ötezredik hsz?! 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
ötezredik hsz?! 
Mondtam én hogy öreg Q6600 nem vén Q6600.
Tökéletes lesz az új játékok alá.
Nekem is használja a 4 magot.
Kikapcsoltam az automatikus fékezést, és úgy tolom egyenlőre. Kurvára valósághű. A kipörgésgátló kikapcsolása odébb lesz még mivel kikapcsolva 1-1 hajtű kanyarból kifelé jövet kigyorsításkor rendre elvesztem az uralmat a kocsi felett.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Megmondtam hogy valósághű, énvelem előfordult hogy az Audi R10-es dízelcsodával 400fölött elszállt az egész berendezés szó szerint szönt meg a tapadás, és szaltózott egyet a verda
Kemény volt

Pisti -(*_*)-™
Úgy érzem nekem is kell szereznem egy Grid-et...
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Bizony kell!
Én az elején arra panaszkodtam, hogy könnyű, de minden (!) segítséget kikapcsoltam, így baszott nehéz!
De ezt szeretem!
Én joyjal nyomom, és igencsak szükséges finoman kezelni a gázt! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Az biztos ha fullra nyomod akkor a hátsó kerékhajtású csodákkal lehetetlen elindulni
, 4 kerékhajtásúakkal élveztem eddig a legjobban, a Skyline ugy fordul mint semelyk a játéban az a kedvencem
, végsebességre Audi R10(420Km/h-nál kiakadt!!!)! Már majdnem végigtoltam, Már csak az amerikai hiányzik
!
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
Na, megvan az én Quadom is...már csak a lap kell, meg valami hűtő, és rakhatom össze.
Akkor üdv a 4 hengeresek klubjában.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Köszönöm az üdvözlést. Üdvözlet az üdvözlők klubjában. 
üdv főnök úr 

Élünk, virulunk, Diablo3-on felbuzdulva elkezdem a 2-t
Nosztalgia power 
Pisti -(*_*)-™

Nálam a Pokoli Szomszédoknál volt így.. 

Az mekkora game
, én is szerettem szopatni a faszit mit kapott az néka te jó isten

Pisti -(*_*)-™

Jóhogy 
köcsög egy game...olyan hosszú az a tetves La Mans pálya mire végére érnék az első körnek vége akocsinak is..szíítbasz az ideg
![;]](/dl/s/v1.gif)
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Megrendeltem az egyik terjesztőnél, de valami "seed" problémára hivatkozva nem küldik 

Megmutatom már hogy kell vezetni mester

Pisti -(*_*)-™
felteszem a Most wantedet...abban meg én mutatom meg mi a téma

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
ezen könnyen tudok segíteni.
ha gondolod, pü or msn 

Azokat ki lehet hagyni én is kihagytam mert engem is felb@szott...
Vga elment?
[ Szerkesztve ]
...
Ááá,áá,nem adtam el,nem tudok másikat venni. Kipöngetem a moncsit Neked,aztán tépek haza
Szombathely city 

Ez kell nekem
P3 dual processor 
haver szídszerójába van ilyen, még élőben nem láttam, de szívesen megrántanám egy spi erejéig 
nem olyan betyárgyors...egy C2D elverné...mindenben,csak érdekességképpen szuper.
Bevágnám egy plexioldalú házba,rávernék valami hatalmas hűtőt a procikra.
4x512MB SD ramot löknék bele, a proci nem tudom mi a legnagyobb amit fogad,most 2x933 van benne. Egy AGP-s kari aztán hagy menjen
sPi-t nem futtatnék...kétlem hogy ki tudnám várni míg végez...még az 1Mel is 

Ó yeeee retro dualcore
zsírrrrrrr

Pisti -(*_*)-™
tudom, hogy elég gyengus, de szervernek tökéletes. szárazjeget nekik, aztán 4ghz-ih meg sem állnék ![;]](/dl/s/v1.gif)
Köszi
, már befizettem... Írtam, hogy küldjék! 
Marhák!

Azért azok a TT volcano-k nem a csendességükről voltak híresek! Csini hangja lehet ha belendűlnek a szélkerekek!
cserélném....két big typhoonra
vagy inkább két vizesblokkra?

Noh: Need for Speed Most Wanted
sajna csak 1600x1200-t tud a game 
vonalsimítás:16xQ
Anizotróp szűrés:16x
vonalsimítás áttetszőség: szuper mintavétel.
39-55FPS
és a vSyncet nem merem bekapcsolni,mert lehal a gép ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ehhh.... Nálad sem lennék GPU! ..........

[ Szerkesztve ]
ohh...nem izzad.. Játékos Zalman blokkja hűvösen tartja...most már a gpu a GPU a legmelegebb a rendszerben, a quad vissza lett véve
35-40 fok a magok, a GPU meg 45 idle,loadban sincsen 53nál több
a wasszer meg 32 fokos 
Azt figyuzzátok...találtam pár érdekességet,ha mán egyszer nVidia power

ASUS dual 6800GT
szintén 6800GT dual

6800GT szintén dual,gigabyte színeiben
Egy kis érdekesség:
3dfx Voodoo 5 6000
A 4 magos VGA szörnyeteg 128MB SDRAM-mal
Csak prototípus létezik belőle:
TeraRecon XTrillion Reconstruction Solutions
Voodoo 5 5500:
7800GT dual:
A teljesítménye egyezik körülbelül a 7800GT sLi-vel.
Hammonnál van egy ilyen eladó.Limitált példány!!
7800 GT dual vs. 7800 GT 
[ Szerkesztve ]
Hehe, mekkora monszták, most meg egy kakás 8800 GT reggelire megeszi őket!
Jópofa a "fémépítőkre" szerelt kis ventik! 
Hammon csak annak adja aki kiérdemli! 
Szerintem annak aki kiszarja először az 50k-t,kétlem hogy nagy tolongás lenne.
ahham jól emlékeztem,volt a Gigának 6600GTje is dual:
Komolyan mondom foglalkoztat egy ilyen retro kuriózum gép építése
Az alap meg is lenne azzal a géppel amit mutattam feljebb,egy ilyen voodoot belevágnék,ha sikerülne szerezni.és tessék 90es évek gépje 2CPU & 2GPU

[ Szerkesztve ]
Na igen, egy petákot sem enged belőle!
Pci-e alá már p4 dukál... P3 csak nyűg!
Küldjek neked egy vadi új használatlan SLOT-os alaplapot benne 450-es kockával, külön hálózsuga. Minden gyári INTEL!!!!
pikcsőrt pumpálsz?
Abba a 450es a max ami belemegy? Az a baj,ami slotos az nem olyan hogy az alaplapon van a foglalat,az nem olyan szép 
Már alkudozom a csávóval

[ Szerkesztve ]
aszongya nincsen ideje eredményt csinálni...nah akkor mondom neki dugd a seggedbe a cuccodat.... lehet nem is működik... 
51ért van az apróban X2es.nem dobsz a masinába még egyet?

Hali mindenki!
Monnyatok má' valami megoldást a következőre légyszi!
P5B alaplapon i IDE csati van az alaplapon, a havercsávónak meg 4 eszköz van, amit használna...
Valami sata-pata átalakító? Vagy PCI(-E)???
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
sata pata létezik...meg visszafelé is..

Lara támogatom az ötletedet elméletben.Szerintem érdekes lenne egy ilyen gép építése.Tuti tolonganának sokan hogy megnézhessék vagy kapnád a sok hsz-t pm-et hogy írj teszt infót.Mondjuk én is kíváncsi lennék rá.

[ Szerkesztve ]
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!

Hol?
Boltok kínálatában nem láttam...
én már régóta nem nézek boltokat...viszont az apróban szoktam látni...egy csávó hirdeti...millió ilyen kábele meg átalakítója van

Az nekem suck, mert itt a melóban nem tudom megnézni az aprókat
Azé' köszi!
Ja, boltokat én is hanyagolom, esetleg, ha azonnal kell valami, vagy a pk. több lenne, mint a cucc...
[ Szerkesztve ]
ahhoz nem elég sima kábel az bizti...valami átalakító van,de még nem találkoztam személyesen ilyennel 

Tegyed már meg légyszi, hogy rákeresel az aprókban, hogy mennyibe kerül.
Köpi pépen!
[ Szerkesztve ]