Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#7001) Laraxior válasza Beowulf_78 (#7000) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de nem 100..meg 200 ;)

jah és a lényeg lemaradt: egy magot használ a game

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#7002) Beowulf_78 válasza Laraxior (#7001) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök jó...qurva anyjukat. :W :( :((( Bazz 2008 Q4-ben nem tudnak optimalizálni egy f@szom játékot 4 magra? Ha a Far Cry 2 is ilyen lesz...pfff. :F :(

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#7003) Laraxior válasza Beowulf_78 (#7002) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig ez biztos...azt hittem elnéztem,de visszanéztem a riva tuner monitoring ablakot,3 mag csak ficeg,nem sok mindent csinál,egy mag meg folyamatosan 95-100% között mozog... :(
Két magot minimum kellene használnia... DX10ben akkor mit akar ez a game? :W

na menek lökök fel egy Vistát,aztán Vantage.... van kit megelőzni :C

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#7004) pisti88+ válasza Laraxior (#6998) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Lehet hogy rosszul van beállítva cviszont kur*ra megy a game :DD Mellesleg az egymagos cuccot aláirom a többiből csak csipeget :F , kinek az ötlete volt ez a megoldás nemtom de ki kéne már lépni a p4-es athlon 64-es korszakbol :W :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7005) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elértem Vantage alatt egy 4870 alap szintjét :DDD természetesen első vagyok asaját kategóriámban... ahol a 4850ek is vannak :C aTi suck ;]

(#7006) pisti88+ válasza Laraxior (#7005) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Mennyi pöttyöt vadásztál össze? ;]

Pisti -(*_*)-™

(#7007) Laraxior válasza pisti88+ (#7006) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

8942 ;]
még a 9k hátravan :Y :C

(#7008) pisti88+ válasza Laraxior (#7007) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

:Y :Y :Y What the fuck??? :C :C :C Nagyon bütykös a cucc :DDD

Pisti -(*_*)-™

(#7009) KillHates válasza Beowulf_78 (#6990) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fene a beledet! :C :D :DDD :P

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#7010) KillHates válasza Beowulf_78 (#6991) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én láttam a techdemóját, majdnem elcseppentem.

(#7011) KillHates válasza Elmör (#6995) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én mertem a vizet, mert elfelejtettem becsukni az ablakot a fürdőszobában :D

(#7012) KillHates válasza pisti88+ (#7004) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ne feledjük, hogy ez a gáma a STALKER engine-jére épül. Azt meg akkor kezdték fejleszteni amikor még abakusszal számoltak a ruszkik. Az meg köztudottan egy magos. Illetve van jobb- és balkezes! :DDD

(#7013) KillHates válasza Laraxior (#7007) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez soknak számít? :(

(#7014) Laraxior válasza KillHates (#7013) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy alapórajeles 4870.... kbre
egy 4850essel háborúzom :C
Már javítottam 8985re

(#7015) pisti88+ válasza KillHates (#7013) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Főnök Vantage-ban a 11k az már überállatnak számít, és azt kevés kari lép meg :K :R

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7016) KillHates válasza Laraxior (#7014) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Le kell nyomni a vörösöket! :C

(#7017) KillHates válasza pisti88+ (#7015) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor gyanítom nekem az 5k alúlról lenne meg... :D

(#7018) Laraxior válasza KillHates (#7016) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fater...már nincsen kommunizmus :DDD
ne aggódj nem hagyom magam
egyébként a 7-8000 pont Neked is meglenne :K

(#7019) KillHates válasza Laraxior (#7018) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor megnyugodtam! :D

Ahh, nem hiszem. Mostanság olyan ótvar a gépem. Valószinű valami történt a 9450-esemmel. Folyamatosan 65-70 fok körül van, pedig semmit sem csináltam vele és még a speedstep is be van kapcsolva. A feszt sem emeltem, úgyhogy nem értem. Megártott neki a 3200 MHz. Most visszavettem 2400-ra de így is rettenetes dolgokat csinál ez a fostalicska!

(#7020) pisti88+ válasza KillHates (#7017) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Tépd meg a 9800-as száját, és nyomj fel egy vistát ;] ;] ;] , kalapálni kell a vasat hogy izzon :DDD
Remélem nem degradálódot a 45nm-es quadod fater :( , probáld ki egy nagyobb lapban(ugyértem ne mikro atx-ban hanem normál lapban, hátha csak a kis cucc a baja neki :K ! Még mindíg nemtudunk rávenni hogy tedd egy normál házba a kicsikét? :U :R

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7021) Laraxior válasza KillHates (#7019) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is 1600-2400on nyomom.... :C hűteni kellene fater. Kicsi a ház,nem tudom milyen procihűtőd van.... majd ha Pesten leszek... csak elhozod,adnék a szájának egy kis vasszert ;) ;]

(#7022) Beowulf_78 válasza KillHates (#7016) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Így gondoltad? :DDD :DDD ;]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#7023) Elmör válasza KillHates (#7011) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Suck, de legalább a fürdőben, nem úgy mint egyszer én a szobámban! És akkor nem sok kellett hogy elérje a monitort és a gépet sem! :Y

A Vantage csak Vista alatt megy ugye? Akkor az még várat magára asszem. :DDD

Netes kérdés!!!

Egy barátom fog nemsokára gépet venni (persze ződ poweros lesz, valami 9600GT vagy ilyesmi) és annyi csak a gond, hogy szeretne netet, de nincs telefonelőfizetésük, tehát csupasz ADSL kell neki itt Szentgotthárdon! Én eddig az Externet ajánlatát találtam a legolcsóbbnak (4300FT/hó - 1mbites korlátlan).

Ha tudtok olcsóbbat, jobbat akkor írjatok nekem légyszi!
Azt hallottam, hogy a T-com féle netet sokan szídják, olyat nem is szeretne, ha sokat maradna ki a net...stb.
THX! :R

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#7024) Elmör válasza Laraxior (#7001) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért az tényleg szomorú, hogy még mindig csak egy magra összpontosít a game! :K :(((
Nemrég néztem meg én is, hogy mit is tud a gép a Mass Effect alatt. Szép egyenletesen nyomta az fps-eket 60-62 között, aztán ránéztem a TDU-ra. Na az már nem ilyen volt. 45-55 fps között, de egy-egy pillanatra 25 fps, amit meg is látni sajna. Nem tudom mi a gond a gameval (teljesen low beállítással is ilyen), de azért talán fejlődnek és a TDU2 már nem ilyen lesz! :U

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#7025) pisti88+ válasza Elmör (#7024) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Merjük remélni :DDD ( én legalábbis, haladjunk már a korral, mire fullon optimalizállják 4 magra a gameket jönnek a 8 magos csodák :W ;] )

Pisti -(*_*)-™

(#7026) Elmör válasza pisti88+ (#7025) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért nem kell túlzásba vinni a magok vételét! :DD :DDD
Még szerintem jövőre is el leszek a kis E8400-el, a VGA-ra már nem merem ezt kijelenteni. :D

(#7027) pisti88+ válasza Elmör (#7026) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

:DDD Extreme példa volt na :)) , ezzel akartam sejtetni hogy:
IDEJE LENNE HASZNÁLLNI AZT A FRÁNYA 4 MAGOT, VAGY HA NEM IS 4-ET DE 2-ŐT MINIMUM MINDEN GAMBEN!!! :B (kiadtam magambol :DDD )

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7028) KillHates válasza pisti88+ (#7020) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fúj Vista! Volt nekem olyanom, de nem azért van 4 magos gépem, hogy 45 percig újrakódoljak egy DVD-t! Az Xp alatt 20-22 perc :K
Nem, nem és nem! Nem adom a kockámat! Kicsi, csendes, és nagyon faja.
Majd jön ki 780-as vagy 790-es mATX deszka hybrid SLI-vel és akkor lesz aztán energiatakarékos is!

Gyerekek! Egy kis HELP!
Miért csinálja a flashget, ha leállítom a letöltést (nCore shopból) amikor újra indítom akkor előlről átnézi az összes file-t. Egy kicsit idegesítő mert a 24-es töltöm le és az 50GB és már 80%-nál tart és kb egy óra mire összeszedi magát az újraindulásig...

(#7029) Laraxior válasza KillHates (#7028) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

minek a flashget? nem értem... :(

(#7030) KillHates válasza Laraxior (#7021) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ASUS V70-em van, amíg meg nem "políroztam" a talpát addig jó is volt :(
A polírozás alatt értsd: összkarcoltam :D

(#7031) KillHates válasza Elmör (#7023) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A Vantage csak Vista alatt megy ugye? Akkor az még várat magára asszem."

Hehehe... nálam is ráér vántidzsolni még...

(#7032) pisti88+ válasza KillHates (#7028) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Te kicsit elavult cucc az a fleshget :B ;) , tegyél már fel egy jobb fajta Deluigét, vagy Micro torrentet :R :R :R
790-es mATX befosok :C :C :C , az lesz aztán a brutális :R
Amugy én is XP párti vagyok, lefosom a vistát először is kéne még ram másodszor Oszinál egy k*rva fájlt nemtudtam megkeresni benne, harmadszor
Szeressem a régi xp-m :B

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7033) KillHates válasza Laraxior (#7029) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Letőteni!

(#7034) Laraxior válasza KillHates (#7033) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt gondoltam,de nem ér semmit a letöltésvezérlő...mit szólnál egy torrent klienshez? ajánlom a utorrent-et.... elég jól megy,stabil is... pár ezer gigát már összeszedett nálam :DDD

(#7035) KillHates válasza pisti88+ (#7032) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A qrva uTorrentten keresztűl egyszer egy akkora lóbaxó backdoor-t kaptam, hogy nem győztem kitépni a netet a gépből :D Hiába mindenféle tűzfal meg lifiszlóf@szok...No way again!
Mi az a Deluige?

(#7036) Laraxior válasza KillHates (#7035) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Deluge. torrentkliens. chellosok használják előszeretettel,mert kikerüli a chellos korlátot. Mondjuk a uTorrent is. de ott van még az Azureus,bitcomet...stb. egyiket sem nehéz különösebben használni. :R

(#7037) pisti88+ válasza KillHates (#7035) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Deluge fater :D , az is letöltésvezérlő, mikor nálam megadta magát az Utorrent ezt ajánlották mint erre a célra alkalmas cuccost :K , Utorrenten ugrált a sávszél ittmeg ugyan az a torrent betonszilárdan jött le full sávszéllel, és ami gyönyörű volt egy időben ment a teljes feltöltési sebesség is :U Azóta ez van a gépen, le sem szedem még egyszer semmilyen Utorrentért :( :DDD
Laraxior: Kikerüli bizony erre a nyomorult Utorrent nemvolt képes(nálam :W )

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7038) KillHates válasza Laraxior (#7034) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehhh, a flashget-ben is van bt kliens. Különben nem menne az nCore webshop :D
Jesszus de dúrva, most látom 629 GB!!! Nekem is kell "cshallós" előfizetés a fisifos "szívnikell" helyett !!

(#7039) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm Skacok! Lecuppantom, és kihajítom ezt a fos bughalmaz FlashGet-et!

(#7040) pisti88+ válasza KillHates (#7038) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Oszkár barátunknak Beteg nete van :D , nekem a kisebbik van de az is kemény
1,2 Mb/sec le, és 240kbit fel :U ... No comment gyorsan jön a megrendelt áru ;]
Oszkárnak 2Mb/sec le, és 300kb/sec fel sebesség jut... :DDD
Az a jó hogy itt nincs csúcsidő amikor nincs meg a sávszél beton stabilan jön 0-24...
(csak néha elfelejtenek számlát küldeni, van amikor 3 honapi jön ki ugy egyből :B :D )

Pisti -(*_*)-™

(#7041) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2400/375 kB/s a sebességem.
Elvileg van egy 300GBos korlát minden netnék,ami nem céges. Az már mittudomén minek minősül. Lényegtelen.A chello is küldözgeti a maileket,hogy meghaladta a letöltési korlátnak a 80-90-100%át az internetének sebességét maximum 90%os mértékben lassítani fogják. Noh ez még nem történt meg...pedig jóval több mint a megengedett 3havi átlagban számolt 300GB. De hát könyörgöm a blu-rayek korában,egy film 30-50GB :Y :C le is kel ölteni meg vissza is.
nCoreon még csak 1.48TB/189,94GB a fel/letöltési arányom ;] :C

(#7042) pisti88+ válasza Laraxior (#7041) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Akkor kicsit kevesebbet irtam a kelleténél :D :R

Pisti -(*_*)-™

(#7043) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hoppá.... :Y :C

(#7044) Gaben01 válasza Laraxior (#7043) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Azzziggen. :C Csíra ATI-k lenyomva. ;]

Ugye nCore webshopba nem tudok egy sima reggel becsámpázni,hanem csak névre szóló ööö..meghívóval? :DDD

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#7045) Laraxior válasza Gaben01 (#7044) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

így van...karácsonykor a legkönnyebb,akkor 50 pont a meghívó. Azonkívül 500pont. Ugye nem kell ecsetelnem hogy milyen "könnyű" összegyűjteni meghívóra.
"Pontok a következő tevékenységekért szerezhetők:

1 torrent feltöltése (moderátori jóváhagyás után): 5 pont (naponta maximum annyiért, amennyit a rangodnak megfelelően feltölthetsz)
1 kérés teljesítése: 20 pont (naponta maximum 2 db) (csak azután jár miután a kérő jóváhagyta a teljesítést, melyről privát üzenet formájában értesül)
Napi 1 oldallátogatásért: 1 pont (naponta maximum 1 alkalommal jár érte pont)
100MB feltöltés 1 nap: 1 pont (naponta maximum 1 alkalommal jár érte pont)
1GB letöltés 1 nap: 1 pont (naponta maximum 1 alkalommal jár érte pont, ingyentorrent esetén nem!) "

kb. ennyi :DDD szóval nekem most van 501 pontom..és kb egy éve regeltem az oldalra. :Y

(#7046) pisti88+ válasza Gaben01 (#7044) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Jol látod a dolgokat :D , én is nagyon akarok reget oda de nincs csak pontos rendszerben vagy sms-el asszem :O
Én kapok karácsonykor BEBEEEEEEE :DDD :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7047) Gaben01 válasza Laraxior (#7045) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Ez a pontos dolog nagyon komoly. :Y Bithumenen van hasonló rendszer,de ennyire nem durva.

pisti:ez az sms lehetőség érdekelne (céges mobilom van) :D

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#7048) Laraxior válasza Gaben01 (#7047) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nincsen sms reg! aki pénzért regel azt kibasszák,és mindazt akinek köze volt hozzá.Jól meg kell gondolni kinek osztogatunk reget.
Bithumen egy szar lett mióta becsukták a boltot. nCore a legnagyobb,nem véletlen ilyen a rendszer,megfelelő a színvonal. Néha van játék is komoly nyereményekkel. Laptop,Xbox,FullHD-s TV. Ezekhez lehet sms-t küldeni.
a pontrendszer pedig csak az aktivitást jelzi. Nem olyan szigorú ha van egy kis felelősségtudatod. Ha kapsz akkor adj is. Kb. ennyi a torrent lényege. :K

(#7049) pisti88+ válasza Gaben01 (#7047) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Bithumenen én is fent lenni, javitom akkor sms nincsen... :O :W :W, jólenne még jegy a gigatorrentree is ... majd alakul :DDD
Más:
EMBEREK SENIOR TAG LETTEM :D :D :D :D :D :D :D :D :C :C :C :Y :Y :Y :B

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#7050) Laraxior válasza pisti88+ (#7049) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

dugd a seggedbe :D inkább mutass valamit azzal a nyamvadt XFX 260assal...vagy csak a helyet foglalja a gépben? Úgyis jó idő van mostanában... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.