Szerintem azért a GTX-ed jobban fog tekerni!!
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
Szerintem azért a GTX-ed jobban fog tekerni!!

De jó hogy csinálltad oszt meg velem a titkot (gondolom kicsinyítetted a képet
)
Remélem is hogy jobban teker majd egy egész picivel, csak egy picivel ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
ez mi a retek?

látok hirdetésben egy cerka 440et 6.5ért... 10k körül nem tudsz egy kétmagost? mondjuk beszámítva ezt a gyönyörűséget? 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Ez egy nagyon jó kérdés Google barátunk mutatta mikor egy elvakult pillanatomban rákerestem a 9900gtx-re, gondolom ez még a rev.1 es 99gtx
![;]](/dl/s/v1.gif)
Pisti -(*_*)-™
voodoo 5 6000..google kidobta elsőre

voodoo5 6000 vs X1900XTX nagykép
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ yeeeeeeee de akkor is kidobta mikor a 9900gtx-re kerestem
, it valami turpisság van
!
Pisti -(*_*)-™
Hali!
Ma elcseréltem a Stalkert egy eredeti TDU-ra végre!
Azt tudjátok esetleg, hogy a plussz packet hogyan lehet megvenni hozzá? Csak dombornyomott kártyával?
Bár még nem próbáltam ki, remélem nem fog megint szaggatni, mint a GTX-el.
Többen is panaszkodtak, hogy megvolt az 40-50 fps, de közben mégis akadozott. Na megyek kipróbálni! 
Az ATi gurukat kérdezem, hogy az X550 512MB-os kari az milyen szinten van nvidiában? Egyik ismerősömnek van ilyen karija és engem nyaggat, hogy nézzem meg, tud-e játszani a Fifa08-al vele. Szerintem nem. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

Szerintem lehet elindul rajta
, és teljesítményben leginkább egy 7300-as sorozathoz hasonlítanám( ha nem akkor tévedtem
) A + pack alatt a kocsisat érted mert szerintem felütsz egy torrentoldalt és lekapod nem nagy 100valahány mb
!
Pisti -(*_*)-™
Letöltöttem, paint alatt Ctrl+W 50%, feltöltöttem a kepfeltoltes.hu-ra, majd ráklattyoltam a közvetlen elérés a képhez-re és itt a PH-n nyomtam egy Ctrl+V-t 
2160-as jó?
Én mondjuk 945-öst vennék, felrántanám 5 GHz-re és az elbánik mindennel! ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Fifa 08 elindul a 945-ös GMA-n is! A haverom azzal nyomja egy 3 GHz-es Celeronnal, 1 GB rammal, 800x600-ban!
Szerintem a ClearSky még nem jelent meg...

KillHates, pisti88+: es a szovegeket elolvastatok...? akkor talan nem akkora baromsag...
[ Szerkesztve ]
Menni fog vele a fifa,anno én is egy integrált vidkarival toltam!
X550 kb 6200/6600-as szint...
[ Szerkesztve ]
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Na, igen. Ha veszek egy GTX-et azzal nem fog a gép gyorsabban tömöríteni, dekódolni, és egyéb számítás igényes dolgokat gyorsabban megtenni, de az nVIDIA szerint nem erről volt szó mikor borsot tört az Intel orra alá, hanem feleslegesnek tartotta a processzorok ilyen mértékű fejlesztését, mivel a VGA "ipar" viszi a hátán a PC ipart. Persze ez is orbitális csúsztatás, mert mi egyszerű júzerek használjuk csupán nanoruhás trópusi szigeteki hancurra a gépeinket, a számítógépek jórészt azt csinálják ami a nevük; számolnak... Oda meg köll a proci.
Csak vicces, hogy a marketingesek így egymásnak feszűltek. A nVIDIA dühös az Intelre a Wolfdale specifikációk kiadásának késlekedése miatt, az Intel dühös az SLI liszensz borsos ára miatt, az ATI meg röhög a markába. ( bár az AMD-vel nem mondhatni, hogy jó lóra tett...) Az a lényeg, hogy mire hazaviszed a géped a boltból, már biztosan lesz jobb-gyorsabb-erősebb egy másik boltban.
[ Szerkesztve ]
Ez jó kis oldal. Azért nem vagyok meggyőződve arról, hogy a 9800GTX 15W-al fogyaszt csak kevesebbett mint egy 8800ULTRA....
Alapvető infókra tökéletes
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

igaz, de berakott kep tobbe-kevesbe jo... 
[ Szerkesztve ]
Köszi mindenkinek az infókat!

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
ahha valami ilyesmire godoltam. 21x0ra...Megoldható? Mert akkor elkezdek koplalni 
esetleg ha Játékos megválna a 2180ától... azt is szívesen fogadom 

Nemjött még a postás bácsi a karival
, na majd talán holnap( merem remélni mert ha hétvége előtt nem szállítják ki akkor fejek hullanak a porba a postánál
)
Pisti -(*_*)-™

Egyetértek mindíg van egy gyorsabb gép valahol
! 
Pisti -(*_*)-™
Debrecebe nem sietnek nagyon a postával...
a GTSed? 
[ Szerkesztve ]

Még a gépben van nem ment sehova de ugygondoltam ha már intelre váltok komolyan csinálom és beneveztem a Leadtek Gtx-re
, érkezik a lap is nemsoká, és jövő hónapban meg kispórolom a procira valót
De lehet csak egyenlőre kisseb lesz belőle de minimum 2*2mb chace-t szeretnék, majd a pénztárca megmondja mi az engedett! 
Pisti -(*_*)-™
nem jársz nagyon jól a GTXel.... A GTSed elég jól megy,elég lenne az is.
mondjuk abban az árban jó vétel 
[ Szerkesztve ]

Hát azért szerintem kicsit jobb a gtx mint a gts, de majd kiderül( nyilván nem a mostani konfigomban
), és tegyük hozzá elég jó árban szerváltam( bár most eltökélt szándék hogy legalább 1 évig nincs vga!
)! Szerintem a játékpiacot lesve még jódarabig elég lesz az öreg g80as hisz még most is csak immel ámmal szorongatják a fiatalok
!
Pisti -(*_*)-™
22"-24"osnál tényleg ki is használnád,de kisebb felbontásban erősebb a GTS,tekintve jóval magasabb órajeleket tud mint a GTX
és nemis melegszik annyira.Viszont tovább lehet adni egy kis haszonnal,ha most SLi-s lapom lenne.... 
Az, hogy magasabb órajeleket produkál a GTS oké, na de nézd meg a többi adatot (shader, vertex, memória...) és máris kijön, hogy miért is jobb egy GTX. A melegedés kiküszöbölhető.

ha jobban hűtöd a GTXet akkor tény hogy jobb órajeleket kapsz mivel a feszosztás másabb mint a GTSnél,de 1280ban sok előnye nincsen se a 768MBnak se a 384bitnek.mondhatnám semmi.
Vízzel tuti lenne,mondjuk télen,10fokos vasszerrel,de ilyenkor,hogy melegszik,esély sincsen nagyon a 640 feletti GPUra,gyárival meg főleg nem,a shaderről ne is beszéljünk....Hát nem tudom.... Pisti majd megmondja mi a helyzet,remélem készít teszteket.GTS vs GTX. ugyanaz a konfig,ugyanaz a driver alapon...aztán mehet a tuning.Állhatsz is neki ecsém a GTS tesztnek,aztán nyomsz egy cserét GTXre aztán azzal is. A legvégén esteleg meg is húzhatnád mindkettőt,kíváncsivagyok melyiknek mennyi a max %-ban kifejezve
asszem nincs több kérésem
[ Szerkesztve ]
Sajnos sok játékban nem tudtam tesztelni, de nekem is volt 320-as GTS-em a GTX előtt. A Rainbow six Vegas az határozottan jobban ment GTX-el. 1280X1024 mindent maxra toltam (tehát ha van V-sync akkor azt is, meg AA-ból is max) és a GTS-el néha beszaggatott, GTX-el meg nem. Ugyanez a helyzet az Oblivionnal is. Persze akkor még X2-esem volt.

Obliviont hagyjuk...én is maxon nyomom most...GTS és Celeron 3GHz
... Crysisból vissza kellett venni,de semmi extra 
Hali!
2160-as 10.490,- Ft-ért (iPon nettó ár) plusz postaköltség kell? (Így csak 2000-et bukok két hét alatt
)
Üdv: KH
a celeronomml mi lészen?

pkg nem köll...menek érte pestre.mondjuk ha tálcás akkor párszáz pénzből elküldheted,azt rászámíthatod...csak a celeron is menjen el 
[ Szerkesztve ]

Azta! Ez már azé' elég vicces ár egy ilyen prockóért! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
a 2180 mennyié van? Az az egy bajom hogy csak 1MB az L2 cache... a másik bajom meg a pénztárcám... tehát kompromisszumot kell kötni 
KillHates kolléga!
Egy félkonfig nem érdekel? Tőleg úgy is sokkal gyorsabban elviszik, és még kicsit tesztelhetnéd is...
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Esélytelen hogy a GTX leverje tuningban a GTS-em maxra huzva( ez tényleg a max volt) 700/1700/2125ön pörgöt a kis vadállat
( hangsulyozom csak kiváncsi voltam a végéig nem igy ment)! GTX elvtárs is meglesz majd rángatva abban nyugodtak lehettek, és ha módomban áll még öszerettyintek egy összehasonlítást is! Egyépként nem mondtam én hogy a gtx 1024-ben üzemelne, tud ez a moncsi nagyobbat is
!(+van lehetőség egy 19es flatron használatára havernak van elfekvő
, szerintem tudja olyan felbontáson pörgetni a GTX-et hogy az kénytelen legyen hasznáni a memót, és a nagyobb számítási kapacitást!

Pisti -(*_*)-™
csak egyelőre nincsen ami annyi adatot küldjön neki amit számolna ![;]](/dl/s/v1.gif)

Lehet most hülyének néztek de én megvagyok elégedve a jelenlegi gépemmel is... Semmi nem laggol, és a wint is nagyon gyorsan futtatja, néha meglepően gyorsan
( én szereltem a kicsikét még jó
)! Tény hogy aláírom ezzel a konfiggal nem fogok húú de über brutál pöttyöket elérni 3dmarkokban, és biztos jobban fog menni intellel( lerágott csont...
), de nekem nem is ez a célom( ha annyira rámennék a részletekre minden héten vehetnék uj cuccokat a gépbe
)! Én élvezetnek veszem a kártyát nem a csúcsdöntésért, régi álom vált valóra és ennek maradéktalanul örülök!!! 
Pisti -(*_*)-™
Csak a 2160-as van, mert kérték egy gépbe, aztán az egészet visszamondták.
Van egy 1.8-os cerkám azt belerakom és megpróálom úgy eladni egy 5-össel olcsóbban.
Most nekem is van két egész gépem
Az egyikben még TV tuner is van 29.900,- -ért és semmi...
Valamiért most megint megállt a kereskedelem...
Ha venni akarsz valamit azt kurva könnyű, de eladni annál nehezebb.
Nekem sincs pénzem most, mert a vállalkozásom pang jelenleg... 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Amit most venni szeretnék azt sem olyan könnyű.
Egyébként tényleg így van, ahogy elnézem a bazárosokat is.

Bhászkijjj, egy hete megvettem volna, mert a munkatártsnőm anyjának kellett gépet vennem... 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Majd alakul ez a helyzet is mint pupos gyerek a prés alatt
, bár szó ami szó ugy mennek le az árak mintha ólomsulyok lennének rajtuk...( ami nem feltétlen baj), de akkor miért nincs érdeklődés 
Pisti -(*_*)-™

Ez lehet, hogy pont fordítva van: azért mennek az árak le, mert nincs érdeklődés! Amikor a kínálat több a keresletnél, akkor törvényszerűen esnek az árak!
Nem kell mostanság senkinek új hardver, valahogy kénytelenek azt a kevés vevőt a boltokba csalogatni...

Ebben van ám valami
, bezzeg a konzolipar virágzik 
Pisti -(*_*)-™

Lehet, hogy lassan rájönnek az emberek, hogy a PC egy feneketlen kút, amibe lehet hányni a pénzt végtelenségig...