Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#23351) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma 1 óra alatt sikerült teljesen szétkapni a gépet, megtisztítani porpisztollyal, kimosni a szűrőket, leszedni a procihűtőt, letörölni a régi masszát és újrapasztázni, majd az egyik lefogató fül egyik felét letörni (káromkodtam ám mint a vízfolyás), de végül visszaragasztani egy pötty pillanatragasztóval (belső részére, tehát nem kontaktol lappal, semmivel) és végül összerakni. Durva mocsok volt a hűtő alatt, igaz azt nem szoktam 3 havonta tisztítani, szóval megérte levenni 2 év után, de az MX-2 szépen teljesített, olyan jó állaga volt, hogy csak na, semmi megszáradás vagy elpárolgás. Olyan öröm fogott el a végén, mintha új gépet kaptam volna, lehet el sem adom. :C

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#23352) shteer válasza Elmör (#23351) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D

én havonta kiportalanítom a szűrőket, különben megfullad a gép :) hasznos cucc, belülre alig kerül por
mx4 amúgy mégjobb mint az mx2, ha elfogy érdemesebb azt venni

tegnap meg összeállt a házimozi rendszer első, gazdaságos verziója:

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#23353) deicide válasza shteer (#23352) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép :C A TV olyasmi mint az enyém, legalábbis a talp pont ugyanilyen nekem is, 47LD750-em van, a Tiéd milyen?

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#23354) shteer válasza deicide (#23353) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R
42LD751 :)

Kollegamnak van 750es 42es meretben

Kiprobaltam amugy a muktkorit, DTS nem megy optikan sem a beepitett lejatszoval

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#23355) LordAxwell

LordAxwell
(fanatikus tag)

Helló!

A multkori elméletileg driver hibára visszatérve, mi lenne ha innen tölteném le a drivert a vga-hoz? Azt tudni hogy ez milyen verió amúgy? Meg mi történne ha felraknám azt a bios cuccot, az mi pontosan amúgy? Meg olvastam olyat hogy ezt a kártyát még 15% al fel lehet húzni?

[ Szerkesztve ]

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#23356) Elmör válasza shteer (#23352) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért havonta nem, ahhoz lusta vagyok :DD
2-3 havonta, attól is függ mennyit megy a gép. Most sokat ment, így 2 hónap volt a várakozás csak, nyáron amikor szabira megyek 2 hétre akkor csak 3 hónap múlva portalanítom, úgy nagyjából. Végre nem 1 hét szabim lesz, hanem 2. :C
MX2 van csak itthon, ezért ezt használom, majd ha elfogy akkor veszek MX-6-ot, talán addigra már az lesz. :))

Ütős a kis cuccod, én megelégszek a 2.1-el, csak jó lenne nagyobb nézőke. ;]

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#23357) shteer válasza Elmör (#23356) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:)

63k volt az egész úgy, hogy 11k-ért ment el a DX meg 20-ért megy a Genius 5050
így most gép meg tv is optikára van kötve, analóg out letiltva

sub-ot optikázom még, aztán elleszek vele egy darabig. így a jövő 7től költhetek megint az autóra :))

[ Szerkesztve ]

(#23358) csibusz0314

csibusz0314
(tag)

Sziasztok lenne nekem egy Galaxy 260GTX kártyám, de most ajánlottak fel egy Gigabyte GT430at. Kérdésem, hogy melyik a jobb.. Bár szerintem a 260GTX egy eléggé erős kártya.

(#23359) Elmör válasza csibusz0314 (#23358) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

A 260-as, szvsz.

(#23360) csibusz0314 válasza Elmör (#23359) üzenetére

csibusz0314
(tag)

Igen, én is utána néztem.. És oké, hogy nem 1 giga zakatol benne, viszont 448 bit :) Nem mindegy a másikban meg 128 van, vagy mennyi..

(#23361) sesshou

sesshou
(tag)

Üdv urak. nemrég lettem boldog tulajdonosa egy lenovo y570 -nek amelyben egy gt555m ketyeg. És a tnt2 óta ez az első nvidia kártyám révén eddig ati-s voltam (jöhet a kövezés.)
emmől adódóan nem ismerem az nvidiat egyáltalán. szeretném a videó lemátszás fényerősségét és az teljes megjelenítés színét variálni de ahogy a driverben néztem elég gyér a lehetőség amivel élhetek az alap driverben. mit szoktak használni az nvidiások a finom hangolások hoz?

(#23362) sesshou válasza sesshou (#23361) üzenetére

sesshou
(tag)

ahogy látom nem egyedi probléma hogy nem találom a display fület:S

(#23363) LordAxwell

LordAxwell
(fanatikus tag)

[Erre tud valaki mondani valamit? :) ]

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#23364) Elmör válasza LordAxwell (#23363) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam nem töltődik be a linked, csak azt látom, hogy valami asus-os oldalt akar megnyitni. Bios-t én tuti nem piszkálnám. Egyelőre ennyit tudok sajnos.

(#23365) sesshou

sesshou
(tag)

Üdv urak.

Anno mikor atim volt volt egy olyan megoldás az input lagra hogy ati tray tools ban be lehetett állítani a Flip Queue Size méretet nullára és akkor teljesen eltünt a lagg mivel a kártya a számításokat nem tette pufferbe hanem rögtön a képernyőre küldte. eredmény ként pár fps-t elvesztettem de nem lagoltak a játékok. Nvidiánál milyen hasonló megoldás van erre?

(#23366) sesshou válasza sesshou (#23365) üzenetére

sesshou
(tag)

Közben megtaláltam a ludast

maximum pre rendered frame. ha haza megyek rá is nézek az nvidi inspector ra. elvileg azzal lehet ezt állítani.

Van egyébként ezzel valakinek tapasztalata vagy tud jobb programot ajánlani erre a célra?

(#23367) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hallottatok már ilyen problémát; bekapcsolom a gépet, a Windows boot animáció lefut, a képernyő elsötétül és megállnak a bitek a sata kábelben. A vinyó LED néha fel-fel villan és semmi, kb 30 másodpercig, majd a rendszer beindul és hibátlanul, gyorsan megy, semmi lassulás, fagyás sincs (oké a Crome mostanában szarakszik, de ezzel kapcsolatban mindenki panaszkodik)
HDD sentinel, defrag, scandisk, msconfig, rendszerellenőrzés megvolt, sehol semmi hiba. Azóta csinálja, mióta valamitől lett bejelentkező képernyőm (logon screen) azt már közben kikapcsoltam, de ugyanaz a szitu :W
Akkor találkoztam ilyesmivel (még XP alatt) mikor volt hálózati meghajtó beállítva a gépen, de az nem volt hálózatra kötve. Ilyenkor kotorászott a Winfos az üres UTP aljzatban, aztán rájött, hogy nincsen benne patch kábel, majd sértődötten bebootolt. Ez tartott neki olyan fél-egy percig. Közben persze tök sötét volt a képernyő...

Segítségeteket előre is köszönöm :R

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#23368) Játékos válasza KillHates (#23367) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Haladéktalanul értesítse a rendszergazdát! :D

Egyébként én megpróbálnám visszaállítani a rendszert a "bejelentkező képernyő előtti" időpontra... :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#23369) KillHates válasza Játékos (#23368) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az teljesen hülye hozzá... :DDD

Az a baj, hogy ezzel kínlódok már vagy egy hónapja :(

(#23370) shteer válasza KillHates (#23369) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

reinstall :D

nem .net-től lett bejelentkező képernyőd?

noti? :B

(#23371) KillHates válasza shteer (#23370) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

-az akarom kihagyni... :O

-de... a stabilitásnaplóban már találtam rá utalást

-igen.

(#23372) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Urak!

A bekeretezett foglalat micsoda??

Mit lehet abba tenni?? :U :B Illetve biztos sokmindent, de mit szoktak? :DDD

Kicsit kiégett, de telefonos kép... :F

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#23373) deicide válasza Játékos (#23372) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem so-dimm foglalat, akkor mini pci-e, oda ssd-től kezdve sok mindent lehet dugni.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#23374) shteer válasza KillHates (#23371) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és az a noti hogy van amit küldtem Péterrel? :))

(#23375) shteer válasza Játékos (#23372) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

wifit :)

(#23376) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

VGA-t????

(#23377) shteer válasza Játékos (#23376) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:N

(#23378) Játékos válasza shteer (#23377) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Akkor meg szarok bele! :DDD

(#23379) shteer válasza Játékos (#23378) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DDD

(#23380) KillHates válasza Játékos (#23372) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!

mini-PCI foglalat. Nem összekeverendő a mini-PCIE (expressz) foglalattal.
Oda a WiFi kártyát lehet berakni, vagy ritka esetben TV tuner-t. Az ősfosokban LAN és modem is lakhatott ilyenben.

(#23381) KillHates válasza shteer (#23374) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Basszameg! :W :W :W
Akkor Te küldted azt a Fujitsu-Siemens Amilo-t!!! A gyengeelméjű főnököm nem írta fel, hogy ki küldte.

Kész van, amit javítani kellett:
-alaplap
-zsanérok
-tápáramkör
-a merevlmez (HDD regenerator, mert nem boot-olt)

Ami még kellene hozzá: egy rendes töltő az a fos Trust helyett.

(#23382) shteer válasza KillHates (#23381) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DD
már gondoltam tegnap h rádcsörgök, de azt hittem elfoglalt vagy és majd írsz :)

holnap hívlak :R

(#23383) Játékos válasza KillHates (#23380) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:R

(#23384) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ÓÓÓóóóó... baxxameg a talicska apró majom!!!

A noti kártyaolvasójában bent maradt egy SD-microSD átalakító üresen.

Mikor a Winfos boot-olt, akkor kb egy perci csak kotorászott az átalakítóban, hátha talál benne egy microSD kártyát. Persze úgy jöttem csak rá, hogy elkezdtem telepíteni a W7-et és abban van egy olyan hibajelenség, hogy az asztali gépeknél amelyikben van kártyaolvasó az telepítéskor megakad jó pár percre. (amíg nem tudtuk, hogy miért van ez, addig volt fejvakarás rendesen) Na ez is azt produkálta mikor elindult a telepítő. Mondom nem létezik, hogy ezt csinálja. Belenézek az SD aljzatba és majdnem agyfaxt kaptam!!!

(#23385) Játékos válasza KillHates (#23384) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C

(#23386) KillHates válasza Játékos (#23385) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ekkora lúzer legyek :W
Már vagy két hónapja nyűglődök a géppel, hogy milyen lassan boot-ol, és ha beledugok egy USB-s eszközt akkor mindig kézzel kell frissíteni az eszközkezelőben :U
Április elején kaptam meg a Slider-t akkor toltam bele az átalakítót, hogy tudjak adatot mozgatni a szerkentyűre. Hirtelen fel sem tűnt, hogy mi lehetett, mert mindig csak altatom a gépet, általában csak pár naponta kapcsolom ki teljesen. :O

(#23387) shteer válasza KillHates (#23386) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát legközelebb már tudod hova nyúlj először :D

(#23388) KillHates válasza shteer (#23387) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Magamhoz :W

Meg van a táska :C

(#23389) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jön az új GeForce:

(#23390) Crytec210 válasza KillHates (#23389) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

Már készítettél terveket is hozzá? Nem rossz ötlet :P

"Ma már csak nevetek.."

(#23391) Játékos válasza KillHates (#23389) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:DD :DDD :C ez kurvajóóó!

(#23392) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Valakinek HP nyomtatóba 14-es fekete patron? Vadi új, ki lett a doboza bontva, de a fóliás műanyag zacskó már nem. A gép ismét tönkrement, ezért nem lesz felhasználva, 5000Ft-ért postával eladó. (C5011DE a pontos megnevezése)

Most egy új Samsung tölti be a nyomtató szerepét, nagyon szimpi eddig a gép. :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.