkás táp... :DD

(#219) KillHates válasza RasHaN (#217) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen berosáltam! Indulhatna valami modding versenyen, annyira egyedi! :D

(#220) Laraxior válasza KillHates (#219) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vizsgálgattam kicsit alaposabban az Evercoolt.Kicsit ki fogom egészíteni,egy 8as ventivel,mert most odateszem a kis kezem,nem sok levegőt érzek,szal kicsit megturbózom :) :C

(#221) KillHates válasza Laraxior (#220) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ványadtak a dögök? Kapnak elég szuflát az alaplapról?

(#222) Laraxior válasza KillHates (#221) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

höhh...csak 4700 körül pörögnek :DDD kicsi a lapátja,kevés levegőt mozgat...
A legtöbbet a 12esről kapják a ramok,amit a 5'25 helyre tettem.(vagyhogykellírni) :B

(#223) RasHaN válasza KillHates (#219) üzenetére

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt még egyben volt az akkori konfigom, szal volt vadabb is. Barna szigszallag a gémer legjobb barátja ;)

(#224) Anthony28 válasza RasHaN (#223) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

A motorosnak meg a power tape! :DDD

(#225) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

[ Szerkesztve ]

(#226) Anthony28 válasza Anthony28 (#225) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Anthony Kaloring racing..... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#227) Játékos válasza RasHaN (#217) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Szakmai tapasztalat! :Y :C :R Monnyuk én is tudnék mutatni cipőfűzővel rögzített hűtőblokkot... :B :K
Nameg jó reggelt Nektek! :R

(#228) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Tudom,semmi köze a G80-as témához,de hátha tud valaki okosat mondani ez ügyben. :R

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#229) Játékos válasza Gaben01 (#228) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem akar a game nagyobb frekvencián menni? Másik driverrel megy?

(#230) Gaben01 válasza Játékos (#229) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Nem akar a game nagyobb frekvencián menni? Úgy érted a 75Hz-et lehet hogy nem szereti a game?Frissebb driverrel azt hiszem még nem próbálta az illető,egyébként ezen kívül nem tudok jobb ötletet én se,ezért gondoltam hogy megkérdezem.Hátha valakinek lesz más ötlete is a "több szem többet lát" elv alapján (kis képzavar,mert pont képet nem ad :DDD ).

(#231) RasHaN válasza Játékos (#227) üzenetére

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

erre mit mondjak :DDD
amíg vártam a nyócezernyóc-ra, s3 virge karim volt: [link]

és a tartalék gép (CDKONFIG álnéven fut) [link] lanpartyk kedvence ;]

továbbá: Pálinkás Jóreggelt

[ Szerkesztve ]

(#232) Játékos válasza Gaben01 (#230) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem játszottam még vele, de nincs config, csak a játékban?

RasHaN
S3? Hmm...nekem Trident Video Accelerator! :Y Na az asztán a videokártya... :C

(#233) RasHaN

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

kéne nyitnom egy kényszermoddig / kényszermegoldások topicot, a magamfajta szigszalagbarbároknak :DDD

(#234) Gaben01 válasza Játékos (#232) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

de nincs config, csak a játékban? Lehet én vagyok még túlzottan meglassulva az ebédtől,de itt konkrétan mire gondolsz? :B A játékban csak felbontást lehet állítani,képfrissítést nem.

(#235) Játékos válasza Gaben01 (#234) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Vannak játékok, ahol játékon kívül van grafikai beállításokra lehetőség. :K

(#236) Gaben01 válasza Játékos (#235) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Jaa,értem.Nem sajnos,ebben az esetben nincs ilyen.Közben nézem hogy elírtam a monitort, egy 710N-ről van szó.Már kaptam az oltást privátban hogy 1024x768@85Hz beállításokkal kéne próbálni vagy venni egy rendes monitort,mindezt egy "őstag" kioktató stílusban .Nem kommentálom az esetet. :(((

[ Szerkesztve ]

(#237) Játékos válasza Gaben01 (#236) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Vagy elindítani safe módban. Visszább kell venni a felbontást, vagy a frekit. Sztem. :K

(#238) Kalandor válasza Anthony28 (#197) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem értem ez miért csak a G80 topikra vonatkozik a fórumszabályzat? :(
nem csak arra.

Ott nem kell ritkítani?
linket plz :)

[ Szerkesztve ]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#239) Játékos válasza Kalandor (#238) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Az nem Anthony lenne, ha linket adna. :(
Egyébként már adott vona. :K
Peace! :R

(#240) Gaben01 válasza Játékos (#237) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Köszönöm a tippeket. ;) Megyek haveromhoz és nekiállok berhelni.Meglátjuk mire jutok.

(#241) Anthony28 válasza Kalandor (#238) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Igazából nem vagyok moderátor...tudom sok a topik.Sok a meló.De akkor meg miért nem alkalmaztok több moderátort? :U Mert ez a "linket plz"...elég gáz.Minden nagyobb topiknak kellene 1-2 moderátor.És akkor senkinek se kellene 3/3-ast játszani. :B ;)

(#242) Kalandor válasza Anthony28 (#241) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De akkor meg miért nem alkalmaztok több moderátort?
egyetlen moderátor sincs alkalmazva, egyik sem kap pénzt.

Mert ez a "linket plz"...elég gáz.
az a gáz, hogy a levegőbe beszélés helyett linket (konkrétumot) kérek? :) ugye nem.

Minden nagyobb topiknak kellene 1-2 moderátor.
körülbelül száznegyezer felhasználó, tizenötmillió hsz (vagy már több, nem tudom), napi ötvenezer új. minimum.

de ha nekem nem hiszel, figyelmedbe ajánlom a következő idézetet a MAGYAR TARTALOMSZOLGÁLTATÓK EGYESÜLETÉNEK A TARTALOMSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ MŰKÖDÉSI, ETIKAI ÉS ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA-ból:
"A moderátorok viszonylag kevesen vannak, így egyikük sem láthatja valamennyi fórum minden egyes hozzászólását. Ezért kérjük, hogy ha egy felhasználónk olyan bejegyzésre bukkan, amely megítélése szerint jelen Moderálási Alapelv valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezze azt az adott fórum moderátorkörének elektronikus levélben."

nem állíthatunk minden hsz mellé moderátort. ez a bevett szokás, mert ez az egyetlen járható út. kivétel persze ha mindenki betartja az alapelveket, de ez sohasem fog bekövetkezni.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#243) gV válasza Anthony28 (#241) üzenetére

gV
(őstag)

elöbb még wamzer, most már 3/3 :)

(#244) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Na erre varrjatok gombot: a 7600GT gond nélkül viszi a 169.28-as forceware-el 1024x768-ban a gears of wart az én samu 940BF-emmel és az én 88GTS-esem frankón megy a samu 710N-el, viszont a 710N be sem kapcsol ha a 7600GT-re kötöm :F
A 940BF dvi káblen csatlakozik a vga-ra, a 710N dvi átalakítóval.Megállt a tudományom.

(#245) gV válasza Gaben01 (#244) üzenetére

gV
(őstag)

X-akták :F

(#246) KillHates válasza Gaben01 (#244) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez tényleg X-Akta!!

(#247) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Van egy elképzelésem,mi lehet a gond.A 940BF dvi csatija DVI-D (Single Link) a képen a középső(felülről a harmadik), a 710N pedig egy DVI-A lábkiosztású átalakítóval csatlakozik a vga-ra, a képen a legalsó.
"The DVI connector on a device is therefore given one of three names, depending on which signals it implements:

* DVI-D (digital only)
* DVI-A (analog only)
* DVI-I (integrated, digital & analog)"

A 940BF-en van d-sub csatlakozó is,gyorsan ki is próbáltam,hogy a 7600GT-re az átalakítós kábellel csatlakozva ugyanúgy megy-e mint a dvi kábel esetén.Hát nem.
Olyan előfordulhat,hogy a vga az analóg jeleket nem tudja kinyomni,csak a digitálisakat?

(#248) KillHates válasza Gaben01 (#247) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak olyat hallottam, hogy "gyártó függő" volt a DVI átalakító. Az tuti, hogy az ATI-é nem megy a nVIDIA-val, és fordítva. Én szenvedtem, vele.

(#249) Gaben01 válasza KillHates (#248) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Na,befejezem a 7600GT-s ámokfutásom :DDD .Sajnos az van amire gyanakodtam,az átalakító hibátlanul működik,a kártya nem ad ki analóg jelet,mivel 5 különböző monitorral próbáltam és egyik se kapcsolt be,viszont a dvi csatlakozósok egyből.Megy vissza garanciában a nagykerbe.Köszönöm a segítséget neked is és Játékosnak is. :R

(#250) Tuco Ramirez

Tuco Ramirez
(őstag)

Ez igen! Szépen megszaladt a topic, mióta utoljára láttam (péntek du.) :C

Welcome back, Anthony amigo! ;)

SC2 ID: Peter 1714

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.